Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie
Ogólnie pobyt bardzo udany! :) wszyscy uprzejmi. Wszędzie w hotelu ładnie i czysto :) polecamy bez małych dzieci.
Mega widoki , super jedzonko , pokoje przestronne :)
Mało dla dzieci. Brak mini disco. Brak muzyki na basenach. Są dwie plaże jedna bliżej druga dalej. Ta bliżej nie nadaje się do użytku i jest w niej bar w ramach pobytu. ( jest zaśmiecona , śmierdząca, kamienista. Pagórkowata, bez leżaków i parasoli). Ta plaża co jest dalej jest przepiękna ale niestety daleko bo 20 minut. Z dwójką maluszków było nam ciężko a tym bardziej że byliśmy bez wózka. I oczywiście był tam sklep a baru nie było.
Super hotel w którym pobyt jest sama przyjemnością. Kupiłam wyjazd na 5 dni na all inclusive dla dwóch osób. Wyżywienie obejmuje 2 bary przy basenie oraz stołówkę- jeśli chodzi o potrawy to wybór jest ogromny (znajdą się zarówno opcje dla wegetarian, niezdecydowanych dzieci jak i miłośników mięsa). Pokoje są czyste i schludne, a codziennie przychodzi room service (wymieniane są regularnie ręczniki, pościel i dolewane jest mydło). Baseny są duże, chociaż leżaki warto zająć rano bo po godzinie 11 wszystkie bliżej basenu są już zajęte. Recepcja w pełni mówi po angielsku, a nawet pracuje tam Polka która z uśmiechem pomogła nam dobrać wycieczkę. Bardzo polecam, wyjazd tam był wspaniały
-blisko plaża -jedzenie, różnorodność potraw -czystość pokoju
hotel sam w sobie jest ok ale jedzenie to tragedia non stop to samo i jesli chodzi o smak jedzenia bardzo sredni na 7 dni pobytu 2 dni byly z dobrym jedzeniem
3 baseny i infrastruktura dookola
jedzenie
Hotel pięknie umiejscowiony, brać pokój z widokiem na morze - widok niesamowity! Sympatyczna i przyjazna obsługa. Możliwość spożywania posiłków w dwóch różnych budynkach. Plaża - ta najbliższa (ok400m od hotelu) - pięknie położona, ale niestety baaardzo kamienista i wejście do wody zalecane tylko w odpowiednim obuwiu. Polecam plażę trochę dalej oddaloną - tj Platja de Cala Domingos - jest większa, ale przede wszystkim piaszczysta. Niedaleko centrum z kawiarniami, sklepikami. W pobliżu dobra wypożyczalnia aut
Lokalizacja, otoczenie, obsługa, dobre wino z butelek:)
Windy - tylko 2 na cały budynek i często się psuły. Mało jedzenia lokalnego. Jeśli chodzi o basen to - nie jest to wada, ale mógłby być dostępny wcześniej a nie od 10tej. Tak samo śniadania - dopiero od 8 mej.
Pobyt był wspaniały. Super hotel z pięknymi widokami dookoła. Mialam pokój na 8 piętrze więc bylo co podziwiać. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne, dużo ryb, owoców morza, świerzych owoców, pyszne deserki,lody. Do śniadania szampan, do kolacji winko, piwko itp.
Wspaniałe widoki szczególnie z 8 piętra Pyszne jedzenie, duży wybór ryb I owoców morza. Blisko piękna piaszczysta plaża z czystą woda.
Czasem byl problem z windami Leżaki przy basenach były zajmowane ręcznikami o wczesnej porze co skutkowało brakiem dostępnych leżaków koło południa.
