Tuż przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
Dla dzieci: wydzielona część w basenie dla dzieci, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka, animacje, zajęcia sportowe.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów, hydromasaż, siatkówka plażowa, siłownia, minigolf.
Rozrywka: pokazy w amfiteatrze, animacje, zajęcia sportowo-rozrywkowe, 6 razy w tygodniu wieczorne show.
Hotel jest świetny i wszystko nam się podobało. Opis dokładnie opisuje wszystko. Wi-Fi działa w całym hotelu. Personel hotelu jest po prostu rewelacyjny. Ogólnie rzecz biorąc, ten hotel jest jednym z najlepszych.
Plaża, hotel, jedzenie, personel, widok z naszego pokoju
Niektórym może nie podobać się jego wiek; ja wolałbym bardziej nowoczesny remont pokoi, ale nie jest tak źle. I tak naprawdę bardzo podobał nam się nasz pokój.
Hotel nie rozczarował, piękna jak na Egipt plaża, fajne baseny. Jedzenie nie tak dobre jak zachwalali znajomi, drinki raczej średnie (dlaczego nie można kupić dobrego drinka za dolarki?). Niestety dużo gości z Rosji, którzy rzucają wszędzie śmieci, nie szanują innych, nabierają pełno jedzenia i wyrzucają marnując żywność. Ogólnie stosunek jakości/ceny super. P.s. warto dopłacić za upgrade pokoju.
Plaża, taras przed pokojem, boczny basen zupełnie pusty i cichy, doskonale wifi wszędzie w obiekcie.
Niektórzy goście
Hotel położony jest w przepięknym miejscu – z jednej strony morze, z drugiej góry. To jeden z ostatnich hoteli w tej okolicy, więc jest tu cicho i spokojnie, a do centrum można łatwo dojechać taksówką. Plaża tylko dla gości – bardzo czysta, piaszczysta, z dostępem do pięknej rafy i mnóstwem kolorowych rybek 🐠. Leżaki są blisko wody, choć niestety część z nich bywa zajęta już od wczesnego rana. Baseny czyste i zadbane, jeden z nich jest podgrzewany. Ratownicy bardzo sympatyczni i pomocni. Jedzenie naprawdę dobre – oceniam na 8/10. Duży wybór, kolacje urozmaicone, a dekoracje na Halloween były przepiękne 🎃. Szczególne pochwały należą się panu przy bemarach z rybami i jajkami oraz kelnerowi o krótkim imieniu (niestety nie pamiętam jakim) – bardzo profesjonalni i mili. Reszta obsługi – różnie, w większości sympatyczna, ale zależy na kogo się trafi. Przy basenach również bywa różnie – kilku barmanów bardzo miłych, kilku wręcz niechętnych. Animacje trochę monotonne, ale animatorzy nadrabiają energią i uśmiechem. Ogromne brawa dla (...) – widać, że naprawdę się stara, zaraża pozytywną energią i świetnie prowadzi zajęcia. Na plus także czystość – pokoje codziennie sprzątane, obsługa dba o porządek. Mały minus za źle wyprofilowany prysznic, przez co czasem woda zalewała łazienkę, ale nie było to duży problem. Na miejscu jest też bardzo miły lekarz – pomógł mi po pogryzieniach, za co jestem ogromnie wdzięczna. Sprzedawcy atrakcji bywają nachalni, ale wystarczy poprosić pana od ręczników o czerwoną flagę i od razu jest spokój. Po przyjeździe po północy bar był już płatny, ale w pokoju czekała woda i zestaw do kawy i herbaty. W holu unosi się specyficzny, arabski zapach – da się przyzwyczaić 😉. Podsumowując – wypoczynek bardzo udany! Hotel czysty, spokojny, pięknie położony, z dobrą kuchnią i w większości miłą obsługą. Cena jak najbardziej adekwatna do jakości, a nawet – jakość wyższa niż się spodziewałam. Z czystym sumieniem polecam! 🌺
- plaża z rafą - spokojny hotel, można wypocząć - cena adekwatna do jakości - dobre jedzenie
- niedoróbki budowlane, jak to w Egipcie;) - czasami obrażona obsługa
Bardzo przyjemny hotel, Obsługa bardzo dobra, piękne widoki, ładna plaża. Pyszne jedzenie. Dużo zaletą, że w trakcie dnia zazwyczaj spokojna muzyka. Na plazy słychać szum fal. Drobny minus to słabe animacje i bardzo głośna muzyka w trakcie oraz głośna klimatyzacja w pokoju. Rafa niestety praktycznie wymarła, ale ładne rybki, nawet przy brzegu. Bardzo dziękujemy za udany pobyt:)
Dobra lokalizacja, blisko plaża, piękne widoki, pyszne jedzeni, bardzo dobra obsługa.
