Piaszczysta plaża przy hotelu z wejściem do wody z pomostu.
Dla dzieci: miniklub, 2 brodziki, mini disco, zjeżdżalnia.
Na terenie hotelu: minimarket, sklepiki z upominkami, pralnia, apteka, wypożyczalnia samochodów.
Hotel położony w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku dużych kurortów.
pobyt udany ,jedzenie dobre ale mało owoców (tylko pomarańcze ,gruszki oraz banany)drinki dobre, nie ma walki o leżaki może spowodowane to było niskim sezonem ,pokoje sprzątane codziennie ale tak pobieżnie (Pan sprzątający zmusza do wstawienia pochlebnych opinii na tripadvisor wchodząc do pokoju i czeka nachalnie aż się skoczy opisywać opinie ,robi zdjęcia telefonu dla Menagera
ładne widoki ,fajna plaża, duże czyste baseny ,
Super miejsce, zarowno dla par jak i osob z dziećmi.
Piekna plaża, jedzenia jest bardzo różnorodne , basen ppdgrzewany do tem. 30 stopni , obsluga bardzo pomocna.
Do najblizszego miasta - hurghady okolo 30 minut autem
Hotel godny polecenia, jedzenie genialne, obsługa miła, pokoje czyste. Czego chcieć więcej :-) Polecam
Cena, jedzenie, czystosc
Na pustkowiu
Pobyt oceniamy bardzo dobrze. Bardzo miła atmosfera. Przyjęci byliśmy bardzo fajnie. Polecamy hotel turystom. Posiłki były również bardzo smaczne, duży wybór, ładnie podane. Restauracja była czysta. Obsługa bardzo starała się utrzymać czystość i zadowolenie gości..Zadowoleni byliśmy również z tego że na terenie obiektu znajduje się siłownia i można było z niej korzystać za darmo.
-bardzo miła obsługa -czystość -smaczne posiłki -możliwość korzystania z siłowni -atrakcje
Jedyną wadą dla nas było to że zamiast wanny mógłby być prysznic.
Pobyt wspominam bardzo pozytywnie. Obsługa miła i bardzo pomocna ( w szczególności Pan, który dostarczał nasze walizki do pokoju, przekazał nam dużo informacji i zawsze służył pomocą). Jedzenie różnorodne i smaczne. Pokoje hotelowe przestronne i przyjemne. Jedyne o co, to trzeba prosić, to o pokoje z prysznicem, ponieważ łazienka wyposażona w wannę już dawno powinna zostać odremontowana, wygląda obrzydliwie. Baseny i plaża czyste i zadbane. W styczniu był jeden basen z podgrzewaną wodą. Leżaki przy basenach i na plaży dostępne.
Dobre jedzenie, podgrzewana woda w basenie, ładna plaża, miła obsługa
Pokoje hotelowe a przede wszystkim łazienki wymagają remontu. Hotel położony w miejscu, gdzie nic nie ma, oddalony od miasta, sklepy tylko przyhotelowe. W styczniu gdzie szybko robi się ciemno, turyści raczej są zdani na animacje hotelowe lub zorganizowane wycieczki.
