Aquasis Deluxe Resort & Spa

Wyjątkowy

To był nasz pierwszy raz w Turcji z 7 miesięcznym bobasem. Termin-końcówka października, czyli “końcówka sezonu”, ale gości hotelowych było nadal było bardzo dużo. Ogółem jesteśmy bardzo zadowoleni, hotel spełnił nasze oczekiwania. Obiekt jest duży, czysty, zadbany. Pokoje czyste, sprzątane regularnie. Pokój z widokiem na morze serwuje codziennie spektakularne zachody słońca. Obsługa bardzo miła i pomocna, wyjątkowo mili i uprzejmi pracownicy pochodzący chyba z Indonezji. W ogóle pracownicy tego hotelu naprawdę bardzo się starają, żeby pobyt w hotelu był jak najbardziej komfortowy. Cokolwiek podczas posiłku spadnie w jadalni na ziemię, za minutę już jest ktoś z obsługi, żeby to posprzątać. Naprawdę przy takiej ilości gości ta czystość robi wrażenie. Mini bar uzupełniany codziennie, jeśli był jakiś problem, wystarczył jeden telefon do recepcji i za 5 minut obsługa była pod naszymi drzwiami. Jedynym minusem było zamknięcie niektórych stref gastronomicznych z uwagi na koniec sezonu, mimo pełnego obłożenia hotelu. Ale głodni nie chodziliśmy ;) Jedzenia było naprawdę bardzo dużo, było bardzo różnorodne, smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Desery przepyszne i bardzo różnorodne, codziennie była też jakaś nowość. Jeśli chodzi o początki rozszerzania diety naszego bobasa, to też można było coś znaleźć, jednak dla bezpieczeństwa wzięłam z Polski słoiczki. Czasem podawałam jedzenie z “dietetycznej strefy”, był tam gotowany ryż i gotowane niesolone warzywa. Krzesełka do karmienia dostępne na jadalni. Nie było też problemu z podgrzaniem posiłku poza godzinami działania restauracji głównej. Wieczorami sporo się działo, niestety z większości atrakcji nie korzystaliśmy z uwagi na godzinę snu nocnego naszego dziecka. Niektóre baseny są podgrzewane, kąpaliśmy się tam razem z maluszkiem. Spod hotelu kursuje busik, który w parę minut zawozi do centrum Didim za 1 euro. Na plus obecność na dworze przyjaznych kotków, nasza córka była zachwycona :) Ogólnie hotel mogę polecić z czystym sumieniem. Jesteśmy zadowoleni z wczasów. Wypoczęliśmy na tyle na ile to możliwe z niemowlakiem ;)

Wszystko na fajnym wysokim poziomie. Są atrakcje dla dzieci. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. POLECAM

Hotel leży na uboczu miasta. Jest duży i wmiare zadbany. Choć do pracy pokojówek i obsługi mieliśmy zastrzesenia. Ogólnie jest pozytywnie przez nas oceniany. Największym minusem jest praca barmanów. Takie mojito to byla woda gazowana z mala iloscia alkoholu i nic wiecej. Bezsmakowe mieszanki różnych napojów z alkoholem. W innych hotelech zdarzali nam się pojedynczy barmani, którzy źle zrobią drinka tutaj może jeden potrafił zrobić coś ala drink. Baseny fajne i duża powiechrznia. Aquaparki dla małych i dużych były spoko. Brodzik 40cm duży akurat do zabawy dla najmłodszych. Baseny dla dorosłych niepodgrzewane. Za to dla dzieci były podgrzewane i to w tym roku było zbawienie. Prawie nikt nie pływał z basenach dla dorosłych, bo woda była lodowata. Za to Baseny dla dzieci cieszyły się powodzeniem bo były podrzewane. Jedzenie urozmaicone i duża ilość. Do wyboru 3 sale. Różniły się właściwie tylko kolorystyka. Wystrój ładny. Obsługą miła i jej głównych zadaniem było donoszenie napojów dla gości. Mieliśmy chyba obłożenie hotelu koło 50% i było za mało obsługi w jadalni na taką ilość osób. Lepszym rozwiązaniem byłyby automatu, aby goście sami sobie nalewali napoje, kawę i herbate. Czasem obsługą się gubiła lub długo trzeba było czekać na zamówienie. Kolacja ala cante ciekawa ale tradycyjna kuchnia Turecka nam nie posmakowała- rzecz gustu. Animacje w większości standardowe jak w innych hotelach tej klasy. W hotelu znajduje się basen wewnętrzne i sauny. Taki dodatek oceniam ani na plus ani na minus bo basen był średniej wielkości a saunny takie sobie. Tragedii nie było, ale nie powalało to. Żonie przeszkadzała mała ilość toalet zwlasza koło basenów. Była jedna duża łazienka koło basenów i druga koło sklepików oraz jedną koło plaży. Trochę mało jak na tak duży hotel. Hotel przy samym morzu. Leżaki i parasole bez dodatkowych opłat Akurat jak byliśmy mocno wiało wiec mało czasu spędziliśmy nad morzem. Wracając do obsługi to sprzątaczki układały tylko pościel, wymieniali reczniki i doladowywaly lodówkę w napoje. Córka Raz została w pokoju w trakcie serwisu sprzątającego i opowiadała ze słabo to wyglądało.

