Thalassa Boutique & SPA (ex. SENTIDO Thalassa Coral Bay)

Hotel zafundował nam wspaniałe wakacje👍 Jedzenie, napoje, obsługa, położenie, czystość - wszystko na najwyższym poziomie. Pierwsze miejsce z wielu do którego wrócimy😁

Hotel jest położony w przepięknym miejscu z widokiem na zatokę Coral Bay. Wszystkie pokoje z balkonami są z widokiem na morze. Pobliska piękna plaża z dostępem do leżaków i parasoli bez dodatkowych opłat. Personel hotelu miły, uprzejmy, uśmiechnięty.

Para 50+lubiaąca spokuj i relaks nr pokój 202 hotel klimatyczny z pięknym widokiem na morze codzienna kawa na balkonie z pięknym wschodem słońca .pokoje czyste codziennie sprzątanie telewizja Polski program ekspres do kawy 👍na recepcji pani z Polski -która bardzo pozdrawiamy . Jedzenie bardzo dobre stoły w restauracji elegancko nakryte 🤩 Właścicielka codziennie sprawdzała restauracje podczas obiadu i kolacji

Nie mam do czego się przyczepić naprawdę nawet słabej minki nie było są OK

Kameralny hotel z przemiłą obsługą i swietną kuchnią. Polecam goraco. Hotel ma swoje lata, ale jest czysto, schludnie i przesympatycznie.

Nazwa  Thalassa Boutique & SPA (ex. SENTIDO Thalassa Coral Bay)
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Park archeologiczny z mozaikami i ruinami

Zamek w porcie i malownicza marina

Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu

Groty morskie i skała Afrodyty

Wyświetlono 33 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Danuta

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Wszystko

Dariusz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Położenie, przepiękne widoki, wieczorna atmosfera, cisza i spokój bo jak wiadomo hotel oferuje swoje usługi dla osób powyżej 16 lat. Strefa gym. Kuchnia wyśmienita, tematyczna, gdzie szef kuchni na prawdę używa przypraw.

Wady

Trudno pisać o wadach, które jak się chce to można znaleźć. Może to, że pokoje były sprzątane zbyt późno tzn. po południu w momencie gdy wracaliśmy z plaży. Może to jest jakaś praktyka hotelu tym bardziej, że hotel w tym okresie miał małe obłożenie turystów.

Ada

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Piękne widoki spokuj blisko do komunikacji miejskiej ogólnie wszystko na plus

Wady

Brak wad

Robert

Nie mam do czego się przyczepić naprawdę nawet słabej minki nie było są OK

Zalety

czystość

Wady

BRAK O Pikusiach nie ma co

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Swietne jedzenie, piękna lokalizacja.

Wady

Pokoje są dość stare, ale bardzo czyste. Mnie to zupełnie nie przeszkadzało.

Robson

Pobyt - Sierpień 2025

Standart hotelu wysoki, pokoje ładne , zadbane z przepięknym widokiem

Zalety

Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu

Wady

Słabe zaplecze animacji, wybierając ten hotel jako dla dorosłych miałem przekonanie, że będzie coś sie w nim "działo", niestety panował nostalgiczny spokój przepełniony emerytami, nie tego się spodziewałem! W tej materii jestem rozczarowany

Adam

Pobyt - Lipiec 2025

Jeśli cenisz ciszę i spokój o który ciężko w dzisiejszych czasach. To ten obiekt Ci to zapewni. Jedzenie tematyczne serwowane na kolację mega pyszne, obiady również 😛. Widoki z pokój na morze z każdego pokoju, jeżeli wykupujesz tą opcję w stu procentach to dostaniesz. Ale największą zaletą hotelu jest fantastyczna obsługa, dzięki której poczujesz się jak gwiazda. Zawsze uśmiechnięci i pomocni. Obiekt który jest warty odwiedzenia na Cyprze😊.

