Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Pamukkale - jeden z najwspanialszych cudów natury - słynne wapienne tarasy kształtowane już od 14000 lat.
Hotele z bogatą ofertą rekreacyjno-wypoczynkową, położone blisko plaży, świetnie skomunikowane z centrum miasta.
Plaże i zatoki tej okolicy są rajem dla plażowiczów i entuzjastów sportów wodnych.
Właśnie powróciliśmy z tygodniowego wyjazdu w ofercie all inclusive. Jestem zmuszony stwierdzić jedno: Porażka życiowa! Na 7 dni wyjazdu z hotelowej oferty żywieniowej skorzystaliśmy tylko 3 razy. Reszta posiłków została zakupiona na mieście. Posiłki zimne i skromne. Wręcz ubogie. Jak był w jakiejś postaci kurczak to było święto. O znajdowaniu dziwnych, obcych przedmiotów w jedzeniu nie wspomnę. Kawa z proszku jak i zresztą "soki". Tragiczne. Oferta alkoholi jeszcze gorsza. Jedynie wódka i dżin. I to nie zawsze. Od biedy uzo, ale to też, jak było. Wina okropne. Poza tym posiłki wykreślane na miejscu co oczywiście okazało się po przylocie. Organizator nie informuje o takich faktach. Tutaj ukłony w stronę firmy Wezyr Coral Travel. Uczestnicy wyjazdu rezygnowali z zakwaterowania i szukali czegoś na własną rękę. Jak na mój 8 wyjazd do Turcji to ten był zdecydowanie najgorszy. Śmiem stwierdzić, że najgorszy jaki miałem w życiu na wszelkich wyjazdach w tej opcji. Absolutnie nie polecam!
względnie czysto
bardzo uboga oferta gastronomiczna alkohole w opcji all inclusive tragiczne i wydzielane na sztuki pełen usterek technicznych
Polecam chotel dla rodzin jak i singli świetna lokalizacja autobusem 1 do centrum dosłownie parę minut
Przemiła obsługa fantastycze pokoje
Niema