Jedzenie wyśmienite, transfer do i z hotelu bardzo dobry. Hotel sam w sobie bardzo wygodny i nowoczesny. Pokój z widokiem na morze wart swojej ceny. Jedyny minus to te showtime od 21 do 23. Jak ktoś ma małe dzieci to w tych godzinach raczej nie pośpią. Strasznie głośno wtedy jest.

Obiekt zaprojektowany z rozmachem. Zapewnione są wszelkie potrzeby gości. Posiłki znakomite. Baza noclegowa na 5+.

Nazwa  Aquasis Deluxe Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Didim
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis

Kuszący nowością, elegancki i stylowy resort otoczony pięknym ogrodem zaprasza na rodzinny wypoczynek.

Rozległy kompleks basenów i 2 aquaparki dla dorosłych i dzieci będą świetną rozrywką dla amatorów wodnych szaleństw.

Sport i rozrywka: 10 zjeżdżalni, 4 korty tenisowe, fitness, aqua aerobik, sauna, hammam.

Świątynia Apollina z antycznymi ruinami

Wyjątkowy

Wyświetlono 62 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Martyna

Łukasz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

W zasadzie sa same zalety

Wady

Niema

Lukasz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Położenie nad samym morzem aquaparki duży wybór jedzenia sklepiki na terenie hotelu ładne pokoje

Wady

barmani. serwis sprzątający

Michał

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Jedzenie Czystość Podgrzewane baseny Animacje dla dzieci Kino dla dzieci Cudowna plaża Beach bar

Wady

Głośność wieczorem Daleko od miasta Nie wszystkie baseny ciepłe

Wojtek

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Godziny otwarcia barów i punktów z posiłkami. Pokoje czyste i wygodne. W całym obiekcie bardzo czysto. Piękna plaża z łagodnym zejściem do morza. Baseny i atrakcje dla dzieci rewelacyjne.

Wady

Nie ma

Jarek

Pobyt - Wrzesień 2025

Super hotel z aquaparkiem basenami oraz piękna plażą i morzem. Obsługa bardzo miła pomocna i komunikatywna. Pokoje codziennie sprzątane a także uzupełniane w pokojach wody, napoje, soki, kawa oraz herbata. Jedzenie pyszne a także wysokiej jakości drinki all inclusive.

Zalety

Pokoje, plaża, baseny, aquapark, obsługa, jedzenie, drinki all inclusive na wysokim poziomie oraz place zabaw dla dzieci plus aquapark dla dzieci oraz kids club

Tomek

Pobyt - Wrzesień 2025

Na całym terenie hotelu bardzo czysto, duże pokoje Dobre jedzenie

Zalety

Czystość Jedzenie

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel bardzo ładny, jedzenie bardzo dobre, wszystko dostępne pod ręką. Blisko do plaży.

Zalety

Dużo urozmaiconych atrakcji dla dzieci, nie było czasu na nudę. Codziennie wieczorem show i koncert przy basenie.

Wady

Zbyt mało toalet na tak duży obiekt.

