Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Wapienne tarasy Pamukkale z naturalnymi basenami termalnymi
Brudno strasznie,pościel nie zmieniana stara zardzewiała lodówka Łazienka w tragicznym stanie kabina zasyfiona,WC nie sprzątany przez cały pobyt..Bardzo brudny hotel,na jadalni gorąco nie da się wytrzymać,jedzenie okropne.Kolejka do obiadu w sezonie około 100 osób.Malo lezakow przy basenie,basen tylko od 8 do 18.Drinki podawane w plastikowych kubeczkach.Nie polecam pobytu w tym hotelu
Pięknie położony,wysoko widoki na morze i miasto
Bardzo wysoko mnóstwo schodów na górę,dla osób starszych ,chorych i dzieci to droga przez mękę jeśli trafia pokoje na górze.Hotel w zabudowie kaskadowej na wzniesieniu podzielony na kilka budynków
Hotel to istna tragedia. Wzięliśmy pokój z all inclusive, nijak ma się to do tego co spotkaliśmy. Brudno, pokoje stare i bardzo małe. Nie działająca ubikacja, balkon, brak łóżka dla dziecka. Jak poprosiliśmy o zmianę pokoju pan wgl nie chciał o tym słyszeć, jedynie dostawił łóżko dla dziecka, które się zapadało taki był materac..Jedzenie też straszne. Jedno i to samo parówki z sosem i gotowany kurczak. Bar i basen niedostępny w dłuższych godzinach, długa ilość przerw.
Wszystko co wyżej
Hotel położony na wzgórzu to na pewno utrudnia pobyt osobom starszym jak i okolica przy hotelu cały czas jest pod górkę albo z górki. Raczej taka informacja powinna być podawana żeby nie być zaskoczonym. Pokój family Room osobno sypialnia osobno salon z kuchnią standard raczej średni 3,4 gwiazdki za ten hotel to przesada 2 gwiazdki do maks. Pokój family Room trzeba mieć na uwadze że klimatyzacja jest tylko w sypialni salon z kuchnią bez klimatyzacji także w jednym mamy 20 parę stopni a w drugim 35. Jedzenie w miarę dobre niektóre rzeczy się powtarzają no ale tak jest wszędzie. Dla dzieci to animacji czy innych rzeczy to za bardzo nie ma. Zjeżdżalnia dwa razy dziennie po godzinie otwarta i to wszystko. Basen praktycznie na całej objętości ma głębokość 1,70 m.
Nie jest to jakiś moloch mniejszy hotel mniej ludzi więc w miarę spokojnie
Stromo z górki i pod górę może to niektórym przeszkadzać i być męczące.
Wszystko ok tylko klimatyzacja. Jadalni by się orzydala
Czysto miła obsługa piękne poliEnie
Brak klimatyzacji w jadalni