Park archeologiczny z mozaikami i ruinami
Zamek w porcie i malownicza marina
Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu
Groty morskie i skała Afrodyty
Hotel dawno dawno... temu ma swoje lata świetności. Budynek bardzo zaniedbany, pokoje ze starymi, uszkodzonymi meblami, uszkodzonymi oknami, brudnymi ścianami. Drzwi do pokoju dosłownie rozlatujące się, że szparami i dołu, zaś barierka schodków prowadzących do wyższego piętra buja się i w rękach rozlatuje ( próchno). Myślę, że budynek od początku lat powstania ok. 1994 nie był remontowany ani odnawiany, a wymaga gruntownego remontu bynajmniej strona budynku którą użytkowalismy. Myślę, że dla osób które szukają tylko noclegu ( jak dla nas) to hotel oceniam na 3-, lecz dla osób szukających wygód, komfortu niestety miejsce jest nie do zaakceptowania.
Lokalizacja.
Super, jesteśmy zadowoleni. Pokoje czyste i miła obsługa chętna w pomocy. Pokoje skromne, ale było wszystko czego potrzebowaliśmy. Poza tym Cypr to piękne miejsce warte odwiedzenia ponownie ❤️
Lokalizacja z pięknym widokiem na zachody słońca ❤️
Brak serwisu pokojowego, mógłby być chociaż raz w pobycie tygodniowym
Hotel lata świetności ma za sobą, bardzo miła obsługa. Pokoje: łazienka -koszmar; stara obskurna wanna; niedziałające WC; Część wypoczynkowa - stare meble, naczynia kuchenne to na plus ale odradzam gotowanie, sypialnia-stare łóżko ale czysta pościel. Obsługa wymieniła ręczniki, papier toaletowy, etc. Ale standard bardzo niski. Śniadania monotonne, brak warzyw czy owoców. Basen - na własne ryzyko. Jeżeli przebywasz jak ja - większość na zewnątrz to do przeżycia. Hotel wygląda jak z horroru w tropikach.
Reszta
W tym hotelu zostaliśmy okradzeni. W czasie pobytu na kolacji w hotelowej restauracji złodziej wszedł przez zepsute okno do pokoju i wyjął pieniądze z portfela znajdującego się w torebce. Kradzież zglosilismy od razu w recepcji, pan kazał przyjść jutro rano. Menedżerka hotelu powiedziała że nie powiadomia policji gdyż byłoby za duże zamieszanie. Złodziej musiał wiedzieć że jesteśmy w restauracji i że w pokoju jest zepsute okno i że jesteśmy w restauracji na kolacji. Najgorsze jest to że w tym hotelu w innych pokojach też były zepsute okna. Przypadek?? Ostrzegam wszystkich przed Sunny Hill Apartament.
Hotel położny w dogodnym miejscu, jednak jakość i czystość pozostawia wiele do życzenia. Obsługa hotelu nie zawsze rozmawiała po angielsku.
Zaletą jest miejsce i basen. Dodatkowo doceniam, że to mały hotel i często można było korzystać z basenu samemu.
Brudne pokoje i dużo awarii.
Pobyt w hotelu będę wspominać fatalnie, gdyż zostaliśmy w nim okradzeni. W czasie pobytu na kolacji w hotelowej restauracji złodziej wszedł przez zepsute okno do pokoju i wyjął pieniądze z portfela znajdującego się w torebce. Natychmiast powiadomilismy recepcję o tym zdarzeniu recepcję, pan kazał przyjść jutro rano. Menedżerka hotelu powiedziała że nie powiadomia policji gdyż byłoby za duże zamieszanie. Myślę że złodziej wiedział że jesteśmy na kolacji i że jest w pokoju zepsute okno. Przypadek?? Wiem że w innych pokojach też były zepsute okna. Nie jesteśmy wymagającymi turystami, bardzo dużo podróżujemy po całym świecie, jestem w stanie znieść brud, robactwo i niewygodna dostawke ( w tym hotelu) ale kradzież i podejście hotelu do tego faktu to trochę za dużo. Myślę że nie zależy im na gościach, personel daje wiele do życzenia. Ostrzegam wszystkich przed Sunny Hill Apartaments w Chlorace
Tylko widoki
Opisałam wyżej
Hotel przepiękny, zadbany, kameralny, cisza i spokój. W spokojnej okolicy blisko plazy. Bardzo miła obsługa. Wszędzie porządek i spokój. Jak najbardziej na plus. Chętnie bym wróciła
Blisko plazy, basen, ładne pokoje
adekwatnie do ceny , śniadania jednolite , room service ok , panie w recepcji bardzo miłe i pomocne , kuchnia dla mało wymagających ale można się najeść .
położenie , obsługa
Bardzo miła obsługa, hotel położony jest na wzgórzu około 10 minut spacerem od morza, do portu jeździ autobus 615, polecam 😄
Miła obsługa i atmosfera.
Nie ma wad.
Moim zdaniem hotel kompletny. Polozony w idealnym miejscu, spokojnie, ale bliziutko wszedzie, na wzgorzu i z widokiem na cale miasto (i morze oczywiście), nie ogromny (kolo 70 pokoi), klientela to glownie mlodzi ludzie i pary, no i nie ma dzieci, zaraz kolo słynnej Kleopatry (można skorzystac z bezplatego busika, ale po co, skoro to z 250-300 metrow) i imprezowego centrum zarazem, lokalizacja rewelacyjna. Obsluga na dobrym poziomie, jak to w Turcji (i nie tylko zreszta) warto zostawic napiwek, wszystkim będzie sympatyczniej;) pokoje codziennie sprzątane, kelnerzy mili, pokoje urzadzone ladnie. Kuchnia lokalna, duzo warzyw, roznorodna, udalo się bez problemow żołądkowych;)