Super hotel,pokoj,obsługa wyżywienie.fajne animacje i wieczorne imprezy.
Poprostu jest odlotowy.
Nic.
Remont byłby wskazany. Widać już delikatnie ząb czasu.
Wysoki standard, dobra obsługa
Za dużo turystów z Rosji.
To hotel dla dorosłych , imprezy , jedzenie , alkohole( EU) pokoje , baseny , obsługa TOP Nie byliśmy jeszcze w takim hotelu , a sporo widzieliśmy .
BRAK , negatywne opinie które tu czytam to wypociny Janusza i Grażyny .
Spodziewaliśmy się luksusów, a rzeczywistość nas zaskoczyła. Hotel stary, wymagający remontu, wszędzie brudno. W restauracji zamiast obrusów (albo czystych stołów) brudne, podklejone, czerwone podkładki pod talerze. Obsługa bardzo powolna i nieliczna, nawet jeśli niektórzy bardzo się starali, nie byli w stanie nadrobić za pozostałych. Raz zwróciliśmy uwagę na czystość stołu, kelner przełożył brudną nakładkę na sąsiedni stolik, a nam położył tamtą, niby czystą. Na basenie rozbite butelki po imprezach, wypadałoby uważać.
Jedyna zaleta tego wyjazdu to to, że wyjechaliśmy i mimo wszystko wypoczęliśmy. Na szczęście potrafimy odciąć oczekiwania i wyluzować, ale hotelu nie polecamy i nigdy tam nie wrócimy.
Po prostu zniszczony hotel. Potłuczona armatura w toaletach przy restauracji. Podrywane uchwyty na papier. Wszechobecny brud, najbardziej uderzający w restauracjach.
Pobyt w hotelu oceniam na b.dobry! To pierwsze takie wakacje, gdzie nie było potrzeby wydawania ani złotówki bo wszystko, albo nawet ponad było w hotelu. Jedzenie było dostępne praktycznie 24/7. Jedna restauracja się zamykała, a druga się otwierała :) Ogromna restauracja z bardzo dużym menu do wyboru. W hotelu codziennie inne atrakcje, wiec każdy dzień niósł za sobą ciekawe doznania. 2x dziennie show z innym układem tanecznym i scenografią. Jeden basen bardziej imprezowy, drugi zaś spokojny, gdzie można odpocząć. Prywatna plaża z dostępem do morza przy hotelu. Wszystko na najwyższym poziomie.
-jedzenie 24/7 -2x dziennie show, impreza -duże pokoje -miła obsługa -codziennie inne atrakcje -duża restauracja -nie da się nudzić
Hotel luksusowy, jedyny w swoim rodzaju, z otaczającymi z każdej strony lustrami, idealny dla ludzi pragnących oderwać się od rzeczywistości. W pokojach pełna nowoczesność, nieco sterylny wystrój, ciekawe gry świateł. Po zmroku rozpoczyna się życie rozrywkowe, panie tańczą na barze, alkohole w open barze oraz dyskoteka są dostępne do białego rana. Niesamowity klimat tworzy ciągły półmrok panujący w hotelu. Polecam rozrywkowym oraz tym, którzy szukają oryginalnego miejsca do wypoczynku.
Hotel jak dla mnie rewelacyjny, wystrój zimny, ale temperatura podkręca się wieczorami.
W hotelu nie ma żadnych zakazów. Każdy może robić to na co ma ochotę. Doskonale spędzony czas.
Hotel totalnie imprezowy. Mnóstwo młodych i atrakcyjnych osób. Alkohol leje się strumieniami, ale wszystko jest na wysokim poziomie ( nie ma żadnej patologii i pijanych osobników).
Hotel dla dorosłych. Położony niedaleko centrum miasta, blisko barów, restauracji i sklepów. Blisko piaszczystej plaży dostępnej wyłącznie dla gości hotelu, na której znajdują się leżaki, beach bar oraz odbywają się imprezy. Hotel czysty, zadbany, z ładnym ogrodem, w którym raz w tygodniu odbywa się garden party. Na terenie obiektu znajduje się nowoczesna siłownia, boiska sportowe, sauna oraz aquapark. Basen hotelowy ma 110m2, codziennie odbywają się przy nim imprezy. W hotelu znajduje się również największy bar spośród hoteli w Belek. Polecam osobom nastawionym na rozrywkę.
