St. George Beach Hotel & Spa Resort

4.3

Pokój czysty ,ładnie pachnie ,otoczenie zielone i bardzo zadbane.Codxiennie widać i słychać np koszenie trawy i prace porządkowe.

To był nasz drugi raz w St. George Beach Hotel & Spa Resort – nasza prawdziwa oaza spokoju i chyba ulubione miejsce na świecie 😌 Za pierwszym razem dotarliśmy tam jak zombie około 3:00 nad ranem, z wykupionym standardowym pokojem, a zamiast niego recepcja wręczyła nam apartament z dwoma pokojami i dwiema łazienkami. Ręce mi opadły z wrażenia! W kwietniu nasz drugi pobyt też nie rozpoczął się gorzej, bo dostaliśmy całkiem nowy pokój, w nowej części hotelu. Od razu po przybyciu, przy basenie wystarczyło podejść do obsługi basenowej, podać numer leżaka, który Ci się podoba, i gotowe – nasz prywatny kawałek słońca (lub cienia) już czekał ☀️ A jeśli po chwili zapragnęliśmy zmiany, mówisz inny numer i… voila, relokacja w sekundę. Cały teren to raj dla głodomorów i spragnionych: co kilka kroków punkty z lodowatą wodą, colą, winem czy piwem, a tuż obok stoiska z pizzą, lodami i przekąskami – wszystko w cenie, więc głód i pragnienie nie mają tu szans 🍕🍦Pizza i lody to była nasza codzienność. Drinki w All Inclusive? Czary mary – barmani miksują klasyki i autorskie miksy jak prawdziwi alchemicy, a my ciągle testowaliśmy coś nowego 🍹(Prawie udało mi się posmakować całą kartę ;)). Raz na pobyt można też zarezerwować stolik w restauracji tematycznej – my wybraliśmy amerykańską i poczuliśmy się jak w najlepszym steakhouse. Hotel 18+ to była nasza gwarancja totalnego chilloutu – jedyne dźwięki to szum morza i kojąca muzyka przy basenie. Już nie możemy się doczekać września i listopada, kiedy znów wskoczymy w tę naszą wakacyjną bańkę szczęścia 😉 Wewnątrz hotelu jest część spa. Tam najczęściej korzystaliśmy z basenu wewnętrznego, kiedy w kwietniu na zewnątrz jeszcze woda się nagrzewała + korzystaliśmy z Jacuzzi i sauny. ❤️ Cała obsługa hotelu jest tak cudowanie miła i uprzejma, że chce się tam wracać. Szczególnie obsługa restauracji gdzie podawane są śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Pomagają znaleźć miejsce, doradzają w wyborze dań np dla wegetarianów. Na czystość też nie mogliśmy narzekać. Hotel jest idealnie wysprzątany, obsługa bardzo dba aby było przyjemnie i na bieżąco sprzątają. ❤️ Z ważnych informacji - w pokojach są wtyczki angielskie więc trzeba pamiętać o przejściówce lub kablu USB. My je mieliśmy, ale wgl nie zdziwiłabym się gdyby obsługa też je miała gdyby ktoś zapomniał. Jeśli ktoś martwi się też temperaturą - to wnętrze hotelu i pokoju jest w pełni klimatyzowane. Mieliśmy więc w nocy kiedy już tam trafialiśmy niesamowity chłodek...❤️ Hotel jest w bardziej ustronnym miejscu, ale nie oznacza to braku ładnych okolic. Spacerowaliśmy w obu kierunkach ścieżką i są tam przecudowne widoki i mega dużo kotów! Ona skradły moje serce... może dlatego tak kochamy to miejsce..❤️