Zalety

Obsługa, jedzenie, lokalizacja

Tomek

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel świetnie położony. Widok z kazdego pokoju na morze, jak nie z jednej, to z drugiej strony. Zejście do plaży zaraz przy hotelu, tak samo jak sama plaża z darmowymi leżakami i parasolami. Obok hotelu również dużo leżaków z parasolami. I przy samym basenie przed hotelem, jak i obok przy Beach Bar. Codziennie czyta ręczniki, żadnej "walki" o miejsce na leżaku, przemiła obsługa począwszy od Recepcji na dzień przyjazdu,(...), przeuroczą animatorkę Natalię, a także zawsze uśmiechniętych kelnerów w Ambrosia Buffet Restaurant (czy w dwóch barach w hotelu). Hotel dla osób dorosłych, świetne położenie, słoneczna plaża, ciepło, czysta woda, przepyszne jedzenie z całego świata, czegóż więcej chcieć! Nic tylko odpoczywać. Pokoje w hotelu czyste, materac wygodny, widok z pokoju na morze. Codzienne sprzątanie pokoju. Hotel zdecydowanie zasługuje na swoje gwiazdki.

Zalety

Położenie przy samej plaży. Winda. Świetne jedzenie. Przemiłą obsługa. Bezpłatne leżaki przy plaży i przy hotelu. Codzienne sprzątanie pokoju. Wygodne łóżko. Możliwość wynajęcia sprzętu do pływania przy hotelu obok.

Bartek

Pobyt - Lipiec 2025

Wróciliśmy właśnie z naszego urlopu i chcielibyśmy podzielić się wrażeniami z pobytu. Hotel wybraliśmy za pośrednictwem wakacje.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni z ogólnej organizacji wyjazdu. Sam obiekt zrobił na nas bardzo dobre wrażenie – szczególnie jeśli chodzi o jedzenie i obsługę. Na ogromną pochwałę zasługuje kuchnia – jedzenie było naprawdę przepyszne! Codziennie czekał na nas szeroki wybór dań, wszystko świeże, urozmaicone i bardzo smaczne. Każdy, niezależnie od preferencji kulinarnych, mógł znaleźć coś dla siebie – od lokalnych specjałów, przez dania międzynarodowe, aż po pyszne desery. Również osoby na diecie czy z ograniczeniami żywieniowymi miały w czym wybierać. Obsługa hotelowa to kolejny ogromny plus. Pracownicy byli uśmiechnięci, pomocni i zawsze gotowi odpowiedzieć na pytania czy spełnić prośby. Czuć było, że goście są traktowani z szacunkiem i życzliwością. W recepcji, restauracji, przy basenie – wszędzie spotykaliśmy się z miłą atmosferą i profesjonalnym podejściem. Jeśli chodzi o atmosferę w ciągu dnia – było bardzo spokojnie, co nam odpowiadało, jednak wieczorami odczuliśmy pewien niedosyt. Brakowało animacji, które umiliłyby czas po kolacji. Również muzyka w częściach wspólnych była zdecydowanie za cicha – przydałoby się nieco więcej życia, zwłaszcza wieczorem. Hotel ewidentnie stawia na relaks i ciszę, co nie każdemu może odpowiadać. Jedynym aspektem, który delikatnie odbiegał od całościowego, bardzo dobrego wrażenia, był stan techniczny niektórych części obiektu. Widać było miejscami upływ czasu – szczególnie w łazienkach czy przy niektórych elementach wyposażenia. Nie były to rzeczy rażące, ale na tle reszty – dało się to zauważyć. Przydałoby się odświeżenie kilku przestrzeni, by całość w pełni odpowiadała współczesnym standardom. Podsumowując: hotel zdecydowanie godny polecenia! Jeśli ktoś szuka miejsca z pysznym jedzeniem, cudowną obsługą i spokojną atmosferą – to świetny wybór. Z drobnymi poprawkami w zakresie animacji i muzyki mógłby być to obiekt niemal idealny

Zalety

Jedzenie, świetna obsługa

Wady

Remont niektórych części hotelu

Kasia i Waldek

Pobyt - Lipiec 2025

Nasz pobyt w hotelu był bardzo udany, na uznanie zasługuje obsługa począwszy od recepcji a na Paniach sprzątających kończąc. Hotel jest pięknie położony na cyplu z wodą z dwóch stron co sprawia że chyba wszystkie hotele są z widokiem na morze. Hotel jest bardzo spokojny i kameralny, urządzony ze smakiem , chociaż widać ,że nie jest najnowszy. Wszędzie jest bardzo czysto, wspaniałe jedzenie, a kolacja w restauracji a la carte przepyszna i wyjątkowo podana , ze wspaniałym widokiem na zatokę Coral Beach. Urocza animatorka Pani Natalia oraz (...) również zasługują na uznanie. Dawno już tak wspaniale nie wypoczęliśmy. Już polecamy pobyt w tym hotelu wszystkim naszym znajomym.

