Polecam hotel, jedzenie smaczne i świeże. Piwo i wino bardzo dobre, obsługa bardzo miła oprócz niższej brunetki. Łóżko wygodne, pokoje czyste. Basen to raczej brodzik ale leżaki są przy hotelu i na plaży.
Blisko plaży, bardzo miła obsługa, jedzenie,sprzątane codziennie
Miło obsługa,dobre jedzenie,pokoje i pościel ogarnianie codziennie,polecam z ręką na sercu..
Mały basen mały wybór jedzenie
Bardzo dobre warunki smaczne jedzenie fajna obsługa same plusy
Zaletą że są tylko 24 pokoje więc jest kameralny w porównaniu do molochów położonych w sąsiedztwie
Zasadniczo brak
Rewelacyjny hotel i obsługa. Czysto, wszystko świeże, mega super nastawienie na dzieci Basen jest mały, ale to widać na zdjęciach. Pola pozdrawia Katerine i Adriana❤️
Odległość od plaży.
Wybierając wakacje zawsze zwracamy uwagę na komentarze o danym hotelu i miejscu, dlatego po każdych wakacjach dodajemy też nasz, chociaż każda opinia oczywiście jest inna i indywidualna, ale może i nasza komuś pomoże w wyborze tej oferty. Przylecieliśmy w nocy ku naszemu zdziwieniu czekał na nas posiłek w jadalni, może nie wykwintny i obfity, ale dzięki temu nie musieliśmy iść spać głodni. Hotel bardzo kameralny, ale nam na takim właśnie zależało, chcieliśmy ciszy i spokoju, brak tam animacji i dzieci- pewnie to za sprawą niewielkiego basenu, chociaż i tak był on wystarczający gdyż większość czasu spędzało się na plaży, ale można było popływać albo usiąść i napić się drinka. Wieczorami był ładnie podświetlony. Widoki z okna może rzeczywiście nie są oszałamiające, trzeba mieć pokój na wyższych piętrach żeby było widać morze. Obsługa bez cienia wątpliwości na najwyższym poziomie, pokoje były codziennie dokładnie sprzątane, dokładane czyste ręczniki czy pościel, zresztą w całym hotelu było nieskazitelnie czysto. Atmosfera wręcz rodzinna. Zresztą trzeba przyznać, że w każdym sklepie, restauracji czy autobusie wszyscy byli bardzo uprzejmi i pomocni. Jedzenie jak dla nas było pyszne i wystarczająco różnorodne, można było zjeść owoce morza, mięsa, makarony, dużo warzyw, owoców, wyśmienite zupy. Śniadania standardowe jak wszędzie, chociaż miło było zjeść naleśniki z czekoladą i truskawkami na śniadanie. Miasteczko dosyć małe, ale na wieczorny spacer można było przejść się promenadą na której było dużo sprzedawców i kilka atrakcji. Można wybrać się na wycieczkę (czerwonym) autobusem do Durres, przystanek autobusowy zaraz przy głównej drodze koło hotelu, przy metalowej kładce umożliwiające przejście na drugą stronę drogi. Cena biletu w 1 stronę za osobę to koszt 1€ czyli 100 leke. Uwaga na taksówkarzy którzy proponują kurs do tej miejscowości za ogromne kwoty. W razie czego lepiej poprosić recepcjonistki o zamówienie taksówki. Do plazy od hotelu było bardzo blisko, leżaki z hotelu były dodatkowym atutem, podpowiedź : są zaraz po prawej stronie od wejścia na plażę w kolorze pomarańczowym. Młody chłopak podbiegał jak tylko wybrało się leżak na którym chciało się opalać i rozkładał je oraz parasol.Na plaży z pobliskiego baru dobiegały dźwięki muzyki co umilało plażowanie Od strony wybrzeża Adriatyku plaże w Albanii są piaszczyste przez co rzeczywiście morze nie jest zbyt czyste ale za to nie trzeba pakować butów do wody ;) Kilka rzeczy było dla nas zaskoczeniem. Bardzo dużo było sprzedawców na plaży u których można było zakupić dosłownie wszystko, od owoców, ziół, butów po tatuaże z henny. Spora ilość dzieci zbierających pieniądze od rana do nocy - dodam, że wcale nie chciały jedzenia. Bezpańskie psy przy plaży i spacerujące promenadą stanowiły one zresztą dodatkową atrakcję. Na drogach panował chaos i dosyć sporo korków, kierowcy bardziej szaleni niż w Polsce, parkują gdzie chcą nawet na rondach, piesi przechodzący w dowolnych miejscach przez drogę a rzadko kiedy na pasach, wszędzie dużo policji dającej mandaty za złe parkowanie. Myślę, że odpowiednie określenie to dzika Albania, ale warto było tam być i poczuć klimat tego kraju a te wszystkie niespodziewane rzeczy tylko dodawały mu niepowtarzalnego charakteru.
