Opinie o wycieczce
Sri Lanka i Indie Południowe - Na styku dwóch kultur

Słaby

Generalnie gdyby nie przewodnik Ola to pedzilibyśmy z reklamacjami i żadaniem zwrotu pieniędzy. Opis wycieczki ma charakter niedozwolonej reklamy.

Hotele i jedzenie było w 50 procentach miejsc tragicznie słabe na poziomie lokali robotniczych, choć czyste,.Jedzenie od tragicznego do przepysznego.Rainbow w dalszym ciągu olewa klientów, Przylot do Colombo o 8 rano i prosto z lotniska z ropą w oku zwiedzanie na siłę, ruin nic nie wnoszących ciekawego do wycieczki tylko i wyłącznie ze względu na brak pokoi hotelowych .Przypominam baranom że wasi turyści są po 24 godzinach podróży i powinniście im zapewnić pokój w hotelu i z 2,3 godziny snu zanim coś będziemy zwiedzać!!!!!!!!!! Ostatnie 2 dni w programie powinny być wypoczynkiem a jak to bywa w Rainbow okazało się że tylko mamy 1 dzień bo drugi to pobudka o 2 w nocy i transport do Colombo i zamiast miłego na koniec wspomnienia 24 h w podróży powrotnej bez snu .Wystarczyło czarter przesunąć na 14 i wycieczka by się dobrze zaczynała i dobrze kończyła!!!!!!!!!!!!Podsumowanie!! wycieczkę NIE polecam! szczególnie ludziom którzy widzieli południową azje, męcząca i nic nowego nie wnosząca.Polecam ludziom zaczynającym podróże po azji i niewymagającym zbyt dużego wręcz żadnego komfortu obsługi.Drogo byle jak choć program i miejsca fajne, niestety wszystko w biegu i po łebkach

Słaby

Transport podczas wyjazdu
2.0
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciek

Pobyt - Styczeń 2016

Zalety

Zwiedzanie swiątyni Minakshi w Madurai, większość programu na Sri Lance. Dobra wycieczka na pierwszy raz dla niewymagających i przyzwyczajonych do braku snu i odpoczynku.

Wady

1. Zwiedzanie Colombo i Kochi bez snu po 14 godzinach lotu. 2. Skandaliczne warunki w autokarze -klimatyzacja bez regulacji - ok 18 st. C. chorowało 1/3 osób w tym 3 powaznie. 3. Część indyjska całkowicie nie odpowiada opisowi - dno. 4. Posiłki monotonne nie maja nic wspólnego z tym co sie czyta o kuchni lankijskiej. 5. Brak informacji o mozłiwych opadach deszczu nawet w porze suchej. 6. Miłosnicy przyrody nie maja co liczyc na jakiekolwiek spotkania z dzikimi zwierżatkami, ptaszkami itp. opisy z katalogu ponownie sciema. Ogólnie nie polecam lepiej sama Sri Lankę.

4.8
robcio

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

program

Wady

hotele transport i organizacja