Długa plaża z udogodnieniami i deptakiem
Połączenie kolejowe z Barceloną na wycieczki
Hotele z animacjami i atrakcjami dla rodzin
Spokojna okolica z klimatycznymi restauracjami
Najlepszy hotel w jakim byłam. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek
Najlepszy hotel w jakim byłam Wszystko nowe i najlepszej jakości. Śniadania super - dobre. Obsługa hotelu na medal
Rewelacyjny hotel pod każdym względem. Super siłownia, jedzenie wykwintne i dużo jak na weselu, luksusowe pokoje, przemiła obsługa i super okolica, na nic nie można narzekać. Super spa i sauny oraz rewelacjuny masaż stóp. Na 10 moich wycieczek, a bywałam w 5* ten hotel to nr 1. Napewno tu wrócę.
Siłownia ze sprzętem z najwyższej półki i jedzenie przepyszne , a zarazem mocno urozmaicone. Pomocni i mili pracownicy.
żadnych wad.
• Pokoje duże, nowoczesne, z pięknym widokiem i codziennym sprzątaniem – naprawdę czyste i komfortowe. • Bogate bufety śniadaniowe i kolacyjne oraz aż 4 restauracje à la carte (El Mercat, Botanic, Ginger, Bamboo Pool Club) • Szeroki wybór basenów w tym dla dzieci, rooftop pool i strefa relaksu • Doskonała lokalizacja: kilka minut spacerem do plaży, promenady, sklepów i stacji kolejowej (Santa Susanna), co umożliwia szybki dojazd pociągiem do Barcelony i Girony. • obok hotelu też dobre restauracje Rewelacyjna czystość, świetne jedzenie, idealnie zorganizowane baseny i wygodna lokalizacja czynią ten hotel doskonałym wyborem zarówno na relaks, jak i wypady do okolicznych miast. Zdecydowanie chętnie tu wrócimy!
Wysoki standard – zasługuje na 5 gwiazdek Bardzo czyste pokoje Świetna kuchnia Restauracje à la carte Duża i zróżnicowana strefa basenowa Blisko plaży Blisko stacji
Może to nie wada a brak organizacji na strefie basenowej: Nieposprzątane stoliki przy leżakach po poprzednim dniu lepiła się wręcz i nieposprzątane śmieci - trochę słabo jak na 5 hotel Mało atrakcji wieczornych
Hotel stosunkowo nowy, pokoje czyściutkie i gustowne - łazienka dosyć specyficzna ale idzie się przyzwyczaić. Jedzenie pyszne, do wyboru BB lub HB ale to drugie w zupełności wystarcza. Dość dobrze urozmaicone i zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie: od raków i małży, przez mięsa i sałatki na pizzy i makaronach kończąc - do wyboru, do koloru. Ilość nie do przejedzenia - do tego owoce, ciasta, deserki - było wszystko co trzeba. Baseny również OK, jest kilka do wyboru - w majówkę można było się wykąpać, aczkolwiek temperatura nie była idealna. Blisko do promenady oraz na stację kolejową skąd można było dojechać do Barcelony lub Girony. Obsługa bardzo pomocna, komunikatywna i uśmiechnięta - co nie zawsze jest normą i standardem nawet w 5-ciu gwiazdkach. Jednym słowem: POLECAM!
Czystość, elegancja, spokój, stacja kolejowa dość blisko, do morza i plaży też w miarę blisko. Życzliwa i miła obsługa hotelowa.
Musiałbym chyba na siłę coś wymyślić, ale nic nie przychodzi mi do głowy. Wad więc brak.
Bardzo miła dyskretna obsługa, czysto, chętnie polecam ten hotel.
Dobrze zorganizowane zajmowanie miejsca w jadalni.
Napoje bezalkoholowe dla dzieci i dorosłych musisz sobie kupować do kolacji.
Wszystko tiptop. Jedyne zastrzeżenia mam do wentylacji w pokoju czasami po prostu brzydko pachniało.
Widok z pokoju oraz woda w basenie.
Wspomniana wcześniej wadliwa wentylacja w pokoju hotelowym.
Nowoczesny i piękny Hotel. Pyszne śniadania i kolacje. Klasa i elegancja!
Klimat i atmosfera
Hotel na najwyższym poziomie. Wnętrza są nowoczesne i bardzo luksusowe, a wystrój boho przepiękny. Hotel będzie odpowiedni dla osób z wysokimi wymaganiami. Położony jest przy promenadzie, do plaży kilka minut spacerem (przejście pod ulicą). Na dachu znajduje się bar, strefa wypoczynkowa i basen, które pozwolą na wspaniały relaks.
Hotel położony w spokojnej miejscowości, blisko sklepy, plaża. Posiłki na najwyższym poziomie. Do kolacji obowiązuje strój wieczorowy.
Posiłki, czyste pokoje, personel, otoczenie hotelu- mnóstwo zieleni.
Mało intymna toaleta w pokojach.