ŚWIETNY HOTEL, obsługa , jedzenie , przestrzeń bez zastrzeżeń
Miła obsługa , brak kolejek do baru ,brak tłoków
Brak Plaży
hotel zadbany ,pomocna obsługa ,pokoje codziennie sprzątane ,jedzenie smaczne urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie dużo owoców
położenie hotelu na klifie ,turkusowa woda blisko do plaży
Hotel bardzo dobry, zero problemów, obsługa życzliwa, posiłki urozmaicone
Widok z pokoju, niezapomniany
Super hotel😊 miły personel, przepiekne położenie na klifie, taras oszklony z każdej strony piękne widoki na morze, pyszne jedzenie soki, kawa, drinki 😊koło hotelu super miejsce na spacerki wzdłuż klifu, blisko do centrum, pokoje codzienne, sprzatane, piękny ogród, polecam 😉
Cudowne polozenie hotelu
Hotel położony w cudownym miejscu z rewelacyjnymi widokami i szumem morza
Największą zaletą jest jego położenie
Jakość wyżywienia ( mało warzyw i owoców), stan techniczny pokoju ( przydałby sie generalny remont choć na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ok), jedna winda na budynek 11 kondygnacyjny
Hotel cudowny ,na klifie ,widoki zapierają dech w piersiach .Obsługa bardzo miła uczynna .Na recepcji Pani Kasia Polka bardzo pomocna w razie potrzeby.Jedzenie bardzo smaczne ,duży wybór ,mięsa ,ryby ,owoce morza ,alkohol dobrej jakości ,pyszna kawa i winko do obiadu .Podsumowując ile kto chciał zjeść i wypić to było bez ograniczeń .Pokoje duże czyste.
Czystość ,dobre jedzenie ,widoki
Hotel choć duży to w tym okresie poruszało się w nim bardzo swobodnie , jedyny problem to winda , jedna działająca druda nie i dlatego trzeba było długo czekać, a że byliśmy na III piętrze często decydowalismy się na schody. Jedzenie pyszne, szampan do śniadania , dobre wino ...ryby ....owoce morza naprawdę wszystko czego dusza zapragnie. Lubię ciszę więc wybierałem leżaki w ogrodzie dalek od basenu. Drinki smaczne , choć szału nie było...ale , w plastikach nic nie wygląda zbyt rewelacyjnie. Pododa poniżej normy , ale nie narzekamy. Wiem , że brakowało oferty wycieczek , ale to był początek sezonu więc wszystko się pewnie rozkręci. My oceniamy hotel na te 4* i w sumie jesteśmy zadowoleni.
Zalety hotelu ? Główna to położenie blisko morza.
Nie działająca winda.
Hotel czysty i zadbany, jedzenie smaczne. Obsługa pomocna
Położenie jest atutem, mila obsługa
Platana kawa z ekspresu mimo wykupienia all , płatne niektóre drinki. Bardzo dużo opłat i kaucji za korzystanie z infrastruktury
Godny polecenia ze względu na piękne położenie oraz czystość .
-czystość - bardzo zaangażowana obsługa hotelu, nikt nie siedział w tel., odstawiasz puste naczynie , ono dosłownie za moment znika -położenie gwarantujące przepiękne widoki i 3 piękne plaże w zasięgu spaceru -spokojna okolica - dla tych co nie szukają imprezy , a bardziej nastawieni są na podziwianie przyrody i odpoczynek -naturalni, pełni energii animatorzy -idealne obłożenie pod koniec maja nie było tłoczno w żadnej ze stref - pokój sprzątany , łazienka czysta, dwa balkony piękne widoki
-jedzenie -jeśli ktoś lubi jeść lokalnie to w okolicy też nie ma zbyt wielu opcji na świeżą, śródziemnomorską kuchnie
Ładny hotel, w bardzo ładnym miejscu, z przepięknym widokiem. Schludne pokoje. Wybór jedzenia spory i ale naprawdę smacznie. Codziennie w godzinach wieczornych Show na wysokim poziomie. Idealna głębokość basenu.
Cowieczorny Show. Umiejscowienie hotelu. Liczba miejsc z jedzeniem.
Wolna winda.
