Opinie o wycieczce
Włoski niezbędnik

Ogólnie to jesteśmy zadowoleni,zwłaszcza zachwyciła mnie Florencja,do której warto wrócić,wycieczki fakultetywne wszystkie się odbyły.Swietnie się bawiliśmy podczas kolacji włoskiej,było wino,muzyka i śpiew,a nawet tańce.mieliśmy sporo wolnego czasu,można bylo zjeść coś pysznego we włoskiej restauracji,napić się wina,kawy.Zakupiliśmy sobie do Polski sporo wina,likierów,włoską kawę,mamy mnóstwo zdjęć.wielki podziw dla panów kierowców,zwłaszcza podczas wjazdu na Monte Casino.Jestem aszołomiona Rzymem,na każdym kroku spotkanie z historią,po prostu trzeba tam być.

wszystkie wycieczki fakultetywne godne polecenia,zwłaszcza włoska kolacja,wino ,muzyka,śpiew,pyszna kolacja

bardzo intensywny program pozwala na zwiedzenie w krótkim czasie najciekawszych miejsc, sporo przejazdów (nie zbyt męczących), wyżywienie co dzień takie same, obiadokolacje trochę za późno, widoki i miejsca przepiękne polecam jak najbardziej, pani przewodnik narzucała duże tępo ale przez to wykonaliśmy 100% programu, niestety czasami jej wypowiedzi nie były składne i zrozumiałe, hotele od najlepszego każdy następny coraz słabszy ale dało się przeżyć ogólnie polecam jak najbardziej ponieważ widoki i zwiedzane miejsca wynagradzają małe niedociągnięcia

Bardzo fajna wycieczka. Praktycznie Włochy w pigułce. Super pilot, pani Maria Eska.

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jolanta

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Bardzo bogaty program,intesywne zwiedzanie,super pani pilot wycieczki Pani Marzena,bardzo dobrzy przewodnicy,zwłaszcza we Florencji

Wady

Wyżywienie bardzo skromne,wręcz ubogie,dla mężczyzn małe porcje,brakowało chleba przy śniadaniu,brak rogalików przy śniadaniu w ostatnim hotelu,okropne łazienki,kabina prysznicowa tak mała że mąż się nie mieścił

Jolanta

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Intesywność wycieczki,piękne miejsca,wspaniali przewodnicy,super pilot Pani Marzena

Wady

słabe posiłki,zwłaszcza śniadania,jak dla bezdomnych w jadłodajni,suchy chleb,grube pajdy chleba,jeden plaster szynki i jeden plaster sera,skąpe obiado-kolacje,pokoje okropne,lazienki straszne,kabiny prysznicowe 50 cm na 50cm

Jarosław

Pobyt - Maj 2019

Zalety

program, widoki, pogoda

Wady

wyżywienie

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Ciekawy program

Wady

Kiepskie hotele i wyzywienie