Armas Pemar Beach Resort

Nie, nie i jeszcze raz nie! Zdecydowanie nie polecam hotelu. Chyba, że ktoś jedzie w hotelu tylko spać, a nie spędzać czas czy jeść. Pierwsza kwestia hotel nastawiony głównie na turystów z Rosji, obsługa bardzo słabo mówi po angielsku (większość w ogóle) - głównie po rosyjsku. Animacje w języku rosyjskim, muzyka na basenie cały czas rosyjska. Ogólnie Rosjanie są lepiej traktowani. Jedzenie codziennie to samo, jak się zdarzy że jest coś innego, nowego to trzeba przyjść zaraz po rozpoczęciu posiłku, bo po pół godzinie już nie ma i nie jest dokładane (Rosjanie nakładają całe talerze i oczywiście nie zjadają). Jedzenie średniej jakości wszystko pływa w tłuszczu, bardzo mały wybór. Animacje to jest porażka, dwóch znudzonych animatorów na cały hotel. Mini disco dla dzieci codziennie to samo, te same rosyjskie piosenki, ten sam układ, brak interakcji lub zabawy z dziećmi. Po prostu codziennie tańczony ten sam układ i koniec. Pomimo informacji, że o 21:30 codziennie jest wieczorne "show" podczas tygodniowego pobytu było tylko dwa razy (raz magik, raz pokaż tańca regionalnego). Plan dnia wywieszony w mini klubie również nie obowiązuje, nic z wypisanych rzeczy się nie odbyło. W ciągu dnia brak animacji na basenie czy na plaży, plac zabaw również w opłakanym stanie. Zjeżdżalnie otwarte 2 godziny przez cały dzień, na nie również trzeba uważać ponieważ dziecko rozcięło sobie łokieć o wystające elementy Pokój sprzątany 2 razy podczas całego pobytu, również byle jak. Ręczniki na basenie poplamione. Przez zwierzęta, które znajdują się na terenie hotelu (osły, krowy) pełno much, w dodatku gryzących. Wesołe miasteczko, które jest na terenie również nie działało przez cały tydzień, cały czas mówili że mają jakąś awarie. Działały jedynie płatne atrakcje. Plaża nie wygląda tak jak na zdjęciach, leżaki rozłożone są na skałach i żeby dojść do wody trzeba z nich schodzić i zejść schodami na plażę. Basen wewnętrzny pomimo niepogody nie działał. Ogólnie wszędzie brudno, brudne talerze w restauracji. Nie polecam!

Hotel wiekowy, ale zadbany i czysty. Pokoje tak samo, sprzątane codziennie, a pościele i ręczniki zmieniane co dwa dni. W recepcji bez problemu dogadaliśmy się w języku angielskim. W barach różnie, zdarzało się, że po (...) więcej gadali niż po angielsku, ale bez tragedii. (...) rzeczywiście mnóstwo, na każdym kroku, więc jeśli ktos nie lubi tej społeczności to nie polecam 😆 Nam osobiście to nie przeszkadzało. Miejsca na leżakach przy basenie czy plazy, bez problemu dało sie znaleźć. Jedzenie dobre i różnorodne. Ogólne wrazenie w porzadku.

Hotel czysty , pokój przestronny panie z obsługi bardzo miłe . Na pobyt z dzieckiem idealny wiele atrakcji przedszkole mini zoo i wiele atrakcji jedzenie urozmaicone ;)

Polecam! Byliśmy z chłopakiem, hotel oraz caly resort duży, na pewno jest co robic w ciągu dnia animacje dla dorosłych na basanie, wieczorem w amfiteatrze animacje dla dzieci nastepnie dla dorosłych codziennie coś innego, chociaż nie codziennie były ciekawe. Codziennie od 23:00-2:00 przy plaży zostaje otwarty bar i jest dyskoteka. Plaża kamienista, do wody trzeba zejsc niżej. Dużo leżaków na plaży jak i na basenie nie było problemu ze znalezieniem miejsca, mimo iż hotel był cały zaludniony.

