Ogrody botaniczne z egzotyczną roślinnością
Naturalne baseny Lago Martiánez nad oceanem
Stare Miasto z kolorowymi kamienicami i kawiarniami
Zamek San Felipe i promenada nadmorska
Polecam ten hotel, pokoje czyste, codziennie sprzątane, jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła i pomocna.
Mieliśmy pokój z widokiem na ocean. Wszystko nam się podobało.
Chłodno na korytarzu, ale pewnie powodem było to, że byliśmy tam w czasie Orkanu Emilia, wiał silny wiatr i padał ulewny deszcz.
Wizualnie hotel i pokój w nim spełniły nasze oczekiwania, ale problemy opisane w wadach hotelu trochę nam zepsuły świąteczną atmosferę.
Hotel był czysty z zadbany.
1/ Jednostajne jedzenie - wszystko było zjadliwe, ale przygotowane jakby przez początkującego kuchcika z półproduktów a nie jak przez szefa kuchni z dobrych jakościowo surowców wsadowych. 2/ Przez 11 nocy nie zmieniono pościeli ani razu - w hostelu byłoby to nawet do przyjęcia, ale po 4* hotelu oczekiwaliśmy więcej. 3/ komunikacja z obsługą co do terminu sprzątania pokoju nie wyglądała dobrze, w efekcie nasz pokój w ciągu 11 dni sprzątnięto ledwo 3 razy. 4/ W pokoju było zimno...
Polecam ten hotel, wygodna lokacja (blisko do Loro Park i centrum Puerto de la Cruz), dobra klimatyzacja, wygodne łóżko i super widok Również polecam do kupienia ofertę „My favorite club” - wstęp do strefy lounge
• Miła obsługa • W hotelu i pokojach bardzo czysto, codziennie zmieniane ręczniki (jeśli tego potrzebujescie) • Wygodna lokacja (blisko do Loro Park i centrum Puerto de la Cruz) • Dobra klimatyzacja • Elektryczny czajnik i aparat do kawy w pokoju • Oferta „My favorite club” - wstęp do strefy lounge • Piękny widok 🌊 • Dobra kuchnia
Nie było zauważono
Polecamy ten hotel.
Hotel położony na uboczu 5 - 7 min. do miasta, bardzo blisko plaży. Dobre zaplecze rekreacyjno-basenowe.