Miła obsługa starająca się nawet mówić po polsku, czystość, pyszne posiłki, kameralna atmosfera, położenie hotelu.
Brak tam było konkretnych wad, może tylko sprzedawcy na plaży i dzieci proszące o pieniądze były momentami uciążliwe.
Zdecydowanie polecam ten hotel! Chociaż jest kompaktowy, oferuje bardzo przestronne pokoje z balkonem. Niestety, widok z okna nie jest imponujący, ale to drobny minus w porównaniu do reszty udogodnień. W pokoju znajdziecie sejf, suszarkę do włosów, klimatyzację oraz telewizor – wszystko działa bez zarzutu. Personel jest niezwykle miły i pomocny, co sprawia, że pobyt tutaj jest bardzo przyjemny. Na terenie hotelu znajduje się basen, choć jest on dość mały i raczej symboliczny. Można jednak wypocząć przy nim, ciesząc się napojami z baru. Jeśli chodzi o jedzenie, wybór może nie jest ogromny, ale potrawy są naprawdę smaczne – choć wiadomo, gusta są różne. Plaża jest piaszczysta, z leżakami i parasolami dostępnymi dla gości. Głównym minusem jest niestety morze w Durresie, które jest mętne z powodu piasku. Dla tych, którzy szukają krystalicznie czystej wody, polecam południe Albanii. Podsumowując, hotel ten to świetne miejsce na wypoczynek, z doskonałą obsługą i komfortowymi pokojami. Gorąco polecam!
Przyjazny personel - Obsługa jest bardzo miła i pomocna, co sprawia, że pobyt w hotelu jest wyjątkowo przyjemny. W pokoju znajduje się sejf, suszarka do włosów, klimatyzacja i telewizor, a wszystkie urządzenia działają bez zarzutu.
Słaby widok z okna, mały basen. Wybór potraw jest niewielki, co może nie zadowolić wszystkich gości, zwłaszcza tych, którzy lubią różnorodność w diecie
Bardzo fajny hotel miła obsługa blisko do plaży chłopak na plaży trochę przeginał z zamykaniem parasola kiedy jeszcze byliśmy na leżakach.Ale jego kolega po sąsiedzku to dopiero gbur. Trochę uboga oferta jedzenia ale za to smaczne. Generalnie polecam akurat ten hotel. Lotnisko w Tiranie to totalna klapa przy przylocie odbiór walizek z trzech samolotów na jednej taśmie. A przy powrocie ledwo wyrobiliśmy się na samolot tak ślamazarnie pracują Panie przy przyjmowaniu walizek i cztery razy się zmieniały tam to chyba nigdy nie będzie bezrobocia. Jeszcze daleko Albanii do Europy tak mi przykro bo to naprawdę Fajny i ciekawy kraj.
Naprawdę fajne i przestronne pokoje i łazienki w nich.
Trochę malo urozmaicone jedzenie.