Bardzo fajne 1 wczasy . Pokój Bardzo czysty sprzątany codziennie, jedzenia w opór obiad kolacja sniadanie dużo dan tortów słodyczy przekąsek. Wszystko swierze a dodatkowo w 24 h barze na plaży snack bar od 12 do 16 Jedyny minus to zimna woda w basenach na dworze. Obsługa miła w porządku liczą sie z każdym pomocni życzliwi. Muzyka do kolacji na skrzypcach wesołe miasteczko dla dzieci Bardzo lubią dzieci. Zwierzątka na terenie. Super dwie windy. Kefiry woda.24h Zupa o 23 codziennie dla głodomorów Ciepła woda w kranie . Piękny widok z balkonu . Plaza z pomostem kamyszkowa . Pięknie dużo rozrywek . Polecam dla rodzin z dziećmi szczególnie. Darmowe leżaki parasole na plaży Ręczniki na plażę również. Super

Nazwa  Armas Pemar Beach Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, sporty wodne, windsurfing, tenis, golf, rozrywka i życie nocne

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 186 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.1
Martyna

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Blisko do Side i Alanya, hotel leży po środku. Dobra kawa w cukierni

Wady

Animacje (ich brak) Jedzenia Czystość Obsługa Plaża na skałach

Aleksandra

Klaudia

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Super jedzenie obsługa atrakcje

Aleksandra

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Jedzenie smaczne, dużo do wyboru Dużo basenów na terenie hotelu, Dużo atrakcji tj. Mini golf, piłkarzyki, i inne gry w miejscu do zabaw Obsługa bardzo miła, dbają o wszystko Barmani są super

Wady

Pokoje hotelowe wymagają odświeżenia Problem ze spłuczką w toalecie która nie spuszczała wody Nieprzyjemny zapach kanalizacji

Klaudia Dampc

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Osobna kawiarnia

Wady

Zimna woda w basenie

Rafał

Pobyt - Październik 2025

Hotel ok, łazienka ok, piękny park, baseny są w porządku, jedzienie jak to w Turcji

Zalety

Ogromny park

Wady

nie było wady

2.9
Sabina

Pobyt - Październik 2025

Hotel z nastawieniem na Rosyjskich turystów. Posiłki zimne monotonne breja tłuste. Podawane zimne lub letnie w trakcie obiadu bez względu na godzine . Potrawy leżące wiele godzin bez przykrycia. Co pozostanie z poprzedniego dnia podane w kolejnym . Po restauracji chodzące koty z objawami choroby. Leżące na stole obsługa restauracji nie reaguję. Po restauracji panie chodzące bez odpowiedniego okrycia. Restauracja otwarta na baseny . Pokoje hotelowe z widokiem na daszek magazynku. Łazienka z wanną I zasłonką odbiegają od standardów. Klimatyzacja tragedia. Panie sprzątające mimo napiwku nie sprzątają nie dokładają napoji. Tylko ograniczają się do ew wymiany ręczników I worka na śmieci. Na korytarzu nieprzyjemny zapach kanalizy dochodząc do lobby. Animacje w języku rosyjskim. Atrakcje dla dzieci trampoliny, mini zoo, aquapark . Obsługa plazowa pomocna za napiwek. Brak czajnika w pokoju , szklanek. Beach bar 24 h cieplejsze posilki niz w restauracji. Napoje alkoholowe podawane w plastikowych kubkach bez mycia w sterylnych warunkach tylko pod bieżącą wodą- uwaga na osady i brud. Animacje w języku rosyjskim. Dyskoteki od 23:00. Brak taksówek pod hotelem. Utrudnienia w komunikacji tylko wypożyczenie auta pozostaje i ryzyko na własną rękę. Uciążliwy dojazd busem organizatora z obowiązkowym " targowiskiem " w obie strony. Zatrucie pokarmowego kilku osób równocześnie. Na szczęście apteka po drugiej stronie ulicy. Plus blisko morze . Jednak plaza kamienista bez butów ciężko. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO HOTELU (...)

Zalety

Blisko morze

Wady

Mnóstwo w opisie

Ewelina

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo duży i mimo upływu czasu piękny. Jedzenie urozmaicone ale powtarzalne. Mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych, wspaniała, miła i uśmiechnięta obsługa. Chętnie wróciłabym tak jeszcze raz.

