TOP atrakcja: tarasy w Pamukkale
bez testu wjazdowego dla zaszczepionych
HOT benefit promocyjny: zaliczki od 15%
ponad 1000 hoteli z ponad 30000 opinii
Nowoczesny hotel położony tuż przy plaży. Pokoje przestronne i bardzo czyste. Hotel polecam rodzinom z dziećmi i parom, mimo że jest dość duży każdy znajdzie przestrzeń na swój odpoczynek. Dla rodziców z małymi dziećmi hotel oferuje specjalny 24h room service. Ciekawym udogodnieniem jest też aplikacja mobilna do rezerwacji restauracji, SPA itp. Dodatkowo ? bardzo smaczne jedzenie, dużo lokalnych potraw i spory wybór potraw kuchni typowo europejskiej. Przepyszne desery!
-pogrzewana woda w aquaparku i basenie - kino - położenie hotelu ? przy plaży, a dookoła góry
- w pokoju standard łóżko małżeńskie składało się z dwóch złączonych pojedynczych.
Moje najlepsze wakacje z dziećmi. Bajeczne widoki, pyszne jedzenie i super obsługa.
Wakacje w Turcji w hotelu Akka Antedon były bardzo udane. Atmosfera była bardzo dobra i jedzenie tez. Z wyglądu hotel jest bardzo ładny, pokoje są bardzo przytulne i miłe. Baseny i zjeżdżalnie są super a zwłaszcza dla dzieci. Wycieczki są dla dzieci i dorosłych, zależy w jakie miejsce i kiedy. Ogólne wrażenie, wygląd i położenie jest bardzo dobre. Polecam!...
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Bardzo ładny hotel z dużym zadbanym ogrodem, ładnym rozleglym basenem, mimo dużego obłożenia zawsze były wolne leżaki. Ciekawe animacje. Godny polecenia dla rodzin z dziećmi, brodziki,miniclub.
Nie proponuje tego Hotelu, jest tam brudno i zdjęcia w internecie nie są rzeczywistee......
piekny komfortowy hotel. ładnie położony - z jednej strony morze, z drugiej góry. wyżywienie w opcji ultra all iclusive - bardzo szeroki wybór jedzenia, taki jakiego jeszcze nie spotkałam nigdzie (co roku spędzamy urlop za granicą w hotelach 4* i 5*). piękny rozległy basen, oddzielny basen z 3 zjeżdzalniami, 2 brodziki ze zjeżdzalniami dla dzieci. moc atrakcji dla dzieci: mini klub, ładny płac zabaw, atrakcje na terenie ogrodu. ładnie zagospodarowana plaża (piaszczysto - żwirkowa, zejscie do morza kamieniste), woda w morzu krystalicznie czysta. bardzo dobra obsługa.
Hotel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Szczególnie położenie. Tak jak już ktoś pisał morze, góry. Niesamowite jest wstać rano i zobaczyć wschodzące slońce, zza góry a potem padające na morze. Polecam spacery po okolicy. Wieczorem można za dopłatą skorzystać z łaźni parowej lub masaży. Hotel posiada basen, 3 zjezdżalnie, bar z przekaskami. Samą opcję ultra all inclusive można śmiało brać, warto! Jedzenie różne: od tradycyjnych potraw tureckich, po włoskie makarony. Plaża niezbyt duża ale za to czysta, bez tłoku. Obsługa miła choć jeśli da im się mały napiwek odrazu można sobie jeszcze bardziej umilić pobyt. Generalnie bombowe wakacje.
Myślę że rodziny z dziećmi powinny się dobrze czuć w tym hotelu. My byliśmy z 7 latkiem i 16 latką. Jedzenie w hotelu smakowało całej czwórce. Teren wokół hotelu jest dość dobrze zadbany, plaża wąska, ale nie było na niej zbytniego tłoku. Nasz pokój był tzw rodzinnym ale to nic innego jak dwa pokoje połączone drzwiami. Wyposażenie standardowe - bez luksusów, ale zgrabne, przyzwoite. Basen bardzo duży leżaki, ręczniki bezpłatne. Miniklub dla dzieci i klub młodzieżowy. Obsługa na wysokim poziomie, z każdym można się spokojnie porozumieć po angielsku. Nie poleciłabym jedynie osobom szukającym rozrywki, dyskotek czy głośnej muzyki... tutaj tego raczej zabraknie.
Spędziliśmy tutaj naszą podróż poślubną. Nowoczesny obiekt, kilka piętrowych, bardzo przyjemnych budynków. Klimatyzacja chyba tylko w sezonie w zależności od pogody dla nas to był pewny minus. Położenie hotelu cudowne!!! Z jednej strony góry z drugiej strony morze. Pokoje bardzo komfortowe, ładnie urządzone z balkonem i widokiem na góry. Lubimy aktywnie spędzać czas toteż korzystaliśmy ze sportów wodnych np uczyliśmy się kite surfingu, do żeglowania łódką trzeba mieć jednak uprawnienia. Zapisaliśmy sie też do szkoły nurkowania. Wieczorem można udać się na dyskotekę lub pójść do hotelowego kina. Wyżywienie ok. Można było spróbować dań z róznych kuchni. Podusmowując hotel był bardzo dobrym pomysłem na naszą podróż. Uważam że każdy kto zdecyduje się na wybranie go nie powinien żałować swojej decyzji. Pozdrawiam, Marysia