Animacje i bardzo głośna muzyka w trakcie, głośna klimatyzacja
Hotel w dobrym położeniu, góry, morze, blisko lotniska. Na terenie hotelu dużo zieleni, miejsca do spacerów, czysta plaża i baseny. Pokoje czyste , sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre , nie powtarzające się, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa hotelowa miła i uśmiechnięta dla gości. Wspaniali barmani przy basenie,(...) , oprócz teho fajne i ciekawe animacje w ciągu dnia, jednym słowem, wszystko super i brak nudy. Polecam
Brak wad
Hotel położony nad samym morzem z widokiem na góry. Bajeczne widoki, malowniczo, przepięknie. To duży atut lokalizacji. Obsługa bardzo pomocna. . Pomagają gdy widzą że jest taka potrzeba. Bardzo mili . Wprowadzają fajna bezpieczna atmosferę. Człowiek czuje się swojsko bez krępacji na luzie. W pokojach czyściutko . Nie ma ciśnienia na dawanie napiwkow. Jedzenie różnorodne. Pyszna latte, biały lekko słonawy ser mega. Krewetki, kraby różnego rodzaju mięsa salatki makarony. Wyśmienite zupy wow. Desery to kolorowy zawrót głowy nie wiadomo co wziąć takie dobre. Bardzo wygodne łóżka. Codziennie animacje. Raz lepsze raz gorsze kwestia gustu ale są ! Mini dyskoteki. Do 22.30 dzieje się. Przy plaży działa biuro oferujące wycieczki. (...) Ogólne wrażenie pobytu w hotelu bardzo dobre. Z całego serca polecam. To jeden z hotelu na liście gdzie wróciłabym ponownie 🌞🌞🌞❤❤❤
Wszystko pod ręką . Do basenu minuta. Do morza trrzy minuty. Codziennie sprzątanie pokoje. Uzupełniana woda butelkowana na bieżąco.
Bez wad
Byliśmy z mężem w lipcu, więc można powiedzieć, że w szczycie sezonu natomiast w hotelu bardzo spokojna atmosfera. Idealna na wypoczynek. Leżaków wystarczająco, nawet przychodząc po śniadaniu (okolica 10), sporo leżaków i parasoli było wolnych. W hotelu czysto, pokoje sprzątane codziennie, ogólnie nie ma do czego się przyczepić. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie ma aż tylu nachalnych ludzi namawiających na wycieczki jak to bywa w innych hotelach. Wystarczy raz powiedzieć „nie” i już później nie przychodzą. Jeśli ktoś lubi się poruszać to animacje są prowadzone w sposób bardzo ciekawy, dużo atrakcji ruchowych w dzień, wieczór zakończony różnymi pokazami w amfiteatrze. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Najlepsze moim zdaniem to śniadania, każdy znajdzie coś dla siebie, czy to na słodko czy na słono. Natomiast obiady i kolacje mogą się nudzić po czasie. Ogólnie hotel bardzo polecam. Mimo, że oceną obiektu jest 4-gwiazdkowa to moim zdaniem robią wszystko żeby zostawić wrażenie jak 5-gwiazdkowy hotel.
