Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Park Narodowy Krka z malowniczymi wodospadami i kąpieliskami
Ogólnie pobyt na plus. Domek bardzo czysty, wyposażony w najpotrzebniejsze rzeczy. Z samych atrakcji na miejscu nie korzystaliśmy za wiele, 2 razy na basenach, noc taneczna dla dzieci, wszystko super. Dzieci jeździły na konikach, super sprawa z tym mini zoo na miejscu. Ciuchcia również jest na wielki plus. To co jest kompletnie na minus, to konieczność dopłacania za na przykład mini wesołe miasteczko na miejscu. Pranie również jest dodatkowo płatne. Rozumiem, że nikomu nie opłacałoby się prać mi rzeczy za darmo codziennie, ale 10 Euro za jedną pralkę, niezależnie od ilości wsadu może lekko nadszarpnąć budżet.
Czysto, ogromnie dużo miejsca, place zabaw co kawałek, dużo atrakcji.
Sporo rzeczy, za które należy dopłacać. Woda w basenie była już o tej porze roku zimna. W domku również spory problem z podgrzaniem wody do kąpieli.
Mobile home bardzo czysty,zadbany,duży,wszystko co potrzebne jest,klimatyzacja działająca ,polecam
na obiekcie czysto,bardzo miła obsługa,dużo basenów ,ładne zejścia do morza,market na obiekcie, dodatkowo 2 markety za płotem, bary restauracje na terenie,dużo atrakcji dla dzieci,
płatne leżaki nad basenami i nad morzem 20euro
Komfortowy domek , bardzo wygodny i dobrze wyposażony.
Piękny , zadbany teren.
Duże odległości do pokoynywania pieszo . Kolejka -można korzystać na określonych trasach, w określonych godzinach Melexy- tylko doraźnie i przy dozie szczęścia natrafienia na wolny.
Polecam resort. Byłem w obiekcie homemobile - czyli coś na styl przyczepy. Bardzo fajne rozwiązanie - pokoje, łazienki czyste. Otocznie przemyślane - sklepy, bary restauracje, boiska place zabaw itp. Wszystko na plus. Dodatkowo płynęliśmy na wyspę Silba - jeśli ktoś lubi nurkowanie z maską to warto😁
Domki mobilne na bardzo wysokim poziomie przede wszystkim czyste i funkcjonalne. Trzy sypialnie dwie toalety Salonik z aneksem kuchennym, duży taras. Telewizor klimatyzacja radio. Dla mnie istotna była miękka pościel i materac ,duże wygodne łóżka. Komfortowe warunki idealne do wypoczynku z całą rodziną. Sam kemping jest rewelacyjnym miejscem ,duży teren z atrakcjami dla najmłodszych wiele restauracji baseny amfiteatr place zabaw. Dostępne publiczne toalety z natryskami bardzo czyste pełne kwiatów zieleni i ogrodów. Najwyższa ocena pod każdym względem także dla organizatora jak i Wakacje.pl. za rok planujemy powtórkę.
Czystość, funkcjonalność duże wygodne łóżka piękna pościel klimatyzacja taras przestronność. Dużo terenow z zielenią,ogrody
Ośrodek ogromny,ok 400 domków. Fajnie zagospodarowany ale pewnie życiem tętni w sezonie. Teraz jest po prostu wszystko pozamykane. Tylko kawiarnia przy głównej alejce jest otwarta, 2 sklepy z pamiątkami, lodziarnia i z tylko 2 restauracje przy plaży na myślę 6. Animatorki dziecięce są, ale w ogóle nie zachęcają dzieci do zabawy, dadzą balonika i tyle. W samym klubie ciężko o jakąś zabawkę bo są puste regały, na stolikach są kredki , ale nie połamane-animatorki nie mają nawet temperówki. Życia wieczornego brak. Restauracja gdzie są posiłki jest ok,duży wybór i miły personel. Generalnie na lipiec/sierpień ok,na wrzesień ZDECYDOWANIE NIE. Nawet mieszkańcy nie polecają.