Udogodnienia dla dzieci: 2 baseny i brodzik, 2 minizjeżdżalnie, animacje, miniklub, plac zabaw.
Bezpośrednio przy hotelu długa, kamienisto-piaszczysta plaża.
Bogata oferta rekreacyjna: 4 baseny ze słodką wodą, 2 korty tenisowe, minigolf, łucznictwo, siatkówka plażowa, aerobik,
Rozrywka: program animacyjny, muzyka na żywo.
Generalnie pobyt udany , ale sam hotel i basen nadaje się do generalnego remontu. Drinki podawane w plastiku. Sprzątanie ograniczyło się do wyrzucenia śmieci i ułożenia pościeli. Raczej hoteli nie polecam
Duży pokój, czystość na stołówce, miły personel
Hotel nadaje się do całkowitego remontu. Sprzątanie ograniczało się do wyrzucenia śmieci i ułożenia pościeli. Fatalny basen , uszkodzone i obskurne leżaki i parasole . Jedzenie monotonne. Drinki w plastikach
Wspaniały hotel położony przy samym morzu. Fantastycznie zagospodarowana przestrzeń na terenie całego hotelu. Trzy baseny utrzymane w super czystości. Nasz pokój był duży i przestronny z widokiem na basen i morze. Codziennie przychodził serwis sprzątający. Przyjazny i miły personel. Pyszne i obfite posiłki. Codzienne animacje, zajęcia na basenie, ćwiczenia, darty. Wieczorami organizowane są show time. Polecam z całego serca ten hotel
Opieka animatorów, show time, przemiły i pomocny personel, bliskość morza, bezpłatne leżaki i parasole
Monotonne desery, niemiły zapach w łazience
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Pokoje czyste z pięknym widokiem na morze. Jedzenie super, ludzie przesympatyczni
Polecam - hotel bardzo przyjemny, duże jasne pokoje, czysto, widać już ząb czasu ale na ma to wpływu na użytkowanie. Teren zadbany, baseny czyste. Jedzono wyśmienite w baaaaardzo dużych ilościach i baaaardzo urozmaicone. Animacji dla dorosłych trochę brakuje.
Bardzo blisko do plaży . Plaża czysta , kamienista . Blisko do centrum miasteczka na wieczorne spacery.
Byliśmy na wakacjach z rodziną, wszystko nam się podobało, lokalizacja hotelu jest bardzo dobra, chociaż strona wyspy jest wietrzna, ale upał był łatwiejszy do zniesienia. Pokoje są ładne, przestronne, plus balkon i widok na morze. Byliśmy zadowoleni.
Różnorodne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo smakowały mi lokalne zupy i mięso. Ciepłe morze, różnorodne baseny, piękne widoki. Animatorzy są świetni. Personel jest bardzo miły i przyjazny. W hotelu jest wypożyczalnia samochodów, co znacznie ułatwia życie.
napoje alkoholowe i restauracja mama mia, całe jedzenie było serwowane z głównej restauracji, tylko przez kelnerów i już podane na talerzu jako udekorowane danie. nie podobało nam się to
Obsługa klienta zarówno w recepcji jak i w barach. Pościel ręcznikim wymieniane Codziennie czysto. Kuchnia dla każdego bardzo duży wybór. Było bardzo fajnie.
Dobrze usytuowany morze, baseny, miasto, bary, lotnisko blisko hotelu.
Że względu na bliskość lotniska często lądują samoloty, po jednym dniu można się przyzwyczaić
Hotel swietny ,dosc duzy obiekt ale kazdy znajdzie dla siebie wolny lezak ,jedzenie bardzo dobre ,miła obsługa ,barmani przy basenie przemili ,zajecia na basenie -aerobik ,zumba ,piłka wodna ,wystepy wTeetrze -szkoda tylko ze nie po polsku ,.Teren przy hotelu codziennie sprzatany tak smao jak i pokoje .Budynki 3 pietrowe ale dla leniwych jest winda.Prawda ze blisko lotniska i co chwile lataja samoloty ale mysle ze nie było to uciazliwe .
wszystko
Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo smaczne. Minimalny problem związany z czystością, podczas pobytu w naszym pokoju trafiliśmy na dwa karaluchy ale sytuacja wydarzyła się tylko raz.
Położenie, bliskość plaży, miasto z restauracjami i sklepami obok.
Przydałby się remont, zadbać o czystość ponieważ niestety można spotkać karaluchy.
