Opinie o Join UP

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
4.2
Stosunek jakości do ceny
5.2
Zgodność ofetry z opisem
5.5

Wyświetlono 464 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Julia

Pobyt - Listopad 2025

Całe biuro podróży ok, jednak rezydent w naszym hotelu słabiutko… pobyt pod koniec listopada w jaz mirabel, miejscowość Sharm el sheik. (...) ale ten rezydent, szkoda słów. Chętnie opiszę szerzej, ale ze względu na limit słów napiszę, że nie polecam pana (...), były nieprzyjemne sytuacje, na koniec pobytu nawet nie poinformował o której godzinie mamy transfer z hotelu, mimo mojej kilkukrotnej próby kontaktu dzień wcześniej

Marcelina

Pobyt - Listopad 2025

Pobyt Hurghada, rezydent arabskiego pochodzenia, niemiły, arogancki, sprawiał wrażenie, że zależy mu tylko na sprzedaży wycieczek. Lot powrotny został zmieniony, godzina oraz linie lotnicze, nikt nie raczył nas poinformować o tym fakcie w żaden sposób ,obsługa lotniska nie chciała nas wpuścić na teren lotniska. Oczywiście rezydent o 1 w nocy nie odebrał telefonu, odpisał tylko znakami zapytania, kiedy napisałam jaka jest sytuacja, nie odezwał się. Generalnie NIE polecam tego biura!

1.7
Patrycja

Pobyt - Listopad 2025

Biuro tragedia! Lot przesuwany w ciągu dnia kilka razy. Z pełnego wyjazdu zabrane 1.5 dnia wakacji. Sprzedaż wycieczek z przedpłatą a na miejscu się okazuje się że są dodatkowe koszty. Nie polecam szkoda swoich nerwów.

Bernadeta

Pobyt - Listopad 2025

Zdecydowanie biuro Join Up było najlepszym wyborem jakim można sobie wymarzyć Panowie (...) stanęli na wysokości zadania Nigdy nie było problemu z kontaktem nigdy nie zostawili nas bez opieki zawsze byli pomocni To wyjątkowe osoby na właściwym miejscu Następnym razem na pewno wybiorę to biuro ze względu na tak wspaniałą obsługę

3.3
Marcin

Pobyt - Listopad 2025

Hotel ok aczkolwiek do poziomu ze zdjęc z folderu jednak brakowało. Obsługa biura na miejscu tragedia. A (...) rezydent w hotelu oszust to najlepsze słowo, aby sprzedać wycieczkę fakultatywną spoza katalogu zrobił (...) ale na miejscu trzeba było dopłacić. Wycieczki, które niby miały być za darmo nie odbyły się bo Pan rezydent jak już skasował swoją dolę to się zapadł pod ziemię. Myślę, że to była ostatnia moja przygoda z tym biurem

Aleksandra

Pobyt - Październik 2025

NAJGORSZE BIURO PODRÓŻY! Takiej tragicznej oferty jeszcze nigdy nie mieliśmy, pośrednik wycieczki czyli wakacje.pl jeszcze gorszy, są w miarę pomocni jak jest dobrze kiedy jest problem czy reklamacja nie biorą za to odpowiedzialności. Szykujemy się na proces gdyż to jak zostaliśmy potraktowani jest niedopuszczalne!! OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM

1.3
Jan

Pobyt - Październik 2025

Tragedia tragedia przestrzegam wszystkich przed kontaktem z tym biurem chamstwo to mało (...)

2.0
Paulina

Pobyt - Październik 2025

Join Up to ukraińska firma, która oszukuje ludzi na każdym kroku. To były moje pierwsze i ostatnie wakacje z nimi. Nie polecam absolutnie nikomu! Wśród turystów, którzy lecieli z Join Up, nikt nie był zadowolony. Hotel niezgodny z rezerwacją, fatalna organizacja, opóźnione loty, brak kontaktu, brak wsparcia – kompletna porażka. Rezydent tragedia, zero pomocy, zero zaangażowania, udawał ze nic nie wie a wiedzial o wszystkim, na koniec nawet nie podał informacji o wylocie ani transferze, tragedia.

Lidia

Pobyt - Październik 2025

Właśnie wróciłam z córką z Turcji. Bardzo polecam biuro - wszystko zorganizowane bardzo dobrze. Zgodnie z ofertą. Żadnych problemów. Jesteśmy mega zadowolone.

Pobyt - Październik 2025

Oferta zakupiona przez Wakacje pl.Jeszcze nie wyjechałam z Polski a już mogę coś napisać o tym biurze podróży

Mqciej

Pobyt - Październik 2025

UWAGA na to biuro. Odwoływane loty, problem z rozpatrywanie reklamacji, słaba komunikacja z biurem. Lepiej wybrać coś bezpieczniejszego za „parę groszy” więcej. Słaby przewoźnik SkyUp. NIE polecam

Danuta

Pobyt - Październik 2025

Bylam na wakacjach z tym biurem w Egipcie w Sharm el shaik , w hotelu nie pojawił sie rezydent Zostalismy bez opieki i możliwosci skorzystania z wycieczki na piramidy . Lot odbył sie zgodnie z planem.

