Duże, luksusowo urządzone pokoje.
Szeroki wybór zabiegów SPA, m.in zabiegi na ciało, twarz, dłonie, stopy, zabiegi wyszczuplające lub fizykoterapia.
Hotel położony bezpośrednio szerokiej, piaszczystej plaży.
Pobyt w hotelu Baltivia oceniam bardzo dobrze. Piękny pokój z widokiem na morze , plaża bardzo blisko. Hotel elegancki , bardzo czysto .
Położenie hotelu rewelacyjne , wszędzie blisko, czysto, wspaniałe śniadania i kolacje
Ręczniki w łazience powinny być puszyste.
Bardzo ładne miejsce. Lokalizacja, obsługa , parking wszystko super.
Blisko plaży bliżej się nie. Hotel super, obsługa na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie bardzo dobre. Polecam i na pewno przyjadę tutaj w przyszłym roku. Parking.
Może ciut tańszy nocleg
Hotel cudowny , przemiła obsługa , położenie blisko morza, wyżywienie bardzo dobre,
Ogólnie hotel na 8,a mogło być 10. Menager hotelu powinien zadbać o kulturę osobistą personelu.
Położenie nad samym morzem, przestronne i czyste pokoje, miły personel na recepcji i restauracji.
Personel techniczny nie zna słowa dzień dobry, nie spotkałam się w żadnym hotelu czterogwiazdkowym, aby panie sprzątające wchodząc do windy, czy spotykając się na korytarzu się nie przywitały, nie mówiąc o uśmiechu.