Zalety

Kameralna spokojna atmosfera, czystość, wspaniałe jedzenie, sympatyczny pomocny personel, dużo miejsc do spokojnego wypoczynku, piękna plaża z leżakami i parasolami w cenie w zasięgu ręki, niedaleka odległość od Pafos, (...)

Wady

Trochę plaża czasami zaśmiecona trawą morską, ale to nie wina hotelu

Pobyt - Lipiec 2025

Bardzo miło spędzony czas,uprzejma obsługa i naprawdę dobra kuchnia.Świeże owoce i wypieki na najwyższym poziomie Pomimo swojego wieku hotel nadal dobrze się prezentuje.Napewno tam wrócimy

Zalety

Największą zaletą jest na pewno położenie na cyplu tworzącym dwie zatoczki.Dlatego po obu stronach widać i słychać morze. Kolejnym istotnym plusem jest brak obecności dzieci do 16 roku życia co przekłada się w ogólnie panujący spokój.Piękne widoki z poziomu basenu i tarasów.Muszę też wspomnieć o gazowanej wodzie w puszkach dostępnej bez ograniczeń ,która doskonale gasi pragnienie

Wady

All inclusive w barze plażowym na alkohole startuje o godzinie 11⁰⁰ a nie jak wynikało z informacji nam dostarczonych że godzinę wcześniej

Pobyt - Lipiec 2025

Bardzo przyjemny hotel, przesympatyczna obsługa, czyściutko wszędzie no i jedzenie... fantastyczne. Codziennie inne smaki. No i trzeba koniecznie wspomnieć o animatorce Natalii, która jest na miejscu i bardzo dba o swoich "podopiecznych". Przesympatyczna osoba, która całe serduszko daje wszystkim. Fantastyczna osoba.

Zalety

Restauracja przepyszne jedzenie, przesympatyczna obsługa, Animatorka Natalia, piękny widok.

Wady

Nie ma 🙂

Sebastian

Pobyt - Czerwiec 2025

Byliśmy z Żoną na Cyprze pierwszy raz i trafiliśmy najlepiej jak się da. Przepięknie umiejscowiony hotel , ( z każdego pokoju widok na morze) piękna plaża,( Coral Bay ) , cudowna , nie nachalna obsługa, bardzo dobry all inclusive, (...) ogólnie polecamy hotel osobom, które lubią czuć się zaopiekowane i zadbane… jeden nie wielki minusik to że po hotelu miejscami widać wiek ale to tylko dla naprawdę trzeba się przyglądać… polecamy bardzo gorąco

Zalety

Widoki, obsługa

Artur

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo przyzwoity. Obsługa głównie z Nepalu, bardzo uprzejmi. Słaba strona to animacje, coś się wieczorami dzieje ale generalnie ludzie nie są zainteresowani.

Zalety

Obsługa, wyżywienie

Wady

Animacje

Patrycja

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo przyjemny hotel, oddalony od lotniska o około 40 minut. Pokoje przestronne i czyste z widokiem na morze. Po przyjeździe zostaliśmy przywitani prosecco, a w pokoju czekało na nas wino, kolacja i przekąski. Pierwsze wakacje, na których nikt nie miał ani razy niestrawności po jedzeniu. Kolacja à la carte była jednym z najlepszych elementów wakacji. Wszystkie dania przygotowane z niezwykłą dbałością o szczegóły. Pyszne! Szef kuchni wychodził do gości i sprawdzał czy wszyscy są zadowoleni. Bardzo miłe doświadczenie. :) W hotelu są organizowane animacje i wieczory z muzyką. Jest dostęp do bazy SPA i małej biblioteczki. Ze względu na to, że hotel jest tylko dla dorosłych, osoby, które lubią spokój mogą naprawdę zregenerować swoje baterie. Do samego centrum miasta Pafos jest około 15km. Autobusy kursują co 15-20 minut, więc bardzo sprawnie można się tam dostać i wybrać na zwiedzanie.