Pyszne jedzenie, bliskość plaży, duży i zielony teren z pełnym wyposażeniem, czyste pokoje. Dziękujęmy załodze hotelu Dziękujęmy Grecos Dziękujęmy wakacje.pl
Hotel bardzo fajnie położony i wszystko jest na plus - pikna i czysta plaża
blisko do lotniska
nie ma wad
Fajne miejsce na wakacje. Hotel już swoje lata ma, ale jest wygodny i przestrzenny. Pokoje duże z balkonami. Hotel bezpośrednio położony przy basenach i od razu jest morze. Miła obsługa. Bliskość morza - rewelacja. Jedzenie; każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie jest świeże i dużo. Pyszne desery i owoce. Polecam to miejsce dla osób potrzebujących wypoczynku. Łazienki wymagają remontu, ale dla spragnionych wakacji, nie jest to najważniejsze.
Bliskość morza i dużych basenów. Dobre jedzenie. Miła obsługa.
Spedzilismy bardzo milo tydzien w hotelu. Ma on swoje minusy, ale jednak duzo wiecej plusów. Na plus na pewno lokalizacja. Bardzo blisko lotniska wiec transfer jest naprawde krotki. Hotel jest przy samej plazy wiec nawet jesli braknie lezakow przy basenie to mozna pojsc na plaze :) Dzienne i wieczorne Animacje dla doroslych calkiem spoko. Mozna bylo pograc w pilke wodną czy pojsc na aqua aerobik. Dziecko rowniez sie nie nudzilo bo sa plytkie baseny oraz zjezdzalnie. Wieczorem mini disco :) Hotel potrzebuje na pewno odswiezenia, ale wiadomo tez ile czasu spedza sie w pokoju na wczasach :)
Bliskość plaży Duza ilosc basenow i barów Bardzo dobre jedzenie
Glosna klimatyzacja Lazienki wymagajace odswiezenia lub remontu
Bardzo duży hotel, co jest jednocześnie jego zaletą i wadą. Obiekt położony bezpośrednio przy ładnej kamienistej plaży, na której goście mogą korzystać z bezpłatnych leżaków i ręczników (wymienianych co 3 dni). Plaża jest jednak dosyć wietrzna, a przy brzegu od razu robi się głęboko, więc nie jest odpowiednia dla małych dzieci. Rekompensuje to natomiast pięknymi zachodami słońca. W okolicy hotelu znajduje się dużo sklepów, tawern, wypożyczalni, jednak najbliższe otoczenie – wjazd i wejście – jest zaniedbane i pozostawia złe wrażenie. Sam teren hotelu i pokoje są sprzątane codziennie, dzięki czemu jest względnie czysto, jednak wiek obiektu mocno wpływa na komfort pobytu. Pokoje mają przestarzałe wyposażenie, w tym klimatyzację sterowaną pilotem rodem z lat 90., który (w wyniku usterki) nie pozwala regulować siły nawiewu. Drzwi zamykane są nietypowymi gałkami, co wymaga dodatkowego instruktażu, gdyż ludzie często nie wiedzą jak zamknąć pokój. Łazienki, mimo czystości, są wyeksploatowane, często w ciągu dnia dochodzi nieprzyjemny zapach z kanalizacjia. Szafa w pokoju standard praktycznie uniemożliwia wygodne rozłożenie ubrań, gdyż niemalzę cała przestrzeń to belka na wieszaki. Lodówka zamiast chłodzić – grzeje, zarówno w środku jak i na zewnątrz. W trakcie pobytu wystąpiły pewne niedogodności – o czajnik prosiliśmy kilkukrotnie i otrzymaliśmy go dopiero przedostatniego dnia. Podobnie z ręcznikami – po zabraniu brudnych nowych nie dostaliśmy nowych - również wymagało to interwencji na recepcji. Restauracja główna jest czysta, jedzenie nie najgorsze i w mojej ocenie dość urozmaicone. Restauracja a la carte mocno nas rozczarowała – dania były prawie identyczne jak w bufecie, dodatkowo pomylono zamówienia, a dziecko dostało makaron z ostrym sosem, pomio zapewnienia o jego łagodności. Na terenie hotelu jest 5 basenów – czystych, ale ich stan techniczny wymaga poprawy (odchodząca farba, chropowate powierzchnie wokół basenu dla dzieci). Plus za bogaty program animacji w ciągu dnia i wieczorne pokazy w teatrze. Hotel