Ali Baba Palace

4.2

Właśnie wróciliśmy. Bardzo jesteśmy zadowoleni. Obsługa miła, jedzenie pyszne, wybór ogromny. Jedzenie w opcji all inclusive i przy barze na basenie, i na plaży. Super jest to, że można zarezerwować kolację ala carte w restauracji Shogun. Sushi obłędne, obsługa jeszcze lepsza niż w innych restauracjach. Dodatkowo można zarezerwować kolację z owocami morza na plaży w niedzielę. To na pewno jest warte polecenia. Plaża bardziej nam się spodobała przy hotelu Alladin, ale to jest dosłownie 3 minuty dalej, tam jest wyczyszczone dno, idealnie dla dzieci. Przy kamieniach i zatopionym statku można obserwować ładne rybki. Zakwateriwanie mieliśmy w pokoju deluxe. Ładnie urządzony, wielkie łóżka. Woda butelkowana codziennie uzupełniania przez personel sprzątajacy. Aquapark świetny, woda podgrzewana. Z minusów - bardzo sprawdzają wiek zjeżdżających z ciekawszych zjeżdżalni. Drobnego prawie 9-latka nie puszczali na zjeżdżalnie, nie da się tego obejść. Ograniczenie na niektóre zjeżdżalnie oprócz skończonych 10 lat dodatkowo i 60 kg wagi. Nawet starsze dziecko nie zjedzie. Ale ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecamy i chcemy wrócić. Jeszcze na plus, że od razu po przyjeździe o godz. 9 rano dostaliśmy bransoletki do korzystania z restauracji oraz ręczniki. Od razu można było szaleć. Pokój otrzymaliśmy dopiero po 13. W dniu wyjazdu tak samo przyjemnie - bransoletki i ręczniki do samego końca + dodatkowo można było skorzystać z shower room za darmo wieczorem. Klucze oddaliśmy o godz.12, bagaże czekały na nas do wieczora przy recepcji

Hotel duży, przestronny. Wszędzie zadbany teren, czysto. Mili i pomocni pracownicy. To nasz pierwszy wyjazd z biurem podróży, pierwszy all inclusiv i na szczęście wyjazd tak udany, że mamy ochotę na kolejne. (...). Pokój bardzo duży, czysty. Codziennie sprzątany, dokładana butelkowana woda. Warto zostawić napiwek żeby było jej więcej 😌 Piękna plaża na której można uprawiać snorkeling. Zawsze się znajdzie miejsce do leżenia. Na terenie hotelu również basen i aquapark. Kilka restauracji. Jedzenie pyszne! Wszędzie co innego do wyboru. Codziennie można również zarezerwować kolację tematyczną w innej restauracji. Restaurację Shogun trzeba odwiedzić koniecznie. Uczta dla podniebienia ale także super atrakcją gotowania na żywo. Naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie w każdej restauracji. Warto nawet na śniadanie iść do każdej z trzech dostępnych codziennie na wszystkie posiłki. Jesteśmy zachwyceni wyjazdem. O pogodzie wspominać nie trzeba 😌

Hotel, zadbany aczkolwiek mieliśmy pokój standard który wymaga remontu, do płaciliśmy do pokoju premium i pokój dostaliśmy odnowiony bliżej położy basenu. Ludzie bardzo pomocni, nawet w ostatnim dniu gdzie lot mieliśmy o 21 i do o 12 niestety musieliśmy oddać pokój bo już ktoś inny miał zarezerwowany pokój. Na plus to że jest coś takiego jak shower room i o 17.00 wzięliśmy sobie ten pokój, przed podróżą wyłapaliśmy się po całym dniu na plaży i basenach.

Hotel czysty ludzie bardzo mili pomocni jedzenie różnorodne pyszne

Hotel dobrze położony. Duży obiekt. Trzy restauracje na terenie które zapewnią wybór potraw dla każdego.

Nazwa  Ali Baba Palace
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Aquapark z Aqua Tower (6 zjeżdżalni dla dzieci), 6 dużych zjeżdżalni - Space Boat, Turbo Lance, Black Hole, Free Fall.

Udogodnienia dla dzieci: oddzielny brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw.

Rozrywka: urozmaicony międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia i wieczorami.

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

4.2

Wyświetlono 840 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Julia

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

-Pyszne jedzenie, o godz. 14 lody przy basenie, o 16 pączki -super zjeżdżalnie w aquaparku -basen z podgrzewaną wodą

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Podobało Nam się wszystko! Bardzo chętnie tam wrócimy!

Wiola

Pobyt - Październik 2025

Zalety

3 restauracje z których można korzystać. Czysto,zielono.

