Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Hurghada - niekwestionowana stolica Riwiery Egipskiej z doskonałymi warunkami do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu.
Dobra baza wypadowa do Luksoru - wizytówki arabskiej kultury i sztuki - skarbnicy światowej klasy zabytków.
Snurkowanie na archipelagu Giftun Islands wśród bogactwa podwodnego świata rafy koralowej.
Witam pobyt grudzień styczeń 2020/21 - Czyli Święta i Sylwester spędzony w tym fajnym miejscu . W Egipcie byliśmy kilkanaście razy i hotel ten z czystym sumieniem możemy polecić każdej grupie wiekowej . Hotel czysty schludny Nowy !!! Basen ze Zjeżdżalniami z podgrzewaną wodą co jest rzadkością , plaża na terenie hotelu wraz z centrum nurkowym i przystanią - uwaga snurkując można spotkać wielkiego żółwia morskiego , było to niesamowitym przeżyciem pojawiał się też delfin !!! Hotel jest w takiej zatoce i woda w morzu nawet zimą jest cieplejsza a wiatry zimą które są tam standardem omijają tą część :) Jedzenie bardzo dobre -przesympatyczny szef kuchni bacznie pilnuje z pola klienta swojego działu!!! Restauracja Włoska serwuje pyszne steki i ryby a zupa pieczarkowa bajeczna - kto spróbuje będzie wiedział o czym piszemy .ważne Hotel nowy i nowe wyposażenie leżaki nowe aluminiowe mega wygodne . Na zakończenie musimy bardzo pochwalić obsługę która naprawdę stara się aby goście byli zadbani . Team animacyjnych nie pozwoli się nudzić , pani która przygotowuje rano pyszne falafele a w dzień piecze przy plaży pyszne pity !!! A szczególną uwagę trzeba podziękować Remon jest już Nasz przyjaciel Menago nocny 23-11 rano godziny jego pracy - mówi świetnie po Polsku i jest cudownym człowiekiem !!! Possumowując spędziliśmy wspaniały czas w tym miejscu który zapamiętamy
Gorąco polecam ten Hotel a byłem w Egipcie z 10 razy
Można przytyć od dobrego jedzenia :)))
Hotel Nowy Pokoje czyste super obsługa i fajny klimat wszyscy życzliwy .Byliśmy w tym hotelu przełom stycznia i lutego 2020 .Jedzenie bardzo dobre i estetycznie podane. .Obsługa bardzo dobra zawsze uśmiechnięta w barach dobre drinki szczególne pozdrowienia dla mr Audi , Ramon , Mohamed (Muuuuu) ,Joseph.W hotelu dbają o bezpieczeństwo wieczorkiem mili ochroniarze czuwają nad porządkiem . Zimą podgrzewany aqapark oraz basen z barem .Plaża czyściutka łagodne wejście do wody Po prawej stronie pomostu można spotkać żółwie( 5 razy widzieliśmy) trochę dalej kilka Rafek z małymi rybkami Naprawdę hotel na wysokim poziomie . Był to nasz 7 pobyt w Egipcie2+2 i i mogę polecić ten hotel dla par czy też dla rodzin z dziećmi , każdy znajdzie sobie swoje miejsce .
Nowy Hotel Dobre jedzenie i estetycznie podane Przemiła i pomocna obsługa w całym obiekcie Fajne Animacje w ciągu dnia jak i wieczorne Czysta plaża
Trochę daleko od lotniska ok 1h jazdy .Poza hotelem kilka sklepów i raczej nic więcej nie ma .Ale to może też być zaletą gdyz hotel jest samowystarczalny .