St.George Hotel bajka, przeszedł całkowitą renowację w 2023 roku. Hotel o wysokim standardzie, tylko dla dorosłych i moim zdaniem jest to hotel dla tych wymagających gości. Pokoje rewelacyjnie wyposażone, pachnące, zadbane i sprzątane codziennie. Duże okna w częściach wspólnych jak i w pokojach nie tylko sprawiają że jest pięknie i jasno, ale i z każdej strony możemy podziwiać malownicze zachody słońca. Hotel przy zakwaterowaniu przypisuje leżaki do pokoju po wcześniejszym wskazaniu przez gościa (przy basenie, przy plaży lub w ogrodzie), sprawia to ze nie trzeba zrywać się skoro świt z łóżka by zająć miejsce. Hotel zapewnia również spory wybór kuchni - grecka, cypryjska i włoska. Skorzystać możemy raz na tydzień z każdej restauracji a’la carte w cenie wyjazdu wystarczy zeskanować kod QR by zarezerwować stolik. Jak i szeroki wybór napoi alkoholowych oraz bezalkoholowych w all inclusive (lody, shake-i, kawy na ciepło/zimno),cała karta różnorodnych koktajli (słodko-kwaśnych, orzeźwiających, gorzkawych). Jestem tym mile zaskoczona, każdy w tym hotelu znajdzie coś dla siebie, trochę ciszy relaksu, chociażby z powodu ze hotel jest tylko dla dorosłych lub po skorzystaniu z centrum spa. Jak i trochę rozrywki dzięki animacją i super smacznym drinką. Polecam

Hotel tylko dla osób dorosłych, w 2023 przeszedł całkowitą renowację! Bardzo spodobały mi się doskonale wyposażone, duże i jasne pokoje o wysokim standardzie co sprawiło że pobyt był jeszcze lepszy. Podczas pobytu organizowane są liczne atrakcje, muzyka na żywo, programy rozrywkowe przez które nie ma czasu na nudę. Ogromny wybór jedzenia, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie- dania kuchni greckiej, cypryjskiej, włoskiej. Oprócz dużego wyboru jedzeniowego, zaskoczeniem był jeszcze większy wybór jeśli chodzi o napoje oraz drinki alkoholowe/bezalkoholowe w ofercie all inclusive. Dzięki zeskanowaniu kodu QR możemy zarezerwować miejsce w restauracji a’la carte i mieć dostęp do całego menu także jest to duże udogodnienie. Warto wspomnieć też o hotelowym basenie i spa, gdzie możemy zaznać całkowitego relaksu, spokoju i wypoczynku.

Hotel odnowiony i w miarę nowoczesny, ale pokoje już nie. W pokojach i w łazienkach widać już dosyć mocne zużycie, szczegolnie w łazienkach. Strasznie głośna klimatyzacja przy której nie da się spać.

Nazwa  St. George Beach Hotel & Spa Resort
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Udogodnienia dla dzieci: animacje, plac zabaw, klub dla dzieci, brodzik.

Bogata oferta rekreacyjna: jacuzzi, masaże wodne, sauna, pokój do relaksu, łaźnie, SPA, siatkówka, aerobik, fitness.

Rozrywka: zajęcia animacyjne dla dorosłych, boccia, sala gier.

Rozbudowana infrastruktura: sklepy, salon fryzjerski, mini market, wypożyczalnia motocykli, rowerów i samochodów.

4.3

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Edyta

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Wspaniale jedzenie ,przemiła obsługa ,wybór leżaków na cały pobyt ,plaża przy hotelu

Wady

Jedyna bardzo drobną wadą to brak animacji dla wszystkich ,skupienie wyłącznie na gościach z Anglii

Paulina

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Hotel przy samym morzu z dostępem do wody, co w tej okolicy jest wyjątkowe. Pokoje piękne, nowoczesne. Obsługa doskonała, pomocna. Możliwość zarezerwowania wizyty w restauracji. Bardzo duży teren hotelu - nie idzie się nudzić. Rezerwacja leżaków - rewelacja, wybierasz wolny numer i o nic się nie martwisz. W ramach all jest praktycznie wszystko, pełne menu drinków, mnóstwo jedzenia, deserów, pizzy. Widok z pokoju skierowanego na morze i baseny - nieziemski.

Wady

Jedyne wady to mała plaża, ale i tak fajnie, że jest, bo wiele obiektów wgl nie ma dostępu do wody od hotelu w okolicy. Woda gorąca jak zupa też to rekompensuje. Drugi minus - hotel jest mocno nastawiony na anglików przez co często jedzenie jest mocno angielskie, ale jest go tyle, że każdy znajdzie coś dla siebie :)

Julia

Pobyt - Kwiecień 2024

Oliwia

Pobyt - Marzec 2024

6.5
Łukasz

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Bardzo miła i pomocna obsługa, otoczenie wokół hotelu w miare spokojne, ale jest on na odludziu więc uznaje to za plus.