Agata

Pobyt - Październik 2025

Hotel czysty ludzie bardzo mili pomocni jedzenie różnorodne pyszne

Zalety

Czystość Mili ludzie Pyszne jedzenie Ciekawe atrakcje codziennie cos innego

Wady

Nie ma

Arkadiusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Wszędzie blisko

Wady

Widać że obiekt wymaga remontu

Patrycja

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt w tym hotelu był naprawdę wyjątkowy! Obsługa była niezwykle miła i pomocna — od momentu zameldowania aż po wyjazd czuliśmy się mile widziani. Pokój był czysty, przestronny i bardzo komfortowy, a łóżko zapewniało świetny sen. Śniadanie było przepyszne — duży wybór potraw, świeże produkty i wszystko estetycznie podane. Lokalizacja hotelu również zasługuje na pochwałę — blisko centrum, ale jednocześnie w spokojnej okolicy. Z pewnością wrócimy tu ponownie i z czystym sumieniem polecam ten hotel wszystkim, którzy szukają komfortu, relaksu i profesjonalnej obsługi. 🌺

Zalety

1. Czystość i dbałość o szczegóły – pokoje są codziennie sprzątane, wszystko zadbane i pachnące świeżością. 2. Komfortowe pokoje – wygodne łóżka, klimatyzacja, dobrze wyposażona łazienka i nowoczesny wystrój. 3. Profesjonalna i uprzejma obsługa – personel zawsze uśmiechnięty, pomocny i gotowy rozwiązać każdy problem. 4. Smaczne i urozmaicone posiłki – duży wybór dań na śniadanie, świeże produkty i lokalne specjały. 5. Doskonała lokalizacja – blisko centrum / plaży / atrakcji turystycznych,

Pobyt - Wrzesień 2025

Piękny teren na którym znajduje się hotel, dbanie o czystość i pielęgnację roślinności.

Zalety

Otoczenie, basen i prze pyszne posiłki., dużo atrakcji dla dzieci

Wady

Nie mam żadnych zastrzeżeń

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel Ali Baba jest hotelem starym nadającym się do remontu, strasznie duży wszędzie daleko,na basenie odpadające płytki,pokój który dostaliśmy porażka szpara w drzwiach taka że ręka przechodzi otwieramy z klucza jak w prl,na prośbę o wymiane powiedziano nam że nie ma innego pokoju wolnego i wszystkie są takie same co jest nie prawdą bo nasi znajomi mieli super pokuj,z plusów fajny aqua park, było czysto obsługa miła pomocna,poaża ok,wejście do wody ostre kamienie trzeba mieć buty,jedzenie dobre najlepsze na plaży i w restauracji włoskiej,na pochwałę zasługują restauracje a la carte,do których logujesz się w automacie przy recepcji,bar najlepszy w lobby nie polecam baru przy basenie nie myją kubków dają jak leci,podsumowując źle nie było ale drugi raz bym tam nie pojechał

Zalety

aqua park ,restauracje a la carte, obsługa

Wady

odpadające płytki na basenie ,bar przy basenie dający w brudnych kubkach, pokój porażka dużo gości rosyjskich traktowanych na innych zasadach jak polacy

Julka

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel nastawiony na turystów z Niemiec. Ale mimo wszytko siedzieliśmy w nim naprawdę fajne wakacje. Rodzina 2+2. Jedzenie ok, najlepsza restauracja Sohgun, polecam sushi. Ogólnie polecam hotel, ale raczej drugi raz bym do niego nie wróciła.

Zalety

Jedzenie Ładna plaża Dobre wifi

Wady

Dość głośno

Konrad

Pobyt - Wrzesień 2025

Byliśmy na wakacjach w hotelu Alibaba całą rodziną (2+2) i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel spełnił nasze oczekiwania – czysto, smaczne jedzenie, dużo atrakcji zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Obsługa zawsze pomocna i uśmiechnięta. Baseny i plaża świetnie przygotowane, idealne miejsce na rodzinny wypoczynek. Zdecydowanie polecamy i chętnie tu wrócimy! Wyjazd lastminute, rodzina 2+2

Zalety

-Zaletą główną jest że hotel obok jest łączony z atrakcjami restauracją i plażą. - Na bieżąco sprzątany jak i pokoje - jedzenie smaczne każdy znajdzie coś dla siebie - obsługa dba o bezpieczeństwo wasze jak i dzieci mogą poruszać się swobodnie po obiekcie i atrakcjach - pokoje czyste klimatyzacja działa - drinki I alkohol smaczne

Jola

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel super zadbany obsługa super zadbany każdy szczegół

Daria

Pobyt - Wrzesień 2025

Pokój w którym spędziliśmy nasz podobny w najnowszej części ,duży rodzinny ,2 pokoje to było zdecydowanym plusem . Sprzątnie pokoju odbywało się co drugi dzień ,wymianę ręczników nazwała bym raczej jej segregacją ,ponieważ zostawiono nam w pokoju brudne ręczniki które ich zdaniem były ok. Jedzenie w hotelu to zdecydowane świeże to były pizze robione na miejscu oraz kebaby czy frytki. Mięsa czy ryby odgrzewane .

