Tylko 20 m do piaszczystej plaży Bali Beach.
Taras na dachu hotelu, z którego roztacza się imponujący widok na zatokę.
Udogodnienia dla dzieci: oddzielny basen, łóżeczko dla dziecka (w cenie), opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna).
Moja opinia jest taka ,ludzie omijajcie ten hotel z daleka to jakaś farsa .Zdjęcia z biura podróży i internetu nie zgodne z prawdą. Brud smród stęchlizny i pseudo all inclusive. Jedyne co się zgadza to piękne widoki .
Widok z balkonu
Nie ma pozytywów
Okazało się ,że do pokoju mielismy 104 schody....restauracja, basen,na samy dole. Restauracja porażka,nie była na bieżąco sprzątana, po obsłudze było widać, że nie chce się im pracować, jedzenie monotonne, dzień w dzień to samo,napoje tylko gazowane,do kolacji nie było możliwości zrobienia herbaty. W dzień wycieczki zaproponowano nam ,że możemy zamówić Sobie śniadanie wcześniej na 7 ,Okazało się ,że bo były resztki z dnia poprzedniego, na 4 tacach włącznie z chlebem ,który nawet nie był przykryty,tzw lunch box pomarańcz,jabłko ,obita gruszka i kanapka z dnia poprzedniego. Miejsce,okolica cudna ale hotel oceniam 4/10
Duży hotel położony w bardzo pięknej okolicy Nie zadbany
Bardzo piękna okolica Bardzo piękny widok z balkonu
Bardzo mały pokój, bardzo mała kabina prysznicowa Brune baseny i toalety, restauracja Brak remontu, stare meble Brak sprzątania, za siedem dni żadnego razy nie były wymianione pościel i ręczniki Płatne leżaki na plaży- 9 euro
Najgorszy hotel w jakim byłam. Pierwszy pokoj jaki dostaliśmy brudny, 130 schodów do przebycia z ciężka walizka, prysznic rozwalony. Zmieniliśmy pokoj. Pierwsza noc obudziłam się na poduszce pełnej mrówek !!!!!!!! Szok. Sprzątanie pokoju polegało na złożeniu prześcieradła. 147 schodów a nie było takiej informacji. Na pewno tam nie wrócę.
Widok z okna piękny….
Jedzenie monotonne. Na jadalni brudno, rozlane napoje na podłodze, często brakowało owoców, trzeba było prosić o doniesienie. Brakowało sztućców czystych. Ogólnie slabo
Hotel bardzo w porządku. Obawiałam się go po różnych opiniach, ale nie taki diabeł straszny. Hotel ma 3 * i na tyle zasługuje. Lokalizacja super, jedzenie ok. Jak to hotelowe, może się znudzić po tygodniu pobytu 😊, ale były dania mięsne i wege. Pokoje sprzątane codziennie, oprócz niedzieli. Sprzątanie polega na wyrzuceniu śmieci, umyciu podłogi i ewentualnie poprawieniu pościeli. Przez 11 dni ręczniki wymienione 2 razy, pościel 1 raz. Baseny w każdej części hotelu. W części Sofia, najdalej położona, jakieś 300m od głównego budynku, klimatyczny grecki ogródek, w którym przyjemnie piło się kawkę i inne napoje 😊 z super widokiem . Ogólnie jest to hotel do którego mogłabym wrócić jeśli, wrócę na Kretę.
Lokalizacja, obsługa na recepcji
Ilość schodów, jeśli ktoś dostał wysoko pokój. Ale widoki rekompensują :)
Hotal składa się z dwóch części Beach i Village. Beach jest ok , village starszy i znacznie gorszy standard. Trzeba być bardzo uważnym , nas od razu chcieli wrzucić do pokoju pracowniczego i naszych oczach wyruzacli z pokoju 70 latnią babcię która pomagała w kuchni. Dali nam pokój brudny , śmierdzący z brudną pościelą i garnkami. Dopiero po stanowczej reakcji przenieśli nas do naszego pokoju ,który już gotowy na nas czekał , ale chcieli go na lewo opchnąć. W tym wszystkim najgorsza była reakcja opiekuna z (...) który powiedział że pokoje to nie jego sprawa. W końcu wywalczyliśmy sobie to za co zapłaciliśmy ale niesmak zwłaszcza do(...) pozostal. Opiekun z (...) tylko chciał opchnąć wycieczki i tyle.
