Szerokie plaże z łagodnym zejściem do morza
Port rybacki z codziennym targiem świeżych ryb
Ścieżki rowerowe łączące Cambrils z Salou
Restauracje z kuchnią śródziemnomorską i owocami morza
Hotel duży przestronny bardzo blisko plaży i promenady . Sklep i przystanek autobusowy obok hotelu :) Balkon w pokoju z widokiem na morze :) Miła obsługa, czyste schludne codziennie sprzątnę pokoje , wymieniane ręczniki. Pyszne różnorodne jedzenie . Piasek w morzu prześlicznie się mieni w słońcu, błyszczy jak złoto. Blisko do miasteczka Salou i Tarragony. Warto zwiedzić również miasteczko Cambrils. Dla osób które nie lubią hałasu - głośne wieczorne imprezy. Mnie to w ogóle nie przeszkadzało, lubię jak się coś dzieje 😊 . Basen zewnętrzny troszkę mały. Brak wentylatora w łazience. Zlikwidowałabym kolejki na posiłki. Polecam serdecznie
Pokoje hotelowe bardzo czyste, codziennie sprzątane. Wyposażone w klimatyzacje.
Hotel pięknie położony przy morzu. Dostęp do basenu hotelowego, leżaki do dyspozycji, co wieczór atrakcje min. muzyczne. Profesjonalni i pomocni pracownicy, zarówno przy rejestracji, jak Ci dbający o nasz komfort podczas posiłków. Warto kupić pokój z widokiem na morze. Polecam ten hotel❤️
Hotel wygodny, duży , bardzo blisko plaży i promenady . Sklep i przystanek autobusowy obok hotelu :) obsługa pomocna . Balkon w pokoju z widokiem na morze :)
Dobre, różnorodne posiłki, zawsze warzywa ,desery do każdego posiłku. Codziennie sprzątane pokoje z wymiana ręczników . Pokój z widokiem na morze :) Obsluga restauracji rewelacyjna ,uśmiechnięta ,pomocna , miła . Panie kelnerki wręcz rozpieszczały . Bardzo przyjaźni ludzie. Blisko plaży , promenady , sklepów .
Duże kolejki, aby wejść do restauracji , płatne napoje do posiłków . Jeśli ktoś nie lubi-duży hałas wieczorami . Brak wentylatora w łazience .
Świetne położenie przy plaży , pyszne różnorodne jedzenie . Odświeżone hotele . Miła obsługa , czyste schludne codziennie sprzątnę pokoje , wymieniane ręczniki. Każdy pokój ma balkon . Polecam
Położenie przy piaszczystej plaży . Spacerkiem blisko do miejscowości . 1.km . Przy hotelu są liczne restauracje . Sklepiki . Jedzenie pyszne różnorodne . Każdego dnia inna kuchnia .
Minusem kolejki do restauracji na kazdy posiłek . No Wskazują gdzie usiąść . Sprawdzają karty pokojowe przed wejściem .
Pięknie położony hotel, widok na morze nieustanny szum fal i piaszczysta plaża. Ładne pokoje, miła i przyjazna obsługa hotelowa. Jedzenie dobre, choć po kilku dniach monotonne. Świeże warzywa jedynie do obiadokolacji po 19.30. Nie polecam hotelu osobom, które nie lubią hałasu. Głośne wieczorno-nocne imprezy na patio, krzyki do mikrofonu-pomimo doskonałej akustyki tego miejsca, gwałtowne podgłaśnianie muzyki powodują ze nie da się odpocząć ani nawet porozmawiać w pokoju ani przy barze na dole. Śliczna, wąska promenada wzdłuż plaży jest zablokowana częściowo przez ciągnący się do granic miasteczka bazar z podróbkami ubrań i torebek znanych marek. Sytuację pogarszają pędzące obok po ścieżce rowerowej hulajnogi i rowery. Tym samym spacerowanie promenadą jest wielce utrudnione i mało przyjemne. Plaża pod hotelem jest wąska i zasłonięta częściowo przez zadaszoną wypożyczalnie leżaków i wspomniany targ. Na szczęście kawałek dalej rozszerza się i robi bardzo przyjemna. Okolica ładna, dużo zieleni i bliskość morza. Dobra komunikacja, autobus pod hotelem i punkt sprzedaży wycieczkę fakultatywnych.
Piękne położenie nad samym morzem, ładna plaża i okolica. Sympatyczna, pomocną obsluga
Hałas i targ pod hotelem. Trochę monotonne jedzenie.
Hotel zgodny z opisem. Pomimo że ma 50lat to nie widać tego. 4* też nie są nad wyrost. Dużo dobrego jedzenia. Lokalizacja nr
Lokalizacja. Ratownik pilnował żeby nie rezerwować leżaków więc nawet w południe można było znaleźć coś wolnego przy basenie.
Brak warzyw na śniadanie
Wszystko super!........................................
ładna plaża
Pokój czysty, sprzątany codziennie, łóżka wygodne. Basen zewnętrzny troszkę mały. Dobra lokalizacja hotelu, blisko plaży. Śniadania dobre, ale monotonne.
Blisko plaży i długiego deptaka.
Ogólnie całkiem dobry hotel, jedynym mankamentem troszkę niewygodne łóżka i płatne napoje do obiadu i kolacji.
Hotel rewelacyjny. Jedzenie przepyszne. Czysto w pokojach. Polecam wszystkim.
jedzenie
Świetny hotel, leżący przy samej plaży, która jest piaszczysta i szeroka, z łagodnym wejściem do wody. W pobliżu znajdują się również sklepy, restauracje i stoiska z pamiątkami. Obiekt jest bardzo ładny, urządzony przytulnie i ze smakiem. Jest bardzo czysty, każdy powinien być zadowolony z pobytu tutaj.