Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze
Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis
Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami
Park księżycowy z lunaparkiem i plażą
Jak za cenę 2300 zł za pobyt 7 dni za dwie osoby z przelotem nie mam żadnych zastrzeżeń , wiadomo nie jest to mega komfort ale jest się gdzie umyć i przespać dla podróżnika ok Okolica spokojna hotel posiada swoje leżaki na plaży i parasole.oczywiscie darmowe
Bardzo miła obsługa polecam skorzystać z masaży leczniczych i relaksacyjnych Bardzo zdrowe jedzenie Brak alkoholu więc atmosfera jest spokojna
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Maskara, nie polecam, bardzo brudno wszędzie. Obsługi niema, jak coś się nie podoba odrazu słychać pszeklenstwa w twój adres w języku Rosijskim, w pokoju którym byliśmy niema ciepłej wody a ponadto dziury w oknach rezydent nie pomaga rozwiązać problemu, porzucono nas na lotnisku…..
Zalet to cały hotel
Masakra
Hotel to jest tragedia. Wszechobecny brud i grzyb , wyposażenie zepsute, umywalka odrywala się od ściany ,klamka w drzwiach do łazienki odpadala muszla sedesowa brudna,woda się leje bez przerwy,klimatyzacja przecieka ,wykładzina dywanowa strasznie brudna kabina wtryskowa bez drzwi, smród w łazience i tak mógłbym wymieniać długo.
Basen w miarę czysty.Brud
Brud, niemiła obsługa, hałas i bardzo głośna muzyka do późna, jedzenie .
Ogólnie jestem zadowolony,pokój wymaga delikatnego odświeżenia,piękne widoki na góry.
Czysty basen,dobre jedzenie,miła obsługa.
Zbyt głośna muzyka do 23 godziny.
Miła obsługa, dużo Polaków pokoju też nie najgorsze największym minusem jest monotonne jedzenie ale tak to polecamy
Hotel wymaga remontu, warunki są bardzo słabe (grzyb w łazience na suficie) charakterystyczny zapach w pokoju, wietrzenie nie pomogło. Łazienka w słabym stanie, popękane płytki, cieknąca woda z brodzika w którym były dziury, zimna woda pod prysznicem. Jedzenie prawie codziennie to samo. Alkoholu brak, jedynie wino podczas obiadu i kolacji. Dostęp do wi-fi hotelewego 10 dolarów osoba. Woda w basenie chłodna, najbliższa plaża to blisko 10 minut drogi pieszo, dodatkowo płatne leżaki 100 lir za miejsce. W hotelu codziennie impreza od godziny 21 do godziny 23, hotel odwiedzają tylko ludzie z Rosji, bardzo głośne rosyjskie piosenki oraz karaoke. All inclusive - brak drinków, piwa, jedynie wino na obiad i kolacje. Napoje cola, sprite, fanta są z ''nalewaków'' smakują zupełnie inaczej niż oryginalne.
Bardzo pomocny personel hotelu, szybka obsługa w restauracji. Dobra lokalizacja. Widoki są piękne.
Ogólnie biorąc pod uwagę cenę nie ma tragedii, przydałoby się odświeżenie pokoi oraz łazienki. Przydałyby się zmiany również w restauracji aby nie jeść codziennie tego samego. Zdjęcia odbiegają od rzeczywistości. Przez tydzień brak wymiany ręczników, brak sprzątania w pokoju.
Dramat tzn hotel adekwatny do ceny, jedzenie śniadaniowe skromne ale zjadliwe, codziennie to samo, obiad i kolacja dramatyczna. Największym dla nas problemem był wszędobylski bród, pleśń w pokoju, łaźenka tak Bródna że strach korzystać. Pokoje nie sprzątane, ręczniki wymieniane z łaską, po papier toaletowy spacer do recepcji. Za to muzyka rosyjska do 23:00 na full. Kawa nie dobra ale jest, wino takie sobie ale jest. Cola, fanta sprite bez limitu. Basen wygodny super czysty. Na bazę wypadową dobry wybór jak Wam zapach grzyba nie przeszkadza.
Basen, Grzeczni i spokojni goście bez zadym, wrzasków .
Bród
Hotel tragedia, brud, syf, koszmarne pokoje że stechlizną Łazienka to samo aż strach się w niej umyć. Brak wszystkiego Sprzątaczka ani razu nie posprzątała pokoju, rzucała ręcznikami i kazała nam je prać. WiFi mialo być za darmo a oni pobierali opłaty.Rak placu zabaw, basenu nakrtytego choć jest to na stronie. Jedzenie koszmarne syf wszędzie Śmierdziało na jadalni dzieciaki ich myły talerze w wikiej misce nie zmieniając wody. Zapłacimy za inclusive a tam nic nie było Brak drinków alkoholi. Z owoców tylko arbuzy.Woda w kranie tylko zimna była. Chodziliśmy na jedzienie po za ten koszmarny hotel.Takiego dziadostwa w życiu jeszcze nie widziałam. Na stronie są całkiem inne zdjęcia niż w rzeczywistości. Każdy hotel ma swoją plażę ten ma najgorszą 9 parasolek na zdjęciu są oczywiście inne ładniejsze patosole. Nie polecam!!!!! Najgorsze wakacje. Tego smrodu i dugu nie zapomnę. Odradzam wszystkim ten hotel nie dajcie się naciągnąć.
Nic się nie podobno!!!!!!? Wyróżnia się ten hotel syfem,dziadostwem i brudem. Zasługuje na - 100 gwiazdek.
