Absolute Kiotari Resort (ex Kabanari Bay)

Słaby

?byliśmy w tym hotelu na wakacjach w lipcu 2012 roku i jedyne co mogę napisać to to że nie polecam nikomu tego hotelu i zgadzam się z tym co pisała Pani Elżbieta, jedynymi plusami tego hotelu jest to że ma ładny basen i jest blisko do morza i jak się trafi ( w naszym przypadku tak było;)) można poznać fajnych polaków, którzy też tam byli na wakacjach;)) Jedzenie: przeciętne, monotonne, nieświeże i często powstawało z resztek tego co zostawialiśmy na talerzach dnia poprzedniego Obsługa: fatalna, faktycznie patrzą co się nakłada na talerz,nie potrafią przyjmować krytyki, kelner szczególnie jeden źle traktuje kelnerki i dostawia się do gości płci przeciwnej Zwierzęta: dzikie koty na stołówce , mrówki i karaluchy w pokojach Hotel nieprzystosowany do dzieci ( nie ma żadnych animacji już o rozrywkach nie wspominając hotel nie prowadzi wersji all inclusive tylko light nie ma w allu ( który sprzedało nam biuro sun i fan) napojów lokalnych, drinków , była tylko woda gazowana w pokojach brak szuszarek tv , radia i lodówek które są rzekomo w opisie wyposażenia hotelu stanowczo odradzam ten hotel !!!!!!!! uwaga: hotel ma rożne nazwy i to co piszą na stronie to nieprawda!!!!!!! my sie nadzialiśmy na biuro sun and fan - mam nadzieję że ta opinia pomoże innym wakajowiczom uniknąć naszych błedów augies

Jeżeli chodzi o położenie względem morza bardzo dobre, warunki na plaży wyśmiennite, bardzo mało ludzi woda bardzo czysta, cisza spokój moznabyło naprawdę wypocząć, cicha i spokojna okolica. Natomiast jeżeli chodzi o inne dogodności wystosowałam reklamację do biura podróży.

Nazwa  Absolute Kiotari Resort (ex Kabanari Bay)
Miejsce  Grecja / Rodos / Kiotari
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Rozległe plaże z leżakami i krystaliczną wodą

Luksusowe hotele z all inclusive i animacjami

Możliwość uprawiania sportów wodnych i nurkowania

Usytuowanie blisko ruin zamku Asklipio

Słaby

3.5
5.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.8
Aga

Pobyt - Lipiec 2012

Urszula Nowak

Pobyt - Lipiec 2012

Absolute Kiotari Resort (ex Kabanari Bay)