Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel dobry, ale miał niedociągnięcia. Przyjechaliśmy w porze kolacji. Hotel miał overbooking. Zamiast opłaconego pokoju z widokiem na basen, dostaliśmy maleńki pokój na poddaszu ze śmierdzącą kanalizacją łazienką. Stała woda w umywalce. Łazienka była więc obrzydliwa, to nie było 5 gwiazdek! Dopiero następnego dnia wymieniono nam pokój. Recepcjonista był nieuprzejmy. W hotelu miał być bezpłatny hamam, ale niestety trzeba było zapłacić z niego 29 euro. (...)
Bardzo smaczne. różnorodne jedzenie w restauracji hotelowej. Miły pan dowożący busikiem na plażę.
Trzeba było płacić za hamam, chociaż miał być gratis. Wciskanie gościom gorszych pokojów, mimo rezerwacji większych i droższych.
Bardzo fajny hotel, pyszne jedzenie, miły personel.
Wygodne łóżko,
Najlepsze wakacje na jakich byłam, dużo różnorodnego jedzenie w wielu porach, miła obsługa, pomocna także recepcja, piękne widoki, bazar niedaleko gdzie kupiłam całodzienną wycieczkę do 10 miejsc autobusem za 40 euro. Muzyka w wielu językach przy basenie, animator ang-niemiecki, aerobik zajęcia w basenie, sauna, siłownia, drinki nie wszystkie ale pyszne, pokoje czyste z klimą, temperatura do ustawienia jak chcesz, balkon od basenu widok wspaniały. Pokoje dwu częściowe dla rodziców i dzieci, hotel wspaniały dla rodzin z dziećmi. polecam każdemu.
Transfer z lotniska ok. 1h, pokoje czyste, sprzątane codziennie. Bardzo bogata oferta jeśli chodzi o jedzenie, było naprawdę wszystko i to przez cały dzień- nie da się chodzić głodnym. Bus na plażę jeździł co 15-20 minut, częściej niż w rozpisce. Plaża również czysta, leżaki zawsze dostępne zarówno na plaży jak i na basenie.
Cisza i spokój na terenie hotelu, blisko do sklepów i bazarów.
Hotel nowoczesny i czysty, pokoje codziennie sprzątane, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie. Do plaży 10 min spacerem lub co 20 min jeździł hotelowy bus, trasa mu zajmowała 2-3 minuty. Zaraz obok hotelu była ulica z straganami ciągnącą się na jakiś kilometr. Obsluga bardzo miła, zagadująca do gości i uśmiechnięta. Jedzenie uważam że mogłoby być lepsze, były rzeczy które nam smakowały, ale też i sporo tych które były nie dobre. Nam najbardziej osobiście smakował kebab który na 7 dni pobytu byl 3 razy jako osobne stanowisko i Pan ciął maczetką ( tylko na kolację). Plaża czysta, leżaki i parasole w cenie, nie bylo żadnych problemow z miejscem, bar na plaży tylko z piwem które bylo rozwodnione oraz jakieś sałatki, burgery ( które smakowaly jak gotowce z marketu), na obiad na plaży były parę razy kurczaki z rożna, na terenie hotelu na zewnątrz był grill na którym też robili burgery tam były bardzo dobre oraz pizza z pieca była też tam robiona. Drinki w hotelu słabe, bardzo słodkie i praktycznie bezalkoholowe. W hotelu było około 70-80% Niemców, także animator w większości przez głośniki mówił po Niemiecku, były tematyczne wieczory codziennie takie jak zespół akrobatyczny, zespół który śpiewał itd, był wieczór bingo, ale oczywiście wszystko się odgrywalo w języku niemieckim. Mało Polaków w hotelu. Ogólnie pobyt oceniam na plus mimo że mogło być lepiej najbardziej pod względem jedzenia oraz drinków, ale wiem że też mogło się trafić dużo gorzej. Nie żałuję tego pobytu, ale nie wróciłbym drugi raz do tego hotelu :)
Bardzo fajny, kameralny i czysty hotel. Bardzo miła i pomocna obsługa.