Zalety

- Smaczne, różnorodne jedzenie, każdy wybierze coś dla siebie ( są też opcje wegańskie, dla osób nietolerujących laktozy, ze zmniejszoną zawartością cukru itp.), - Darmowy dostęp do zewnętrznego, wewnętrznego basenu i jacuzzi (jeden dzień był deszczowy i uratowało nam to dzień), - Miła, uśmiechnięta obsługa, - Pokoje codziennie sprzątane, - Piękny widok z hotelu, - Kilka razy są organizowane wieczory przy muzyce (Gitara, saksofon, pianino, wieczór greckiej muzyki), - Codzienne animacje.

Wady

- Co bardziej czepialskim może przeszkadzać fakt, że hotel jest starszej generacji, ale w żadnym razie nie wpływa to na jakość wakacji. :)

Dominik

Pobyt - Czerwiec 2025

Przede wszystkim hotel jest tylko dla dorosłych i jest to ogromny plus dla osób, które cenią sobie ciszę i spokój. Większość pokoi z widokiem na morze bez dodatkowej opłaty. W pokoju lodówka wypełniona była napojami i przekąskami oraz codziennie dostarczana świeża woda w butelce. Ze względu na specyfikę hotelu nie było walki o leżaki przy basenie, ale zdarzały się osoby, niestety z Polski, które zostawiały ręczniki na leżakach przy plaży i wracały do pokoi blokując tym samym leżak.

Zalety

Lokalizacja bardzo dobra ze względu na bliską odległość do plaży oraz otaczające hotel morze, bardzo miła i pomocna obsługa. Dobre jedzenie i bogata oferta drinków i koktajli. Obsługa, SPA, baseny.

Wady

Brak prostych potraw (makarony, pizza, burgery, frytki itp.), dla osób, które nie lubią tajskiej i śródziemnomorskiej kuchni pozostaje bogata oferta drinków :)

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo ładny hotel, pokoje czyste jedzenie przepyszne, fajna baza spa z jacuzzi, siłownia, codziennie animacje z klasą na wysokim poziomie, przemiła obsługa z zawsze pomocną Natalią na czele.

Zalety

Hotel dla dorosłych, rajskie położenie, przepiękne miejsce.

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie bardzo dobre. Brak jakichkolwiek imprez wieczornych, nie było żadnych animacji.

Zalety

Duże pokoje oraz piękny widok z balkonu

Wady

Brak animacji. W hotelu nic się nie dzieje

Grażyna

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel,spokój i cisza panującą w hotelu -super, koncerty wieczorne super,bliskość do morza super,obsługa hotelowa super !!!!! Ale niestety czekanie na transfer i wylot (...) ,a szkoda bo te ostatnie 13godz oczekiwania na korytarzu. zatarło tak mile wrażenia, a szkoda !

Zalety

Pisałam, cisza ,spokój, piękne koncerty ,wspaniałą obsługa-super

Wady

Wad prawie brak ,oprócz tego że za 6godz dodatkowy pobyt w pokuju trzeba było zapłacić

Sławek

Pobyt - Czerwiec 2025

Świetna lokalizacja z pięknym widokiem i dostępem do morza. Wspaniała i w pełni profesjonalna, miła i pomocna obsługa. Bardzo dobra kuchnia. Cisza i spokój oraz fajne animacje i przyjemne wieczory w uroczym otoczeniu. Bardzo czyste i przestronne pokoje oraz profesjonalny serwis. Wszystko na bardzo duży plus.

Zalety

Położenie, widoki z pokoju i piękna cicha okolica. Profesjonalna i pomocna cały czas uśmiechnięta obsługa. Świetne i zróżnicowane posiłki. Cisza i spokój-zalety hotelu 16+:))

Wady

Thalassa Boutique & SPA (ex. SENTIDO Thalassa Coral Bay)