Duży taras i widok Plaża , morze
Basen i ilośc leżaków nie adekwatne do wielkości obiektu. Jeden leżak na pokój średnio, bywało że o 9rano nie było leżaków. Praktyka że raz rzucam ręcznik na leżak i blokuje go na tydzień bardzo powszechna, obsługa nie sprzątała pozostałych na noc "rezerwacji"
Schody, schody, schody, walka o jedzenie przez dramatyczną organizację stołówki. All Inclusive zrobione po najmniejszej linii oporu, brak lodów dla dzieci przy basenie to zupełne nieporozumienie.
Blisko plaży, która jest całkiem fajna
Schody. Dramatyczna organizacja stołówki. All Inclusive również zrobione po najmniejszej linii oporu.
Bardzo dobre polożenie blisko morza,pokój czysty,przestronny.
Usytuowanie nad zatoką, blisko portu
Jest to NAJGORSZY hotel jaki mieliśmy okazję odwiedzić w Grecji - na jakiejkolwiek z wysp!!!!!!! Nigdzie nie jest napisane o fakcie iż Większość z pokoi w tym hotelu nie jest w głównym budynku w którym jest stołówka i wszystkie główne siedziby w hotelu tylko dostajesz pokój którego musisz przejść parę minut główną drogą aby dotrzeć do hotelu! ! ! ! ! JEDZENIE TO PARANOJA Żal nam pieniędzy na które trzeba było ciężko pracować żeby tu przyjechać....
NIC
*gdy przyjechaliśmy nie było naszego pokoju i organizowali go na szybko *nieświeże, zepsute (często) jedzenie *nie odpływająca woda z brodzika prysznica *tylko gorąca woda w kranie (nasi znajomi mają za to tylko zimną) *ciągle brudna stołówka, brudny hotel mówiąc ogólnie *plaża ZAWALONA leżakami, które oczywiście są bardzo drogie i nie ma gdzie położyć się na plaży należącej do hotelu w którym mieszkasz *brak dostępu do internetu w części hotelu w której byłyśmy
Bardzo urokliwie położony z dużą ilością schodów ,polecam ale nie dla osób które nie lubią dużo chodzić. Ja z mężem codziennie biegałam tam więc dla mnie to nie problem . Jedzenie-ja znalazłam coś dla siebie ,wszystkiego nie próbowałam było bardzo dobre także głodna nie byłam ,moje dzieci były zadowolone. Co do czystości, lubię jak wszystko lśni w kuchni ,na stole ,niestety tu muszą się tego nauczyć ale nie psułam sobie urlopu i przymknęłam oko,nie polecam dla pedantów.Basenów było 3 kąpałam się tylko raz wolałam plażę. Pokój duży dla 4 osób dostaliśmy 2 pokoje przedzielone łazienką i aneksem kuchennym z widokiem na 🌊 czystość też niestety kabinę umyłam sama bo był piach.Posciel ,ręczniki śnieżnobiałe beż zarzutów,zmienione raz na tydzień ale kładę się czysta to dla mnie nie było problemu czasem przychodziły Panie ale chcieliśmy odpocząć więc nie sprzątały bo nie chcieliśmy sami.Podsumowując polecam,głodna nie byłam,jak dla mnie za tą cenę super ,przymknąć oko na niektóre rzeczy i cieszyć się urlopem,,siga,siga,,
Położenie.
Czystość. Maty na stole brudne,stoły klejące.
Hotel ładny na zewnątrz, ale w środku już tak kolorowo nie jest . Pokoje codziennie sprzątane natomiast te meble są bardzo stare i dlatego wydaje się brudno poprostu są zniszczone. Mrowiska wszędzie przy wejsciu do pokoju jak i w samym pokoju koło łóżka chodziły mrówki.. a mała jaszczurka miała nad drzwiami gniazo .Schody wszędzie na całym Bali ponieważ miasteczko jest na wzgórzu i wszędzie są schody ja do pokoju miałam do pokonania 184 schody zeby wejść z walizka to był wyczyn. Baseny spoko choć mega brudne ,ale przy upale można się schłodzić. Bar przy basenie w drugiej części hotelu wiecznie nieczynny do stołówki z pokoju bardzo daleko pod górę. Jedzenie monotonne mało smaczne ciasto tylko jeden rodzaj owoce tylko arbuz , melon,pomarancze trzeba było jeszcze na to trafić bo nie ma tego do woli. Stoły brudne aż się lepią wieczorem lata plaga ptaków nad stołówka do tego cykady caly czas cykają. Wszędzie można palić i ludzie pala te fajki non stop nie hamujac się jak ktoś nie pali to ma słabo. Plaża mała ,woda czysta choć kolor nie zachwyca jak w jeziorze dopiero głębiej jest taka granatowo lazurowa.Miejscowosc mała ja się wynudziłam nie ma gdzie chodzić. Po przyjeździe do Bali z autokaru trzeba przejść ładny kawałek drogi z walizkami bo autokar nie zatrzymuje się przy samym hotelu tylko dużo wyżej na parkingu później tylko 184 schody i byłam w pokoju . Widoki za to ładne z samej góry z balkoniku .
