Szerokie piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do morza
Największy port Albanii z bogatą historią i zabytkami
Doskonała baza wypadowa do zwiedzania całej Albanii - blisko Tirany i głównych atrakcji
Świeże owoce morza, ryby, lokalne wina i tradycyjne albańskie dania
Byłem tam z rodziną (2+2) przez tydzień z opcją śniadań. Od początku... Pokoje mega czyste, sprzątane starannie codziennie, donoszone ręczniki i środki higieny, ogólnie hotel bardzo nowoczesny i dość "kameralny". Śniadania w porównaniu do "molochów" wydawały się ubogie ale jakościowo było już bardzo dobrze, choć mam wrażenie że wędlina czasami nie była pierwszej świeżości ale nie mieliśmy po niej "sensacji żołądkowych" także może to było błędne wrażenie. Obsługa stonowana ale bardzo kulturalna i pomocna. Pani kelnerka taka czarna koło 40stki mega sympatyczna. Młody chłopak kelner, zachowywał się jak "Krzysztof Jarzyna że Szczecina" ale pomocny i komunikatywny. W ogóle nawet sprzątaczki umiały komunikatywny angielski. Morze piękne ale plaża brudna, zero śmietnikow, szwedajace się wszędzie bezpańskie psy. Niby łagodne ale lepiej dmuchać na zimne. Hotel ma sale zabaw ale w deszczowe dni jest tam mokro. Niby dach nie przecieka ale chyba od podłogi idzie wilgoć. Ogólnie hotel fajny jak na 4*, do "citybreakow" idealny bo blisko jest bus do Durres za 40 LEK czyli jakieś 1.8 złotego. Można też wynająć auto ale poza kręcącymi się kołami i działającymi hamulcami nie oczekujcie więcej. Ale do brzegu. Hotel 8/10, okolica 7/10.
Komunikatywna obsługa. Smaczne śniadania
Sala zabaw która przy deszczowej pogodzie zamieniała się w kałużę.
Pokój aby się przespać to ok.Wygodne łóżko.Ale ogólnie szału nie było
Lokalizacja super bo przy samej promenadzie
To że wszędzie palą papierosy.
Fajny, mały, kameralny hotel. Pokój czysty, ręczniki wymieniane codziennie, bardzo wygodne łóżko. Wifi hotelowe działa też na plaży.
Dobre jedzenie, przy samym morzu.
Brak.
Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Zawsze chętna do pomocy.
Bardzo blisko morza, zaledwie kilka metrów od plaży. Ceny w hotelu i restauracji hotelowej - bardzo fajne. Pokoje codziennie sprzątane. Czysto i przytulnie.
Hotel nowoczesny , czysty , codziennie sprzątany donoszone ręczniki i papier , śniadania w formie bufetu jest w czym wybierać można zamówić rożnego rodzaju kawy przy barze w cenie , z restauracji widok na morze , jesiennie dobre każdy znajdzie coś dla siebie jak przychodzicie na kolacje facet z Obsługi pyta o numer pokoju , na przeciwko hotelu market otwarty prawie całą noc . Pobyt bardzo udany , naprawdę polecam byliśmy w połowie kwietnia trochę pogoda nie rozpieszczała pada za chwile słońce wiatr i tak cały czas , na kąpanie za zimno chodź byli odważni , plaza brudna pety , butelki .
Widok na morze ale nie z każdego pokoju , przy plazy
W restauracji palą papierosy
Hotel położony w pierwszej linii brzegowej, przy promenadzie w pobliżu licznych restauracji, sklepów i barów. Otrzymaliśmy ładny pokój z widokiem na morze, dziecko dostało swoje łóżko. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, a łóżka duże i wygodne. Hotel w porządku (oczywiście jeśli ktoś chciałby to mógłby się ,,przyczepić,, , że np krzywo zamontowane gniazdka czy prysznic, ale nam osobiście te drobne niedociągniecia nie przeszkadzaly). Obsługa hotelu miła i pomocna. Z okna widok na plażę i liczne atrakcje dla dzieci (huśtawki, zjeżdżalnie, place zabaw). W ofercie mieliśmy śniadania i obiadokolacje. Śniadania podawane od 7.30 do 10.00, obiadokolacje 19.30 do 21.00. Śniadania w formie bufetów (zawsze jajka, frytki, kiełbaski na gorąco, sery, szynki i coś z warzyw na kanapkę). Kolacja podawana do stolika (zupa, drugie danie i deser-owoce lub ciasto- nie było możliwości wyboru i zamiany). Napoje do posiłków w cenie. Obok restauracji mała bawialnia dla dzieci z tzw. ,, małpim gajem,, i jakimiś bujaczkami dla najmłodszych. Plusem był również transport. Dostaliśmy taksówkę, która zabrała nas z lotniska i w bardzo krótkim czasie byliśmy na miejscu. Obsługa rozmawia po angielsku. Ceny w restauracji hotelowej przystępne (np. latte 2 euro, piwo 2,5 - 3 euro)
- niedaleko od lotniska - hotel w pierwszej linii brzegowej - bardzo ładne zachody słońca - czysto i spokój - atrakcje dla najmłodszych - miła obsługa - szybki transport z lotniska - jedzenie smaczne (minusem tylko było, że podawane zimne), kolację różnorodne podawane w formie obiadu.
- Zimne jedzenie (nawet będąc już o 7.30- na rozpoczęciu śniadania - jedzenie było zimne (jajka sadzone, kiełbaski, frytki), kolacja również - dym papierosowy. W restauracji (każdy może palić w środku), dla osób z dziećmi i niepalacych nie jest to przyjemne. Z tym, że to chyba u nich normalnie, gdyż spotykaliśmy się z tym w każdej restauracji. -
Polecam hotel , dobra lokalizacja przy morzu, miła obsługa , czysto i przyjemnie
bardzo ładny hotel , polecam
nie mam żadnych zastrzeżeń