Albatros Sea World Resort Marsa Alam

4.7

Pobyt w tym hotelu to jeden z lepszych, w ktorych juz bylismy. Duzy obiekt, jest gdzie pochodzic. Ilosc basebow sprawia ze kazdy znajdzie to czego oczekuje. Chcesz ciszy i spokoju-masz, chcesz animacji i glosniej muzyki masz. Codziennie animacje-zarowno w dzien- gry, cwiczenia i to roznorodne, jak i wieczorne. Ofromby aquapark, szkoda tylko ze 4 godziny( dwie od 10:00 i dwie od 14:30). Snurkowac tez jest gdzie. Co do pokoju- codziennie sprzatany, uzupelniane braki w srodkach kosmetycznych jak i herbatach. Boy bardzo uczynny i chetny do pomocy. Co do jedzenia- mozna powiedziec, ze kazdy znajdzie cos dla siebie, brajowalo mi tylko informacji co w ktorej restauracji mozna zjesc wieczorem, ale za to byl pretekst by przejsc sie po wszystkich.

Hotel TOP w Marsa Alam. Hotel potencjalnie nowy z 2017 roku. Nowe czyste pokoje, duże, jak i sam obiekt ogromny. Idealny dla rodzin z dziećmi, ale również dla osób które chcą odpocząć i mieć trochę zabawy. Codzienne animacje, dyskoteka po 23, salon z okularami VR, 4 restauracje do wyboru, aquapark

Jestem pod ogromnym wrażeniem,to mój 4 pobyt w Egipcie i z pewnością najlepszy z pewnością wrócimy polecam z czystym sumieniem Krzysztof (...) Warszawa

Hotel bardzo fajny, Bardzo dużo basenów wiec duży spokój z leżakami i bliskimi sąsiadami. Duża plaża z naprawdę wieloma leżakami. Aqua park z 5 strefami dla dzieci w rożnym wieku i oczywiście dorosłych. 2 korty do padle, kort do tenisa. Można było spokojnie się wyluzować i odpocząć. Duże miejsce wieczornych spotkań przy restauracjach-kanapy ze stoliczkami, całkiem spoko atrakcje wieczorne. Naprawdę udany urlop.

wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam ten hotel. Duzy ale da się ogarnąć wszystko

Nazwa  Albatros Sea World Resort Marsa Alam
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam / Al-Kusajr
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark

Nowo otwarty hotel (w 2018 roku) idealny dla rodzin i aktywnych turystów.

Udogodnienia dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat oraz aquapark z 15 zjeżdżalniami.

Przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża.

Sport i rekreacja: siłownia, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, kort tenisowy, siatkówka plażowa, animacje.

4.7

Wyświetlono 541 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Mimo ze ludzi bylo sporo nie odczuwalo sie tego tloku.

Wady

Jak dla nas brak wad

Julia

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Czystość, wielkość obiektu, nowość, zrobiony na hotel premium jak na Egipt, smaczne jedzenie

Wady

Dużo oszustów w centrum handlowym przy hotelu, płatne lody ponieważ jest prywatna lodziarnia na terenie hotelu, w godzinach szczytu przeludnienie w niektórych miejscach w hotelu

Krzysiek

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Ogromna ilość basenów piękna plaża super jedzenie nareszcie wolne leżaki super życie nocne małe miasteczko

Maciek

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Ilość basenów

Wady

Trochę monotonne jedzenie i przekąski.

DOROTA

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

dużo miejsca, restauracji, super obsługa, czystość

Ryszard

Pobyt - Listopad 2025

Hotel rozległy co daje poczucie swobody, pokoje przestronne sprzątane każdego dnia,obsługa miła .

Zalety

Dla każdego gościa jest oferta spędzenia czasu aktywnie i na leniucha.

Pobyt - Listopad 2025

Hotel godny polecenia, czysty i bardzo zadbany. Bardzo miły personel, fajne wieczorne animacje, przepyszne, różnorodne jedzenie. Do tego bardzo ładna plaża z piękną rafą i świetny aquapark.

Zalety

Otoczenie, plaża, jedzenie, animacje.

Wady

Brak wad

Grzegorz

Pobyt - Listopad 2025

Wszystko na 5, bardzo miła obsługa, dbałość o czystość na najwyższym poziomie, smaczne jedzenie- duży wybór w kilku restauracjach

Zalety

Obsługa, jedzenie, czystość

4.3
Moli

Pobyt - Listopad 2025

Pokoje czyste,obsługa miła, hotel bardzo duży, jeśli ktoś lubi molochy to będzie zadowolony ,jedzenie okropne dużo nawet bardzo dużo ale bez smaku ryby niby z grila a wymiekniete jak z wody ,owoce pomarańcz, grefrut,śliwka. Wolowina twarda bez smaku .Jeśli ktoś szuka frytki i picca ok były to jedynie na poziomie reszta okropna .Plaża ładna rafa bardzo ładna .Drinki ok ,cola ,fanta z wodą .

Zalety

Nie wiem czy wada czy zaleta bardzo duży zadbany moloch ,jest wszystko jedzenia ogrom -bez smaku ,muzyki ogrom -basenów ogrom -woda zimna .

Wady

To co w zaletach

Gienadij

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Listopad 2025

Polecam ten hotel. Wygodne łóżka, dobre, smaczne śniadania.