Tylko widok z balkonu na piękne skały i góry
Stare meble, brak pościeli spi się bez kołdry dają do przykrycia prześcieradło, mrowiska ,brudne baseny ,monotonne jedzonko, prysznic w pokoju tragedia ,schody wszędzie schody przy plus 38stopni chodzić po nich to jest wyczyn. Samo Bali jest ładne ale bardzo małe i wieczorem zostają ci tylko knajpy bo inaczej nie ma gdzie spacerować ,plaże małe płatne leżaki, czarny piasek na plaży też mało urokliwy wakacje na minus !
Zdecydowanie odradzam,smród brud i ubóstwo. Trafiliśmy do tego hotelu z dzieckiem ,dostaliśmy pokój w którym śmierdziało grzybem i pleśnią. Przed wejściem pełno mrówek, w środku warstwa kurzu, o łazience nie wspomnę … Obsługa na plus poprosiliśmy , zmienili nam pokój, ale jakoś dużo lepiej nie było.. Jedzenie monotonne, codziennie to samo,napoje do picia to chyba woda rozrabiana z sokami,z przewaga wody. W opcji allinclusive drinki wyznaczone ,ochydne, za „lepsze” trzeba dopłacać . Dodam jeszcze,że byliśmy w hotelu ze znajomymi i żaden pokój nie wyglądał tak jak na zdjęciach
Wyjazd bardzo udany, wszystko na plus. Bardzo miła obsługa
Piękny widok na morze, bardzo ładna okolica.
Monotonne jedzenie
Bardzo miło wspominam wakacje na Krecie ,przepiękne widoki ,które na długo pozostaną w pamięci. Nieduża miejscowość portowo-rybacka ma swój niezapomniany klimat. Idealne wakacje dla tych wszystkich, którzy chcą odpocząć.Można wybrać się na wycieczki np. z portu statkiem Santa Maria, lub skorzystać z innych ofert ,polecam wycieczkę do laguny Balos ,niesamowite widoki lub też udać się np. pieszo do jaskini Melidoni ,choć to w takim upale jest wyzwanie :) ,bo to wg. znaku 8 km .
Hotel ...zależy kto się na co nastawia, mój pokój nawet duży z balkonem i widokiem i klimatyzacją , po drugiej stronie ulicy ,trzeba było pokonać ponad 80 schodów:) .Natomiast łazienka niestety porażka, ale można było się przyzwyczaić.W tej części kompleksu hotelowego był też basen i bar . Jedzenie ,jeśli o mnie chodzi nie jestem wybredna i zawsze znajdę coś dla siebie .Śniadanie coś na ciepło, zimno ,słodko, kawa z ekspresu do śniadania dobra.Do obiadu i kolacji lokalne winko czy piwko:)
Hotel ogólnie w miarę, sprzątanie można sobie darować,bo niestety Pani sprzątająca akurat w mojej części ,wyglądała jakby przychodziła do pracy za karę:(,ale cóż, ja generalnie nie lubię jak ktoś mi się kręci po pokoju ,o ręczniki musiałam się upomnieć, bo Pani sprzątająca się nie domyśliła niestety. Ważną rzeczą jest to ,że rano Panie sprzątające polewały kafle i schody wodą i trzeba było bardzo powoli iść z pokoju ,żeby się nie przewrócić czy nie spaść że schodów.
Odradzam wszystkim z uwagi na gigantyczna ilość schodów. W upale trudne jest to do zniesienia. Nawet obsługa ma problemy z wejściem na najwyższe piętra. Na zdjęciu widać tylko cześć najniższa. A większość pokoi jest na gorze. Wiec jeżeli chcesz skorzystać z baru musisz zejść po schodach a następnie na nie wejść. Brak sprzątania w pokojach umycie podłogi to wszystko co zrobiono u nas w pokoju. Raz na 10 dni zmieniono ręczniki. Jedzenie koszmar. Restauracja bez klimatyzacji co dziennie to samo i o ile lubisz najtańsze jedzenie z biedronki to będzie dla ciebie raj.
Piękny widok, mała urokliwa miejscowość.
Schody. Jedzenie dramatyczne. Napije gazowane z dystrybutora smakują jak soda oczyszczona. Soki są tak słodkie ze tego się nie da wypić. Restauracja tak gorąca ze nie da się tam w spokoju zjeść.