Mariusz

Pobyt - Sierpień 2025

Spędzilismy w hotelu 7 dni z 2 dzieci. Wszyscy świetnie się bawilismy. Hotel położony w pewnej odległosci od miasta co jest pewną cechą charakterystyczną dla tego miejsca. Nie ma problemu z dostaniem się do miasta, ale trzeba skorzystac z transportu publicznego, z drugiej strony w hotelu jest tyle atrakcji że nie ma nudy, i można dobrze się bawić. Na dodatek cały teren jest na wyłącznosc, własna plaża, brak innych ludzi wokoł hotelu. Na dodatek, na parterze przy restauracji są butiki gdzie mozna kupic "modę turecką" :), z tego co słyszałem na bazarze w miescie było drożej niż w tych butikach. Na pochwałe na pewno też zasługuje cały klub dziecięcy i jego animatorów. Wszyscy są mili i sympatyczni, i w wiekszosci widać że lubią to robić zarówno w czasie animacji, jak i później podczas wieczornych mini disco w amfiteatrze. Dodatkowo w klubie były 2 anmatorki z polski więc można zostawić również dziecko pod opieką i nie bać się o bariery jezykowe. Na plus działa również ogromny teren całego hotelu. Ilość basenów, leżaków jest dość duża - tzn. wychodząc rano na basen, zwykle znajdzie się leżak w lepszej czy gorszej lokalizacji, jeśli planujemy byc około 11-12 to lepiej wczesniej wyjsc rzucic sobie ręcznik na leżak - później, może się zdarzyć że trzeba będzie troche krązyć i czekać aż coś się zwolni. Jedzenie - tu mozna napisac dużo i nic. Z mojej perspektywy było bardzo dobrze, każdy znajdzie coś dla siebie i zje ze smakiem, na pewno nie wyjdzie głodny. Dodatkowo rózne snack bary w strefie basenowej oferują przekąski przez większą część dnia. Z restauracji ala carte nie skorzystalismy - wiec nie potrafię ocenic.Oczywiscie mozna by czasem na niekóre dania pomarudzic, ale jest tam tyle róznych pozycji, że na pewno znajdziecie coś, co wam będzie pasowało. Obsługa - zaskoczyło mnie jak dosłownie każdy, całkowicie oddawał się swojej roli. czy kelner, czy osoba techniczna, barmani, ogrodnicy, animatorzy, kucharze - wszyscy robili swoją robote doskonale, i dzieki temu niczego nie brakowało. Wszędzie bardzo czysto, nigdy niczego nie brakło, każdy chętny do pomocy, poza tym ludzi w obsłudze jest mnóstwo, ta machina po prostu funkcjonuje, widać nikt nie oszczędza na zespole a dba o wysoką jakosć usług (przykład - są 3 sale do jedzenia, każda ma swoją obsługe, każda osoba ma swój rejon stolików, gdzie non stop jest, ale jeśli odejdzie zrobic komuś herbate czy nalać piwo - kolega obserwuje czy komuś czegoś nie porzeba, jesli u niego jest mniej stolików do obsługi to idzie tam gdzie wiecej - bardzo miło się to obserwowało)

Zalety

Duży teren Szeroki wybór dań Świetne animacje - w tym duże plusy dla zespołu Neverland - klubu dziecięcego.. Dużo i duże baseny z dużą ilością lezaków oraz parasoli.

Wady

drobna wada, to 1 wyjście z hotelu na baseny, przez parter obok restauracji, w zalezności od tego gdzie ma się pokój to jest trochę do pokonania zanim wyjdzie się na basen.

Sylwia

Pobyt - Sierpień 2025

Polecam z czystym sumieniem, wszystko w porządku.

Szymon

Pobyt - Sierpień 2025

Aquasis De Lux Resort & Spa to miejsce, które naprawdę robi wrażenie. Przyjechaliśmy z dziećmi i zależało nam na atrakcjach dla nich, których tam nie brakowało - między innymi aquapark, na którym świetnie wspólnie się bawilismy. Obsługa była uprzejma i pomocna. Pokój z widokiem na morze był jak z katalogu, a wieczorne zachody słońca z balkonu zostaną z nami na długo. Jedzenie przepyszne, różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Ogromna przestrzeń basenowa. Leżaków wystarczająca ilość dlatego nie ma tam porannego wyścigu/biegania (choć sukcesywnie ręczniki pojawiają się na leżakach). Bardzo byliśmy mile zaskoczeni, gdy przybyliśmy do hotelu około 6 rano i pomimo, iż doba hotelowa zaczyna się dopiero od 14 (co jest standardem, że trzeba poczekać na pokój) to od samego rana otrzymaliśmy opaski all inclusive uprawniające do korzystania z wszystkich atrakcji i posiłków. Przebraliśmy się w toalecie, walizki zostawiliśmy przy recepcji i w ten sposób oczekiwanie na pokój minęło baaaardzo przyjemnie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka luksusu i relaksu w pięknym otoczeniu.

