1943 opinie
Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Pobyt oceniamy bardzo dobrze, hotel bardzo czysty jedzenie przepyszne :) szczególnie restauracja azjatycka. Pokoje bardzo przestronne i dobrze wyposażone :) dla dzieci dużo atrakcji. Bardzo dobra kawa i drinki :) plaża z łagodnym zejściem do morza . Nie jest to bardzo duży hotel jak większość w Egipcie , z każdego miejsca hotelu czy pokoju jest wszędzie blisko co dla mnie na plus. Transfer z lotniska teraz bardzo sprawnie myślę , że max 40 min jechaliśmy .
Jedzenie, atrakcje , zjeżdżalnie dla dużych i małych , kawa i drinki.
Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni miejscem. To była nasza pierwsza podróż do Egiptu. Nie zawiedliśmy się. Obawialiśmy się powszechnie znanych rewolucji żołądkowych, które są dosyć popularne w tej destynacji. Zupełnie niepotrzebnie. Lód robiony jest z wody butelkowanej. Cały pobyt zajadaliśmy się warzywami oraz owocami z bufetu w restauracji. Dania smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie 'danie główne', które serwowane było przez szefa kuchni było inne, raz pieczony indyk, raz jagnięcina, wołowina, krewetki... Również standard dziecięcy zachowany, raz frytki, raz talarki w formie chipsów, nuggetsy czy inne pieczone kurczakowe części. Kelnerzy uwijali się jak tylko mogli. Stoły były sprzątane i przygotowywane w ekspresowym tempie. Odnosiliśmy wrażenie, że nie chodzili, a unosili się nad ziemią. Pokoje sprzątane codziennie. Ręczniki wymieniane podczas każdego sprzątania. Zawsze czekał na Nas jakiś 'zwierz' wykonany przez Pana, który sprzątał pokój. Napoje serwowane w barze przy plaży czy nad basenem oraz w hotelu nalewane z butelek, nie z dystrybutora. Animatorzy zaangażowani. Codziennie informowali o animacjach zaplanowanych na dany dzień. Otwarci na uwagi. Często pytali o opinie, co mogliby poprawić, czy dana atrakcja się podobała. Ukłony dla Ogrodników, którzy dbają o ten bardzo duży zielony teren. Nie zauważyłam tam wysuszonej trawy, krzywo przyciętego żywopłotu czy oklapniętego kwiatka. Przy pustynnym krajobrazie to bardzo cieszy oko i uspokaja. Jedyną uwagą, którą podzieliliśmy się z Managerem od zadowolenia gości (podszedł do Nas podczas jednego z wieczorów) to brak relaksacyjnej muzyki, cichej, kojącej nad basenami. Pomijam teren baru nad plażą, tam barmani puszczali muzykę we własnym zakresie. Przez to bezproblemowo mimochodem było słychać wszystkie rozmowy sąsiadów z leżaków obok. Fajnie, że uwagi zostały zapisane i wysłuchane. Niestety płytkie baseny dedykowane dzieciom okupowane są przez starszych turystów, którym bardzo przeszkadzają zabawy dzieci. Myślę, że można pomyśleć nad jakąś strefą 12+ przy tej ilości basenów.
- zróżnicowane jedzenie, - butelkowane napoje, - ilość basenów, - przyjaźnie nastawieni pracownicy, - przepiękny teren zielony,
- jak wyżej- brak kojącej muzyki nad basenami - strefa dla dzieci okupowana przez starszych turystów
Hotel bardzo fajny, czysty. Obsługa bardzo dobra, po za pojedynczymi barmanami jakby pracowali za karę. Ogólnie polecamy. Na uwagę zasługuje Obsługa tzn ankieterzy którzy praktycznie codziennie, czy to na basenie czy w restauracji przeprowadzali ankiety odnośnie obsługi,jedzenia,pobytu itp. Nie bylo to nachalne ani uciążliwe, chyba ze ktos miał jakieś duży zastrzeżenia to wtedy mogło to trwać dłużej. Mały minusik za zbyt zimną wodę w basenie(to moje indywidualne odczucie).
Czystość, obsługa, dużo barów, małe kolejki, piękne zadbane ogrody.
Dla mnie trochę za zimna woda w basenie, płatne gry tzn bilard, cymbergaj, płatne stanowisko z lodami przy basenie
Piękne miejsce na odpoczynek: ciepło, piękny ogród, wspaniałe morze, bardzo dobre jedzenie
Zielono, zadbane pokoje,
wszędzie można palić-jedynie restauracja i recepcja są wolne od palących :(((
Super miejsce na wymarzone wakacje! To już nasz drugi wspaniały wypoczynek w tym hotelu! Plaża szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Wolne leżaki są o każdej porze dnia. Bar na plaży ze smacznymi przekąskami. Baseny bardzo fajne, w jednym bar ;). Pokoje czyściutkie, wygodne, sprzątane codziennie. Klimatyzacja działa bez zarzutu. Stołówka klimatyzowana. Posiłki smaczne, różnorodne - nawet niejadki coś sobie wybiorą. 4 restauracje tematyczne - polecam skorzystać ;). Cały hotel zasługuje na pochwałę. Obsługa hotelowa bardzo się stara, żeby każdy był zadowolony. Cały teren zarówno wewnątrz budynków jak i na zewnątrz b. zadbany. Piękna zieleń. Wszędzie blisko. Cudowny człowiek (...)- zawsze służy swoją pomocą i doskonale mówi po polsku. Super zajęcia dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia oraz wieczorne animacje. Świetni animatorzy. Obsługa kelnerska na plaży oraz na terenie hotelu. Lepszego hotelu na relaks i udane wakacje nie znajdziecie 😊
Wszędzie blisko, piękna plaża, zadbany obiekt, smaczne posiłki, fantastyczni animatorzy i obsługa.
