Alaiye Resort & Spa

Hotel jest dość stary, choć na pierwszy rzut oka robi wrażenie to u nas w pokoju było niestety brudno, popsuta słuchawka prysznicowa i drzwi w łazience. Sprzątanie też pozostawiało wiele do życzenia czy to w pokoju czy w restauracji. Talerze były sprzątane późno i z dużym oporem, w czasie kolacji już kilka minut po jej rozpoczęciu brakowało stolików, jedzenie dość monotonne. Leżaków na plaży mało jak na tak ogromny hotel. Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5* do tego moim zdaniem hotel i biuro podróży zaliczyły ogromną wpadkę, która moim zdaniem jest karygodna. A mianowicie wybierałam ten hotel ze względu na aquapark dla małych dzieci, jednak hotel postanowił go zamknąć 10 dni przed zakończeniem sezonu. A w ofercie biura Coral Travel nie ma o tym słowa. Gdybym o tym wiedziała wybrałabym inny hotel, ale po co o tym informować lepiej wyciągać kasę, kogo obchodzi zawód moich dzieci, które nie mogły się doczekać wodnej zabawy. Dla mnie takie zachowanie to porażka i totalne dno.

Hotel ok pokoje sprzątane codziennie.Czysto schludnie.Jedzenie ok każdy wybierze coś dla siebie.

Hotel to dobre miejsce na wakacje ze smacznym jedzeniem, basenem, Aquaparkiem, wieloma atrakcjami i świetnymi animatorami, dzięki czemu pobyt staje się udany. Pokoje są przestronne i codziennie sprzątane, choć widać w nich już upływ czasu. Po kilku dniach jedzenie bywa monotonne, a rozrywki kończą się dość wcześnie, co może być minusem zwłaszcza dla par szukających wieczornych atrakcji. Ten hotel szczególnie polecam rodzinom, które znajdą tu wiele udogodnień i nie będą się nudzić.

Właśnie wróciliśmy z Alaiye i jestem lekko zawiedziony.Plaża w opisie jest na miejscu,niby jest ale 300 metrów od hotelu,przejście drogą publiczną obok apartamentów,na plaży bar niby jest ale tylko piwo i słodkie napoje z automatu,byliśmy w 5 osób i mieliśmy mieć 2 pokoje 3 i 2 osobowe.Oba pokoje identyczne ,nasza interwencja nic nie dała(były po 3 łóżka).Basen mały,ale leżaków dużo.Plaża mała,leżaki jak miejsca w samolocie jeden przy drugim o 7 rano wszystkie zajęte.Obsługa miła,jedzenie smaczne i duży wybór.Mieliśmy wyjazd z hotelu o 19 ,dlatego o 12 musieliśmy opuścić pokój co rozumiem,ale zamienienie mam opasek na białe żebyśmy nie mogli pić alkoholu w hotelu 5 gwiazdek jest trochę śmieszne.Ogólnie hotel dobry, ale nie za 4 tys. pod koniec września.

Pobyt oceniam bardzo wysoko, mały minus za monotonne jedzenie ale dobre oraz minus za bardzo powierzchowne sprzątanie pokoju.

Nazwa  Alaiye Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Avsallar
Udogodnienia  na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne

Przejście podziemne prowadzi do Alayie Parku z basenem i 2 zjeżdżalniami oraz wieloma dodatkowymi atrakcjami dla dzieci

Mała, łagodnie opadająca, piaszczysto-żwirowa plaża w odległości ok. 120 m (dojście należącą do hotelu ścieżką)

2 baseny i dodatkowy basen z 4 zjeżdżalniami

Dużo udogodnień dla dzieci: Miniklub w hotelu, łóżeczka dla niemowląt, wieczorem mini dyskoteki, plac zabaw, brodzik.