Wady

Jedzenie przeciętne i codziennie prawie takie samo. Po paru dniach ma się już dosyć. Sprzątanie w pokojach ogranicza się do pościelenia łóżka. Sauna w stanie nienadającym się do użycia, znisczona i brudna.

Krystyna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel bardzo nowoczesny, pokoje urządzone z gustem, codziennie sprzątane. Jedzenie smaczne, duży wybór dań . Dobrą praktyką w tym hotelu jest przypisanie leżaków do pokoju, po uprzednim wybraniu miejsca przez klienta. Oprócz 2 basenów zewnętrznych jest jeden wewnętrzny. W pobliżu hotel jest przystanek autobusowy, można dojechać do Pafos a w drugą stronę do pięknej plaży Coral Beach. Pobyt uważam za bardzo udany, pogoda słoneczna, temperatura w okolicach 25 stopni C.

Zalety

Leżaki przypisane do pokoju, ładnie urządzone pokoje, blisko morza. Bardzo życzliwa i pomocna obsługa. Zestaw doo parzenia kawy i herbaty.

Wady

nie mam uwag.

HANNA

Hotel położony nad samym morzem, dogodnie komunikacyjnie co ułatwia przemieszczanie się publicznymi środkami transportu (bardzo polecam ze względu na ruch lewostronny).

Zalety

Jest to pierwszy hotel w którym rozwiązano problem głupoty plażowiczów. Nie na tam czegoś takiego, że o świcie tabuny biegną, rzucają ręczniki by zarezerwować sobie leżaki. Każdy po przyjeździe ma zarezerwowany leżak na cały swój pobyt. Serwis plażowy wskazuje które leżaki są wolne (wszystkie są oznakowane), gość hotelu dokonuje wyboru miejsca (plaża nadmorska, przy basenie, na trawniku) i to rozwiązuje problem. W SPA są do dyspozycji gości ręczniki kąpielowe (plażowe) wymieniane co 2 dni.

Wady

Praktycznie brak wad.

Iza

Pobyt - Maj 2023

Mega luksusowy hotel. Wszędzie czyściutko i pachnąco nawet w toaletach przy basenach. Obsługa uprzejma, miła i pomocna. Pokoje ładne, nowoczesne sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Oprócz typowych posiłków cały czas dostępne przekąski w barach tak, że nikt nigdy nie będzie głodny. Duży wybór drinków alkoholowych i bez szczególnie przy mniejszym basenie u Pani Stelli. Możliwość korzystania z restauracji ala carte w każdej z nich na pobyt, Super połączenie z głównymi atrakcjami, a w zasadzie wszędzie można dojechać autobusem za 1,5 euro lub kupić bilet całodzienny za 5 euro i jeździć wszystkimi autobusami. Wychodząc z hotelu do głównej drogi stojąc plecami do hotelu autobusem nr 615 do końca dojedziemy do Corral Beach a do końca w prawą stronę do portu (park archeologiczny i bazylika). Przesiadając się w porcie na autobus 631 jadąc do końca dojedziemy do Skały Afrodyty (warto wziąć strój kąpielowy, ręczniki i buty do wody, bo plaża przepiękna choć kamienista) Z kolei jadąc 615 do portu przesiadając się na 610 i również do końca dojeżdżamy do starego miasta, tak, że w zasadzie wszystkie okoliczne atrakcje możemy zwiedzić sami autobusem. Po drodze do portu są też grobowce królewskie do których możemy dojść promenadą z hotelu w lewą stronę lub też wysiąść z autobusu 615 jadącego do portu. Ogólnie wakacje na najwyższym poziomie szkoda tylko, że przy hotelu plaży jako takiej nie ma z uwagi na jej przebudowę na piaszczystą.

Zalety

Czystość, obsługa, jedzenie i picie.