Zalety

Idzie tam naprawdę wypocząć. Pomimo, iż mieliśmy pokój z widokiem na morze i strefę basenową to sen przy otwartym oknie balkonowym nie stanowił żadnego problemu. Główne atrakcje muzyczne kończyły się w okolicach północy i wówczas można się zrelaksować przed następnym dniem. Żadnych nocnych pijanych imprezowiczów. Aquapark to jest to czego szukaliśmy. Dzieci były zachwycone. Barek/lodówka uzupełniany w darmowe napoje i ciastka codziennie (1 raz dziennie jest za darmo!). Oczywiście darmowe wi-fi.

Wady

Nie znalazłem żadnych wad. Kelnerzy nadzwyczaj uprzejmi, wystarczy się na nich spojrzeć przypadkiem już zmierzają do stolika czy w czymś mogą pomóc. Jedzenia w opór, drinki przy basenach, snack bar, napoje dowożone do leżaków przez kelnerów na rolkach, animatorzy umilający czas róznymi aktywnościami w basenie jak zumba, aerobik itp.

Michał

Pobyt - Sierpień 2025

W Hotelu Aquasis Deluxe Resort & Spa byliśmy 4 osobową rodziną na przełomie lipca i sierpnia 2025 roku. Dojazd do hotelu z lotniska w Bodrum zajmuje ok 1,5 h, a sam hotel znajdował się z dala od miasta Didim. Do centrum Didim można dojechać autobusem miejskim lub taksówką (ok 10 EUR). Zakwaterowano nas w Sunset Tarrace. Pokój składał się z jednego dużego pomieszczenia, łazienki i tarasu. Na terenie hotelu znajduje się super aquapark otwarty w godzinach 10:30-12:00 i 14:30-16:00. Dodatkowo basen dla maluchów oraz duży, wodny plac zabaw. Te atrakcje oceniamy rewelacyjnie. Przy głównym basenie, dostępne są przekąski w postaci frytek, nuggetsów, onion ringsów, ale także pieczonych ziemniaków z dodatkami czy tortilli, które można komponować własnoręcznie oraz lody i gofry. Do tego różne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawa. Dla każdego coś dobrego. W drugim barze, przy plaży pizza, hamburgery i inne pyszności. Jedzenie fantastyczne, ogromny wybór i bardzo smaczne. Na miejscu wypiekane pieczywo czy robione sushi. Duży wybór tureckich specjałów. Podczas każdego posiłku dostępne są także owoce, ciasta i inne słodkie przekąski, napoje zimne, wino, piwo oraz kawa i herbata. Duży wybór restauracji a'la carte - my wybraliśmy tą z owocami morza i było mega pysznie i z pięknym widokiem na morze. Różnorodne animacje dostępne przez cały dzień zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. W ciągu dnia bardzo atrakcyjne zabawy prowadzone przez animatorów (pozdrawiamy (...)) nad basenem np. wyścigi na deskach SUP lub dmuchany tor przeszkód. Wieczorne animacje, a właściwie wielkie show robiło wrażenie, ale głównie były to występy taneczne. Plaża przy hotelu piaszczysto-żwirkowa, przy wejściu do morza trochę pływających glonów, ale dalej już czysto. Na plaży zawsze dostępne leżaki, w przeciwieństwie do basenów, gdzie wczesnym rankiem miejsca były już zarezerwowane. Po śniadaniu można było znaleźć pojedyncze, wolne leżaki, ale już organizowanie miejsca dla 4 osób było bardziej uciążliwe. Na terenie hotelu znajduje się kilka sklepów z najpotrzebniejszymi produktami i pamiątkami. Pomimo kilku minusów wymienionych powyżej hotel oceniamy bardzo dobrze. Nie wahalibyśmy się tam wrócić. Z całego serca polecamy to miejsce.

Zalety

Fajny aquapark, pyszne jedzenie, duży basen, fajne animacje w dzień i wieczorem

Wady

Trudno się do czegoś przyczepić ale na siłę to można narzekać na: Aquapark czynny w wyznaczonych godzinach, "ręcznikowa" rezerwacja leżaków, glony przy wejściu do morza,

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel oceniam bardzo dobrze, pokoje duże, czyste lodówka uzupełniana codziennie.