Zalety

Różna wysokości głównego basenu dla dzieci to dla mnie mega na plus

Wady

Niemiły personel wyżej wykwalifikowany niż Pan „ogrodnik” który ma w sobie więcej życzliwości . Pan który sprzedawał wycieczki w hotelu był bardzo wulgarny jeśli nie kupiłeś wycieczki u niego .

Barbara

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel oceniam jako bardzo dobry. Piękna plaża, ładne pokoje i zadbana zieleń. W restauracjach każdy znajdzie cos dobrego . W skrócie wszystko OK.

Zalety

Byliśmy w hotelu Ali Baba po raz szósty a to mówi samo za siebie. Wiemy że właśnie tam doskonale wypoczniemy. Piękna zieleń, czystość i miła obsługa zawsze pomocna sprawia że na pewno znowu się tam wybierzemy.

Wady

Podczas pobytu według mojej oceny brakowało dobrych animatorów ale nie uważam tego za wadę.

Andrzej

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel duży ładny, kilka restauracji z dobrym jedzeniem

Zalety

Dużo atrakcji

Wady

Ma już swoje lata

Szymon

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel świetny Super animacje, dobry program, duzo możliwości spędzania czasu. Bardzo dobry Aqua park. Dobre jedzenie duży wybór i smaczne. Pokoje czyste ale warto dopłacić do lepszego pokoju. Internet w całym obiekcie za darmo. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi jak i grupki przyjaciół.

Zalety

Internet bezpłatny Dobre jedzenie Bogaty program animacji i rozrywki Aqua park

Wady

Standardowe pokoje nie są zbyt piękne

Kamila

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt bardzo udany, obiekt zadbany, pokoje czyste, jedzenie świeże różnorodne, z naszej 7demki nikt nie chorował. Zawsze były wolne leżaki.

Zalety

Czystość, aquapark,

Bozena

Pobyt w hotelu bardzo dobry . Pokój ładny . Nie mam zastrzeżeń .Polecam

Zalety

Super hotel dla rodzin z dziećmi . Korzystać można z dwóch plaż 😀Ogólnie podobało nam się 😀

Szymon

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel fajny, jedzenie super, polecam wykorzystać restauracje ala Carte. Pokoje codziennie sprzątane w miarę czysto, obsługa miła.

Zalety

Piękna plaża i super może.

Wady

Dla mnie brak

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo fajnie rozmieszczony, mieliśmy standardowy pokój przy basenie na parterze i przy 2 dzieci sprawdziło się to idealnie. W hotelu sklepik ceny nie powalają aczkolwiek po wyjściu z hotelu po drugiej stronie ulicy fajny pasaż i dużo taniej. Restauracji kilka, jedzenia duży wybór, a słodkości jeszcze większy, w restauracji na plaży dobra pizza, chińska restauracja ala carte jak ktoś lubi godna polecenia. Plaża kamienista ale jak ktoś chce piasek to można iść do Alladyna. Aquapark fajny ale bez szału. Pokoje dobrze sprzątane, codziennie nowe ręczniki - nawet raz dzwonili pytać czy mamy odpowiednią ilość.

Zalety

- Kilka restauracji z dużym wyborem jedzenia - Chińska restauracja - Pięknie zagospodarowany teren, zielono - Sklepik całkiem spory i duży wybór - Kilka bankomatów

Wady

- Muzyka i animacje do północy

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo fajny hotel, czysto ! , pomocna obsługa. Teren hotelu jest spory, można trafić pokój blisko lobby i stołówki, a można trafić blisko plaży- ja trafiłam bliżej drink baru 😅 W aqua parku atrakcje dla dzieci w każdym wieku. Jedzenie urozmaicone - nawet 16 letni niejadek znalazł coś dla siebie. Widzialam tez stół z potrawami dla osób z różnymi wykluczeniami pokarmowymi. Hotel położony relatywnie blisko centrum, za 2 $ taxi można dojechać.

Zalety

Czystość Lokalizacja Obsluga

Wady

Dla mnie jedynym minusem był sprzedawca w hotelowym sklepiku, który podawal cene (wiadomo, ze przy hotelu ceny są wyższe ) produktu a potem na kalkulatorze wbijał wyższą i robił to tak szybko, że ciężko się połapać, ale z drugiej strony nie było problemu wyjąć swój kalkulator i policzyć- wtedy sprzedawał po dobrej cenie 🤔

Ali Baba Palace