Wieżowce i widok z Balkonu Śródziemnomorskiego
Plaże Levante i Poniente z pełnym zapleczem
Park rozrywki Terra Mítica dla całej rodziny
Nocne życie z klubami i barami przy plaży
Super nowoczesny hotel. Byliśmy zachwyceni widokiem z naszego balkonu na całą dzielnicę Levante. Nasz pokój był czysty i bardzo przestronny. Pyszna kuchnia podczas naszego pobytu jedzenie było bardzo urozmaicone, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Mały minus za mały wybór drinków te kolorowe niestety były płatne. Na duży plus możliwość korzystania z 2 basenów sąsiedniego aparthotelu. Hotel umiejscowiony niedaleko promenady i plaży Levante, spacerkiem 20minut, po drodze mnóstwo sklepików z pamiątkami. Hotel jest położony w imprezowej dzielnicy blisko dużo knajp i barów. Polecam gorącego ten hotel każdemu kto planuje wakacje na Costa Blanca. A my napewno tu kiedyś wrócimy 🌴🌴🌴
Widok z balkonu 100/10 Możliwość korzystania z 3 basenów Pyszna kuchnia
Brak kolorowych drinków w ofercie all inclusive Brak snack baru, w ofercie przy basenie były jedynie płatne hot dogi i lody
generalnie ocena jest pozytywna, pokój był czysty, regularnie sprzątany ,wf działało poprawnie ,jedzenie dobre
szybka reakcja personelu na problemy w pokoju, dobre położenie, menu w restauracji bez zarzutów
w pokoju na suficie w łazience była plama, po zalaniu, ale na sutek interwencji została szybko usunięta , siłownia była bardzo słabo klimatyzowana, co w warunkach upałów praktycznie uniemożliwiało korzystnie
Duży przestronny pokój , z dużym balkonem, w spokojnej jak na Benidorm okolicy.
Przyjazna obsługa hotelowa , czysto zarówno w hotelu jak i przy basenie.
Odgłos przesuwanych łóżek od rana do wieczora jest trudny do zniesienia.