Pyszne jedzenie,
Hotel spełnił moje oczekiwania bardzo czysty jedzenie na bardzo duży plus blisko do okolicznych sklepów i do centrum Polecam go jak najbardziej 👍
Czystość ,jedzenie obsługa
Trawnik z leżakami
Witam Hotel sam w sobie nie najgorszy. Uważajcie na problemy typu brak pokoju po przyjeździe. Rezerwują dużo miejsc a potem okazuje się że musisz spędzić noc w jakimś pomieszczeniu dla służby. Organizator ma w (...) wakacje.pl też mają w (...). Musisz radzić sobie sam więc ostrożnie.
Jest Nowy to wszystko.
Położenie, różne zachowanie personelu
Pobyt bardzo udany, czysto, jedzenie przepyszne i mają fajną plażę
Czystość, bardzo miła obsługa
Jedyną wadą było to że mieliśmy zapłaconą noc z 5-6 sierpnia i przylecieliśmy w nocy o godz 3 a nie było pokoju gotowego dla nas i czekaliśmy trzy godziny. Tak nie powinno być skoro było to zapłacone
Obsługa na wysokim poziomie, czysto ,schludnie, kultura bardzo mi się tam podobało polecam z całego serca .Wyjeżdżaliśmy z hotelu o 4 rano bardzo miły Pan z ochrony pomógł nam wynieść torby na zewnątrz i dał nam po butelce wody na drogę to było miłe 🥰
Obsluga na wysokim poziomie
Może to nie bardzo ważne gdyż to sami ludzie sobie robią zajmują leżaki przy basenie od świtu i przychodzą dopiero po południu, albo tylko przychodzą i zabierają ręczniki
Pobyt udany, czysto i miło. Jedzenie smaczne. Przy wczesnym wyjeździe i zamówionym budzeniu na recepcji- niestety zapomniano obudzić. Szkoda także , że nie dają lunchbox- na drogę przy wyjeździe o 5.00 - ( a pobyt opłacony na ten dzień ). Można było skorzystać tylko z baru nocnego - gdzie był ser i ciastka z poprzedniego dnia.
Daleko do plaży. Na plaży leżaki daleko od morza. Leżaki przy basenie należało zająć wcześnie rano.
hotel 5 ultra ,nigdy w zyciu max 4 ,jedzenie srednie ,ciasta bardzo slabo napoje ok piwo wino pepsi ,obsluga ok nawet na 5 ,pokoje nam sie udalo bo przyjechalismy do hotelu jako jedyni wiec dali nam pokuj dla niemcow od strony basenow wiec widok ok jednak nastepna grupa polakow nie miala tyle szczescia dostali widok na zapuszczona lake z problematyczna kanalizacja to nie zart zalatuje z toalety ,lezak przed basenem zamalo najlepiej do 8/30 to mozna cos zarezerwowac ,dojazd na plaze co 30 min ,plaza 5 tu mozna znalesc miejsce zawsze, plaza ok piasek woda zawsze ciepla rewelacja to jest najwiekszy pozytyw tego miejsca pogoda .........
mila obsluga
brak wystarczjacej ilosci lezakow przy basenach ,zapach w lazience
Jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym hotelu. Wszystko na wysokim poziomie. Wszelkie sprawy były załatwiane bezproblemowo. Na wielki plus plaża, żadnych kamleni w morzu. Piasek w morzu jak w naszym Bałtyku. Z czystym sumieniem polecam ten hotel.
Czystość, piękna plaża.
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Obsługa nastawiona na turystów niemieckich, słaba komunikatywność w języku angielskim, Pan bagażowy ostentacyjnie sugerujący napiwki. Jeden z barmanów na basenie niemiły, uśmiech gościł na twarzy tylko jak słyszał język niemiecki. Animator Mert super. Reszta barmanów w porządku. Obsługa w jadalni bez zarzutu. Ogólnie Obsługa bardzo dobra oprócz wymienionych wyżej. Na plażę jeździł co 15 minut bus z bardzo miłymi kierowcami. Na plaży przesympatyczny Pan sprzatajacy. Jego etyka pracy powala.
Czystość, świetne różnorodne jedzenie. Super basen ze zjeżdżalniami.
