Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
Blisko od lotniska (ok. 5 km)
Zlokalizowany w centrum Hurghady
Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Hotel pięknie położony budziły nas koguty z oknem na krzewy winogron . Posilki raczej skromne ale smaczne , wspaniała obsługa w restauracji i recepcji czyściutko. Przystanek autobusowy koło hotelu . Byłyśmy wszędzie gdzie tylko można dojechać . Absolutnie polecam .
Myślę że idealne położenie dla tych którzy lubią zwiedzać .
Nie było wad dla nas . Czystość dla nas najważniejsza.
Istny PRL,a na recepcji to sobie poprostu żarty z gości robią.Dają pokój w opłakanym stanie ,obok kotłowni i liczą na to że gość się nie upomni o lepsze warunki.Masakra.Nie polecam.
Centrum Hurghady
Nie na Wifi,malutka plaża,brakuje leżaków,jedna restauracja i brakuje stolików,nie ma żadnych imprez a jak już coś jest to odpłatne.Ogólnie hotel do remontu.Sejf w pokoju płatny.Nie polecam.
Ten hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki pokoje do remontu, plaża bardzo mała leżaków mało i jedna restauracja to za mało.
Hotel nie do polecenia ,jedzenie bardzo złe ,hotel nadaje się na 1 gwiazdkę na płazy przy hotelu ciagle i nachalne naciąganie na kupno wycieczki lub masarzy .
Najlepsza jest tylko plaza .
Masakra. Pokoje z widokiem na budowę, wieczny hałas, zawalające się ściany które urwały rurę z gazem, karaluchy, nie miła obsługa w recepcji.
Ogólne wrażenia dobre ale … Pomimo opłaconego pokoju o wyższym standardzie dostaliśmy gorszy pokój z widokiem na dach drugiego budynku, po interwencji i wręczeniu odpowiedniego napiwku na drugi dzień zmieniono nam pokój na inny. Byliśmy zaskoczeni, że basen jest czynny do 18 a z plaży wypraszano nas przed 18:( Tłok w restauracji, kilkukrotnie nie pozwolono nam usiąść w sali gdzie była lepsza klimatyzacja kierując nas do drugiej. No i bardzo niemiłe zaskoczenie w dniu wyjazdu, po zdaniu kart do pokoju kazano nam zapłacić za sok z mini baru, którego tak naprawdę nie wypiliśmy. Nie chodzi o pieniądze bo to rzeczywiście grosze ale o sam fakt i podejście recepcjonisty, który zrobił z nas naciągaczy. Drobiazg a popsuł dobre wrażenie. Nie wrócimy:(
I highly recommend the hotel, attentive service, good food, everything to ensure an enjoyable stay!
Close to the beach, swimming pool, room service, good food, wifi available
Hotel przy ruchliwej ulicy ale w pokoju było cicho .Pokój przestronny, wyposażony w podstawowe sprzęty. Balkon ze stolikiem i krzesełkami.
Niewielki basen zewnętrzny ,ale ze względu na porę roku nie korzystaliśmy z niego. Basen wewnętrzny dostępny dla wszystkich gości. Posiłki były serwowane przez obsługę ale urozmaicone i można się było najeść, każdy kto tego potrzebował mógł podchodzić po posiłek kilka razy. Miła obsługa.
Trochę chłodna woda w basenie
Dla wszystkich którzy się wybierają do tego hotelu : To jakaś porażka, hotel dla emerytów "ciechocinek" do tego brudny. Panowie z recepcji w ogóle nie liczą się z klujentami hotelu . Internetu brak . Dużo by pisać to tym resorcie. Jestem zbulwersiwana pobytem w tym hotelu . I to dużo ludzi mialo tą samą opinie .
Położenie Super. Widoki tez
Hałas z ulicy, wąski korytarz, a po obu stronach pokoje, budynki w kształcie litery U - efekt studni, jeśli goście zachowują się glośno, w pokojach stare lodówki, które bardzo głośno pracują, woda w marcu w basenie zimna, rano i wieczorem słychać klaksony busów i glośną muzykę z ulicy.
polecam, właśnie wróciłam i jestem bardzo zadowolona. Super obsługa i jedzonko bardzo urozmaicone. Nie prawdą jest że ochrona hotelowa sprawdza torebki i nie pozwala wnosić np: wody z zewnątrz. Przynajmniej w moim przypadku ani razu nie byłam kontrolowana. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, jest cichy i kameralny, nie ma przepychu turystów, zajmowania leżaków na plaży choć plaża do największych nie należy. Brak suszarki do włosów w łazieńce to nie koniec świata, na urlopie można obejść się bez tego. Śmiało polecam ten hotelik.
To Jest Bardzo Super Hotel Bardzo Mi Się Podobało Bo Było W Mieście i Było dużo Jedzenia !!
obsługa hotelowa zepsuła mi całe wakacje. byłam razem z koleżankami w Tunezji już 4 raz. to normalne, ze w krajach arabskich europejskie kobiety są zaczepiane, ale to już była przesada. nie mogłyśmy przez chwilę w spokoju poleżeć na plaży bo ktoś co chwila przychodził i nas męczył. wsydziłam sie nawet swobodnie opalać, bo ciąglę ktoś się nade mną pochylał! byli tak natarczywi, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką obsługą w żadnym hotelu. to bulwersujące!
