Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze
Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą
Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem
Kolejka linowa na wzgórze zamkowe
Tragedia jakich mało. Syf, kiła i mogiła. Od samego wejścia do Hotelu nie działała klima. Mieliśmy 3 przeprowadzki. 1 pokój klimatyzacja powyrywana, pokój okropny, balkon taki, że ledwo człowiek się mieścił. Łazienka obrzydliwa. Podczas prysznica woda lała się wszędzie. Zmienili pokój jak prąd wywaliło. Przenieśli nas do pokoju przy holu. Wystraszyłam się, że będziemy spać na stołkach, ale dali pokój bardzo podobny na parterze. OKROPNOŚĆ. Na następny dzień dali nam 3 pokój. To samo tylko widok na morze i to jedyny plus tego hotelu. Było widać piękną panoramę. Jedzenie? Jak dla bydła. Nie świeże, pomidory wyglądały jakby leżały na słońcu 3 dni, ogórki stare. To co było na obiad było podane na śniadanie. Sałatka warzywna była kwaśna, Szczęście, że mąż się nie zatruł. Śniadanie okropne. Tylko serki słone, oliwki, pomidory ogórki, mortadela okropna sucha jakby całą noc stała w korytarzu. Tak cały czas. Kolacja dno. Nie ma 3 barów jest 1. Bar otwarty do 22 potem światła wyłączają i krzywo patrzą jak ktoś tam zostaje. Alkohol tylko dla dziewczynek, które w nocy robiły swoje, które same sobie nalewały po 22 🤣 Cóż. Zarobiły. Ogólnie dno dna. W łazience mąż rzucił na podłogę koszulkę do przeprania akurat traf chciał, że na kratkę przy prysznicu, która trzeba było przytykać ręcznikami żeby nie śmierdział odór. Wracając do koszulki, ona zmieniła kolor jak po Ace !!!!! Co było w powietrzu tego hotelu, to strach myśleć. Omijajcie ten hotel szerokim łukiem !
Widok na morze
Wszystko
Nie polecam. Dno i 2 metry mułu. Smród niesamowity z kratki od prysznica. Taka woń, że trzeba było przykrywać ręcznikami. Wszystko stare, z grzybem. Drzwi wstawione tak, że w Polsce słychać było jak się otwierały i zamykały. Jedzenie jak dla świń. Warzywa nie świeże.'zdjęcia są podane niektóre, że osoby tam pracujące pierwszy raz widziały taka stołówkę. Sałatka jarzynowa mąż prawie się zatruł. Była kwaśna. Śniadanie okropne. Wszystko wymierzone. Alkohol był i nagle zabrakło. Wymienialiśmy 3 razy pokoje, pierwszy prąd wywaliło, drugi był na przeczekanie następnego. Nie polecam. Nigdy w życiu więcej.
Widok na morze I to tyle, gdyby naprawdę wzięli się za ten hotel to miejsce przy plaży idealne.
