Rejsy łodzią do wysp Phi Phi i Railay Beach
Zachody słońca nad wapiennymi klifami i morzem
Uliczne stoiska z tajską kuchnią i owocami tropikalnymi
Możliwość uprawiania kajakarstwa i snorkelingu
Hotel super. Położony w dobrej lokalizacji. Bardzo czysty obsługa hotelowa bardzo miła
Lokalizacja Bardzo miła obsługa.
Hotel położony w świetnej lokalizacji, wyjście z hotelu bezpośrednio na miasto tętniące życiem w dzień i w nocy. Pokój średni bez rewelacji, natomiast na duży plus zasługuje basen na dachu z pięknymi widokami. Jedzenie na śniadaniu smaczne i świeże oraz miła obsługa. Bardzo miłe i pomocne Pani w recepcji.
Hotel spośród innych wyróżnia basen na dachu z pięknym widokiem.
Pokój hotelowy i pojedyncze łóżko dla dziecka.
Hotel położony w centrum uroczej miejscowości Ao Nang, z bezpośrednim dostępem do przeróżnych restauracji i sklepików. Co istotne również, obok 7eleven, w którym można zaopatrzyć się we wszystkie najpotrzebniejsze drobiazgi, typu: woda, przekąski. Co było zaskakujące jak na tę część świata, - obok również Mc Donald oraz znanej sieci kawiarnia z cudowną klimatyzacją (gdyby ktoś potrzebował dodatkowo schłodzić się podczas spożywania przepysznej kawy). W hotelu wspaniałe jedzenie. Mieliśmy tylko śniadania, ale ich różnorodność przekraczała nasze najśmielsze oczekiwania 😊 Odległość od plaży około 400 m i dostęp do long boat’s, którymi za niewielką opłatą można popłynąć na przepiękne okoliczne wyspy z kolejnymi urokliwymi plażami. Pomimo usytuowania hotelu przy głównej ulicy Ao Nang mieliśmy pokój z przepięknym widokiem na morze i skały wapienne, w odpowiednim oddaleniu od zgiełku, co sprawiało, że nie czuliśmy bliskości wielu atrakcji miejskich. Gorąco polecam wybór tej lokalizacji - byliśmy zachwyceni 😊
Bliskość do wszystkiego (400 m plaża, okoliczne sklepiki i apteki), przepyszne jedzenie, czysto, przestronne pokoje.
Nie zaobserwowaliśmy
Hotel jest bardzo ładny i komfortowy. Piękne i przestronne pokoje, które są codziennie sprzątane. My mieszkaliśmy w pokoju superior na 5 piętrze z przepięknym widokiem na morze. Pokój wyposażony był we wszyskie kosmetyki, suszarkę do włosów, szlafrok, pantofle i mini bar z ekspresem do kawy. Śniadania byly przepyszne. Piękny basen z lejącą wodą z widokiem na morze. Atutem tego hotelu jest jego przemiła obsługa i oczywiście lokalizacją. Wszędzie blisko. Do plaży 10 min spacerkiem.
Basen, śniadania i widoki.
Hotel godny polecenia. Pobyt w nim to czysta przyjemność,widok z pokoju zapiera dech w piersiach. Śniadania rewelacja! Polecam!!
Hotel godny polecenia, położenie znakomite, personel profesjonalny.
Czystość, cisza, kameralność
dla mnie brak
Hotel na wysokim poziomie , dwa baseny infiniti, spa , 2 recepcję, obsługa na wysokim poziomie. Sprzątany codziennie, codziennie też w pokoju 2-osobowym dostarczane 6 butelek wody w szkle ! Lokalizacja w świetnym punkcie ,taxi i tuk tuk pod hotelem. W kolo restauracje, bary ,Mc Donald . Do plaży jakieś 300 m .
Lokalizacja i czystość.
Pokoje położone is dtrony ulicy są dość głośne.