Alexander Resort

Fantastyczny , codziennie sprzątany hotel ,bardzo czysty obsługa bardzo uprzejma , młodzi kelnerzy bardzo pomocni (zwłaszcza jeden blondyn cały czas uśmiechnięty i bardzo sympatyczny ) pobyt oceniam bardzo wysoko jedzenie bardzo smaczne codziennie inne z wyjątkiem powtarzających się śniadań . Wkoło hotelu las sosnowy jeżeli ktoś szuka miejsce w którym odetnie się od tłumu i bardzo odpocznie to idealne miejsce . Przy samym hotelu plaża z bezpłatnymi leżakami . Same plusy polecam

Pobyt oceniamy bardzo pozytywnie, pokoje czyste, zadbane,, codziennie sprzątane. Miła obsługa. Dwa bary, jeden w restauracji, drugi na plaży. Bar plażowy zorganizowany przy bunkrze jest bardzo fajnym pomysłem, Barman o imieniu (...) to bardzo pozytywna osoba. Ogólnie chłopaki mega zabiegani i mający co robić ale jakoś dawali radę. Plaża czysta, leżaki darmowe. Hotel posiada dwa baseny, jeden obok drugiego. Ręczniki plażowe można odebrać w recepcji. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Faktycznie np śniadania są jak inni pisali powtarzalne ale przecież w domu jemy podobnie., Obiadów nie jadaliśmy bo do kolacji wystarczały nam śniadania ale na kolację sporo potraw z owocami morza., makaronów, smaczne zupy, dużo warzyw. Dojazd do hotelu jeśli ktoś przyleci wieczorem faktycznie zajmuje ok 40 min. Hotel w spokojnej okolicy. Atrakcji dla dzieci poza basenami brak - dla nas to nie wada.

Hotel spełnił nasze oczekiwania, pokój duży sprzątany codziennie, jedzenie dobre, duża ilość leżaków na plaży, położenie hotelu dawało ciszę i spokój. Były 2 baseny, ale z racji bezpośredniego dostępu do plaży i morza, my z basenów nie korzystaliśmy. Na tydzień pobytu były 2 wieczory z karaoke a później tańce.

Super Hotel czysty,obsługa bardzo miła,drinki dobre , zawsze wolne leżaki

Hotel godny polecenia . Cisza i spokoj wspaniała obsuga bardzo miła pomocna,

Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Golem
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking

Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego

Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami

Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć

Trójkątny fort Ali Paszy w zatoce Porto Palermo

5.2

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dagmara

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Standard Czystość Miła obsługa Blisko morza Spokojna okolica Kameralny hotel

Michal

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Hotel bezpośrednio przy plaży z super łagodnym wejściem do morza, pokoje czyste,, codziennie sprzątane. Miły personel. Dobre All Inclusive.

Wady

Nie zauważyliśmy.

Jola

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Cisza i spokój otoczenia Duży pokój sprzątany codziennie, za każdym razem wymiana ręczników Bliskość plaży i morza Dobry alkohol lokalny (piwo i whisky) Smaczne jedzenie, sporo owoców, dobre desery Wszędzie dostępna woda do picia w baniakach

Wady

Jak dla mnie to tylko brak Sprite do picia

Wojtek

Pobyt - Lipiec 2025

Super Hotel czysty,obsługa bardzo miła,drinki dobre , zawsze wolne leżaki

Zalety

Czystość,prywatność,leżaki

Maria

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel godny polecenia . Cisza i spokoj wspaniała obsuga bardzo miła pomocna,

Zalety

Polozenie w pięknym sosnowym lesie. Plaza przy hotelu . Leżaki i parasole w cenie bez dodatkowych opłat.

Marek

Pobyt - Czerwiec 2025

Świetny hotel,nowy,czysty,elegancki,pokoje na najwyższym poziomie,świetną restauracja,czyste,zadbane baseny,czysta plaża,nowe leżaki,miła atmosfera,hotel kameralny,absolutnie nie dla dzieci,brak animacji i atrakcji dla maluchów to duża zaletą. Tu się wspaniałe odpoczywa.

Zalety

Nowoczesność,czystość,

Wady

Brak barierek przy schodach basenowych powoduje ze ze wzgledu na sliskie nawierzchnie dochodzi do niebezpiecznych poślizgiem i bolesnych upadkow ,obsługa restauracji mało doświadczona,dziewczyny nie bardzo wiedzą co mają robić,młody zespół do przyuczenia,

Alexander Resort