Pobyt bardzo udany pokój czysty codziennie sprzątany dość przestronny ok 25m2 wygodne łóżko
Hotel bardzo kameralny tylko 28 pokoi więc w hotelu cisza i spokój nie ma kolejek przy posiłkach ani przy barze jedzenie dobre
W samym hotelu cisza ale w sąsiedztwie jest hotel bonita i tam nieustająca balanga którą trochę słyhać do godz 23:30 hotel położony w 4 Lini zabudowy od plaży ale to nie wada trzeba przejść ok 100 m uliczką przez co trochę odizolowany od zgiełku plaży . Mały basen właściwie brodzik jeśli komuś to przeszkadza ja nie kożystałem bo morze fajniejsze
HOTEL - bardzo kameralny, mały, położony bardzo blisko plaży i promenady oraz pomiędzy innymi hotelami jak i budynkami mieszkalnymi, co nadawało mu specyficznego charakteru. Raczej dla dorosłych, młodzieży, dla małych dzieci nie ma zbyt dużo atrakcji. Hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie, pościel wymieniana co drugi dzień, ręczniki każdego dnia. W hotelu sprawnie działa wifi, klimatyzacja. Na parterze znajdują się tablice Biur Podróży z bieżącymi informacjami. W hotelu jest 6 pięter i 24 pokoje, jedna winda. Obok hotelowej restauracji znajduje się niewielki basenik z leżakami i parasolami. W całym hotelu panował porządek i cisza, a wiec można było wypocząć. POKÓJ - przestronny, przedzielony niewielką ścianką z obrotowym telewizorem na cześć sypialną oraz wypoczynkową. Bardzo przydatne jeśli podróżuje się z nastolatkiem, który potrzebuje odrobiny intymności😁. W pokojach trochę brakowało lampki nocnej a w łazience półek na kosmetyki i wieszaków na ręczniki. Tak poza tym wszystko było ok. W każdym pokoju był duży balkon, na którym wieczorami można było posiedzieć i posłuchać muzyki dobiegającej z sąsiednich hoteli. W pokoju dostępna jest lodówka oraz bezpłatny sejf. PLAŻA - szeroka, piaszczysta z bezpłatnymi leżakami i parasolkami za okazaniem opaski hotelowej. Na plaży bardzo pomocny młody dżentelmen, który pomagał rozłożyć parasol i leżaki. Plaża ok. 100 metrów od hotelu. Miejsca zawsze dla wszystkich starczało. OBSŁUGA - Obsługa super!!! Reagowała na każde wezwanie. Począwszy od managera, poprzez Panią z recepcji, Pań i Panów z restauracji a skończywszy na Paniach sprzątających. Jeśli w trakcie posiłków Pani zauważyła, że nic nie jem spytała, czy coś mi nie smakuje i czy życzę sobie coś innego, bo kucharz może to dla mnie zrobić. Jeszcze nigdy w żadnym hotelu nie czułam się tak zaopiekowana😘 WYŻYWIENIE - bardzo dobre, świeże, chociaż niekiedy mały wybór. Zwłaszcza mało urozmaicone śniadania. Brakowało musli, jogurtów, różnych rodzajów herbaty, dobrej gatunkowo wędliny no i porządnej kawy. Ta na śniadanie to była kawa zbożowa, co dla kawosza jest dużym minusem. Obiady i kolacje smaczne, produkty zawsze świeże, wystarczający wybór. Naczynia i sztućce bardzo czyste, co jest niezwykle ważne. Mało słodkich przekąsek do posiłków. Do obiadu czasami był jeden rodzaj ciasta a na śniadania rogale z waniliowym lub czekoladowym nadzieniem. Restauracja czysta, elegancka, nikt nigdy nie czekał na wolne miejsce. Opcja all inclusive to trzy posiłki: śniadania, obiady i kolacje. Od godz 10 do 22 napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz kawa i herbata. Ogólnie hotel bardzo dobry, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Alvinie i z czystym sumieniem polecamy go innym.
Kameralny charakter, życzliwa obsługa, położenie, duże pokoje, czystość
Mało urozmaicone śniadania, brak w łazience półki na kosmetyki,
Miła obsługa. Hotel nowoczesny, czyściutki, blisko plaży, cichutki, bez dzieciaków. Pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki znieniane codziennie. Wszystko super, tylko z all inclusive nie ma nic wspólnego. Jedzenie słabiutkie i strasznie monotonne, codziennie kurczak. Zero ryb, owoców morza... słabiutko to wygladało. Poza jedzeniem wszystko super.
Czystosc. Miła obsługa.