Wyświetlono 154 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.4
Edy

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Wystrój

Wady

Zamknięcie aquaparku dla dzieci przed zakończeniem sezonu bez żadnej informacji

Adam

Pobyt - Październik 2025

Patrycja

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

- smaczne jedzenie, - świetny basen i Aquapark, - liczne atrakcje: siatkówka, darty, show time, - przestronne pokoje z balkonem, sprzątane codziennie, - animatorzy na wysokim poziomie, - bary otwarte do późnej nocy, - nikt nie wyjedzie stąd głodny

Wady

- pokoje w porządku, ale widać już „ząb czasu” (choć jak na tureckie standardy – całkiem przyzwoite), - rozrywka kończy się około 23:00 – później brakuje animacji i atrakcji, - w dniu wyjazdu, po zakończeniu doby hotelowej, nie mogliśmy korzystać z Wi-Fi ani z alkoholu (dostępne były tylko napoje bezalkoholowe), - po kilku dniach jedzenie staje się monotonne

4.9
Dzofloy

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Dobre jedzenie,miła obsługa

Wady

Odległość do plaży,dużo pokoi na drogę,mały basen

Mateusz

Jarek

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel jak i pokoje na plus proponuję brać pokoje z widokiem na morze są ciche pokoje czyste sprzątane codziennie hotel dobrze zorganizowany wszystko pod ręką , leżaki przy basenach dostępne ale przy plaży nieosiągalne niestety (...) nacja zajmuje wcześnie rano o godz 7 rano 80 procent zajęte jedzenie dobre napoje kawa piwo dostępne cały czas ,jedyna wada to 80 procent (...)

Zalety

Dobra organizacja do wszystkiego blisko do morza czy do aqaparku plaża trochę mała ale my chodziliśmy się tylko kąpać a siedzieliśmy przy mniejszym basenie na ośrodku przy zjeżdżalniach.Jeśli ktoś lubi zakupy bazary przy hotelu

Wady

Transfer trwa około 2 godziny a z powrotem nawet 3 godziny korki , wpływ ma godzina transferu

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel rewelacja, czysto, schludnie i pachnąco. Kuchnia ekstra, bardzo różnorodna. Codziennie inne menu tematyczne. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam dla samych dorosłych jak i rodzin z dziećmi.

Zalety

Bardzo pyszne jedzenie, blisko do plaży. Kilka minut od hotelu prywatny Aquapark, woda czysta i ciepła w basenie. Bardzo dbają o gości, w dniu urodzin od hotelu otrzymałam miły upominek do pokoju.

