Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Zatoka Anthony'ego Quinna, którą według legend aktor otrzymał w darze od rządu greckiego za jej rozsławienie licznymi romansami.
WaterPark - atrakcja dla całej rodziny! Jeden z największych parków wodnych w Europie.
Stare miasto Rodos wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO.
Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5*, max 3.5*. Pokoje zniszczone, brudne, serwis sprzątający ogranicza się do poprawienie łóżka, ręczników i wyrzucenia śmieci, byliśmy przez 8 dni, ani razu pokój nie było odkurzony. Obiekt wymaga remontu. Animacje zarówno w dzień jak i wieczorem żadne, przez cały nasz pobyt jeden raz była Pan który coś tam przygrywał, obok w obiekcie Paradise miały odbywać się wieczorne show, wybraliśmy się z ciekawości, wyszło 5 panów z żółtych garniturach i przez 40 min śpiewali i kołysali się na boki , trudno określić co to było za show. Wieczorami kompletnie nic się nie dzieje , czynny jeden główny bar, gdzie aby zamówić drinka trzeba stać 20 min, bo kolejka . Średnia wieku 60+ , więc hotel dla emerytów. Nie polecam
Duży obiekt, dobre urozmaicone jedzenie
brudno
Bardzo duży obiekt z prywatną plażą, kilkoma restauracjami i klubem. Niestety położony jest trochę na uboczu, więc bie ma co liczyć na nocne życie. Hotel raczej dla rodzin z dziećmi lub wczasowiczów, którzy chcą wypocząć.
Własna plaża, klub i restauracje na terenie obiektu, dużo basenów, posiłki podawane w różnych restauracjach, miła obsługa, blisko Rodos, wieczorami koncerty i animacje
Monotonne posiłki, hotel położony dość daleko od miejsc, gdzie toczy się nocne życie
Polecam to miejsce,szczególnie dla rodzin z dziećmi morze spokojne,ratownicy na miejscu, baseny animacje wszystko ok
Położenie bardzo dobre,blisko Rodos, świetna infrastruktura,mimo dużej liczby gości nie ma tłoku baseny i animacje super
Dla mnie nie było wad
polecam dla średnio wymagających osób ogólne wrażenie na plus
duża ilość basenów (z wodą morską również) obiekt odnowiony pokoje i łazienki czyste, duże położony blisko plaży obuwie do wody zbędne obsługa miła i uśmiechnięta blisko do przystanku autobusowego(ewentualne zwiedzanie) super restauracja francuska duża ilość barów (smacznie) cicho działająca klimatyzacja
restauracja ogólna w budynku głównym