Wady

Brak plaży z uwagi na trwającą przebudowę, muzyka w barze na tarasie (da się posłuchać, ale na chwilę), zbyt mała ilość leżaków przy basenach rezerwowanych już o 6 rano.

Damian

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel niedawno został otwarty po generalnym remoncie i przeznaczony jest dla osób dorosłych. Nowoczesny i luksusowy wystrój, wiele restauracji. Położony przy plaży z promenada. Dodatkowym plusem jest aplikacja i info kioski, gdzie znajdziemy niezbędne informacje i zarezerwujemy stolik.

Asia

Pobyt - Kwiecień 2023

Luksusowy i nowoczesny hotel dla wymagających. Hotel przeznaczony dla osób dorosłych z licznymi restauracjami, udogodnieniami oraz pięknymi widokami z pokojów. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz można wybrać się na spacer promenadą np. do Grobowców Królewskich. Polecam!

Zalety

Nowoczesny wystrój Piaszczysta plaża Animacje Liczne restauracje

Ola

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel tylko dla dorosłych, który przeszedł całkowitą renowacje w 2023 roku. Zmiana zdecydowanie na lepsze. Hotel ekskluzywny, na najwyższym poziomie. Wszystkie pokoje urządzone w najwyższym standardzie. Nie ma szans aby tu czegokolwiek komuś zabraklo. Hotel ma dosłownie wszystko zapewnione w cenie poza SPA. Bardzo dużo możliwości wyboru animacji, ciagle się coś dzieje na jego terenie. Obsługa przemiła i uśmiechnięta. Zdecydowanie zachęcam do korzystania z baru przy plaży bo widoki są niesamowite!

Zalety

Polozenie, standard, jedzenie, obsługa, animacje

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel polecam, czysto, obsługa bardzo miła. Wyżywienie- każdy coś wybierze dla siebie. Na zewnątrz przy basenach trzy bary z dobrym jedzonkiem.

Zalety

Leżaki trzeba wcześnie rano rezerwować, a poza tym wszystkim oki.

Marzena

Pobyt - Lipiec 2022

Udany urlop w urokliwym miejscu. Hotel odpowiada opisowi zamieszczonemu w ofercie. Otrzymaliśmy to, czego chcieliśmy: pokoju z bocznym widokiem na morze. I tak było w istocie. Obsługa w hotelu bardzo życzliwa, pracowita i uśmiechnięta. Posiłki naprawdę urozmaicone. To prawda, że sporo dań nawiązuje do upodobań Brytyjczyków, ale trudno się temu dziwić, skoro stanowią około 90% gości. Można o tym przeczytać w opiniach na różnych stronach opiniotwórczych, dlatego dziwi mnie fakt, że ludzie komentują negatywnie rzeczy, które wcale do negatywnych nie należą. Byłam w hotelu 10 dni i tylko śniadania należały do powtarzalnych, choć wybór był naprawdę spory. Zwykle bywam w hotelach cztero lub pięciogwiazdkowych na wakacjach w lipcu (w Grecji, Turcji) i nie przypominam sobie, by śniadania w nich serwowane były inaczej niż w hotelu St. George na Cyprze. Obiady i kolacje zaś naprawdę pozwoliły każdemu znaleźć coś dla siebie. Pojawiały się dania typowo greckie, cypryjskie, ale i włoskie, nawet chińszczyzna. No i oczywiście brytyjskie. Mięsa, ryby, makarony, pizze, sałatki, warzywa na parze. Nie próbowałam wszystkich, bo nie było takiej możliwości. Musiałabym przedłużyć pobyt w hotelu co najmniej o kolejne 10 dni. Nikt nie miał prawa czuć się głodny. Jeśli ktoś nie zdążył zjeść śniadania czy obiadu, mógł zamówić posiłek w barze przy basenie (np. frytki, hamburgery). W barach na plaży i przy basenie w cenie all inclusive podawano przeróżne napoje, alkoholowe i bezalkoholowe ( różne kawy na ciepło i mrożoną, lody, granity, drinki takie jak te, które ktoś kupował). To chyba pierwszy hotel, który serwował taką ilość różnorodnych drinków. Kto lubi je popijać w dużych ilościach i w dodatku oczekuje różnorodności w wyborze, będzie zadowolony. Hotel znajduje się w dość bliskiej odległości od Pafos. Można dojść promenadą, kierując się w lewo, do Grobowców Królewskich. Warto je zobaczyć. Koszt biletu to tylko 2,5 euro, ale widok niesamowity! Autobusem nr 615 można spod niemal samego hotelu dojechać do portu w Pafos. Na jego terenie znajduje się kolejne stanowisko archeologiczne przeznaczone do zwiedzania. Sporo zabytków (mozaiki, teatr, bazylika) w świetnym stanie. Do ich odkrycia i prowadzonych nadal prac wykopaliskowych przyczyniają się polscy archeolodzy z UW, UJ. Można wypożyczyć auto, ale należy pamiętać, że na Cyprze obowiązuje ruch lewostronny. Niektórzy zwiedzają Cypr na własną rękę, korzystając z wypożyczonego auta. Trzeba pamiętać o zabraniu wtyczki do gniazdka z dodatkowym bolcem. W razie zapomnienia można taką kupić w sklepie hotelowym(około 3 euro). Ręczniki, leżaki i parasole bezpłatne, a to ważny atut dla kogoś, kto nie chce codziennie płacić około 10-12 euro za wypożyczenie sprzętu.