Jolanta

Pobyt - Październik 2025

Hotel godny polecenia. Wszystko na najwyższym poziomie. Czystość, jedzenie, atmosfera. Zero tłoku

Zalety

same zalety brak wad

Pobyt - Październik 2025

Hotel godny polecenia. Ładne pokoje w dobrej lokalizacji od restauracji. Codziennie animacje dla dorosłych jak i dla dzieci. Wszędzie czysto, bardzo miła obsługa. Jedzenie smaczne, jedynie śniadania troszkę monotonne. Pozostałe posiłki charakteryzowały się dużo większym wyborem, obiad i kolacja w 3-4 różnych restauracjach. Jedynie czego odradzam to nurkowanie z diving center, strata pieniędzy, obiecano nam 2x20 minut pod wodą a realnie było to 5 i 8 minut.

Zalety

Dużo basenów, przy których zawsze było miejsce, ładne pokoje, dużo restauracji, barów, dwie siłownie, duże molo z którego można snorklować

Wady

Dla mnie jedyna wada to wycieczki oferowane w hotelu kompletne nie warte swojej ceny

Pobyt - Październik 2025

Polecam hotel, codziennie atrakcje jak dla dzieci tak i dla dorosłych, miła obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku, polecam gorąco.

Pobyt - Październik 2025

Hotel spełnia wszystkie warunki, jest bardzo czysto, wspaniała obsługa. Plaża piękna , baseny cudowne.

Zalety

Hotel wyróżnia spośród innych hoteli położenie, bardzo blisko plaża, która jest piękna o zadbana.panujacy wszędzie porządek oraz dbałaś personelu o turystów na wysokim poziomie

Ilona

Pobyt - Październik 2025

Mieliśmy przyjemność spędzić tydzień w hotelu Pickalbatros Sea World Resort i jesteśmy bardzo zadowoleni — oto najważniejsze plusy: ✅ Co nam się bardzo podobało Pokoje były przestronne, czyste i zadbane — codzienne sprzątanie, świeże ręczniki, dobrze zaopatrzony mini-bar z napojami bezalkoholowymi. Ogromny teren hotelu z wieloma basenami i bogatą infrastrukturą — idealne zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i par. Różnorodne posiłki — bufety + restauracje „a la carte”, duży wybór, smaczne dania. Obsługa hotelu bardzo pomocna i przyjazna — czuliśmy się zaopiekowani. Plaża z dostępem do morza — możliwość snorkelingu, piękne widoki.

Edyta

Pobyt - Październik 2025

Wszystko na najwyższym poziomie, naprawdę udany urlop. Obsługa przemiła, jedzenie mega zróżnicowane, w restauracjach czyściutko, co jakiś czas ktoś podchodził jeśli zauważył że nie masz nic do picia. Codziennie animacje, występy, muzyka naprawdę nie szło się nudzić. Pokój duży, codziennie sprzątany, lodówka zawsze pełna wody. Wszyscy uśmiechnięci, pomocni, czego chcieć więcej

Zalety

Jak dla mnie to ten hotel ma same zalety. Czystość, obsługa, prywatna plaża, baseny, jedzenie, pomost z którego możesz snurkować i oglądać rafy (chociaż przy plaży też są rafy i mega fajne rybki, nawet udało mi się zobaczyć płaszczkę i murenę, sztos). Dużą zaletą jest też to że personel mówi po Polsku

Wady

ja osobiście nie zauważyłam

Marcin Roszkowski

Pobyt - Październik 2025

Super Hotel, Dobre jedzenie, świetna infrastruktura, bardzo dobre animacje, polecam serdecznie

Zalety

Dobre jedzenie, świetna infrastruktura, bardzo dobre animacje

Wady

Słabe WIFI, monotonne śniadania

Pobyt - Październik 2025

Super hotel. Miła obsługa. Pyszne jedzenie. Piękna plaża . Kilka dużych basenów do wyboru . Wiele atrakcji do la małych i dużych.

Zalety

To był pierwszy mój utop. Tak że nie wiem jak jest w innych hotelach. Bynajmniej ten hotel bardzo mnie się spodobał i napewno tu wrócę.

Wady

Bez wad

Krzysiek

Pobyt - Październik 2025

Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi, ciekawe animacje, salon gier VR, aquapark dla dzieci i dorosłych, dużo restauracji i jedno z najważniejszych nie ma PROBLEMU Z LEŻAKAMI o żadnej porze dnia!!!

Zalety

Rafa przy pomoście hotelowym, brak problemu z leżakami o każdej porze dnia czy to na plaży czy na basenach!!!

Damian

Pobyt - Październik 2025

NIE POLECAM, jedzenie mega słabe, obsługa jak za karę w 95% pracowników- wziąłem jajka na śniadanie i poszedłem po drugie dla córki to się na mnie kucharz patrzal jak na zło, woda w basenach zimna,, jedynie mili Panowie od sprzątania, silownia (na 3 bieżnie jedna działała 20min i się wylaczala) oczywiście nikt nic nie zrobił z obsługi pan jedynie powiedział ze nie działają od ponad miesiąca.., dalej połowa maszyn zepsuta na siłowni ale po co linke wymienić?, Hotel nastawiony na przemiał, byłem 3 raz w Egipcie i to był ten ostatni raz. Nie jestem z tych co szukają błędów bo wiem że wszędzie jest czynnik ludzki ale w przypadku tego hotelu to naprawdę zasłużyli na taką ocenę.

Zalety

Słońce nad hotelem Dobra kawa

Wady

Nie działają maszyny na siłowni Nie działają bieznie Obsługa nie miła Zimna woda w basenach Słabe jedzenie

Albatros Sea World Resort Marsa Alam