Oliwia

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt w Alaiye Resort & Spa we wrześniu i na początku października 2025 był dla nas spełnieniem wakacyjnych marzeń 🌞✈️ Przylecieliśmy z Wrocławia do Antalyi, a od pierwszej chwili czuliśmy, że to będzie wyjątkowy wyjazd. To była nasza podróż narzeczeńska 💍, więc zależało nam na komforcie, spokoju, pięknych widokach i dostaliśmy to wszystko z nawiązką ❤️ Zameldowanie poszło błyskawicznie 😊 Recepcja przywitała nas wodą i uśmiechem, a formalności zajęły dosłownie chwilę. Kiedy otworzyliśmy drzwi do pokoju Standard z balkonem, od razu poczuliśmy zapach świeżości 🌸 Łóżko wygodne, pościel pachnąca, klimatyzacja cicha i skuteczna, bo z wieloma trybami i regulacją nadmuchu powietrza. Z balkonu mieliśmy widok na piękny krajobraz Turcji, który rano wywoływał uśmiech na twarzy☀️😁 Sprzątanie odbywało się codziennie i zawsze na wysokim poziomie 🧹🫧 Można było bez problemu zaznaczyć na przyciskach przy drzwiach pokoju, że prosimy o sprzątanie i zawsze je otrzymywaliśmy. Do dziś pamiętamy radość, gdy po powrocie z plaży zastawaliśmy na łóżku nowe kompozycje z ręczników: łabędzie, serca, małe słoniki 🐘💕 Jednego dnia obsługa rozsypała płatki róż na łóżku i to był moment, który na pewno zapamiętamy na zawsze 🌹✨ Jedzenie to czyste mistrzostwo 🍽️🔥 Bufety pełne świeżych, różnorodnych potraw, od lokalnych specjałów po dania kuchni międzynarodowej. Śniadania z omletami robionymi na bieżąco, naleśnikami, owocami, chrupiącym pieczywem i aromatyczną kawą ☕🥐 Obiady i kolacje to prawdziwa uczta: ryby z grilla, soczyste mięsa, warzywa, hummus, oliwki i kolorowe sałatki 🥗🍗🍆 Desery zachwycały każdego dnia 🍰 Baklawa, ciasta, owoce w syropie, lody i tureckie słodycze, to był raj dla łasuchów 😋🍯 W barach pyszne drinki 🍹, serwowane z uśmiechem, po kilku dniach barmani pamiętali nasze ulubione napoje i nie oszczędzali alkoholu!😂❤️ Baseny są duże, czyste i zadbane 🏊‍♀️💧 Woda przyjemna, ratownicy czujni, a wokół ogrom leżaków. Codziennie (nawet kilkukrotnie) mieliśmy możliwość wymiany ręczników na świeże i pachnące. Muzyka umilała czas, ale nie była zbyt nachalna. Plaża to po prostu raj 🏖️ Miękki, drobny piasek, łagodne zejście do morza i krystaliczna woda 🌊 Każdego wieczoru chodziliśmy tam na zachód słońca 🌅 Niebo zmieniało kolory od złota po róż, a fale delikatnie uderzały o brzeg. Trudno o lepszy sposób na zakończenie dnia💛 Co ciekawe, absolutnie każdego dnia przez cały nasz pobyt żegnaliśmy dzień takimi pięknymi zachodami słońca. Okolica to spokojna, urokliwa część Riwery Tureckiej 🌺 W zasięgu krótkiego spaceru sklepiki, kawiarnie i bazary, a do Alanyi można szybko wyskoczyć wieczorem. (...) Animacje w hotelu były prowadzone z wyczuciem 🎶💃 Poranny aqua aerobik, popołudniowe gry i wieczorne show: wszystko na poziomie, ale bez przesady. Kto chciał, mógł się bawić, kto wolał ciszę - miał spokój. Skorzystaliśmy też ze spa i hammamu 💆‍♀️🧖‍♂️ Sauna, pianowy peeling i masaż sprawiły, że wyszliśmy stamtąd jak nowo narodzeni. Obsługa hotelu to osobna historia 🥰 Każdy był życzliwy, uśmiechnięty i naprawdę zaangażowany. Mieliśmy sytuację, że zostawiliśmy telefon na leżaku przy basenie, po dwóch godzinach pani z obsługi przyniosła go do recepcji z karteczką, o której go znalazła 📱💙 Widać, że ludzie tu lubią swoją pracę. (...) Wi-Fi działało stabilnie 📶 Minibar codziennie uzupełniany wodą i słodkimi napojami💧, w pokoju czajnik, kawa i herbaty, a ręczniki wymieniane każdego dnia. W restauracji zawsze znajdowaliśmy miejsce, a w całym hotelu panował porządek i harmonia 🌼 Najpiękniejsze chwile? 🌅 Zachody słońca na plaży, spokojne wieczory przy drinku i moment, gdy kelner przyniósł nam deser z napisem „gratulacje” zrobionym z czekolady 🍫💞 To było tak miłe, że oboje się wzruszyliśmy. Podsumowując - to hotel, do którego chce się wrócić 🏝️ Czysty i komfortowy pokój, przepyszne jedzenie, miękki piasek na plaży, cudowne widoki, świetne animacje i obsługa, która sprawia, że czujesz się jak gość, a nie turysta 🌺 To były nasze wymarzone wakacje i cudowna podróż narzeczeńska, którą zapamiętamy na zawsze 💖🌍

Zalety

Perfekcyjna czystość 🧽, przepyszne i różnorodne jedzenie 🍽️, miękki piasek i krystaliczna woda 🌊, cudowne zachody słońca 🌅, uśmiechnięta obsługa 🥰, pyszne drinki 🍹, świetne animacje 🎶, komfortowy pokój z balkonem 🌴, piękne dekoracje z ręczników 🐘, rewelacyjne wycieczki fakultatywne 🚙 i dopracowana organizacja całego pobytu.

Wady

Nie dostrzegliśmy żadnych wad ❤️ Wszystko było dokładnie takie, jak sobie wymarzyliśmy, a nawet lepsze.

Dominika

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt oceniamy na naprawdę wspaniały. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi - baseny, zjeżdżalnie, animacje, klub dla dzieci. Dla dorosłych również wiele aktywności, np. joga, mecz siatkówki lub darta. Jedzenie może nie było zachwycające, ale mimo wszystko smaczne. O każdej porze można było coś zjeść. Obsługa świetna (no może z wyjątkiem recepcji, Panie nieprzyjemne). Barmani zabawni, kontaktowi, świetne podejście do gości, tak samo jak i reszta obsługi hotelu. Naprawdę godny polecenia hotel. Cudownie spędziliśmy czas :)

Zalety

Wiele atrakcji, aktywności. Miła obsługa hotelowa. Czysto i schludnie.