Zalety

Klimatyczne, urokliwe miejsce, idealne na wypoczynek. Przemiła obsługa, pyszne jedzonko, sporo atrakcji do zwiedzania w pobliżu.

Wady

Mógłby być prysznic na plaży. Jest do opłukiwania stop, ale nie całego ciała. Takowy znajduje się przy basenie, niedaleko.

Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2022

Bardzo przyzwoity hotel z naprawdę miłą obsługą. Bardzo duża ilość leżaków. Codzienne animacje

4.1
Iwona

Pobyt - Czerwiec 2022

Słaba czwórka, jedzenie pod Angoli, same fast foody. Klima tylko w pokojach. W hotelu wietrzenie i przeciągi. Gorąco, obsłudze w recepcji pot leje się po twarzy. bar w hotelu z przerwą 12-15, tylko tam dobra kawa. Słabo.....

Wady

Dużo .

Pobyt - Czerwiec 2022

Świetny hotel, zadbane pokoje i łazienki, pyszne jedzenie. Z całego serca polecam.

Zalety

-Duży wybór dobrego jedzenia, kilka różnych automatów do kawy, herbaty. Ogromny wybór sosów, oliw, są mleka sojowe, bez laktozy. -blisko pięknego morza -plaza kamienista ale zbudowali w wodzie pomost dzieki czemu wychodzi sie w morzu od razu na piasek -miła obsługa płynnie mówiąca po angielsku -bardzo duży wybór drinków i napoi w all inclusive -czysty hotel -Ok 15 min jazdy autobusem do centrum -jacuzzi w basenie (w grocie koło baru w basenie)

Wady

-z rana nie działały maszyny z cola,pepsi, fanta (lała się woda) -młoda i zakręcona obsługa, czasami dostawaliśmy co innego niż zamawialiśmy (przy basenie) albo na kolacji nie podchodzili aby spytać się o napoje, mimoze że stali i nic nie robili. Po zwróceniu uwagi wszystko ok. -BARDZO MOCNE DRINKI. W innych hotelach na spokojnie mogłam pić kilka drinków dziennie a w tym po 2 jest się fest pijanym. -nieregulowane parasolki przy basenie, aby mieć cień trzeba było cala przesuwać.

Iwona

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel na słabą czwórkę,oprócz pokoi z klimą ,reszta hotelu jest tylko wietrzona, przeciągi, porażka. Jedzenie pod Angoli, same frytki i wszystko smażone we frytkownicach. Ryb żadnych. Codziennie jest panga w sosach, porażka.W budynku głównym bar ma przerwę 12-15, nikogo. Słaba czwórka .Dobra kawa , po dużych dyskusjach z obsługą.

