Barcelo Illetas Albatros

Pieniądze zainwestowane w wycieczkę zwróciły się w postaci miłych wrażeń. Plaża i morze dostały nagrodę za czystość i bezpieczeństwo. Wystarczyło przejść z hotelu 40 m i cieszyć się jej urokami. Dwa baseny dla dzieci i dwa dla dorosłych. Łazienka poprawna podobnie jak pokój. Byłam z moim przyjacielem. Podobała nam się prostota urządzenia, czystość. W sam raz żeby obudzić się z uśmiechem na ustach. Wielkie okna sprawiały że w pokoju było jasno.

Zdecydowanie polecam miejsce dla rodzin z dziećmi, lub par. To ciche miejsce ale jakże urocze miejsce. Można powiedzieć że jestem osobą pedantyczną a pokój i łazienka pod względem estetycznym i wizualnym sprostał moim wymaganiom. Na tarasie i przy basenie było dość sporo miejsca. Nikt się nie tłoczył ramię w ramię. Nikt też nie wyrywał sobie leżaków z ręki. Miałem opcję B&B. Na rannych posiłkach było wszystko żeby nabrać sił przed całym dniem. Z racji tego że hotel jest tylko 100m od centrum mogłem sobie wybierać spośród lokalnych restauracji.

Z rozmów z gośćmi z Niemiec i Anglii wyglądało na to że byli zadowoleni z hotelu i jedzenia. My także jesteśmy zadowoleni. Baseny nic dodać nic ująć. Tylko wybierać między nimi a plażą. Śniadania były bardzo podobne do tych które znam z Polskich hoteli podobnej klasy. Świeże bułeczki i pieczywo, warzywa, wędliny, sery. Szkoda że centrum miasta było za daleko na piszesz spacery. Koszt taksówki to około 6e.

Myślę że hotel spełnia kryteria nawet tych najbardziej wybrednych urlopowiczów. Świetny basen, z ładnym ogrodem i alejkami wiodącymi między nim. Dosłownie chwile zajmuje nam dojście do plaży. Głównie droga wiedzie tymże ogrodem. Animacje były najzwyczajniej w świecie fajne. Zawsze w ciągu dnia coś się działo. Nie były to nachalne ani głośne zabawy. Posiłki w HB nam w zupełności odpowiadały. Miłym akcentem była mała butelka wina czekająca na nas w pokoju.

Nazwa  Barcelo Illetas Albatros
Miejsce  Hiszpania / Majorka
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Milena

Grzegorz