Monotonne jedzenie, brak przekąsek miedzy posiłkami, słabe drinki.
Bardzo fajny hotel. Ze zastrzeżeń. Miła atmosfera. Jedzenie dobre. Przy hotelu restauracja z najpyszniejszymi owocami morza. Pychota 😁
Hotel nieduży, ale czysty i wygodny. Przemiła obsługa, przepyszne jedzenie. Blisko do plaży. Jak dla mnie bez zarzutów.
Młoda, miła obsługa, przepyszne jedzenie, bliskość plaży.
Mały basen, głośno w nocy.
Bardzo dobry hotel z zachowanymi standardami jak na 4 gwiazdkowy hotel przystało. Bezpośrednio przy plaży więc nie trzeba pokonywać kilometrów z asortymentem każdego plażowicza. Nietypowe pokoje podkreślają charakter hotelu.
Przy plaży. Zachowana czystość. OK wyżywienie.
Brak atrakcji.
Hotel mały, kameralny. W pokojach czysto. Pościel, ręczniki wymieniane codziennie. Śniadania monotonne, codziennie to samo. Mały wybór. Obiady i kolacje smaczne, choć nie jest to All inclusive. Do morza bardzo blisko. Leżaki i parasole za darmo. Jest nawet pan, który oferuje pomoc w rozłożeniu leżaków.
Kameralny, blisko plaży .
Monotonne śniadania, mały wybór, beznadziejne sztuczne napoje.
Hotel kameralny, usytuowany wśród innych budynków. Widoki z balkonu niezbyt przyjemne. Dookoła śmieci, brud- jak w całej Albanii. Basen mały, minusem jest brak stolików przy basenie, przestrzeni na dworze. Pokoje przestronne, nowoczesne. W łazienkach brzydki zapach kanalizacji i różowe kafelki, mało miejsca. Jedzenie…Tu nie zgodzę się ze wcześniejszymi opiniami o dobrych, zróżnicowanych posiłkach. Codziennie śniadania wyglądają tak samo- jajka(jajecznica lub sadzone), mleko i płatki, ciasto francuskie z twarozkiem, ogorki i pomidory, kiełbasa. Lunch i kolacja bazowaly na tych samych produktach, podanych w różny sposób , ale smakowały tak samo. Ile można jeść bakłażana, suchego kurczaka, sos pomidorowy i tzatziki. 2 x podano owoce morza oraz rybe, dla osob ktore nie lubią tego typu potraw był problem. Kelnerka zaproponowala ze przyrzadza na kuchni kurczaka z frytkami lub ziemniakami, po 10 min przyniosla suchy, nieprzyprawiony filet z kurczaka informujac ze frytki i ziemniaki sie skonczyly. Braki na kuchni pojawialy sie bardzo czesto. Brak cytryny, ketchupu. O drinkach można pomarzyć. Do wyboru z alkoholu jest wódka, gin, rum, brandy, wino i piwo. Z restauracji nie można wynosić picia oraz jedzenia w szklanych naczyniach, nawet na basen który jest za przeszklonymi drzwiami. Dostajesz w plastiku. Obsługa jest miła i bardzo się stara ale niestety nie ma wpływu na wszstko. Plaża hotelowa jest tak naprawdę plażą ogolnodostępną. Lezaki moze wynajac kazdy. Pierwszy rząd jest stale zarezerwowany. Okolica to gwar i hałas. Na pewno nie jest to miejsce do spokojnego wypoczynku.
Miła obsługa, nowoczesne i czyste pokoje .
Słaba oferta all inclusive, monotonne jedzenie, brak stolików przy basenie, widok z balkonu na ulice i śmieci .
