Opinie o wycieczce
Złoty Trójkąt z tygrysem

Wyjątkowy

Świetnie zorganizowana wycieczka. Pani Przewodniczka Joasia oraz miejscowy przewodnik to cudowni ludzie. Udało nam się zwiedzić i poznać Indie od podszewki. Chodź kraj ten na pewno jest specyficzny i trudno tutaj o wygody to hotele spełniały najlepsze standardy.

Indie to kraj piękny i egzotyczny, nie wierzcie w złe rzeczy, które o nim piszą. Nas nie spotkały żadne zatrucia, choroby, nieprzyjemne sytuacje. Czuliśmy się bezpieczni i chronieni przez wspaniałych przewodników. Dobre biuro podróży - takie jak Ecco Travel gwarantuje cudowne przeżycia, bez potrzeby martwienia się o cokolwiek.

Przewodnik, którym był pan Przemek Buryan, ze swoją ogromną wiedzą, wielkim zaangażowaniem sprawił, że wycieczka była wspaniałym przeżyciem.

Wyjątkowy

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Karolina

Pobyt - Październik 2019

Zalety

Zwiedzenie w trakcie 10 dni wielu ciekawych miejsc. Niezapomniana przygoda życia, którą wspominam z wielkim sentymentem. Cudowna Stolica Indii, urzekające Taj Mahal i zapierające dech w piersiach safari.

Wady

Jeśli ktoś nie lubi częstej zmiany miejsca oraz spędzania czasu w autokarze, to taka forma wycieczki może być dla niego męcząca i trudna.

Katarzyna Przygoda

Pobyt - Styczeń 2016

Zalety

Wspaniałe biuro podróży. Wszystko zorganizowane na 100%. Cudowny przewodnik - pan Paweł, ogromna wiedza i poczucie humoru. Codziennie niespodzianki - niezwykłe atrakcje, nieprzewidziane w planie wycieczki. Polecam gorąco wszystkim: młodym, starym, parom z dziećmi i singlom.

Wady

BRAK

Mirosław P.

Pobyt - Marzec 2015

Zalety

Bardzo dobra organizacja wycieczki.Hotele, jak na wycieczkę objazdową, o dobrym standardzie.

Wady

Trochę zbyt intensywne tempo zwiedzania.Zbędne aż dwie wizyty w parku narodowym.