Opinie o Anex Poland

6.1
Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
5.5
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 704 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Łukasz

Pobyt - Maj 2025

Wszystko ok kontakt z rezydentem bardzo dobry transport z lotniska ok polecam

2.3
ANETA

Pobyt - Maj 2025

Okropne biuro podróży. Poleciałam do Egiptu i szczerze każdemu odradzam to biuro. Wymeldowanie z hotelu o godzinie 12 i czekanie na wylot z małymi dziećmi do godziny 22. Brak kontaktu z rezydentem. To będzie ostatni wylot z tą firmą.

Miroslaw

Pobyt - Maj 2025

Pierwszy raz z tym biurem i moje wrażenie bardzo pozytywne. Rezydent (...) i przewodnik (...) bardzo kompetentni, pomocni, z bardzo dobrą znajomością języka polskiego -przesympatyczni. Na pewno skorzystam nie jeden raz z Waszego biura.

Pobyt - Maj 2025

" Organizacja jak i pobyt spełniły nasze oczekiwania w 100%, wszystko przebiegło bezproblemowo. To był naprawdę niezapomniane wakacje!"

1.3
Roksana

Pobyt - Maj 2025

Nie Polecam biura podróży ! Warunkiem zakupu wycieczki było że zostaniemy do wieczora wylot o 20:10 miał być niestety dzień przed wyjazdem dowiadujemy się że jednak lecimy z rana i zabierają nam cały dzień z wakacji w przeliczeniu na wycieczkę to 1500 zł zabrane z wyjazdu . Loty opóźnione na lotnisku 5 h czekania . Przyjeżdżamy do hotelu i się dowiadujemy że dopiero o 15 dostaniemy klucze od pokoju i walizek nie możemy ruszać nawet żeby się przebrać . Na miejscu rezydent niemiły . Nie polecam

Pobyt - Maj 2025

Wszystko w najlepszym porządku, bardzo sprawnie, a kontakt z infolinią bardzo konkretny i pomocny, byliśmy na wycieczce w Hurgadzie dzisiaj z przewodnikiem (...). Pan bardzo fajnie nam opowiadał i o czasach starożytnych jak i nowoczesnych, bardzo dużo informacji przyswoiłam, wycieczka była konkretna po śniadaniu wyjechaliśmy i wróciliśmy na obiad , był meczet, oczywiście wypożyczenie sukien do meczetu dla kobiet, całkiem fajne przeżycie aż se kieckę kupiłam, zakupy w markecie i powrót

Danuta

Pobyt - Kwiecień 2025

Bardzo dobre biuro , dużo atrakcji i rzetelność. Rezydent super, przekazał ogrom wiedzy i otoczył opieką podczas wakacji. Bardzo polecamy

Pobyt - Kwiecień 2025

Najgorsze biuro podróży z jakim mieliśmy do czynienia , totalna porażka !!!!!!! Przesunęli nam loty Hurghada-Katowice w obydwa kierunki po 12 godziny z 4 dni pobytu zrobiło nam sie 2 !!! Bezszczelny rezydent i kłamca !!! Zero pomocy!!! Nie polecam będę każdemu odradzać !!! Z rozmów z innymi klientami owego biura wynika że inne loty też były w ten sposób zmieniane oczywiście na niekorzyść podróżujących . Na lotnisku chaos naganianie na kupno wizy !!

2.7
Ajela

Pobyt - Kwiecień 2025

Niestety najgorsze biuro z jakim podróżowaliśmy. Dzień pierwszy i ostatni cały w podróży, w hotelu o 23:30 a powrót wyjazd o 4 rano. Wycieczki fakultatywne to jedno wielkie oszustwo. Zamiast zwiedzania miasta wożą do zaprzyjaźnionych handlarzy. Nie polecam

Pobyt - Kwiecień 2025

Pobyt w Hurghada Caves Beach Resort,wspaniały odpoczynek.Pierwszy raz z Waszym biurem i jestem pod wielkim wrażeniem 😉.Wszystko dopięte na ostatni guzik.Korzystalysmy z wycieczki i zwiedziliśmy Hurghadę z bardzo zaangażowanym i posiadającym wielką wiedzę przewodnikiem (...) 🥰.

Pobyt - Kwiecień 2025

Nasz wyjazd był 4 dniowy - Turcja Kemer. Obsługa Anex świetna- wszystko na czas i bardzo miło. Byliśmy tylko my dwoje w Hotelu Viking STAR i byliśmy bardzo dobrze zaopiekowani -wizyta rezydentów następnego dnia po przyjeździe, ciekawe propozycje spędzenia wolnego czasu i informacje o godzinie odjazdu czekały na nas w recepcji zgodnie z ustaleniami. Bardzo polecamy !