Syf. smród, brak cieplej wody. Jedzenie śmierdzące jak cały hotel. Nie sprzatane hotelu brak wymiany ręczników. Dużo by pisać wszystko na nie.
Ja jestem zadowolony ale mi wystarczy sanatorium :)
Oryginalne napoje bez alkoholowe
Brak darmowego internetu
Tragedia - jednym słowem. To nie jest hotel dwugwiazdkowy! Zdjęcia na stronie nie są prawdziwe, to photoshop - basen i restauracja zewnętrzna są zupełnie inne. Porażka. W restauracji pracują dzieci!!! W pokojach jest tak brudno, że nie miałem innego wyjścia i po dwóch dniach zmieniłem hotel (MONK - tuż obok - Super standard). Akasia R. powinien zostać zamknięty. Składam reklamację i żądam rekompensaty.
BRAK
Wszystko
Hotel 2*, opis adekwatny do stanu,nie jest to Sheraton i nie będzie. W miarę możliwości wybrać pokój od strony basenu. Jest tam głośno do 23.00 ze względu na muzykę, ale później jest ok. Od strony ulicy hałas nie pozwalający w ogolę zasnąć (droga szybkiego ruchu bezpośrednio przed hotelem). Goście hotelowi to 90% Rosjanie/Kazachowie/inni rosyjskojęzyczni.
Stosunek ceny do jakości zachowany. Personel pomocny, miły.
Hałas spowodowany położeniem przy drodze (24h).
Hotel typowy jak na Turcję i jak na 2* ,trafiły nam się dość małe dwa pokoje jak na 4 osoby. Do plaży dość blisko 12minut na piechotę plaża piękna. Jednak plaza hotelowa z darmowymi leżakami bardzo daleko ponad 1km .Jedzenie przez 7 dni praktycznie to samo,ale można się najeść. Klimatyzacja na szczęście w pokoju chodziła bez zastrzeżeń, bo upał w czerwcu nawet w nocy nie do wytrzymania. Niestety drinków nie ma w cenie,jedynie wino do obiadu za darmo od godz. 12-14. Ale za rogiem market. Alkohol można kupić i spożywać na terenie basenu :)
Blisko plaży, fajny basen ,dzieci zadowolone
Małe pokoje
Ja jestem zadowolona, bo to jest tani hotel. Duzy wybór wycieczek fakultatywnych. Jedzenie mi smakowało, było dużo różnych warzyw. Ładne widoki na góry i morze. Do morza nie tak daleko, plaża z kamieniami, najlepiej zaopatrzyć się w specjalne obuwie.
Bardzo miła i pomocna obsługa.
Co chcieć za taką niską cenę?
Witam, biorąc pod uwagę że jest to hotel 2* nie jest źle. Pokoje stare jak i cała reszta; nie sprzątane przez cały tygodniowy pobyt. Ogólnie brud. Basen nie wielki ale całkiem przyjemny w nasłonecznionym miejscu. Jedzenie powtarzalne, w większości na zimno. Kawa, herbata i inne napoje ok. Jeżeli ktoś ma ochotę na drinki, to niestety tylko wino do obiadu i kolacji więc radzę zabrać z sobą zapasy bo w sklepach bardzo drogo /0,5 L około 50 zł./. Obsługa miła i pomocna, można sie porozumieć po polsku. Dużo gości z Rosji. W sklepach bez problemu zapłacimy kartą po realnym kursie. Internet tylko płatny na terenie hotelu /10 Euro od osoby za pobyt/. Do plaży około kilometra. Plaża słaba, duże, śliskie kamienie utrudniają wejście do wody. Wieczorami zabawa taneczna, animacji brak. Wszystkie niedogodności rekompensują przepiękne widoki na góry i otaczająca przyroda. Biorąc pod uwagę że można tam pojechać za nie wiele ponad 1000 zł., nie jest źle. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, choć raczej nie wrócimy do tej miejscowości, na plus bliskość lotniska. Pozdrawiam.
Basen, położenie, obsługa
Brud, słabe jedzenie, brak alkoholi.
Hotel skromny ale czysty obsługa bardzo sympatyczna dobre jedzenie ładna okolica, najbardziej polubiłam Azara super przesympatyczny pomaga we wszystkim idzie się dogadać.Jak potrzeba zawiezie na plażę, hotel za taką cenę żeby się wyspać odpocząć przy basenie,czy skorzystać ze zjeżdżalni super.Jedyny dla mnie minus to alkohol tylko wino o smaku winogrona smakuje jak sok, ale czego ja się spodziewałam za tą cenę
Basen zjeżdżalnia dobre jedzenie sprzątanie codziennie muzyczka do 23:00 można potańczyć
Coś tam napewno by się znalazło brak papieru trzeba się upominać
Hotel okropny wszędzie syf i brud liczyłam się z tym ze jest to miejsce niskobudżetowe ale bez przesady grzyb na ścianach sufitach zero sprzątania jedzenie to jedno jajko jak chcesz więcej to okropne kręcenie nosem a miało być all alkoholu zero mimo ze był w ofercie po naszej interwencji dali wino do kolacji jeśli chcesz spędzić wakacje w syfie to polecam my jesteśmy bardzo zniesmaczeni nigdy więcej tanich hoteli trzymajcie się z daleka
Zero
Wszystko
Hotel na ekonomiczne/budżetowe wakacje jest ok. Miasteczko i okolica i przyroda rekompensują pobyt.
Mały kameralny hotel, fajny basen, ciekawe jedzenie, przyjazna obsługa.
Pokoje w bardzo kiepskim stanie. Tynk sypie się z sufitu, brudny dywan, zaplamione pościele, łazienka bardzo brudna, nieszczelny brodzik