Wystrój
To jest moj 2gi pobyt w tym hotelu.Bardzo lubimy wyjezdzac tam ze znajomymi.Przez ostatanie 2 lata wiele sie nie zmienilo jednak musze zwrocic uwage na drinki.2 lata temu barmani chetniej polewali lepsze trunki w tym roku troche oszukiwali.wiec to taki naly minusik oraz nie bylo tak duzo Rosjan 2 lata temu jak teraz.No ale to nie moge uznac jako minus chociaz to jest tez widoczne przez fakt grania muzyki rosyjskiej przy basenie na imprezach i to ze glowna prowadzaca imprezy czesciek zwarac sie w jezyku rosyjskim.Poza tym wszystko super.Extra imorezowy klimat,duzo mlodych ludzi,par,grupek przyjaciol.Fajne imprezki,duze pokoje.Pyszne jedzonko.Piekny,duzy obiekt.Bardzo dobrze zahospodarowany.Ladnie wyglada noca jak swieci sie roznymi kolorami swiatel.Super molo.Szeroka plaza.Bar tez na plazy.Mysle, ze trzeci raz tez odwiedze ten hotel:-))Ale trzeba sie spieszyc bo pewnie z roku na rok jak kazdy obiekt bedzie coraz starszy...
Super infrastruktura,ladne polozenie,rozlegly obiekt,imprezowe miejsce,fajny klimat
Nie ma sie do czego przyczepic
Położenie hotelu ładne ale nic poza tym. W hotelu straszny syf. Jadalnia ogromna ale miejsca brak w dodatku trzeba posprzątać sobie stolik po poprzednich konsumentach, znaleść sztućce ale nie czyste - nie wymagajmy za dużo. O zimnych napojach mozemy zapomnieć. Jedzenie tez daje wiele do życzenia. Wszytsko robione pod Rosjan którzy opanowali to miejsce. Obsługa rozmawia tylko po rosyjsku i pracuje za karę. Bar i stołówka okropnie brudne. Toalety przy basenie lepiej nie używać tylko chodzić do pokoju. Jeśli chodzi o imprezy to super ale zalezy po Co sie tutaj przyjeżdża. Panowie po 60 prowadzaja młode dziewczyny. Ktore robią dosłownie wszystko. Pary wymieniają sie miedzy sobą a kazdy wolny mężczyzna czeka na okazje. Na basenie czy plazy leżaki zajęte a pawilony płatne po 70 euro za dzień. Proponuje takze wsiąść wrotki do pokonania hektarów korytarzy ;) Pszczoły w drinkach to takze normalne;) Nie polecam - jakos nie adekwatna do ceny.
Ladny basen ale zimny Molo
Brud. Obsługa dno. Panowie po 60 z dziewczynami 16sto letnimi. Jak dla mnie swingers club
Brak serwisu ! Bałagan zero obsługi nie moja w jarzyny angielskim
Położenie , alkohol importowany
Brak serwisu - serwis i Sprzatanie dramat
Super hotel, luksusowy dla młodych ludzi lubiących zabawę. Drinki w opcji all inclusive z górnej półki ( np. absolut,12 letnie whiskey,szampan i wiele innych) Jedzenie również dobre, duży wybór wszystkiego. Impreza w dzień na basenie, imprezy wieczorne w atrium, i pod gołym niebem, a później dyskoteka w clubie do rana. Atmosfera sprzyjająca zabawie. Cały czas coś się dzieje. Nie da się tam nudzić. Atrakcją są panie tańczące na każdej imprezie w swoich boxach. Pokój bardzo duży,komfortowy z lustrami i białym wnętrzem - super urządzony! Dwa barki w pokoju: 1 bezpłatny - codziennie uzupełniany napojami w puszcie: cola, nestea, sprite itd. drugi - płatny z alkoholami i innymi rzeczami. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne! Na pewno tam wrócimy!