Bardzo polecam, pięknie, raczej czysto, codzienne animacje, opeka nad dziećmi, sporo jedzenia na każdy posiłek - każdy wybierze coś dla siebie. Ciężko się do czegoś przyczepić.
-największą zaletą dla nas było otoczenie, super ścieżka spacetowa przy klifie, bez problemu można wozić dziecko w wózku, - widok z balonu na morze
Dobry hotel z ładnymi widokami, jedzenie dobre. Bardzo miła obsługa, uśmiechnięta. Pokoje codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki.
Piękny widok.
Nam się podobało , ale każdy ma inne gusta. Trzeba pamiętać opłacie klimatycznej prawie 50 EUR na tydzień. Nikt o tym nas nie informował wcześniej.
Pokoje bez szału wybredny nie jestem ale dostawka dla dzieci w formie rozkładanego fotela uszkodzona synowie spali jak by na Górce leżeli sprzątanie pokojów tylko wymiana ręczników jak przyniosłeś piasek z plaży to chodzisz po nim przez cały pobyt Nie ma co porównać do krajów jak Egipt Turcja tam latają jak mrówki i sprzątają tutaj po burzy kałużę same musiały wyparować z chodnika i terenu wokół basenów
Miejsce i otoczenie
Właśnie wróciłam z wakacji na Majorce zorganizowanych przez Wakacje i muszę przyznać, że to był jeden z najlepszych wyjazdów w moim życiu. Jechałam sama, z jednej strony z ekscytacją ale też lekkim niepokojem, jednak już od pierwszego dnia wszystko okazało się idealne.Hotel był świetnie położony, tuż przy przepięknej plaży z cudownymi widokami. Pokoje bardzo czyste i zadbane, codziennie sprzątane. Obsługa hotelowa była niezwykle uprzejma i pomocna.Cała organizacja wyjazdu – od przelotu, transferu, po informacje na miejscu,była perfekcyjna, serio. Trochę się tego obawiałam jadąc sama ale czekając na lotnisku na autobus zostało wyczytane moje nazwisko i zaprowadzono mnie konkretnie na autobus -rewelacja . Jedzenie pyszne , kelnerzy witają w wejściu prowadzą do stolika i proponują wino , uśmiechnięci aż miło popatrzeć. Szkoda że tak krótko będę tęskniła ale to z pewnością nie jest mój ostatni wyjazd w wami. Dziękuję z całego serca było znakomicie 🩷
Wspaniałe miejsce na tej rajskiej wyspie, hotel położony na klifie sprawia genialne wrażenie!!! Pokoje z widokiem na morze od strony wschodniej czyli rano piękny wschód słońca. Idealne miejsce na wypoczynek, opcja naprawdę dla każdego. Pokoje nowoczesne, czyste i bardzo wygodne Jedzonko bardzo smaczne. Plaża Domingos położona ok. 700 m od hotelu - duża, piękna, woda cieplutka, turkus, kryształ. Dojście do plaży w pięknej scenerii, wzdłuż klifu, obok skałek, wygodnym deptakiem. Plaża Antena - 200m od hotelu, pięknie położona, parasole i leżaczki płatne 15E, bar, kameralna i czysta. Widoki w miejscu niepowtarzalne i szum morza. Byliśmy tam już drugi raz i z pewnością wrócimy ponownie! Pogoda w pierwszej połowie października była Super! Spędziliśmy wspaniały urlop, w tym cudownym miejscu! Wycieczka fakultatywna-całodniowa "Objazd wyspy" z TUI Rewelacja !!! Dziękujemy i polecamy wszystkim!
- Wspaniale wdoki! - Położenie hotelu na klifie!!! - Komfortowe pokoje!Superior-40m2 z widokiem na morze i tuż przy zatoce!Super!!! - Jedzonko pyszne, urozmaicoene, ,desery owoce! - animacje fajne - obsługa w hotelu profesjonalna - klimat i atmosfera w pełni komfortowa