Opinie o wycieczce
Hasta La Vista Mexico!

Sama wycieczka w porządku. Jak pisałam w zaletach. Jedzenie w hotelach koszmar. Opisałam w wadach. Przewodniczka Gosia na medal!!!

Ogólnie wycieczka okey nie ma wyszukiwać dziury w całym

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
5.5
Intensywność programu

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2021

Zalety

Wycieczka w okresie od 19 do 26 listopada 2021, sama organizacja jak najbardziej ok. Przewodniczka Gosia świetna babka, sympatyczna.zaopiekowala się nami w 100%. Plan wycieczki naprawdę pokazuje różne oblicza Meksyku.

Wady

Dramat jeśli chodzi o wyżywienie w hotelach. Przez 8 dni na śniadanie była jedynie jajecznica a na kolacje ryż z kurczakiem w jakieś brei. Porcje jak dla dziecka. Nie było bufetu tylko serwowane do stolików. Niestety biuro podróży oszczędza na tym na czym nie powinno, bo jedzenie na mieście jest bardzo tanie i przepyszne. Skoro hasta la vista Mexico to nie tylko widoki ale również kuchnia regionalna. Ogólnie większość osób miała podobne wrażenia! Gdyby była ocena za wyzywienie 0 to na tyle bym je oceniła. Codziennie musielismy zjeść na mieście.

Pobyt - Styczeń 2019

Ogólnie wycieczka okey nie ma wyszukiwać dziury w całym

Zalety

Super wycieczka program okey Kamil pilot wspaniały pilot bardzo fajnie to wszystko przedstawia jestem bardzo zadowolony

Wady

Hotel po przylocie na objazd i ostatnia noc ten sam hotel proponowałbym wymienić go na lepszy bo takie szanujące się biuro powinno za proponować coś lepszego swoim klientom