Pobyt - Październik 2025

Najgorsze biuro podróży z jakim mieliśmy do czynienia!!! Rozjazd informacyjny z biura i sprzeczne informacje od nieprzytomnego rezydenta to już była wisienka na torcie. Poza tym samolot od TEGO SAMEGO WLASCICIELA spóźnił się jedyne 26h!!!! Zakwaterowanie zastępcze na jedną noc, to najgorsza nora chyba w Egipcie jaka znaleźli. NIECH IDZIE W ŚWIAT TA OPINIA! PRZESTRZEGAMY PRZED ZAKUPEM CZEGOKOLWIEK OD JOINUP!!!!!

Łukasz

Pobyt - Październik 2025

Zdecydowanie odradzam biuro Join UP! Pełen chaos i brak profesjonalizmu. Lot zmieniany dwukrotnie, o wszystkim informowano w ostatniej chwili. Transfer na lotnisko to katastrofa – większość dostała wiadomość, my nie. Czekaliśmy w hotelu bez informacji, ryzykując spóźnienie na samolot. Kontakt z rezydentem zerowy. Brak odpowiedzialności i organizacji. Nigdy więcej z Join UP – totalny brak szacunku do klienta!

Pobyt - Październik 2025

Brak organizacji i wsparcia rezydenta na miejscu zmiana lotu powrotnego z Gdańska do Lublina dodatkowo zmiana wylotu dnia i mięsa z Marsa Alam do Hurgady łącznie w Egipcie 300 km a w Polsce 500 km trasy bez żadnej zgody czy zapytania zmienili warunki

Pobyt - Październik 2025

Zakup przez internet Wakacje pl.Wakacje ogólnie bardzo udane.Hotel super.Biuro podróży na miejscu nie dokońca się spisało.Rezydent raz na początku wyjazdu.Pózniej kontakt ograniczony.Wycieczki fakultatywne fajne,ale bałagan organizacyjny.Opóznienia w odbiorze na wycieczki,haos na miejscu.Kompletny brak organizacji.Jesteśmy z mężem wyrozumiali.Ale odbiór z hotelu na powrotny lot do Polski był karygodny.Zbiórka w hotelu o 7 rano.Przyjechali po nas ok 8.40.Lot opóźniony z 10.40 na 13.40.

Pobyt - Październik 2025

Podróż do Egiptu, lot opóźniony o 6 godzin. Hotel zgodny z opisem. Obsługa rezydenta żadna. Jedyne na czym mu zależało to żeby kupić wycieczkę. Kontakt z nim okropny, połączenia odrzuca a w SMSie bardzo słaba komunikacja. Transwer na lotnisko opóźniony.

1.7

Pobyt - Wrzesień 2025

Całkowite lekceważenie klienta, brak odpowiedzi na złożona reklamację od 2 miesięcy. Maile wysyłane, zgłoszenia telefoniczne i nic. W życiu się nie spotkałam z taką bezczelnością że strony biura. Oferta nie zgodna z zakupem, Rezydent nie zainteresowany klientem ano pomocą. Sieci i nawija włosy na palec jednocześnie zająć gumę do żucia. Brak kompetencji totalny. Nie polecam, moja sprawa trafi do biura Praw Konsymenta a jak będzie trzeba to nawet do Sądu. Nie korzystaje z usług tego biura.

1.3
anna

Pobyt - Wrzesień 2025

Sprzedano mi wycieczkę w hotelu 5 gwiazdkowym , na miejscu okazało się że nawet nie zasługuje na 3 gwiazdki, zgłaszając problem do rezydenta na spotkaniu stwierdził ze to ja sama wybrałam ten hotel i nie jego problem( tak, na podstawie opisu biura podróży oraz zdjęć które były chyba robione 20 lat temu ) jawne oszustwo. Stwierdził , że mogę sobie robić zdjęcia i pisać do biura ,on jest od sprzedaży wycieczek i nie będzie więcej ze mną rozmawiał i mam sobie i iść .

Paweł

Pobyt - Wrzesień 2025

Bardzo odradzam korzystanie z biura podróży JoinUp! Zarezerwowaliśmy z przyjaciółmi 2 dwuosobowe pokoje w czterogwazdgowym hotelu w Czarnogórze, a z jakiegoś powodu zostaliśmy ulokowani w bloku mieszkalnym, w mieszkaniach pracowniczych (!?) Mieszkania te są brudne, sprzęty są uszkodzone a łazienki pełne grzyba. Same mieszkania są w obiekcie poza hotelem, więc przejść kilkaset metrów aby skorzystać z infrastruktury hotelu. Niestety firma nie poczuwa się do naprawienia sytuacji.