Klima centralna,w listopadzie działał tylko wiatrak..W lecie może być cienko..Bramkarze przy wejściu rewidują nawet damskie torebki, jest to tak uwłaczające, że przestałem nosić plecaczek.Poza tym jak ktoś ma pecha to po zakupach w sklepie wolnocłowym skonfiskują mu alkohol i odbierze sobie w dniu wyjazdu z recepcjii.Polecam restaurację StarFish- 1km w prawo- tanio, czysto i bardzo smacznie.Nie polecam Fish House- bardzo droga, są niedaleko siebie.Kelnerzy na plaży hotelowej bardzo mili szczególnie Kito i Muhamed. Soki pomarańczowe w hotelu,świeże, pili wszyscy, nikt nie miał Zemsty Faraona.
(czesc 2 ) Przez pierwsze dwa dni macie jak w banku ciągłe zachęcanie do skorzystania z płątnych animacji, fryzjera, tatużu, itd. Osobiście polecam masażystę - naprawdę dobry. Co do jedzenia mialam opcję HB. i nie żałuję. ze znajomych więszosc mających all nie była zadowolona z lanchu, a o ich drinach lepiej nie wspominac. chociaz na pewno codzienne w ramach odświeżenia warto wypic tzw Ratlera czyli piwo ze spritem lub 7up. Co do kolacji bardzo dobre, każdy znajdzie cos dla siebie. Z animacji polecam cobra man , kosztuje 6 dolców, a wrażenia kolosalne. Co do samej miejscowości.. Na pewno warto spędzic niejeden wieczór w coffeeshopie przy aqua fanie. shisha za darmo, wieczorne mecze ligi mistrzow i przezabawni kelnerzy. cdn
Radze zapisywac wszystko co sie bierze z mini baru w pokoju.Mialem powazne zastrzezenia co do wysokosci rachunku i jak pozniej zauwazylem nie bylem jedynym.
Ma klimacik. Kompaktowy, kameralny, przyjazny i spokojny wewnątrz mimo zgiełku poza (ścisłe centrum handlowo-gastronomiczno-rozrywkowe Sakalli). Wieczorami słychać pobliską dyskotekę, zamknięte okna gwarantują ciszę, efektywność klimatyzacji i chronią przed komarami. Ponadstandardowo zielone otoczenie, malownicza własna plaża i przystań, morze bez ograniczeń, "własna" rafa, basen dla kąpielowiczów - mniej pływaków, centrum nurkowe z certyfikatem PADI, wszędzie blisko per pedes, groszowy, super sprawny dojazd dokądkolwiek. Animatorzy dla zainteresowanych, starają się, nieco namolni wobec toplessowych plażowiczek. W pokojach bez dodatkowych opłat lodówki, łazienki bez suszarek, śliskie kafelki pod prysznicem. Sporo pozaślepianych kontaktów, pozostałe "szczupłe". Można wspomóc się lodówkową "przejściówką", hotelowy elektryk bezinteresownie - co samo w sobie warte jest sutego bakszyszu - pomoże, przy okazji podkręci mocniej klimatyzację. W Polsat 2 Wydarzenia o 09:30, 12:30, 17:30 i 20:30 czasu letniego. Nie ma BBC ani CNN. Radio El Gouna 100 FM dla posiadających własny odbiornik, sejf 2 LE/dobę, internet 15 LE/h,wireless gratis dla klientów przyhotelowej pizzerii, kurs dolara ciut lepszy poza hotelem.
Więcej - patrz wspomnienia "Hurghada 2007 by Omar"
jechałem w cenie promocyjnej - last minute dobre miejsce wypadowe dla nurków
Super hotel polecam. Wlasciciel dba by wszystko bylo dociagniete na ostatni guzik. Pracownicy sa trzymani krotko, co czasem szokuje, ale to oczywiscie robione jest z mysla o kliencie. Obsluga bardzo mila, a za dobre slowo i bakszysz ;) stajemy sie ich przyslowiowym oczkiem w glowie. Co do doplat do rachunkow przy all inclusive to wystarczy sie upewnic co jest w cenie a co nie. Ja nie mialem z tym najmniejszego problemu. Pewny niesmak powodowal do bulu oklepany schemat animatorow bla bla bla aerobik bla bla bla siatkowka plazowa (yes!) jakies darty i potem znowu siatka (yes!) i tak w kolko macieju. W hotelu jest bar (ostatnie zdjecie) czynny do polnocy. Pozniej niestety trzeba szukac atrakcji poza hotelem. Ogolnie bardzo milo wspominam pobyt, jesli wroce do Egiptu to napewno do tego hotelu. Wielu nowopoznanych znajomych narzekalo na ich hotele, na place budowy za sciana, brud... tutaj bylo jak w bajce. Naprawde polecam. Jesli nie szukacie luksusu, to hotel bedzie jak znalazl.
Pobyt SUUUPER!! Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre.Byłam w tym hotelu pod koniec listopada-początek grudnia bardzo piękne widoki z pokoju.W basenie też fajnie choć woda troche zimna ale jak na upały idealna!Wycieczki bardzo atrakcyjne i TANIE! Bardzo tęsknię za tamtejszą obsługą i klimatem...szkoda ,że nie stać mnie na dłuższy pobyt,byłam tam tydzień z rodziną poprostu super nie wiem jak mam opisać wrażenia, co do komentarzy innych to nie zgadzam się z ich opinią hotel jest przytulny, żadnych odgłosów z kuchni nie słyszałam, rezydentka bardzo miła i pozrdrawiam ją tu przy okazji (panią Agnieszkę), pomogła nam i doradzała w każdej sytuacji.POZDROWIENIA DLA CAŁEJ OBSŁUGI HOTELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!