Zalety

Jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie przegląd potraw serio robi wrażenie, owoce morza, makarony, grillowane mięsa i warzywa a do tego desery fakt mega słodkie ( ale w końcu taki deser ma być ) i bym zapomniał na wielki plus zasługuje obsługa hotelu od recepcji bo panów, którzy chodzą i dbają o porządek na obiekcie

Wady

Serio ciężko znaleźć mi jakieś wady, moze dla niektórych być samo położenie na uboczu ale dla mnie to była raczej zaleta 😎

Adrian

Pobyt - Lipiec 2025

Aquasis Deluxe Resort & Spa – opinia rodziny z dziećmi Spędziliśmy z rodziną wspaniały czas w Aquasis Deluxe Resort & Spa. Hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie – czysty, zadbany, z pięknym terenem i mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych. Obsługa pomocna i uprzejma, jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Choć obiekt jest duży, nie czuć tłumu – wszystko świetnie zorganizowane. Dla naszej rodziny był to naprawdę udany wypoczynek. Polecamy z czystym sumieniem!

Zalety

Jedną z największych zalet Aquasis Deluxe Resort & Spa są liczne baseny i ogromna przestrzeń. Pomimo że w hotelu jest wielu gości, absolutnie nie czuć tłoku – zawsze można znaleźć miejsce dla siebie, czy to przy basenie, czy na leżaku. To duży plus, szczególnie dla rodzin z dziećmi, które chcą odpocząć bez ścisku i kolejek.

Wady

Jeśli miałbym wskazać jakiś minus Aquasis Deluxe Resort & Spa, to byłaby to obecność palących turystów. Dla osób niepalących może to być momentami uciążliwe, zwłaszcza na tarasach czy przy niektórych basenach. Na szczęście hotel jest na tyle duży, że bez problemu można znaleźć miejsce z dala od dymu.

Wojciech

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel spełnił wszystkie oczekiwania. Czystość, jedzenie, infrastruktura super.

Zalety

Infrastruktura oraz urozmaicone jedzenie

Wady

Daleko od miasta jakieś 4-5 km. W okolicach hotelu niczego nie ma.

Sabina

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel bardzo duży dla rodzin z dziećmi idealny na terenie oddalonym od miasta idealny do odpoczynku

Zalety

Jedzenie, animacje, wielkość hotelu , animacje, obsluga, restauracje alacarte

Wady

Dostaliśmy pokój bez tarasu i balkonu

Grzegorz i Wiola dorian lena

Pobyt - Lipiec 2025

Witam hotel mega jedzenie ludzie obsługa wszystko było na najwyższym poziomie czystość przede wszystkim polecam każdemu dziękuję.MEGA!!!!

Zalety

Czystość jedzenie

Wady

Zauważyłem małą ratowników Ale to nie wada

Pobyt - Lipiec 2025

Cudowne miejsce dla całej rodziny. Polecam z czystym sumieniem. Pyszne, różnorodne jedzenie,wybór ogromny. Dla dzieci aquapark. Codzienne występy artystyczne i muzyka na żywo. Bardzo miła obsługa,czysyo,codziennie wymieniane ręczniki. Nie ma sie do czego doczepić. Plaża i morze pod nosem.

Zalety

Bardzo duży obiekt z mnóstwem barów, snackbarów i basenów co powoduje że nie jest tłoczno.

Wady

Nie ma.

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel dla każdego. Apartamenty w strefie lake bajka. Co prawda byliśmy z dziećmi (15 i 18) jednak z uwagi na to co zastaliśmy na miejscu decyzja już podjęta wbrew ustaleniom z przed kilku lat. Za rok wracamy

Zalety

Plaża oraz personel.

Wady

Jak dla mnie brak ale zawsze można się do czegoś doczepić.

Ola

Pobyt - Lipiec 2025

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi.Zjezdzalnie dla dużych o małych , baseny , plac zabaw animacje wszystko na najwyższym poziomie. Pomimo tego że hotel jest duży zawsze było miejsce na leżakach , jak trzeba było to obsługa donosiła leżaki i parasole. Jedzenie urozmaicone i świeże , na terenie hotelu lodówki z wodą. Zielono, czysto i przyjemnie. Polecam !!!

Aquasis Deluxe Resort & Spa