Wady

Jedzenie bez szału ale też nie najgorsze. Duży minus za małą plażę - ciężko już o 7 rano o jakikolwiek wolny leżak :(

Maciej

Pobyt - Wrzesień 2025

Wakacje Marzeń dla Całej Rodziny w Alaiye Resort & Spa! ​Hotel Alaiye Resort & Spa w tureckiej miejscowości Avsallar to bez wątpienia miejsce stworzone z myślą o rodzinach z dziećmi, gwarantujące niezapomniane wrażenia i pełen relaks zarówno dla najmłodszych, jak i dla dorosłych. Nasz niedawny pobyt w tym obiekcie przerósł nasze najśmielsze oczekiwania, pozostawiając po sobie masę pozytywnych wspomnień i chęć powrotu w przyszłości. ​Już od pierwszych chwil w hotelu czuć było przyjazną i gościnną atmosferę. Przestronny, zadbany teren, otoczony bujną zielenią, zachęcał do spacerów i odkrywania licznych atrakcji. Nasz pokój rodzinny był komfortowy, czysty i regularnie sprzątany, a z balkonu roztaczał się przyjemny widok. Co ważne, mieliśmy zapewnioną wystarczającą ilość miejsca dla całej naszej rodziny, co przełożyło się na wygodę i swobodę pobytu. ​Prawdziwy Raj dla Dzieci ​Największym atutem Alaiye Resort & Spa jest bez wątpienia jego bogata infrastruktura dedykowana dzieciom. Nasze pociechy były wprost zachwycone kompleksem basenowym z licznymi zjeżdżalniami wodnymi, które dostarczały im niekończącej się radości i zabawy. Osobny brodzik dla maluchów z niewielkimi zjeżdżalniami to idealne rozwiązanie dla najmłodszych gości, zapewniające im bezpieczną rozrywkę w wodzie. ​Kolejnym strzałem w dziesiątkę okazał się fantastycznie zorganizowany mini klub. Profesjonalni i pełni entuzjazmu animatorzy dbali o to, by dzieci ani przez chwilę się nie nudziły. Bogaty program zajęć, obejmujący gry, zabawy, konkursy plastyczne i sportowe, sprawiał, że nasze dzieci z niecierpliwością czekały na kolejne wizyty w klubie. Wieczorne mini disco było ukoronowaniem każdego dnia, podczas którego maluchy mogły wyszaleć się w rytm ulubionych piosenek. ​Na terenie hotelu znajduje się również nowoczesny i bezpieczny plac zabaw, który stanowił doskonałą alternatywę dla wodnych szaleństw. ​Kulinarne Rozkosze dla Każdego ​Hotelowa restauracja oferowała szeroki wybór smacznych i urozmaiconych dań w ramach formuły all inclusive. Zarówno dorośli, jak i dzieci, bez problemu znajdowali coś dla siebie. Codziennie serwowano świeże owoce, warzywa, dania mięsne, rybne oraz potrawy kuchni tureckiej i międzynarodowej. Dużym plusem były specjalne kąciki dla dzieci z menu dostosowanym do ich gustów. Przez cały dzień dostępne były również przekąski oraz lody, co szczególnie cieszyło najmłodszych łasuchów. ​Relaks i Rozrywka dla Dorosłych ​Podczas gdy dzieci bawiły się pod okiem animatorów, my mogliśmy w pełni korzystać z uroków hotelu. Przestronna strefa basenowa z wygodnymi leżakami sprzyjała relaksowi i opalaniu. Bliskość pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza była dodatkowym atutem. Wieczorami hotel tętnił życiem dzięki organizowanym animacjom i pokazom, które dostarczały rozrywki gościom w każdym wieku. ​Obsługa na Najwyższym Poziomie ​Na szczególne uznanie zasługuje personel hotelu – zawsze uśmiechnięty, pomocny i życzliwy. Zarówno pracownicy recepcji, restauracji, jak i ekipa sprzątająca dbali o to, by nasz pobyt był jak najbardziej komfortowy. ​Podsumowując, Alaiye Resort & Spa to hotel, który z czystym sumieniem możemy polecić każdej rodzinie planującej wakacje w Turcji. To miejsce, gdzie potrzeby dzieci stawiane są na pierwszym miejscu, a rodzice mogą cieszyć się beztroskim wypoczynkiem. Gwarantujemy, że wyjedziecie stąd z uśmiechem na twarzy i bagażem pełnym wspaniałych wspomnień