- drinki w all z górnej półki -klimat imprezy -duży ładnie urządzony pokój -ładny wystrój hotelu -super zagospodarowany teren hotelu -duży basen
Luksusowy, pięknie położony hotel na najwyższym poziomie.
Witam byłam z mężem w Hotelu na początku pażdziernika w podrózy poślubnej ogólnie jesteśmy zadowoleni z hotelu jest nowoczesny i imprezowy , polecamy go parą jak i grupie przyjaciół napewno nie będziecie się nudzić;jedzenie nie do przejedzenia oraz alkohol nie do przepicia:).pogoda do 34-36 stopni. Fajną atrakcją hotelu są dziewczyny które tańczą na podestach przy basenie i na dłuugim barze który się też tam znajduje.
nowoczesność, wystrój pokoi i hotelu niesamowity wszystko w lustrach i w białych kolorach.
- niektórzy barmani zachowywali sie jak by za karę tam obsługiwali , - mało osób z obsługi zna angielski raczej wszyscy bardziej znają ruski bo duże oblężenie jest wczasowiczów z Rosji.
Za te pieniądze moje oczekiwania były większe. Ultra all inclusive to niestety nie był, ponieważ mamy porównanie. Przy basenie można było przegryźć do 17.00. Potem do kolacji serwowali kanapki i ciasteczka w restauracji w hotelu. Źle sprzątane łazienki, wszędzie smród moczu ( na piętrze, w drodze do restauracji koło sklepików, w łazienkach ). Zgłaszaliśmy ten problem w recepcji. Było lepiej a potem znowu to samo. Lubię techno muzę, ale te same utwory przez 10 dni się nudzą. Nawet zaproszony DJ mixował te same utwory, co DJ hotelowy. Bez sensu. Jest tyle utworów, a oni w kółko to samo. Chyba, że laski znały ruchy tylko do tej muzy :-) Same laski fajnie urozmaicały pobyt. Obsługa w restauracji to tragedia! Brak organizacji w nakrywaniu do stołu, trzeba było sobie samemu organizować sztućce i odstawiać brudne talerze. Doczekać się, aż ktoś podejdzie i zapyta co podać do picia, zapomnijcie. Raz mnie tak zaskoczył tym pytaniem, że prawie się zakrztusiłam. Pobyt ze względu na look hotelu, rodzaj muzy, tańczące laski był udany, ale nie spodziewaliśmy się, że w takim hotelu może być coś nie tak. Szkoda, bo fajnie się bawiliśmy i ostatni wychodziliśmy z Lab disco.
Look hotelu, wystrój pokoju niesamowity. Plaża, morze super. Basen z leżakami dla odpoczywających, drugi dla lubiących rozrywkę i muzę. Najlepsza atrakcja to najdłuższy bar.
Złe sprzątanie - ciągły smród moczu, fuj. Obsługa przy barach w większości nie mówiąca po angielsku. Ubogi, strasznie ubogi ultra all inclusive ( nie przyjechaliśmy do 5 gwiazdkowego hotelu za dość spore pieniądze, żeby jeść kanapki! ). Obsługa w restauracji to porażka! Brak organizacji w nakrywaniu do stołu. "Piłowane" tych samych utworów muzycznych, do znudzenia ( sam rodzaj muzyki nam odpowiadał). Czystość basenów mogłaby być lepsza. Co 7 dni powtarzają się wieczorne eventy, więc oglądaliśmy to samo.
Cudowny hotel.Kosmicznie pięknie.Pokoje w lustrach.W Pokoju wanna z jakuzzi oprócz tego piękna łazienka z ogromnym prysznicem.Taras z wielkim sypialnianym łóżkiem.Obsługa rewelacyjna.Piękna plaża z miejscem do siatkówki.Jedzonko-przepyszne.Brak problemów z leżakami(leżaki przy basenach prawie jak tapczany)Kelnerzy jeżdżący na wrotkach.No i ten ogromny drink bar w którym zawsze się coś fajnego działo.Cudowne restauracje a'la carte.Jednym słowem BAJKA.....Wrócimy tam jeszcze.
Mozna stanowczo polecic ten hotel dla młodych ludzi,ogolnie klimat dyskoteki