Michał

Pobyt - Kwiecień 2025

Plusy albo minusy pisze się w opiniach Jeśli biuro wywiązuje się się z obowiązków jest ocena neutralna bo to jest w zakresie ich usług. I wszystko tu okej ale: Rezydent masakra…. Potrzebowałem pomocy medycznej - zapalenie ucha środkowego (kto miał to wie ze nie da się spać, jeść, pić). Dość że na każdą wiadomość odpisał po 12 godzinach to wmawiał mi że mam drugie (oprócz swojego wykupionego u agenta wakacje.pl). Przyszło co do czego to mi kazał zapłaci. 50€. Załatwiłem sam wszytsko na swoją rękę

Pobyt - Kwiecień 2025

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych wakacji. Rezydent uprzejmy, pomocny był już pierwszego dnia. Transfer ok choć w pierwszego stronę mieliśmy bus bez klimatyzacji i okien otwartych była rzeźnia natomiast w drugą stronę autobus był już wygodny czysty i z klimatyzacją. Oferta zgodna z opisem a nawet lepsza.Polecam dodam że byłam w Turcji.

Wojciech

Pobyt - Kwiecień 2025

Jednym z głównych kryteriów wyboru ofert był fakt późnego wylotu w ostatnim dniu pobytu. Zawsze wybieramy taką ofertę i jak dotąd, nie zawiedliśmy się na żadnym z biur. Pierwszym, który zmienił warunki oferty i przesunął wylot o ponad 12 godzin wcześniej jest Anex, skracając nam pobyt właściwie o cały dzień. Na dwa dni przed wylotem do Egiptu było OK. O zmianie dowiedzieliśmy się w pierwszym dniu pobytu. W naszym odczuciu było to ukartowane działanie biura. Dodatkowo rezydent - tragedia :(

Jozef

Pobyt - Kwiecień 2025

Wakacje w Turcji, blisko side. Bez problemów żadnych problemów. Duża kolejka do punktu anex na lotnisku, ale szybko szło ok 20-30min (co przy czasie podróży i kolejką do check-in w Polsce, jest mało). Obowiązkowe spotkanie w hotelu z rezydentem, polegające na samo reklamie ze sprzedażą wycieczek.

Pobyt - Kwiecień 2025

Do tej pory korzystaliśmy z tego biura kilkukrotnie i wszystko było w najlepszym porządku. W niedzielę 6 kwietnia mamy lecieć do Hurgady i właśnie otrzymaliśmy od biura informację, że nasz lot jest przesunięty o 12,5 godziny później, czyli tracimy cały dzień. Uważam to za bardzo nieuczciwie. Jest dwa dni do wylotu, zawsze sprawdzamy godziny wylotów i to biuro do tej pory nie stosowało takich praktyk. Bardzo się zawiodliśmy. Proszę się zastanowić przy rezerwacji

Katarzyna., Tadeusz

Pobyt - Kwiecień 2025

Chcielibyśmy serdecznie podziękować rezydentowi (...) za opiekę podczas naszego pobytu. Był bardzo pomocny, uprzejmy i zaangażowany – interesował się nami przez cały czas, chętnie odpowiadał na pytania i służył wsparciem. Dzięki niemu czuliśmy się bezpiecznie i zaopiekowani. Tacy rezydenci to prawdziwy skarb!

Pobyt - Marzec 2025

Pierwszy nasz rodzinny wyjazd ( 4 osoby dzieci w wieku 21 i 18 lat) do Egiptu konkretnie Hurghada. Wrażenia bardzo pozytywne. Zakup wycieczki w biurze wakacje pl. pozytywny , wycieczka zgodna z ofertą , ocena hotelu super. Przed wyjazdem czytając opinie o biurze Anex lekkie przerażenie. Na miejscu wszystko profesjonalnie, opieka ze strony organizatora od samego przylotu, transfer do hotelu. W hotelu byliśmy około 23 kolacja na nas czekała. Wycieczki wykupione w Anex na wysokim poziomie.

Olga

Pobyt - Marzec 2025

najgorsze biuro z możliwych... Rezydenci niepomocni, patrzą tylko na napiwki, wszystko po najniższej lini oporu... nigdy więcej wakacje z aneksem. od godziny 10 rano zostawiają cię bez wyżywienia i picia przy wylocie 21.40. żaden ze zgłoszonych problemów nie został rozwiązany. wycieczki na poziomie 0, zostaliśmy naciągnięci i oszukani. NIGDY NIGDY WIĘCEJ

Dariusz

Pobyt - Marzec 2025

Dzień Dobry. Biuro ANEX dla mnie osobiście jest bardzo super. Moje dzieci były w lutym w Egipcie o kontakt z rezydentem był super. Ja z żoną byłem w Dubaju i PANI ANIA NASZ REZYDENT TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. Zerowy kontakt telefoniczny, bezczelna pani miała pretensje że ktoś się z nią chce skontaktować, numer do tej pani otrzymaliśmy o biura Anex. P. Wioletta do której otrzymaliśmy też numer już nie pracuję w ANEX dał nam więcej informacji niż p. ani. Dla mnie ta osoba nie powinna pracow