Mena

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo mile wspominam pobyt w hotelu Alaiye Resort&Spa. Hotel duży, czysty, pokoje ładnie urządzone, miałam z balkonem, duży, wszystko potrzebne w nim było, lodówka zapełniana codziennie, napojami i wodą, sprzątany codziennie (jeśli wcisnęło się ikonkę sprzątania). Super lokalizacja hotelu, zaraz przed hotelem mnóstwo straganów, barów, apteka, jest gdzie pochodzić. W samym hotelu mnóstwo atrakcji na basenie głównym, spinning w wodzie, aerobik w wodzie, joga na trawce obok, park wodny do którego przechodzi się tunelem z parkingu hotelowego, a tam atrakcje dla dzieci i dorosłych, i bar gdzie serwują jedzonko i picie. Super kawiarnie w hotelu, goferki z lodami i inne pyszności, lody na patykach i gałkowe, bez limitu. Stołówka główna czysta, stolików raczej nie brakowało, nieraz trzeba było ich tylko poszukać. Jedzenie dobre i wszystko co powinno być, na śniadanie i kolację , obiad jedliśmy w snack bar przy basenie. Mi i wnuczce wszystko się podobało. Plaża piaszczysta, leżaków dużo, zejście do morza pasek, potem tylko gdy się robi głębiej występują kamienie.

Zalety

Zalety: - duża przestrzeń hotelu i pokoju, - czystość , - pyszne jedzonko, różnorodne szczególnie na kolacje, - miła obsługa, szczególnie na recepcji boy hotelowy pomógł nam bardzo przy przyjeździe w nocy

Wady

Wady: - nie jestem czepialska, nie znalazłam, grunt to pozytywne nastawienie

Emil

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo dobry az chce się wracać. Czysto , schludnie ,wykwintnie, miła obsługa, pokoje bardzo fajne klimatyzacja itd. Człowiek sie nie ma czasu nudzić.

Zalety

Napewno bliskosc plaży, dużo zjezdzalni, basenów, dobre jedzenie.

Wady

2 wady które nie powodują spadku mojej oceny . Akurat mieszkałem na 5 piętrze i koło południa duży gorąc gdyż to ostatnie piętro, od góry świetliki i się nagrzewa.

Pobyt - Sierpień 2025

Jestem rozczarowana obsługa hotelu. Na recepcji pracują za karę, a obsluga restauracji hotelowej zwijała jedzenie przed czasem. Zdarzyło się, że nie było już nic na śniadanie jak się przyszło pół godziny przed zakończeniem. Mnóstwo ludzi w tym samym czasie na posiłkach. Moim zdaniem hotel zasługuje na 4 *.

Zalety

Mała, ale urokliwa plaża. Fajne baseny.

Wady

Obsługa restauracji hotelowej. Posiłki monotonne. Po wymeldowaniu od razu zostało odłączone nam WiFi.

Hotel bardzo fajny , obsługa jest bardzo miła i pomocna . Rozumieją po polsku

Zalety

Duży hotel , pokoje bardzo fajne i czyste . Dużo atrakcji dla dzieci . Polecamy z czystym sercem .

Wady

Słabe jedzenie . Cały tydzień to samo

Michał

Pobyt - Sierpień 2025

Polecam! Pokoje duże z balkonami sprzątane codziennie. Bardzo miła obsługa w całym obiekcie.

Zalety

Dużo fajnej zabawy ze strony animatorów. Brak możliwości rezerwacji leżaków do godziny 8:00 w innym przypadku zbierają ręczniki bardzo dobre zasady! Byliśmy z rodziną dwa tygodnie i tylko powtarza się wieczór turecki a tak poza tym każdego wieczora inne atrakcje.

Jana

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel nam się podobał, było bardzo sporo atrakcji i ośrodek jest mega duży. Jedzenie dobre, czasami trzeba było dosolić i dopieprzyć ale to dlatego że ilość osób która stołowała się w tym samym czasie to około 900 osób. Baseny czyste cały czas pod nadzorem ratowników, morze przepiękne i w sierpniu ciepłe jak zupa. W pokoju klimatyzacja która nas nie załatwiła, a było na prawdę przyjemnie odpocząć podczas upału.

Zalety

Występy oraz obsługa bardzo miła i uśmiechnięta.