Zalety

Nic

Pobyt - Październik 2021

Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo udany, mimo niektórych oczywistych minusów. Hotel jest położony w cichej okolicy pozwalając na odpoczynek i relaks, ale wizualnie robi ogromne wrażenie, i na wejściu, i \"na zapleczu\" czyli od strony basenu i plaży. Z drugiej strony wokół hotelu nie ma praktycznie nic do roboty (no może mini-golf;)), więc dla osób żądnych przygód miejsce będzie raczej nudne. Jeździ autobus 615 do Pafos, więc w kilkanaście minut można dostać się do miasta. Polecam spacer w porcie, piękne widoki. Jest dużo wypożyczalni aut, ale jest ryzyko, że w wysokim sezonie aut może po prostu zabraknąć. Nie ma rozbudowanej infrastruktury dla dzieci, więc jest przeznaczony raczej dla dorosłych, ewentualnie większych dzieciaków. Obsługa w większości jest miła i pomocna, chociaż zdarzyły się sytuacje, kiedy kelnerzy wyglądali na mocno niezadowolonych, jeden niemalże krzyczał na obsługę na sali, co było dość dziwne. Pokoje niespecjalne, na pewno widać to, że minęło prawie 10 lat od remontu. Zdjęcia w ofercie są bardzo podkręcone ;) Basen natomiast wygląda cudnie, otoczony palmami i dużą ilością roślin, samo patrzenie jest relaksujące ;) jest dużo leżaków i nad basenem, i przy plaży. Nie było żadnego problemu z dostępnością leżaków, a było sporo gości. Hotelowe spa wypożycza ręczniki basenowe, tylko trzeba zostawić depozyt 10 euro za sztukę. Można też co 3 dni wymienić ręczniki na czyste :) Posiłki na duży plus, chociaż na śniadanie jest codziennie to samo, więc przy pobycie dłuższym niż tydzień już się odechciewa jeść. Natomiast lunche i kolacje bardzo zróżnicowane, duży wybór warzyw, mięs, makaronów (te akurat niespecjalne), dodatków. Podczas kolacji napoje są podawane do stolika, do lunchu jest piwo, wino i soki w opcji samoobsługowej. Ogólne wrażenia po 9-dniowym pobycie są bardzo pozytywne i bardzo polecam ten hotel :)

Zalety

-cisza i spokój, hotel oddalony od ulicy (dość ruchliwej), więc nie słychać żadnego hałasu -urozmaicone lunche i kolacje -2 restauracje i 3 bary, z których można korzystać praktycznie od 7 rano do północy -w większości miła obsługa -hotel wizualnie robi wrażenie - na wejściu piękny, przestronny hol, basen otoczony palmami i dużą ilością zieleni, dużo ścieżek i miejsc do odpoczynku -bezpośredni dostęp do małej plaży -hotel położony przy pięknej kilkukilometrowej promenadzie

Wady

-monotonne śniadania (codziennie to samo) i mało owoców do posiłków -obsługa mówi po angielsku, ale w bardzo podstawowym stopniu, więc w przypadku jakichkolwiek problemów ciężko cokolwiek załatwić i się dogadać -rezydentka jest tam chyba tylko dla ozdoby, nie zostaliśmy poinformowani o spotkaniu, które miało miejsce w 5 dniu po przyjeździe (więc wtedy już było zbędne) -okropna łazienka w pokoju - przeciekający prysznic, stara armatura, kasetony pokryte grzybem albo czymś podobnym, sprzątana \"na słowo honoru\" -stara lodówka i ledwie działająca klimatyzacja w pokoju, oba sprzęty tak hałasowały, że często nie dało się przez to spać - jestem odporna na hałas, ale to był dramat -hotel położony pośrodku niczego, raczej nie dla osób nastawionych na imprezy lub intensywne zwiedzanie

Pobyt - Wrzesień 2021

Hotel przewyższał moje oczekiwania. Piękne miejsce, miła obsługa.

Zalety

blisko plaży, duży teren przy hotelu ładnie zagospodarowany

Weronika

Pobyt - Wrzesień 2021

Polecam z całego serca, z pewnością tam wrócimy! Świetna atmosfera, kultura niesamowita, pyszne drinki oraz jedzenie

Zalety

Bardzo miła obsługa, bardzo dobre jedzenie, kultura,

St. George Beach Hotel & Spa Resort