Robert

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel ok. Pięć gwiazdek to nie jest ale takie 3.5 Gwiazdki w Europie. Czysto. Obsługa głównie patrzy na Rosjanów. Animacje ok działo się. Jedzenie jak to na Turcję w miarę ok był wybór.

Zalety

Blisko plaży prywatnej. Duży teren. Baseny ok.

Wady

Mało leżaków. Windy w hotelu nieporozumienie.

2.3
Vitalina

(...) tragedia Terytoria zaniedbana Pokój masakra

Zalety

Najbardziej zależy od serwisy (...) od recepcji już tragedia Bardzo nie miłuj personal Dali najgorszy pokój Sam hotel lata 90(...)

Pobyt - Lipiec 2025

Ogólnie jestem bardzi zadowolony. Bardzo duży obiekt i każdy znajdzie coś dla Siebie. Zdecydowanie dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Duża przestrzeń, sporo atrakcji, różne riszaje basenów (zjeżdżalnie, basen ogólny, basen dla tych co cenią spokój) duży wybór jedzenia, piekny bar na plaży.

Wady

Czasem niektóre atrakcje były popsute. Obiad w krótkim przedziale czasowym przez co ciężko było znaleźć wolny stolik

Alicja

Pobyt - Lipiec 2025

W lipcu 2025 spędziłam wakacje w hotelu Armas Pemar Beach Resort. Mam bardzo mieszane odczucia – były momenty relaksu, ale niestety także sporo rozczarowań. Hotel ma potencjał, ale wymaga dużych zmian, żeby zasłużyć na swoje gwiazdki. Pomimo kilku plusów, nie wrócę ponownie i nie poleciłabym tego hotelu znajomym.

Zalety

Położenie – hotel znajduje się tuż przy morzu, otoczony zielenią. Widoki i zachody słońca są naprawdę piękne. • Baseny i zjeżdżalnie – duży wybór, strefy zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Aquapark to jeden z mocniejszych punktów hotelu. • Animacje – codziennie organizowane wieczorne show i aktywności. • Czystość w częściach wspólnych – lobby i baseny były regularnie sprzątane.

Wady

remontu. Klimatyzacja hałasuje, łazienka w kiepskim stanie. • Jedzenie – monotonne, często zimne, powtarzalne. Mało opcji dla osób na diecie. • Obsługa – różna jakość. Niektórzy mili, inni zupełnie obojętni na potrzeby gości. • Plaża – wygląda ładnie z daleka, ale w praktyce to kamienisty i ostry brzeg, piach parzy w stopy, a bez butów do wody trudno wejść. • Rezerwacja leżaków – od 7 rano zajęte ręcznikami, bez reakcji ze strony personelu. • Wi-Fi – działa tylko w lobby i bardzo słabo.

Rafał

Pobyt - Czerwiec 2025

Nie mam żadnych uwag i naprawdę szczerze polecam.Zarówno dla rodzin z dziećmi jak i osób szukających dobrej zabawy.Najlepiej wówczas w większym gronie.

Weronika

Pobyt - Maj 2025

Fajnie polecam miła obsługa dobre jedzenie, pyszne drinki

Zalety

Super hotel polecam

Wady

Kolejki do baru

Pobyt - Maj 2025

Fajny hotel dla nie normalnych ludzi, wszystko co trzeba jest: dobre jedzenie, bary, blisko plaża, świeże pachnące ręczniki, miła życzliwa obsługa.

Zalety

Blisko plaża..na hotelowym terytorium są zwierzaki: kozy, króliki, osiołki, piękne prawie i czarne łabędzie co dla mnie było bardzo miłym akcentem..chętnie wrócę..

Wady

Troszkę starszy ale dla mnie nie było to problemem..

Hotel ok. Czysto. Dobre jedzenie. Basen. Wspaniała obsługa. Polecam

Zalety

Wspaniała obsługa: Ismail (recepcja), Abdulkadir (bar lobby)

Wady

Daleko od lotniska

Tatyana

Pobyt - Maj 2025

Dobry hotel, dobra lokalizacja. Hotel wymaga remontu w pokojach, ale poza tym wszystko jest dobre, animacja, personel uprzejmy, pomocny! Wrócę tam! Bardzo dobry dla rodzin z dziećmi! Polecam.