Ogólna ocena hotelu według nas jest dobra. Standard egipski, także za cenę wakacji nie ma się co spodziewać cudów. Teren hotelu jest bardzo duży i warto rezerwować pokoje w budynkach głównych. Pokoje codziennie sprzątane ( bez zmiany pościeli, nie zostawiają też papieru toaletowego czy wody, ale wystarczy się przypomnieć i dadzą bez problemu), korytarze, główny hol ( wróciliśmy o 2:00 z Kairu i również w środku nocy pracownicy biegali z mopami) W restauracji na bieżąco sprzątane stoły, podłogi. W basenie woda zimna, nie ta pora aby zdążyła się nagrzać i z tym trzeba się liczyć, jest mały basen z podgrzewaną wodą ale z tego korzystały głównie obecne w tym czasie dzieci. Jedzenie smaczne, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. I to byłyby plusy. Niestety są i minusy. Największym jest zaniedbana i zapomniana przez personel toaleta w holu. Koszmar! Brak restauracji w budynku z all, gdzie można by wieczorem posiedzieć. Jest dużo kanap i stolików ale w holu, restauracja z bilardem i alkoholami jest dodatkowo płatnym miejscem. Wszystkie napoje alkoholowe podawane są w plastikowych kubeczkach gdzie mimo informacji, że hotel jest eko ilości zużytych kubków przerażają. Na stołówce jest jeden ekspres do kawy, przy dużym obłożeniu ludzi zdecydowanie za mało. Albo kończy się kawa, albo woda i tworzą sie spore kolejki. W ciągu dnia kawa podawana jest w papierowych kubeczkach. Molo niestety też jest w nienajlepszym stanie. Nie ma gdzie zostawić swoich rzeczy, jedno z dwóch zejść jest nieczynne( poręcz trzyma się na słowo honoru) Animatorzy są w zasadzie niewidoczni. Animatorka z Polski ma "swoich" gości w nosie, po (niestety) beznadziejnych, wieczornych pokazach można usłyszeć w języku ang, włoskim, arabskim, rosyjskim informacje natomiast animatorka z Polski macha ręką i znika. Narodowości wymieszane, głównie na terenie hotelu są Rosjanie. Miejsce dla mało wymagających.
Piękny, duży, zadbany, zielony teren. Duża ilość leżaków, szeroka plaża również ze spora ilością leżaków. Miła obsługa.
Jeden ekspres na dużą ilość ludzi. Napoje podawane w plastikach, Kawa podawana w papierowych kubeczkach Kiepskie zejście z pomostu do morza, brak miejsca aby zostawić rzeczy. Fatalny stan toalet w holu.
Dla nas to była kolejna wizyta w, Egipcie, uwielbiamy ten kraj. Lubimy zwiedzać a jest tu co. Na ludzi nie narzekamy pewnie czasem są namolni ale oni przecież z tego żyją. Hotel dla nas bomba. Do jedzenia też się nie przyczepimy bo pyszne zawsze jest co wybrać a Ci co mówią, że nie ma co jeść to są naprawdę śmieszni.
Basen bardzo duży, podgrzewany.Plaża przy hotelu, molo z możliwością nurkowania. Płytki brzeg. Hotel bardzo fajnie zrobiony, tzn na, około pokoje a, w, środku baseny restauracje itd nie trzeba było daleko chodzić.
W sumie to nic.
Dzień Dobry Jeśli chodzi o czas spędzony w w/w hotelu był bardzo przyjemny razem z żoną uważamy że jeśli była by taka oferta cenowa jak w tym roku w przyszłym chętnie wrócimy
Blisko morza dużo basenów i zieleni Fajna obsługa
Nie szukałem ale jedno co to płytkie morze przy plaży
Bardzo przyjemny hotel za rozsadna cene. Pobyt na Sylwestra 2024/2025.
Hotel jest bardzo czysty, posiada przepiekna plaze , z dlugim pomostem i palmami w piasku. Nie ma walki o lezaki, jest wystarczajaco duzo dla kazdego. Ładne baseny, zadbana przestrzen dookola, duzo zieleni i kwiatow. Bardzo dobre jedzenie , swietne restauracje a’la carte libanska i indyjska. Przemila i pomocna obsluga. Impreza sylwestrowa na wysokim poziomie, duzo wystepow , ogromny wybor znakomitego jedzenia , sushi, owoce morza, ogrom deserow. Nikt z nas podczas calego wyjazdu nie chorowal.
Położenie hotelu „w polu” , dookola piach. Zeby dojechac do np Hurgady trzeba brac taxi (okolo 50km do Mariny, cena 35$ w 2str). Wifi dzial tylko w pokojach,w glownej restauracji i w lobby. Pokoje duze i przyjemne ale łazienka wymagajaca juz remontu.