Wszystkiego prócz widoku na morze
Niestety informacje przedstawione w ofercie w wielu miejscach nie pokrywają się z tym, co faktycznie zastaliśmy na miejscu. Mam wrażenie, że opis hotelu oraz zdjęcia znacząco odbiegają od rzeczywistości. 1. Wyżywienie Godziny posiłków oraz samo wyżywienie nie są zgodne z ofertą. Kolacja kończy się już o godz. 20:30, a nie później, jak wynika z opisu. Co więcej, praktycznie codziennie serwowane są te same potrawy – zarówno na śniadanie, obiad, jak i kolację. Brakuje jakiegokolwiek urozmaicenia. Największym problemem jest jednak to, że jedzenie bardzo szybko się kończy i nie jest uzupełniane. Przykładowo, przychodząc na śniadanie około godziny 8:20, wiele potraw było już niedostępnych, a obsługa kuchni ich nie dokładała. Pomiędzy godzinami wydawania posiłków nie ma również żadnych przekąsek, dlatego trzeba samodzielnie kupować jedzenie poza hotelem. 2. Warunki w pokoju Standard pokoju pozostawia wiele do życzenia. W łazience znajdował się grzyb na ścianach, sprzątanie nie odbywało się codziennie, a dodatkowo w pokoju pojawiły się karaluchy. Już pierwszego dnia, po powrocie z miasta do zamkniętego pokoju, zastaliśmy na ścianie około 8-centymetrowego karaczana. Po zgłoszeniu problemu przeniesiono nas z pokoju na 4. piętrze z widokiem na morze do pokoju na 3. piętrze z widokiem na basen i tył hotelu. Niestety nowy pokój również pozostawiał wiele do życzenia – drzwi balkonowe działały bardzo słabo, dostaliśmy dwa oddzielne łóżka zamiast jednego, a narzuty były podarte. 3. Obsługa Dużym utrudnieniem jest komunikacja z personelem. Większość obsługi porozumiewa się wyłącznie po turecku. Znajomość języka angielskiego jest bardzo ograniczona, przez co bez tłumacza trudno załatwić nawet podstawowe sprawy. 4. Bary i oferta All Inclusive Oferta hotelu nie zgadza się z rzeczywistością. Według oferty miały funkcjonować: - Roof Bar (10:00–22:00), - Roof Bar (22:00–00:00), - Pool Bar (10:00–18:00). W praktyce żaden z tych barów nie działał. Napoje i alkohol można było otrzymać jedynie w godzinach 19:00–22:00, czyli wyłącznie podczas kolacji oraz po jej zakończeniu. 5. Wi-Fi Wbrew opisowi darmowe Wi-Fi nie działa na terenie hotelu. Bezpłatny internet dostępny jest jedynie w okolicy recepcji. Plusy Na plus można zaliczyć jedynie dobrą lokalizację. Hotel znajduje się blisko sklepów, atrakcji turystycznych, punktów sprzedaży wycieczek oraz plaży. Niestety pobyt w tym hotelu był dużym rozczarowaniem. Największym problemem jest niezgodność oferty z rzeczywistością – dotyczy to wyżywienia, standardu pokoi, dostępności barów oraz Wi-Fi. Gdybym znała rzeczywiste warunki przed wyjazdem, z pewnością wybrałabym inny hotel. Mam wrażenie, że zdjęcia podane w ofercie były zrobione z czymś w rodzaju filtra na Instagram. Nie mogę polecić tego obiektu.
Dobra lokalizacja Miła i szybko działająca obsługa
Niedbałe pokoje
Polecam pobyt w hotelu obsługa super, sprzątanie pokoi codziennie
Z hotelu wszędzie blisko, plaża, centrum,spacerować z dziećmi wzdłuż morza.
TRAGEDIA.... W KAŻDYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU... BRUD SMRÓD. Obrzydliwe miejsce od samego progu, mysie odchody, włosy na pościeli na podłodze, kurzu tona, śmieci i szkło pod łóżkiem. Brak progów, łazienka z innej epoki, zagrzybiała, brudna, uwalone wszystko, strach było nawet wrejść. Obsługa 😂😂😂 żadna zero kontaktu z tymi ludźmi. Ironiczne spojrzenia , w języku angielskim zero kontaktu. Jadalnia na dachu... z odchodami ptaków i rojem much, do jedzenia mniej niż nic, syf, chleb suchy dla konia plus stare owoce. Serwują jedzenie jak świnkom, wielką paciochą na Brudne Klejące Talerze nakładali zimne jedzenie a raczej pasze. Kubki oraz sztućce wszystko Brudne utytlane jakąś ścierą.... jedzenie, napoje Wszystko Zimne. Obrzydliwe miejsce pod każdym względem.... takie speluny powinny być blokowane na czerwono w ramach ostrzeżenia
Żadne, Jeden Wielki Syf, Poprostu NORA NIE HOTEL
Nic tam nie było takie jak powinno być