położony jest w niedużej odległości od lotniska, co w przypadku transferu (ok 20 min) jest dużą zaletą, tak w przypadku samego pobytu może być uciążliwe - samoloty przelatują nad hotelem z częśtotliwością ok 10 min, idzie się przyzwyczaić, niemiej hałas jest dość duży, a pokoje nie są zbyt wygłuszone, więc w pokojach jest spory huk. Generalnie hotel wymaga gruntownego remontu. Od czasu, kiedy zdobył kategorię 4*, minęło sporo czasu i obecnie nie zasługuje na taką ocenę – moim zdaniem to maksymalnie 3,5*. Wprawdzie obsługa jest bardzo miła i widać że wkłada dużo wysiłku w utrzymanie obiektu - nie zmienia to jednak faktu że bez remontu standard 4* tego hotelu jest fikcją. Stosunek ceny do jakości jest zdecydowanie nieadekwatny i w przyszłości nie zdecydowałbym się ponownie na pobyt w tym obiekcie (chyba że za połowę ceny którą zapłaciliśmy)
Położenie bezpośrednio przy plaży, bezpłatne leżaki i ręczniki, czysty teren i pokoje, bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, duży wybór basenów, bliskość sklepów, wypożyczalni i restauracji w okolicy. Na terenie hotelu znajduje się supermarket, salon piękności, kącik zabaw dla dzieci, plac zabaw, teatr, wypożyczalnia aut, salon gier, 4 bary
Przestarzałe wyposażenie pokoi i łazienek, wiele usterek (klimatyzacja, lodówka), zaniedbane otoczenie wejścia i parkingu, nieporozumienia w organizacji i realizacji próśb, średnia jakość jedzenia, nieadekwatna kategoria 4*, niewygodne rozwiązania w pokojach, bliskość do lotniska.
Byliśmy w hotelu niecałe 5 dni ponieważ tylko na tyle dni było miejsce. Nie był to nasz pierwszy pobyt w Grecjii, ale na Rodos tak. Po przeczytaniu różnych opinii mieliśmy mieszane uczucia co do hotelu, ale zupełnie niepotrzebnie ponieważ chwile tam spędzone będziemy długo wspominać. Hotel jest w mieście przy samiutkiej plaży co w ogóle nie przeszkadza w wypoczynku, a wręcz przeciwnie, bo po leżakowaniu w pięknej kolorystyce morza, zieleni, drzewek i dobrym jedzonku bliskość miasta to taki fajny dodatek by przejść się na spacer i zobaczyć albo nawet jeszcze skosztować greckiej kuchni w uroczych klimatycznych restauracjach. Grecy są przemili i zawsze uśmiechnięci. Hotel ma plażę kamienistą , ale to też żaden problem wystarczą odpowiednie butki, a prze leżaczku już żwirek. Parę kroków od morza baseny i dla osób pragnących spokoju i dla tych co wolą muzykę, dla dzieci płytsze miejsce w basenie gdzie mogły się bezpiecznie pluskać. Woda w basenie czysta. Zaraz obok basenów bar przy plaży dla tych co nie chcą się za dużo przebierać, a zjeść naprawdę dobry posiłek z deserem w postaci lodów. Wszędzie bardzo zdają o porządek i o to by nie zabrakło jedzenia. Pokój czysty, duży, schludny z balkonem, my mieliśmy standardowy, jedynie trochę przeszkadzał zapach z kanalizacji w łazience, to pewnie spowodowane jest tym, że budynek jest starszy i inaczej zbudowany. Telewizor w pokoju działał lecz nam nie był potrzebny , spędzaliśmy dużo czasu na powietrzu i słuchaliśmy głośnych cykad przebywających na drzewach i to było cudowne. Nam pobyt był zdecydowanie za krótki dlatego tam wrócimy może nawet w tym roku. Mam tylko taki apel i do osób starszych, ale przede wszystkim młodszych oderwijcie się od smartfonów i zdejmijcie z uszu słuchawki na wakacjach, wtedy słychać i widać życie i ludzi i zwierząt.
Bliskość plaży z dostępem bezpośrednim dostępem do morza, baseny, dobre jedzenie, dbanie o porządek, miasteczko
Tylko trochę ten zapach w łazience
Hotel usytuowany zaraz nad morzem, czysty i bogaty w udogodnienia i baseny. Jedzenie bardzo średnie.