3 gwiazdki mówią za siebie. Więc taki też jest poziom hotelu. 1. Pokoje ładne, klimatyzowane, codziennie service room. 2. 3 ładne ale nie duże baseny. 3. Łatwy dostęp do plaży i morza. Ogólnie hotel fajny ciekawie zbudowany. 4. Piękne krajobrazy.
1. Pokoje ładne, klimatyzowane. 2. 3 ładne ale nie duże baseny. 3. Łatwy dostęp do plaży i morza. 4. Piękne krajobrazy. 5. Serwują dobre lody i owoce.
Od rana do nocy słychać jak się drze Cicadoidea. Owady niszczą każdy spokój. Jedzenie przeciętne, niczym nie zachwycało, nie podane zbyt ładnie, monotonne, cały czas to samo, czasami wręcz nie smaczne. Owoce były dobre ale mogły być bardziej różnorodne. 3. Plaża jest mała dość oblegana ale największą porażką jest płacenie za leżaki. 4. W all inclusive napoje powinny być na wysokim poziomie. A były jakiejś słabej kategorii rozdzienczone w wodzie. Drinki obrzydliwe a jakieś lepsze płatne. Porażka
Najgorszy hotel w jakim byłam, a często wyjeżdżam (ostatnio Fuertaventura x 2, Samos,). Jedyną jego zaletą jest piękne położenie i widoki, cała reszta to dramat. Dodam, ze nie mieliśmy wygórowanych oczekiwań, wiedzieliśmy ze będzie dużo schodów i to się potwierdziło. Jednakże sam hotel był bardzo brudny, w basenie dla dzieci przez 3 dni leżały odchody jakiegoś dziecka, 2 dni prosiliśmy o interwencję, bo to zagrożenie zdrowia dla pozostałych dzieci, po 2 dniach przyszedł pan i pogmerał siatką jak na motyle i po 10 minutach położył tę siatkę obok basenu i sobie poszedł. Potem ta sama sytuacja była w basenie dla dorosłych. Obsługa nieprzyjemna, traktująca gości z wyższością. Było nas 6 osób ( w tym 2 dzieci, opcja All inclusive), przy barze pan z obsługi -Florian, wydzielał nam ilość picia jakie możemy wziąć, czyli np tylko 2 soki dla dzieci, a dla nas juz nic. Kolejka była ogromna, o lodzie do napoju ( 38 stopniu w cieniu) można było zapomnieć. Pan Florian palił sobie przy gościach papierosy, gdzie tylko miał ochotę. Manager poinformowany o sytuacji w basenie, krzycząc na mnie powiedział, ze mogłam sobie kupić wakacje bardziej luksusowe. Goście którzy zostali zakwaterowani w górnych częściach hotelu, musieli przemieszczać kilometry po schodach do restauracji, bo jest tylko jedna w dolnej części. Mieli też do dyspozycji bar, czynny w teorii 11-17.30, a w praktyce, wszystko było wyłączane przed 17, więc zostawali w tym upale na górze bez dostępu do napoi. Łazienki brudne, jedzenie monotonne, ciężkie, codziennie prawie to samo. My musieliśmy dożywiać się na mieście, bo tego w restauracji nie dało się jeść. Wszyscy Polacy, którzy byli na naszym " turnusie", mówili to samo, więc to nie tylko nasza opinia. Nie polecam!!!!!!!!!!!!
widok
brudne pokoje, niedobre, monotonne ciężkie jedzenie, niegrzeczna obsługa, wydzielanie napojów, pokoje położone na górze z ogromną ilością schodów, brak windy
Jak bym napisała co na prawdę myślę o tym hotelu to nikt by tam nie pojechał. Z tego wyjazdu polecam tylko i wyłącznie studio tatuażu.
Hotel położony jest w przepięknym miejscu, całą miejscowość jest piękna jest gdzie spacerować i co podziwiać. Pokój czysty, łazienka ok, codziennie Pani sprzątała, nawet pościel była zmieniona.
Posiłki można było spożywać podziwiając piękne widoki, jedzonko pyszne, urozmaicone, nawet były owoce morza i dużo fety. Wszędzie blisko. Baseny super dla dzieci mniejszych i większych, dla dorosłych również.
Może nie wadą ale czymś do czego można było się doczepić to pora wydawania obiadu, tylko półtora godziny i był duży ruch wtedy ale obsługa radziła sobie świetnie. Trzeba po prostu cierpliwości i postać chwilę w kolejce, przy śniadaniu i kolacji nie było tego problemu.
Najpiękniejsze widoki i otoczenie. Basen zatloczony, zajety od 7 rano. Wszędzie schody, ale można się przyzwyczaić.
Położenie.
Zniszczone pokoje w starej części. Okropne prysznice. Klima prawie nie dziala.Za mała stołówka na taką ilość gości.