Idealny na wypoczynek, Śniadania, Duża ilość leżaków i parasoli, Czysto, Pomocna obsługa,
Obiady i kolacje po kilku dniach mogą się nudzić,
Byliśmy w hotelu Barceló Tiran Sharm w kwietniu i to naprawdę najlepszy hotel pod względem ceny i jakości! 🏖️ Jedzenie było bardzo smaczne i urozmaicone, a plaża duża, czysta i z piękną rafą koralową tuż przy brzegu. Dla tych, którzy wolą spokojne kąpiele, jest też łagodne zejście do morza. Animacje były na wysokim poziomie – zabawne i dobrze zorganizowane, a do tego Wi-Fi działało na całym terenie hotelu, co jest dużym plusem. Z przyjemnością wrócilibyśmy tam ponownie – idealne miejsce na relaks i wypoczynek!
Świetny stosunek jakości do ceny Smaczne i różnorodne jedzenie Duża, czysta plaża Piękna rafa koralowa Łagodne zejście do morza Dobra animacja Miła i pomocna obsługa Wi-Fi na całym terenie hotelu Czystość i porządek Piękne widoki
Bransoletki all inclusive są zdejmowane w dniu wyjazdu o godzinie 12:00
Pobyt udany,fajny hotel przy plaży.Bardzo dobra obsługa i dobre jedzenie.Szkoda tylko,że po wymeldowaniu obcinają opaski.
Blisko plaży , podgrzewany basen ,dobre jedzenie i super obsługa.
Po wymeldowaniu obcinają opaski All. Transfer z hotelu mieliśmy o 17,30,a za przedłużenie pobytu ceny kosmos.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Pokój przestronny, czysty, sprzątany codziennie. Obsługa hotelowa bardzo dobra. Jedzenie urozmaicone. Położenie hotelu w pobliżu piaszczystej plaży z kawałkiem pięknej rafy koralowej.
Położenie, czystość, obsługa, jedzenie
W tym okresie główny basen w remoncie. Hotel już nie pierwszej nowości.
Jak to w Egipcie ,lata świetności ma za już za sobą.
Niezłe,różnorodne jedzenie,bliskość plaży,miła obsługa.
Szkoda że organizator Join UP nie informował w momencie rezerwacji o remoncie basenu głównego(hałas i wszędobylski kurz od 8 rano do 20 wieczór).Gdybym to wiedział nie skorzystał bym z oferty. Reklamacja złożona, czekam na reakcję biura. Drineczki kiepskie.
Hotel zasluguje na uznanie chociaz wymaga remontu co na koniec naszego pobytu rozpoczeto. jedzenie w miare dobre tylko troche monotonne i maly wybor owocow. ale ogolnie oceniamy na 4. minusem rezydent musialem kilka razy pisac zeby podal godziny wylotow. ponadtto w tamta strone lot byl opuzniony 3 godziny. zajechalismy do hotelu w nocy a wyjazd mielismy o 7 rano .2 dni stracone
polozenie ogrody animacje mila obsluga w miare dobre jedzenie woda herbata czajnik w pokoju oraz kosmetyki
maly wybor owocow przyda sie remont ale sie rozpoczal
Pobyt bardzo udany zadbany obiekt otoczony piękną zielenią rozległy teren
Przestrzeń wśród której można znaleźć ustronne miejsce dla siebie . Niska zabudowa Obsługa bardzo pomocna ludzie przyjaźni nie nachalni
W okresie mojego pobytu wiały dość silne wiatry ale na szczęście są przestrzenie w których się tego nie czuje
Bardzo fajny hotel , pięknie położony nad morzem.Zadbany ogród, czyste baseny( jeden z podgrzewaną wodą). Pokoje duże, codziennie sprzątane. Przemiła, uśmiechnięta i pomocna obsługa. Bardzo miła obsługa na plaży!!!
Niewątpliwie największą zaletą hotelu było przepyszne jedzenie.Codziennie coś innego.Bardzo sympatyczni kelnerzy i kucharze.
Można pomyśleć nad odnowieniem łazienek. Czyste i sprzątane codziennie ale widać już ząb czasu.