Zdecydowanie NIE polecam. W hotelu jest bardzo brudno, stare pokoje w łazience zastaliśmy włosy i robaki, brudne firanki. W wannie woda nie spływała. ogólnie bardzo źle oceniam czystość całego hotelu. Restauracja słabej jakości dania i mały wybór- mam porównanie do Picalbatros Alfaleila( byłam 1rak temu). Dla Ambwaj nie dała bym 3 gwiazdek.
Własna plaża
Brak czystość- totalny bród Za soki świeżo wyciskane dodatkowa opłata nawet przy opcji All inclusive Brak atrakcji dla dzieci Słabe menu Brak suszarki na balkonie aby suszyć mokre stroje kąpielowe Robaki w łazience i pokoju Brudne firanki i kotary
Ogólnie oceniam hotel dobrze. Ładne baseny, w 1 podgrzewana woda. Plaża bardzo ładna, z dużą ilością palm. Ładny, długi pomost. Są odpływy, czyli w którejś porze dnia nie ma wody przy brzegu. Rafy nie widzieliśmy. Panowie oferujący masaże, spa, quady itd nie są zbyt nachalni. Przy plaży jest bar oferujący napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Jest też możliwość zjedzenia przy plaży pizzy. Jedzenie ogólnie smaczne. Na obiad jest ryba, kurczak, wołowina. Są zupy. Dobre pieczywo. Herbata jest dostępna do każdego posiłku. Internet działa w budynku głównym. Nasz pokój był blisko budynku głównego i mieliśmy dzięki temu internet. Na basenie, plaży Internetu brak. Pokój średni. Łazienka z wanną nadaje się do remontu. Pan sprzątający zostawia w pokoju 2 duże butelki wody. Ostatniego dnia przed wyjazdem zostawił 1. Raz na pobyt zrobił z ręczników łabędzia. Nasz pobyt był sylwestrowy. Noc sylwestrowa oceniam średnio. Impreza odbywała się pod dużym namiotem przy plaży. Trzeba było się na nią zapisać i wybrać stolik przy którym chce się siedzieć. Sadzano przy stolikach narodowościami. Proponowano do zakupu szampana za 25 dolarów, ponieważ nie był on w cenie. Pod namiotem była scena i odbywały się różne pokazy. Raczej średnie. Nie za bardzo je widziałam, ponieważ nasz stół stał z boku sceny. Były szwedzkie stoły z ciepłym jedzeniem, ciastkami i owocami. Co dziwne o godzinie 22 zaczęli już to jedzenie sprzątać. Nie było fajerwerków. Dosyć często leciały rosyjskie piosenki, ponieważ jest w tym hotelu dużo gości mówiących po rosyjsku. Zabawa polegała na siedzeniu przy stołach i oglądaniu tych występów. Dopiero po północy można było trochę potańczyć na małej scenie. DJ przestał puszczać muzykę już o 1. To był koniec imprezy. Wcześniej chodził animator i proponował wyjazd na dyskotekę poza teren hotelu. My nie skorzystaliśmy. W Nowy Rok nic się w hotelu nie działo. Animatorów nie było w ogóle widać. W czasie pobytu były kiepskie animacje. Animatorzy w ogóle nie zachęcali do udziału w aktywnościach ani nie zapraszali na wieczorne animacje. Raz były wybory Miss hotelu i muzyka na żywo. Działał club dla dzieci. Była siłownia. Polecam wycieczkę z Coral travel na quady, buggy, wielbłądy, z wioską beduińską i kolacją - był to 1 pakiet. Fajna przygoda. Wycieczka trwała kilka godzin. Warto wcześniej kupić chustę arafatkę,ponieważ na miejscu sprzedawali po 5 dolarów a były one kiepskiej jakości.
Ładna plaża, fajne baseny, smaczne jedzenie.
Animacje, łazienka w pokoju do remontu i pokój też mógł by być lepszy.