Hotel położony między blokami i restauracjami , około 2-3 min od plaży. Czysto, kameralnie, schludnie, na pierwszy rzut oka wszystko ok. Ale im dalej w las, tym niestety więcej rzeczy wychodzi na wierzch.. Opcja wyżywienia all inclusive- powinna zmienić nazwę na "pełne wyżywienie" bo z typowym all inclusive niewiele ma wspólnego. Do wyboru 2-3 dania, zdarzało się że były to same owoce morza, jak ktoś nie lubi pojawia się problem. Pani Kelnerka zaproponowała coś innego-pierś z kurczaka z ziemniakami lub frytkami, ale jak się okazało, ani jednego , ani drugiego nie było bo "skończyło się" co niestety u nich jest chlebem powszednim. Herbata z cytryna? Cytryna się skończyła. Ketchup? Skończył się. (Do marketu dwa kroki). Jedzenie smaczne, ale monotonne. Kiełbasa, jajka, ryż i mortadela modyfikowane na wiele sposobów i podawane jako "inne" danie, ale wciąż jednak smakujące podobnie. Z alkoholi do wyboru piwo, wino, brandy, gin i wódka. O drinkach znanych z opcji all inclusive można pomarzyć. Piwo w restauracji - podawane w kuflu, piwo na basenie, który od restauracji dzieli jedynie szklane przejście - w plastikowych "festynowych" kubkach. Podobnie woda, kawa i inne napoje. Basen mały, ale to widać na zdjęciach, za to ogromnym zaskoczeniem był brak ogrodu, czy jakiejkolwiek choćby ławki i stolika żeby posiedzieć gdzieś na zewnątrz. Na plus bardzo miła obsługa, zawsze uśmiechnięci. Pokoje przestronne i czyste (poza łazienka). Klima w pokoju wręcz zamraża ;) Pokoje codziennie sprzątane. Spory balkon, niestety od strony ulicy więc żadna przyjemność patrzeć na wszechobecny w Albanii syf.. Plaża i leżaki również nie należą do hotelu jak było w opisie, plaza jest publiczna i owszem można z niej korzystać, ale oprócz gości hotelowych mógł korzystac z niej każdy. Nie bylo mowy o lezakach w pierwszej linii brzegowej, pomimo tego ze byly wolne. Na pytanie czy mozna zarezerwowac lezaki na jutro, boy plazowy odpowiadal "always reservation". O ile na tym aż tak bardzo nam nie zależało, to mocno irytujace bylo kiedy "lokalsi" urzadzali imprezy dwa lezaki od nas. Ogolnie jesli komus nie zalezy na jedzeniu i okolicy to hotel jest ok, ale jesli ktos szuka odpoczynku w opcji all inclusive nie tylko z nazwy to raczej nie bedzie zadowolony.
Obsługa, czysto.
Mały wybór jedzenia, brak ogrodu, mały basen.
Hotel świetny , obsługa super , lokalizacja tez. Pokoje sprzątane codziennie , bardzo dobre jedzenie .
Hotel super,zgodnie z opisem...Blisko plaża,pyszna pizzeria tuż obok i bardzo tania.
Czysto i spokojnie.Miła obsługa...Fajny menadżer, czasem tańce do 1.00 w nocy w hotelu z all clusive.Ogólnie polecam...
P.Maciej inny turysta z Polski,który obserwował co kto i kiedy,chyba nie miał swoich wakacji tylko przyjechał,żeby oceniać innych.Pozdrawiam tych młodych co rozbawili cały hotel.Raczej p.Maciej nie pamięta wół jak cielęciem był...
Pokój bardzo ok.Czysty,codziennie sprzątany,zmieniane ręczniki.Łazienka owszem,część sypialną w porządku,część wypoczynkowa wygodna i do tego duży balkon.
Cisza,spokój,brak małych dzieci,przez co odpoczynek był naprawdę udany.
No cóż,najgorszym co nas spotkało to przyjazd w połowie naszego turnusu kolejnych turystów z Polski,młodszych ,roszczeniowych,wulgarnych i czerpiących pełnymi gardłami z zasobów baru all inclusive.Ale hotelu za to nie winię.
Hotel czysty codziennie sprzatany Jedzenie obleśne pozostalosci z dnia poprzedniego tj.makaron na śniadanie robiona zapiekanka zatrulam sie wiec wiem co mówie Plaża trzeba dojsć ok100 m wydzielona od innego hotelu brak baru na plaży Balkony z jednej ze strony wychodza na śmierdzące śmietniki Na dyskoteke mozna iść do sasiedniego hotelu
Zalet brak
Basen miniaturka 2 osoby w śrofku to już tlum