Adam

Pobyt - Maj 2025

Ogólnie hotel bardzo nam się spodobał i jesteśmy zadowoleni z pobytu. Obiekt jest zadbany, czysty i robi dobre wrażenie. Pokoje są ładnie urządzone i codziennie sprzątane – nam trafił się pokój w wersji economy, niestety w nieco gorszej lokalizacji, tuż przy wyjściu z lobby, co czasem było uciążliwe – ale rozumiemy, że to kwestia wybranego standardu. (Myślę że warto dopłacić przed wyjazdem te parę groszy) Jedzenie oceniamy bardzo pozytywnie – potrawy były dobrze przyprawione, smaczne i dość zróżnicowane. Codziennie można było spróbować czegoś innego – zarówno mięs, jak i warzyw czy dań wegetariańskich. Zdecydowanym atutem hotelu było molo, z którego można było skakać do wody – świetna atrakcja dla starszych dzieci i dorosłych. Dodatkowo duży plus za mini zoo – nasza mała córeczka była zachwycona osiołkiem i krową, które można było zobaczyć z bliska. Z minusów – plaża jest kamienista, a zejście do morza dość strome, co może być utrudnieniem dla rodzin z małymi dziećmi. Podobnie basen – jego najpłytszy punkt ma 55 cm, więc najmłodsze dzieci bez kółka nie będą czuły się swobodnie. Na uwagę zasługuje też siłownia – choć niewielka i nie najnowsza, to dobrze wyposażona i spokojnie można wykonać pełnoprawny trening. A jeśli ktoś szuka chwili relaksu – z plaży można podziwiać przepiękne zachody słońca, co tworzy naprawdę niezapomniany klimat. Podczas naszego pobytu widać było, że hotel dopiero zaczyna „budzić się” na sezon – część atrakcji jeszcze nie działała, ale mimo to pobyt wspominamy bardzo dobrze i z przyjemnością wrócilibyśmy tam ponownie

Zalety

• Czyste, ładnie urządzone pokoje • Smaczne, dobrze przyprawione i dość różnorodne jedzenie • Molo z możliwością skakania do wody • Mini zoo na terenie hotelu (osiołek, krowa) – atrakcja dla dzieci • Piękne zachody słońca widoczne z plaży • Zadbany teren hotelu • Siłownia – choć skromna, pozwala na wykonanie pełnego treningu • Przyjazna atmosfera i komfortowy pobyt • Dobra relacja jakości do ceny

Wady

• Kamienista plaża ze stromym zejściem – utrudnienie dla małych dzieci • Basen z dość dużą głębokością – minimum 55 cm, nieodpowiedni dla najmniejszych dzieci bez kółka • Pokój economy w mało komfortowej lokalizacji (przy wyjściu z lobby) • Część atrakcji jeszcze nieczynna (hotel dopiero “rozkręcał się” na sezon)

Agata

Pobyt - Maj 2025

Wszystko ok. Mimo złych opinie w pokojach czysto , jedzenie ok,

3.4

90% w hotelu to Rosjanie Jedzenie monotonne codziennie to samo. Na śniadania z wędlin mortadela i parówki tylko Rezydentka poleca wycieczki, na których zarabia (u niej 72 euro) 100% niż po drugiej stronie ulicy to samo sprzedaje Turek (u turka po 25 dolarów) Rezydentka mówi tylko o sklepach, w których ma prowizje (odzież drożej o 1/4) Wycieczka "Zatoka i Side" to porażka wiezie nas jak bydło odkrytym autobusem - ludzie się poprzeziębiali, na ziemie siadali, ręczniki i torby na głowę wkładali.. na siłę pianą opryskali każdego. Koszmar

Zalety

Rozległy teren, ładny, do odpoczynku OK,

Wady

koło basenów smród ścieków, na piętrach nierzadko również smród ścieków, Położenie daleko jak na wsi, zdała od miasta ale busy za 2 dolary co 15 minut (to OK) Położenie koło ruchliwej drogi szybkiego ruchu Wieczna kolejka dług a po alkohole.. Pijani (...)chodzą do rana śpią na krzesłach. Walka o leżaki koło morza., Na koniec pobytu, mocne rozwolnienie jakaś zemsta Faraona.. w Tureckim wydaniu.

Armas Pemar Beach Resort