Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Skała Afrodyty zachwyca krajobrazem i mitologiczną historią
Super , czysto , dziennie sprzątane pokoje , miła obsługa , do plaży dwa kroki . polecam.
blisko plaża, siedząc na leżakach hotelowych mamy tylko zejście na piaszczystą plażę,bajka.
super hotel ,położenie bardzo bliski plaży , dziennie sprzątany pokój, blisko też do centrum Protaras
zadbany, w miarę duży basen basen z nagrzaną wodą , miła obsługa
Mieliśmy pokój trzyosobowy z jednej strony z bocznym widokiem na morze a z drugiej bocznym widokiem na główną ulicę ze sklepikami, kafejkami, barami z muzyką. Pokój typowy europejski standard, z czajnikiem herbatą kawą, suszarką, tv bez zastrzeżeń (sprzątany codziennie). Odległość do morza 1 minuta wystarczy przejść przez teren przybasenowy, teren leżaków i już się jest na pięknej piaszczystej szerokiej plaży. Jedyny minus jeden bar z głównej ulicy codziennie zapodawał koncerty i muzę do po 2 h w nocy. Jeśli ktoś przyjechał się wyspać no to od razu polecam stopery do uszu. Rozumiem muzykę do północy ale codziennie po 2 w nocy stało się koszmarem zwłaszcza, że byliśmy z dzieckiem. Zamknięty balkon nic nie daje.
Bliskość plaży, sklepików, restauracji,
Wyspać to się nie da
Bardzo fajny hotel. W prawdzie ma już swoje lata, ale po Covidzie pokoje zostały odnowione. Doskonała lokalizacja, przy samej plaży i centrum miasta. Plaża piaszczysta i piaszczyste zejście do morza. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie, duży wybór dla każdego. Personel bardzo miły i przyjazny. Wifi bezpłatne. Bardzo polecam ten hotel.
Doskonała lokalizacja przy samej plaży, blisko do sklepów i restauracji.
Bardzo ładne, przestronne pokoje. Hotel mega czysty, przemiła obsługa. Jest to hotel niewielki, miejski, co dla mnie jest ogromną zaletą, bo nie lubię molochów. Super zieleń w lobby i na korytarzach- wszędzie rośliny :) Pobyt bardzo udany- polecam każdemu :)
Hotel w zabudowie miejskiej, który jest bardzo ładnie wykończony i ma sporo atrakcji dla dzieci. Pokoje są o bardzo wysokim standardzie tak jak i obsługa hotelowa. Hotel dla grupek znajomych lub rodzin z dziećmi.