Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa
Plaże z miękkim piaskiem i łagodnym zejściem
Parki wodne idealne dla rodzin z dziećmi
Ruiny miasta Perge w pobliżu do zwiedzania
Hotel bardzo negatywnie nastawiony do gości ,wymuszana kwota dotycząca zamiany pokoju ,osoby na recepcji nie uprzejme.Wszedzie jest brudno brak jakiejkolwiek zainteresowania uwagami klienta ,Dzieje się że operatorzy turystyczni polecają ten hotel ,omijajcie szerokim umiem
Brak czystości w pokojach jak też na holu głównym wszędzie jest brudno
Hotel na pewno nie 5 gwiazdek , może 3,5 , bardzo dużo Rosjan (nawet w obsłudze) Jedzenie dobre , pokoje czyste .
blisko plaża ,blisko sklepy , internet przy basenie i w pokojach ,
Bardzo polecam pod względem czystości, jedzenia,bliskości do morza. Wieczorne animacje dla dzieci w jęz.ros i show dla dorosłych też na plus. Atutem bliskość od lotniska i lokalnych bazarów. Codzienne sprzątanie pokoju. W wyposażeniu pokoju lodówka, czajnik, suszarka, kapcie, szlafrok szampony itd do mycia. Mało atrakcji dla dzieci (zjeżdżalnie i lody tylko przez kilka h dziennie)(brodzik malutki dla maluchów zadaszony)więc hotel bardziej dla starszych (fitnes wodny, rzutki, ping pong, dyskoteki). Jak każdy z nadmorskich tam hoteli głośny ale Nam aż tak to nie przeszkadzało
Jedzenie Czystość Blisko morza Zieleń
Poza osobami z RO to nie ma
Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5*.!!! Dałabym najwięcej 4-. Jedzenie monotonne, przez 8 dni śniadania ,obiady ,kolację ciągle to samo. Były dni w których musieliśmy sami posprzątać stolik!!! jest za mało osób ,nie ogarniają. Wiele razy prosiliśmy o sztućce, nie bylo ich na stoliku . Wózki które służą do brudnych naczyn sa w strasznym stanie.,Hotel pod Rosjsn ! Drinki - słabe.
Jedynie basen !!!!
Stary sprzęt na stołówce. . Na plaży leżaki i materace w strasznym stanie!!!
Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna , duży zadbany teren po którym można było spacerować , super animacje nie tylko dla dzieci , darmowe zajęcia sportowe . Z partnerem codziennie braliśmy udział w zajęciach z wodnego aerobiku i siatkówce plażowej . Wieczorem codziennie mini disco i pokazy dla dorosłych . Zastanawiam się czy nie wybrać tego hotelu po raz kolejny na wakacje z rodzicami .
Blisko lotniska , prywatna plaża , czysty zadbany teren hotelu , blisko bazarów i infrastruktury miejskiej
Jak dla mnie brak wad
Pomimo małej ilości opinii Hotelu wyjazd uważam za udany. Hotel czysty, pokoje klimatyzowane, personel miły, jedzenie różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel w pierwszej linii brzegowej także plus, blisko na bazar, codzienne animacje. 80% Rosjan więc i animacje i język pod nich. Nie idzie się nudzić.
Super hotel. Obsługa bardzo się stara. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to mały wybór owoców oraz brak owoców morza co jednak nie wpływa na moją ocenę ponieważ wiem że jest to hotel budżetowy 😊
Blisko plaży Czystość Przemiła obsługa Różnorodność jedzenia Bardzo dużo leżaków Mało turystów z Polski Blisko lotniska
Mały wybór owoców
Hotel kameralny, infrastruktura na stosunkowo małym terenie-ale wszystko co potrzebne do spędzenia miłego urlopu jest w zasięgu ręki, Bardzo duży wybór jedzenia- smaczne! Fajne drinki- również bezalkoholowe. W szczycie wysokiego sezonu mogą być problemy z miejscem, zwłaszcza w restauracji. Miła obsługa.
Wybór ciast i deserów. Bardzo dobra kawa. Miła obsluga
Jakość sprzątania
hotel na plaży , czysty , wybór w posiłkach dla każdego coś dobrego, obsługa bardzo miła , ( bardzo młody personel w barach i jeszcze z brakiem doświadczenia i wiedzy, ale każdy musi się kiedyś nauczyć przecież, a są bardzo mili i uczynni )czystość na wysokim poziomie , animację ok , animatorzy hotelowi ... widziałem wielu lepszych ale nie są źli , za to mili), fajne wakacje!!!
na plaży, dobre jedzenie , bogaty wybór drinków , miła zawsze uśmiechnięta obsługa, czysto,
jak się chcesz przyczepić to zawsze coś znajdziesz ale szkoda szukać lepiej wypoczywać, a można.....