Hotel bardzo czysty i zadbany. Umiejscowiony w dobrej okolicy, nieopodal hotelu jest wiele bazarów, sklep spożywczy i przystanków autobusowych. Co pół godziny jeździ darmowy bus na plażę. Jedzenie czasem było niedopieczone (mięso czy frytki). Animacje były w języku niemieckim, obsługa również głównie używała języka niemieckiego ale bardzo miła i pomocna. Obok basenów było dużo leżaków a bary były czynne niemal cały czas. W hotelu jest sklepik z drobiazgami i przekąskami. Był również sklep z torebkami i odzieżą oraz fotograf. Generalnie wszystko na plus, natomiast ja nie jestem fanką tutejszego jedzenia, więc to jest dla mnie jedynym minusem. Mimo to polecam wszystkim serdecznie hotel
Pobyt w hotelu super. Zadowolenie w 100%. Pokój Ok.
Blisko do plaży, na uboczu, cisza i spokój.
Hotel był ok, pokoje bardzo małe, sprzątanie codzienne ale słabe, jedzenie monotonne śniadania ciągle takie same, ciężko było wybrać coś dobrego, daleko do plaży busy czasami nie przyjeżdżały
fajny basen i zjeżdżalnie, nie było problemu z miejscem nad basenem nawet o 13
małe pokoje, wszystko słychać z nich, słabe sprzątanie, jedzenie średnie
Hotel godny polecenia. Spełnił moje oczekiwania w 100% obawiałam się odległości hotelu od morza, ale nie potrzebnie. Bus na bierząco dowoził i zabierał chętnych. Baseny różnorodne i mega duże zjeżdżanie. Ratownik bardzo miły i pomocny. Pokoje czyste, jedzenie zróżnicowane. Personel bardzo pomocny.Nie znalazłam wad.
Czystość, zaangażowanie personelu.
Hotel bardzo fajny, czyste pokoje, codziennie uzupełniane napoje w lodówce, bardzo miła obsługa., czysty basen. Plaża bardzo ładna, czysta, świetny bar na plaży z dużym wyborem posiłków, przekąsek. Obsługa w hotelu oraz na plaży bardzo miła. Hotel zasługuje na 5*. Godny polecenia.
Super wyżywienie Czysty basen Nie ma problemu z leżakami Bardzo miła obsługa Czyste morze Super plaża ( piasek, trawa, bar )
Pobyt w hotelu Armella Hill wspominam bardzo dobrze i z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt. Hotel jest nowoczesny i zadbany. Nasz pokój był komfortowy – wygodne łóżko, nowoczesne wnętrze, duża kabina prysznicowa oraz sprawnie działająca klimatyzacja zapewniały wysoki standard wypoczynku. Jedynym minusem była lokalizacja pokoju – znajdował się tuż przy tarasie, gdzie wieczorami przesiadywali goście. Było słychać wszystkie rozmowy i trudno było wyjść na zewnątrz bez poczucia, że ktoś nas obserwuje, co ograniczało prywatność. Hotel dysponuje dwoma basenami – większy z muzyką i bardziej “aktywny”, oraz mniejszy, przy którym przebywały głównie rodziny z dziećmi i dostępne były zjeżdżalnie. Oba baseny miały głębokość 140 cm. Plaża hotelowa była czysta i dobrze zorganizowana, z dostępem do baru i przekąsek w wyznaczonych godzinach. Dojazd do Side dolmuszem był szybki i tani – duży plus dla osób, które chcą pozwiedzać okolicę. Jedzenie i alkohol w hotelu były smaczne i różnorodne, a obsługa – mimo że hotel wyraźnie nastawiony jest na niemieckich turystów – była zawsze miła, pomocna i uśmiechnięta. Wi-Fi działało bez zarzutu, zarówno na terenie hotelu, jak i przy basenie oraz na plaży. Animacje były dość słabe, ale dla mnie nie było to problemem – szukałam raczej spokoju niż rozrywki. Ogólnie hotel polecam przede wszystkim parom, które chcą odpocząć w spokojnym, czystym miejscu z dobrym jedzeniem i komfortowymi warunkami.