Jedzenie
Hotel taki sobie. Widać że hotel ma swoje lata świetności za sobą lecz trzeba przyznać że było bardzo czysto głównie dzięki panią z Azji które codziennie intensywnie sprzątały i były bardzo miłe. Sam pokuj był ok, czysty, choć były minusy. Klimatyzację można było uruchomić lecz w ogóle nie chłodziła. Pilot do tv nie działał więc zanieśliśmy go do recepcji i miał być naprawiony lecz już go nie otrzymaliśmy. Brak wentylacji w łazience. Na plus czystość, duża ilość miejsca na ubrania i sejf w cenie. W głównym barze bardzo nieprzyjemna barmanka która oszukiwała na drinkach. Drinki prawie bezalkoholowe. Za to w barze pomiędzy basenami a plażą fajni barmani, bardzo mili i drinki ok szczególnie fajny młody barman z Bługarii bardzo miły a drinki super. Jedzenie ok choć monotonne, bardziej pod Brytyjczyków. Obsługa na stołówce super, bardzo miła i pomocna. Pan który prowadził różne zabawy i występy (chyba z Francji) beznadziejny. (...)Ogólnie za mało Grecji w Grecji.
Czystość, obsługa za wyjątkiem jednej barmanki w barze głównym, lokalizacja.
Niesprawna klima, brak pilota tv, brak wentylacji w łazience, jedzenie takie sobie i monotonne, przydało by się odnowienie obiektu i widać że „tną koszty”.
Bardzo fajny hotel. Czysty, jedzenie bardzo dobre, pełno zieleni, przy plaży co jest dodatkowym atutem, wypożyczalnia samochodów na miejscu. Ogólnie pobyt bardzo udany.
Przy plaży, animacje, codziennie coś się dzieje, dobre jedzenie
Szczerze czytając wcześniejsze opinię miałam wiele obaw co do hotelu.. ( karaluchy,brud itp) więc tak, żadnego karalucha przez tydzień nie zobaczyłam..🤣 pokój rodzinny super, duży,czysty, sprzątany codziennie. Ekstra baseny,jedynie brodzik dla maluchów potrzebuje odświeżenia. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Jedzenie smaczne. Nad głowami latają co 5 min samoloty,nam osobiście w ogóle to nie przekadzalo, nawet w spaniu. ( Dla malucha to była atrakcja) Do miasteczka blisko i jest wiele sklepów, restauracji, barów. Chyba jedyny minus to sala gier,stare urządzenia które nie działają i wciągają monety euro. Powinni zamknąć to i nie wpuszczać tam dzieci, bo potem płacz. Plaża piękna ale kamienista. Leżaki i ręczniki darmowe.Wszystko inne godne polecenia,pobyt zaliczamy do bardzo udanego.
Blisko lotniska,baseny, obsługa miła, różnorodne jedzenie, plaża , blisko starego miasta Rodos
Stara sala gier
Czytając komentarze spodziewaliśmy się czegoś gorszego. Jedzenie dobre, wcale nie monotonne ( śniadania codziennie większość taka sama, ale duży wybór, codziennie można jeść coś innego) bardzo miła obsługa. Atrakcje dla dzieci i dla dorosłych. Pokoje w dobrej kondycji, codziennie sprzątane. Myślę że jakość do tej ceny jest odpowiednia.
Hotel bardzo słaby! Otrzymaliśmy pokój na poziomie -1 zawilgocony, brak zamka w drzwiach balkonowych. BRUDNO i śmierdząco! Wymiana pokoju o 4-5 rano na inny okazała się kolejną wpadką hotelu. O ile pokój był OK, to łazienka - porażka. Smród. Glazura w łazience posiadająca herbaciany nalot niedomycia oraz potłuczone kafelki, luźna szyba to za wiele, wanna zniszczona, zepsuty zamek w drzwiach wejściowych. Kolejny, 3 pokój okazał się znacznie lepszy, ALE! smród szamba z pobliskiej studzienki zdyskwalifikował hotel - może 1 *. W pokoju lodówka nieuzupełniana, na początku dostaliśmy litrową butelkę wody, później nic. Sprzątanie codziennie ale mało dokładne. Wyżywienie all inclusive - słabe, śniadania porażka - codziennie to samo. Desery - babka czekoladowa, waniliowa, muffinki, krem waniliowy i czekoladowy; zero urozmaicenia. W lodówce z lodami 4 smaki lodów. Każdy drink smakował identycznie, drinki podawane w plastikowych kubeczkach. Ekspres do kawy w restauracji nie funkcjonował, co drugi dzień nie działał. Napoje z dystrybutorów - woda z cukrem, trudno było ocenić jaki smak się pije. Lepiej wyglądały obiady a kolacja całkiem dobra choć bez szału! Na plus położenie hotelu w bliskości plaży i miasteczka gdzie można było spacerować do późna ciesząc oczy widokiem zadowolonych z lokalnych restauracji klientów. Żałujemy, że trafiliśmy do tego hotelu.