Fajne miejsce na wypoczynek, miła obsługa hotelu czyste pokoje
Hotel Barcelo jest bardzo dobrze usytuowany, tuż przy plaży i ładnych basenach. Przyjazny dla rodzin z dziećmi. Pokoje duze,przestronne trochę sfatygowane,ale tam się tylko śpi. Jedzenie pyszne, obsługa w restauracji i barach bardzo sympatyczna. Panowie na recepcji łasi na kasę przy zameldowaniu ale można ich zignorować. Serdecznie polecam ten hotel
Miła atmosfera, dobre jedzenie,przyjazny serwis sprzątający.
Ogólnie rzecz ujmując - nie polecam. Sam hotel prosi się o remont, widać że ostatni był już dobrych kilka lat temu. Hotel posiada podwójne standardy obsługi, inaczej są traktowani Rosjanie, inaczej reszta. Animacje żenada. Rozpisany grafik zajęć nijak miał się do rzeczywistości. Wieczornych imprez w hotelu - brak. Animatorzy zbierali tylko grupę chętną do wyjścia do klubu na zewnątrz za 20$ od głowy. Sprzątanie pokoi tylko "z grubsza" - sam środek. Kroplą która przelała czarę goryczy, było potraktowanie nas w dzień wyjazdu. Po opuszczeniu pokoju i oddaniu kart, recepcjonista odcinał opaski i za wszystkie napoje oraz jedzenie trzeba było dodatkowo płacić, pomimo, że transfer na lotnisko mieliśmy dopiero przed 20.
Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Pokoje bardzo duże. wygodne i bardzo duże łóżka. Zadbany ogród, ładna plaża z dostępem do rafy. Siłownia dobrze wyposażona.
Obsługa. Podwójne standardy traktowania gości (Rosja kontra reszta świata). Hotel wymaga remontu, a obsługa przeszkolenia z zasad utrzymania czystości. Animatorzy to bardziej amatorzy.
Hotel kompletnie nie spełnia miana pięciu gwiazdek . Totalnie nie polecam !! Hotelowa stołówka pozostawia wiele do życzenia. Jedzenie bardzo słabej jakości. Hotel stary wszystko wymaga remontu na każdym kroku to widać. Jedynym plusem tego miejsca jest obsługa, która była bardzo miła i pomocna. Plaża ładna. Byl to najgorszy hotel w jakim było mi spędzić tydzień wakacji :( W ostatnim dniu musiałam uiścić opłatę za jedzenie i picie bo doba hotelowa kończy się o 12 a z nią wszystko inne Przy wylocie w nocy hotel pozostawia nas bez wyżywienia i picia od godziny 12 w południe …. Bardzo słabe z ich strony!!! Nie polecam
Plaża
Jedzienie !!! Jedzienie !! Wszędzie brud i syf najgorsze łazienki …..
Hotel zadbany, w przepięknej lokalizacji, z widokiem na zatokę Akaba, idealny dla osób, którzy pragną ponurkować w wyjątkowym miejscu. Pokoje bardzo zadbane, hotel z przepięknym ogrodem, a także bogatym wyżywieniem.
- centrum nurkowania przy plaży - piękna lokalizacja - hotel bardzo zadbany
Godny polecenia. Urozmaicone posiłki w kilku miejscach, brak kolejek w restauracjach i barach. Personel nie nachalny, bardzo pomocny. Teren hotelu, ogrody bardzo fajnie urządzone i zaplanowane. Pokoje czyste - sprzątane codziennie. Jakością i podejściem bardzie pasuje do standardów europejskich niż egipskich. Hotel na uboczu ale dzięki temu jest spokojnie a taxi do centrum kosztuje grosze. Polecam
Personel dbający o gości. Urozmaicone i smaczne posiłki. Dzienne aktywności - joga, aerobik i wiele innych - animatorzy cały czas działają. Brak kolejek w restauracjach i barach. Bogata karta drinków. Bardzo dobrze utrzymane otoczenie hotelu. Łatwo porozumieć się z personelem po angielsku.