Okropna obsługa i jedzenie bardzo niesmaczne. Nawet pizza w restauracji włoskiej pozostawia wiele do życzenia.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Zaletą jest położenie blisko morza. Chętnie tam wrócę i polecam.
Obsługa w hotelu na wysokom poziomie. Jedzenie urozmaicone. Kelnerzy starają się jak mogą, choć nie jest to łatwe przy dużej liczbie gości. Hotel czysty , pokoje sprzątane codziennie i wymieniane ręczniki.
Nie zauważyłam.
Bardzo dobry hotel ze średniej półki. Pyszne jedzenie, dobra infrastruktura. Połowa gości to Polacy. Internet trochę nawala w części basenowej, a najcieplejszy basen temp. Ok. 25 stopni. Jestem stałym bywalcem Egiptu i wolę ten hotel od wielu luksusowych. Bez wątpliwości wrócę.
Pyszne jedzenie.
Daleko od miasta i lotniska.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie, nie sądziłem że w grudniu będzie takie obłożenie, obsluga świetnie dała radę. Bardzo fajny zespół animatorów, cały dzień aktywności. Jedzenie jak to jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie!
Animacje, Położenie, Plaża, Obsługa
Ogólnie wszystko OK, tylko trochę mocno wiało. Pokoje sprzątane codziennie . Pokój już powinien być wyremontowany - ale to standardy Egiptu
Blisko plaża
Bar czynny tylko do 24:00
Super hotel czysty bliskość Hurghady bliskość morza super jedzenie czyste pokoje obsługa na najwyższym poziomie
Bliskość morza przemiła obsługa czystość
Hotel niestety ładny tylko na zdjęciach. Pokoje straszne. Najgorsze w jakich kiedykolwiek byłem. Wymagają natychmiastowego remontu. Opcja all inclusive kiepska. Jedzenie podane w okropny sposób. Jakość również wątpliwa. Barmani obrażeni, leniwi, powolni. Nie sposób wypuczać w spokoju, ponieważ na każdym kroku obsługa nagabuje do kupna dodatkowych usług. Czarę goryczy przelał fakt, że na powrót nie otrzymaliśmy suchego prowiantu - w przeciwieństwie do gości z innych hoteli. W busie czuliśmy się jak wycieczka gorszego sortu...
Na pewno duże baseny i spora ilość leżaków. Bliskość morza również na duży plus.
Obsługa - słaba. Kuchnia - bardzo słaba. Niestety zawsze po wejściu do stołówki wydobywał się z niej brzydki zapach, który zostawał na ubraniach. Kiepskie uzupełnianie jedzenia - trzeba było "atakować" jedzenie na samym początku każdego posiłku. Jeśli przyszedłeś później - mijałeś puste bemary. Szumnie zapowiadana rafa przy pomoście okazała się jedynie kilkoma ciemnymi skałami. Brak możliwości kąpieli w morzu przez odpływ. Bardzo silne wiatry potęgujące uczucie niższej temperatury niż była.
Hotel jest w trakcie remontu o czym nie byliśmy poinformowani. Ciągle było słychać odgłosy ciętych płytek, układanych wokół basenu. Ok, kiedyś trzeba zrobić remont ale żałuję, że nie było o tym informacji, żeby wybrać inny termin. Pokoje w porządku, chociaż trafił nam się pokój wymagający pilnego odświeżenia. Plaża ok chociaż męczyło ciągłe podchodzenie panów, próbujących wcisnąć SPA - co pięć minut ktoś podchodził i próbował nam je sprzedać. Reasumując: miejsce ok dla kogoś, kto ma średnie wymagania wobec jakości pokoju i jedzie na wyjazd, żeby pojeść, popić i poleżeć.
Dobre jedzenie, miła obsługa hotelowa i restauracyjna, wygodne łóżka
Zbyt głośna muzyka przy basenie, Nachalni sprzedawcy usług dodatkowych (SPA), Trwający remont
Oceniam 8 na 10 , basen fajny , jedzenie smaczne , masaże
codziennie czysta pościel