Wady

Dużo ludzi, zajęte leżaki przez ręczniki.

Pobyt - Lipiec 2025

Leżakowy raj z opcją all inclusive na zakupy!" 🏖️🛍️😄 Spędziliśmy tydzień w hotelu, który chyba pomylił się z 5-gwiazdkowym spa dla zmęczonych ludzi – tyle relaksu, że musieliśmy codziennie przypominać sobie jak się chodzi. Leżaki dostępne o każdej porze, chyba nawet nocą – pewnie gdzieś tam siedzi jeden, który nadal na nas czeka. Do morza trzy kroki, z czego jeden można wykonać w japonkach, drugi boso, a trzeci już z rozczuleniem w oczach, patrząc na widoki jak z folderu biura podróży (ale bez Photoshopa!). Piasek tak miękki, że zastanawialiśmy się, czy ktoś go nie prasuje nocą. Sklepy dookoła hotelu były jak czarna dziura dla portfela – mieliśmy tylko kupić wodę, wracaliśmy z torbą pamiątek, dmuchanym flamingiem, lokalnym winem i... (bo było w promocji). Obsługa hotelu przecudowna – uśmiechnięci, pomocni i chyba lekko zaskoczeni, że potrafimy zjeść tyle przy śniadaniu. Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane jakby miała wpaść teściowa, a toalety przy basenach czystsze niż niejedna domowa łazienka po remoncie. Słowem: raj. Aż chciało się płakać... przy wyjeździe. Polecam każdemu, kto chce wypocząć, nacieszyć oczy, rozleniwić ciało i opróżnić walizkę z ubrań, by wypełnić ją zakupami!

Zalety

Hotel marzeń! Leżaki zawsze wolne, jedzenia tyle, że trzeba było robić przerwy na oddech. Codziennie atrakcje – od zumby po wieczorne show. Obsługa miła jak babcia na święta, drinki pyszne i zdradliwie mocne. Plaża tuż obok, piasek jak puder, a sklepy wokół wciągały nas jak odkurzacz – wychodziliśmy po wodę, wracaliśmy z magnesem i torbą ubrań. Polecamy z całego leżaka! 😄

Wady

Trudno znaleźć wady, ale jeśli już musimy narzekać, to: Zbyt blisko sklepy – nasz portfel przeżył więcej niż my po drinkach. Za dobre jedzenie – nie zmieściliśmy się w stare dżinsy. Za miła obsługa – teraz mamy za wysokie oczekiwania wobec ludzi. Za blisko plaża – piasek w walizce nawet po powrocie. Za fajnie – teraz wszystko inne wydaje się... Generalnie dramat – chcemy tam wrócić! 😄

1.0
Patrycja

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel nie zasługuje na 5*.Był to mój 6 raz w Turcji i to był najgorszy hotel w jakim byłam. Nie polecam tego hotelu w tej cenie jest dużo świetnych hoteli zapewniający poziom obsługi i wypoczynku.

Zalety

- lodziarnia otwarta od 12 do 22 godz.

Wady

- brudno w restauracji i w lobby, stoliki w ogóle nieprzecierane aż się kleiły od brudu - jedzenie kiepskie, w kółko to samo - 3 mięsa w sosie do wyboru , brak kolacji tematycznych - jedzenie serwowane ze spalonego grilla z osadzająca się sadzą na jedzeniu - olewająca obsługa - wifi praktycznie tylko w pokoju i lobby - brak animacji w ciągu dnia - pokoje do remontu

AAAA

Pobyt - Czerwiec 2025

Plaża mała , leżak przy leżaku , trzeba zaraz po godz 8,00 rezerwować miejsce.

Zalety

Cudowne morze o tej porze ciepłe

Wady

Hotel brudny - kubki na śniadaniu brudne -ślady szminki

Edyta

Pobyt - Czerwiec 2025

Super pobyt. Potwierdzam, że widać ząb czasu w hotelu, ale nie jest to tego typu okolicznosc, aby zepsuć ogólne wrażenie po bardzo udanych wakacjach. Personel, jedzenie, piaszczysta plaża, zjeżdżalnie, atrakcje w samym hotelu dla małych i dużych - wszystko na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli do tego dodać okoliczne bazarki, które też swój urok maja, to wszystko składa się na bardzo wysoką ocenę miejsca. Serdecznie polecamy.

Alaiye Resort & Spa