My nie znaleźliśmy.
Czystość, brak kolejek do jedzenia, pyszna kawa, duże pokoje, super klima, 4 restauracje tematyczne, bar w wodzie, świetnie działający bar przy plaży
Czystość, brak kolejek do jedzenia, pyszna kawa, duże pokoje, super klima, 4 restauracje tematyczne, bar w wodzie, 10/10
Uważam , że otrzymałem pokój w bardzo dobrej lokalizacji . Blisko basenów oraz niedaleko morza i bliskiej odległości co restauracji głównej co uważam za wielki plus.
Hotel moim zdaniem wyróżnia się od pozostałych dużą ilością obsługi , szybkością obsługi oraz czystością
Wad w hotelu osobiście nie jestem w stanie zauważyć
Hotel codziennie sprzątany, czysciutko i przyjemnie. Obsługa pomocna. Na stołówce szybciutko wszystko sprzątane. Donoszone posiłki . Baseny codziennie sprzątane odkurzaczem . Animacje codziennie na dużym basenie . Animatorzy przyjaźni szczególnie dla dzieci. Jedyny minus to ci "nagabywacze" masażów , warkoczyków i innych rzeczy . Nie bardzo stosują się do czerwonych flag które można pobrać przy ręcznikach ( czerwona flaga ma dla nich oznaczać że nie jesteśmy zainteresowani ich ofertami) pod hotelem nie ma rafy więc trzeba wybrać się gdzieś dalej albo skorzystać z hotelowych wypadów na nurkowanie. Hotel jest odwiedzany przez dwa żółwie więc można się z nimi spotkać i w jednym stałym miejscu stacjonuje skrzydlica. Ogólnie pobyt 11 dni uważam za bardzo udany .
Jedzenie, czystość
Brak rafy koralowej przy hotelu
Hotel oceniam bardzo dobrze, miła obsługa, w miarę czyste pokoje, dobre jedzenie. Pan (...), który bardzo dobrze mówi po polsku zawsze pomocny. Na pewno jeszcze kiedyś wrócimy.
Dobre jedzenie, miła obsługa, blisko plaża, kameralnie.
Pokoje mogły by być bardziej zadbane.
Hotel wspaniały. Idealny dla rodzin z dziećmi. Projekt hotelu i terenów przyległych bardzo dobrze przemyślany. Plaża i baseny bardzo blisko obiektu. Bardzo duży plus za bar w basenie. Polecamy. Z chęcią wrócilibyśmy tam jeszcze raz.
Dużo basenów Blisko piaszczysta plaża Bar w wodzie Dobre jedzenie Przepyszne słodkości Przemiła obsluga
Pobyt uznaję za bardzo dobry. Pierwszy raz w Egipcie. Hotel kameralny, spokojnie czysto. Teren zadbany, piękna zieleń ma terenie hotelu. W maju piękna pogoda nie za gorąco.
- cisza , spokój. -zawsze wolne leżaki.
- w sumie to nie mam sie do czego przyczepić.
Hotel usytuowany pomiędzy Hurghadą a miejscowością Safaga z bezpośrednim dostępem do morza. Idealny dla rodzin - sporo atrakcji i animacji dla osób w każdym wieku. Wysoki poziom serwisu, przyjemna atmosfera i szeroka karta menu (w tym kilka restauracji tematycznych).
Szeroka karta menu Przestronne pokoje
Lokalizacja Brak raf w bliskości hotelu
Byliśmy w tym hotelu w kwietniu,tu było nas Pierwszy wyjazd do Egipt.duzo atrakcji dla dzieci,obsługa naprawdę robi wyraźnie,tu czujemy bardzo opiekowani ' nie musimy ruszać.
Dużo zieleni, personal jął traktować turyści. Klimat tu jak w domu
Nie ma
Polecam ten hotel pokoje czyste zadbane super miejsce na wypoczynek samemu jak i z rodziną i dobre jedzenie
baseny dla dzieci i dorosłych oraz blisko plaża
bary krótko otwarte na plaży w okresie którym byłem
Wspaniały hotel,bardzo udany pobyt Smaczne jedzenie.
Cisza I spokój, ładne położenie.
Doskonaly hotel, polecamy parom i rodzinom z dziecmi, odwiedzilismy juz po raz 6ty.
Czyste pokoje, wysmienite jedzenie, przepiekna czysta plaza.
Świetny hotel zarówno po kontem zakwaterowania jak i jedzenia. Obsługa bardzo miła i pomocna . Hotel przy samym morzu więc świetne usytuowanie.Możliwość korzystania że restauracji tematycznych po uprzedniej rezerwacji której można bardzo łatwo dokonać.
Szybki transfer wszędzie blisko świetne jedzenie
No jeśli ktoś potrzebuje internet to bardzo niski przesył
Bardzo fajny hotel. Ładnie położony. Warty odwiedzenia. Polecam
Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, piękny i zadbany ogród, świetne animacje i wiele innych
Pogoda w lutym idealna . Hotel duży czysty obsługa miła . Wybór basenów spory każdy znajdzie coś dla siebie baseny podgrzewane . Blisko plaży plaża piaszczysta dużo leżaków . Jedzenie smaczne każdy znajdzie coś dla siebie .
Bardzo dużo atrakcji dla wszystkich . Sprawna obsługa . Wszystko czego potrzebujesz gdy prosisz masz na już.
Nó mega hotel mega obsługa wszystko 100% polecam naprawdę warto super
Hotel wygląda jak Europejska cztery*więc naprawdę Warunki super sprzątanie regularne obsługa bomba
Trochę mało animacji dla dorosłych