Kanoni - słynny punkt widokowy - jeden z najważniejszych symboli wyspy z panoramą na biały klasztor Vlacherna oraz Mysią Wyspę.
Canal d'Amour - zachwycające formacje skalne, które odbijając się na zboczach klifów tworzą cudowny spektakl.
Aqualand Corfu - jeden z najnowocześniejszych tego typu obiektów w Europie z jednym z największych basenów ze sztuczną falą.
w czasie naszego pobytu byly braki w dostawie wody /zarowno zimnej jak i cieplej/ po nterwencji -rezydent /probowalismy wczesniej rozmawiac z wlascicielem bez skutku/przywrocono wode a wlasciciel przestal odpowiadac na pozdrowienia-curiozum. za to okolice i cala wyspa przesliczne bylismy z Ecco Holiday
W sumie fajny hotel,trochę głośno w nocy w pokoju od ulicy.Super taras i widoki.Klimatyzacja działa doskonale.Śniadania monotonne na grecką modłę,za to obiadokolacje super-jakość,ilość i urozmaicenie.Basen jest mały ale po co on nad morzem?Plażą b.długa-po kilku minutach spaceru wiele romantycznych i kameralnych miejsc.Komunikacja ze stolicą dobra.Na dojazdy do innych miejsc i zwiedzanie raczej konieczny samochód.Nie miałbym nic przeciw ponownemu tam pobytowi
Basen przy hotelu jest,aczkolwiek niewielki i przy ulicy.
Sniadania monotonne i ciągle to samo,ale obiadokolacje-pyyyycha(urozamicone).
Obsługa wspaniała,ponieważ hotel prowadzony jest rodzinnie przez bardzo sympatyczną familię;-).
Trafił mi sie pokój bez okien ,za to z tarasem i...grzybem na scianach:-(.
Plaża wąska i zatloczona na maxa,ale widoki rekompensują tłok;-).
Nocne zycie do kitu-puby i restauracje czynne krótko,troche sie wynudzilam;-)
Hotel polecam osobom nie przywiązujacym wagi do komfortu
Autor nie dodał opinii tekstowej.
nie ma basenu przy hotelu, rano uliczny halas samochodow, wieczorem komary. Zalecam wykupienie klimatyzacji w pokoju. Sniadania monotonne, obiady bez rewelacji, serwowane do stolika. Strome zejscie ulica na plaze (osoby starsze beda mialy problem). Obsluga hotelu bardzo mila. Widoki piekne.