75%

Wylot z Warszawy - Chopin All inclusive3 189 zł 7 dni / os. Sprawdź
Wylot z Katowic All inclusive3 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
- Zalety Duży obiekt, dobre urozmaicone jedzenie
- Wady brudno
Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5*, max 3.5*. Pokoje zniszczone, brudne, serwis sprzątający ogranicza się do poprawienie łóżka, ręczników i wyrzucenia śmieci, byliśmy przez 8 dni, ani razu pokój nie było odkurzony. Obiekt wymaga remontu. Animacje zarówno w dzień jak i wieczorem żadne, przez cały nasz pobyt jeden raz była Pan który coś tam przygrywał, obok w obiekcie Paradise miały odbywać się wieczorne show, wybraliśmy się z ciekawości, wyszło 5 panów z żółtych garniturach i przez 40 min śpiewali i kołysali się na boki , trudno określić co to było za show. Wieczorami kompletnie nic się nie dzieje , czynny jeden główny bar, gdzie aby zamówić drinka trzeba stać 20 min, bo kolejka . Średnia wieku 60+ , więc hotel dla emerytów. Nie polecam
Opinia dodana: 09 października 2018 -
- Rodzin z dziećmi
- Zalety Własna plaża, klub i restauracje na terenie obiektu, dużo basenów, posiłki podawane w różnych restauracjach, miła obsługa, blisko Rodos, wieczorami koncerty i animacje
- Wady Monotonne posiłki, hotel położony dość daleko od miejsc, gdzie toczy się nocne życie
Bardzo duży obiekt z prywatną plażą, kilkoma restauracjami i klubem. Niestety położony jest trochę na uboczu, więc bie ma co liczyć na nocne życie. Hotel raczej dla rodzin z dziećmi lub wczasowiczów, którzy chcą wypocząć.
Opinia dodana: 08 października 2018 -
- Rodzin z dziećmi
- Zalety Położenie bardzo dobre,blisko Rodos, świetna infrastruktura,mimo dużej liczby gości nie ma tłoku baseny i animacje super
- Wady Dla mnie nie było wad
Polecam to miejsce,szczególnie dla rodzin z dziećmi morze spokojne,ratownicy na miejscu, baseny animacje wszystko ok
Opinia dodana: 12 września 2018 -
- Par
- Rodzin z dziećmi
- Zalety duża ilość basenów (z wodą morską również) obiekt odnowiony pokoje i łazienki czyste, duże położony blisko plaży obuwie do wody zbędne obsługa miła i uśmiechnięta blisko do przystanku autobusowego(ewentualne zwiedzanie) super restauracja francuska duża ilość barów (smacznie) cicho działająca klimatyzacja
- Wady restauracja ogólna w budynku głównym
polecam dla średnio wymagających osób ogólne wrażenie na plus
Opinia dodana: 28 sierpnia 2018