Szeroka plaża z palmami i barami plażowymi
Promenada z klubami i tętniącym nocnym życiem
Bliskość Palma Aquarium i parków rozrywki
Możliwość rejsów katamaranem po zatoce
To był nasz pierwszy pobyt w Hotelu Alea i naprawdę wróciliśmy zadowoleni. Hotel jest położony w spokojnej okolicy, a do plaży można dojść w ok. 10 minut spacerem, mijając po drodze restauracje i sklepy. Pokój z dużym balkonem z widokiem na las i zachody słońca był ogromnym atutem – wieczory spędzane przy obserwowaniu nieba i gwiazd były cudowne. Sam pokój czysty, łóżko bardzo wygodne, klimatyzacja działała bez zarzutu, a w szafie był sejf i zapasowe kołdry. Największym atutem hotelu okazał się personel – uśmiechnięty, życzliwy i chętny do pomocy. Rzadko spotyka się tak pozytywną atmosferę! Bardzo miłym pomysłem była też woda z cytryną przy recepcji – niby drobiazg, ale pokazuje troskę o gości. Śniadania były smaczne, zawsze świeże i dobrze podane, choć po kilku dniach stały się monotonne. Poza tym cały obiekt był czysty i zadbany. To idealne miejsce dla osób, które chcą odpocząć i mieć blisko do plaży i atrakcji.
- Świetna lokalizacja – blisko plaży, restauracji i przystanku autobusowego - Czystość w całym obiekcie - Duży balkon z pięknym widokiem na las i zachód słońca - Bardzo miła i pomocna obsługa (recepcja, panie sprzątające, kuchnia) - Wygodne łóżka i klimatyzacja - Drobne, ale przemyślane udogodnienia – np. woda z cytryną przy recepcji
- Zbyt monotonne śniadania – warto byłoby wprowadzić większą różnorodność - Problemy z prysznicem – niskie ciśnienie i zmieniająca się temperatura wody
Hotel ogólnie polecam, nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń, ponieważ i tak byliśmy bardziej nastawieni na zwiedzanie niż leżenie nad basenem. Świetny punkt jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Pokoje czyste, posiłki w porządku.
pokoje sprzątane codziennie miła obsługa różnorodne danie na kolacje super położenie
monotonne śniadania. cały czas to samo brak atrakcji dla gości
Ogólnie jestem bardzo zadowolona lecz było parę szczegółów, które mogłyby umilić pobyt. Hotel godny polecenia. Bardzo uprzejma i pomocna obsługa. Jedynie bar w hotelu średnio zadawalający.
Odległość do plaży, położenie hotelu, miła i pomocna obsługa, czystość, dobre posiłki
Cześć pokoji zbyt blisko głośnej ulicy, średnia jakość wyposażenia baru, godziny otwarcia basenu, długość oczekiwania na windę
Pani rezydent jedynie nie było na lotnisku także reszta jest ok ????
Bardzo dobry hotel i ludzie bardzo mili tęsknie już za tym krajem nie odnajduje się w Polsce
Nie ma wad
Pokoje były sprzątanie co 3 dni ale nie byli tak zle bądźmy ludźmi