Bellevue Club

3.6

W hotelu przebywaliśmy przez tydzień w wysokim sezonie. To ogromny kompleks kilku budynków, z których część jest wyremontowana. Dostaliśmy pokój w części nie wyremontowanej wiec jakość naszego pokoju nie była zadowalająca. Natomiast pokój był duży, z dobrze chłodząca klimatyzacją, z ładnym widokiem na 6 piętrze. Wyżywienie było monotonne, ale smaczne. Przy opcji all inclusive są dostępne kolacje w różnych restauracjach, terminy trzeba wcześniej rezerwować. Kompleks ma kilka basenów, dosyć zadbanych, przy których są bary z napojami i przekąskami. Nie było problemu z dostępnością. Nie zawsze udało się złapać leżak, chociaż im późniejsza pora dnia tym większa szansa że się zwolnią. Wieczorne show i animacje atrakcyjne, chętnie chodziliśmy. Personel miły i pomocny. Na terenie kompleksu dobrze wyposażony sklep. Pobyt oceniamy na bardzo udany, chociaż pokoje wymagają już odświeżenia.

Ogólnie hotel średni. Na plus napewno lokalizacja, blisko pięknej plaży. Początkowy pokój jaki dostaliśmy (budynek BK Lagoon 2) był słaby, bardzo głośno, średni standard ale po zgłoszeniu do recepcji prośby o zmianę pokoju została ona przyjęta i dostaliśmy świetny pokój (budynek Kalma 1). Obsługa recepcji była bardzo pomocna i uprzejma. Hotel sam w sobie bardzo czysty, baseny też super ale trzeba liczyć się z tym, że przed godziną 10 jest kolejka na leżaki i gdy się w niej nie stanie i nie zostanie na basenie, to później już nie będzie szansy na miejsce na leżakach. Zdecydowanie nie polecam all inclusive w tym hotelu, jedzenie bardzooo słabe, jedliśmy codziennie na mieście bo naprawdę w hotelu było źle. Co do drinków (wersja all inclusive) no to w miarę okej, barmani leją dużo alkoholu, da się napić ale jak ktoś jest smakoszem i liczy na drinki z palemką to też nie w tym hotelu. Jeśli nie lubicie hoteli gdzie jest naprawdę dużo ludzi, w tym dzieci, to nie jest to hotel dla was. ;) Ogólna ocena to 5,5/10

Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pomimo, że cały ośrodek wypoczynkowy jest dość rozległy, to stanowi samodzielne miasteczko, w którym zapewnione jest wszystko co potrzeba do wypoczynku. Byliśmy mile zaskoczeni. W hotelu cicho, czysto a pokój duży i przestronny z aneksem kuchennym, łazienką, salonem i częścią sypialnianą oraz ogromnym balkonem. Dla 4-osobowej rodziny wystarczający.

Jadąc do tego hotelu obawiałam się negatywnych opinii. Niepotrzebnie. Trafiliśmy do hotelu gdzie pokój mieliśmy czyściutki, podczas 5 dniowego pobytu sprzatano nam 2 razy. Przy hotelu basen też ok. Obiekt ogromny. Obsługa miła i pomocna. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim.

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, jest położony około 25 minut od pięknej plaży. Duże przestronne pokoje, dużo zieleni w hotelu, dobre jedzenie. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, ale są też spokojniejsze strefy. Bezpośrednio za hotelem fajna góra, można wybrać się na spacer, do starego miasta spod hotelu odjeżdża autobus. Blisko znajdują się też wypożyczalnie samochodów.

od1 596 zł za osobę

Nazwa  Bellevue Club
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Alcudia
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, rowery, golf, bez paszportu, parking

Zabytkowe mury miejskie i średniowieczna starówka

Rodzinne plaże z łagodnym zejściem do wody

Rejsy łodzią po zatoce Alcudia i obserwacja delfinów

Naturalny park s’Albufera z trasami dla pieszych

3.6

Wyświetlono 124 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

-dobrze utrzymany teren -wieczorne atrakcje -smaczne posiłki -miły i pomocny personel

Wady

-pokoje wymagające remontu -niewystarczająca ilość leżaków przy basenach

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Blisko plaży, miła obsługa, czyste baseny.

Wady

Jedzenie

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Przy naszym hotelu znajdował się duży basen, bar oraz food truck - bez kolejek i z miłą obsługą. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór różnych dań, sporo warzyw i przepyszne lody oraz ciasta na deser. Odległość z hotelu do plaży ok. 10 min. pieszo. Plaża piękna, szeroka, drobny piasek a woda przecudowna - ciepła i lazurowa. Podsumowując - polecamy pobyt w hotelu, wszystko super - jedzenie, picie, obsługa, pogoda, mnóstwo zieleni dookoła, jednym słowem udany wypoczynek!

Aldona

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Fajne animacje, zarówno dla dzieci jak i dorosłych Codziennie wieczorem inny występ Pyszne drinki Lody bez ograniczeń Jedzenie smaczne, szczególnie restauracja śródziemnomorska Pomocna i uprzejma obsługa Dużo basenów Dla leniwych kursują shuttle busy 😉 Nie można być głodnym - oprócz głównych restauracji są też snack bary i food tracki

Wady

Duży hałas w głównej restauracji Głośne czyszczenie basenu o poranku przy budynku reef 4 Sprzątanie mogłoby być dokładniejsze

Iwona

Pobyt - Lipiec 2026

2 + 1 RODZINA Okolica piękna. Zakwaterowanie szybko i w sprawnie ,mimo ze w innej części zamawialiśmy pokoj ( REEF) przydzielili nam mimo to inny pokój w innym rejonie ( KALMA) . MIMO to bylismy zadowoleni z pokoju i położenia. Jezioro w samo w sobie jest mało wykorzystywane nie ma tam sprzętów wodnych- na które liczyliśmy. W pobycie 9 - dniowym mieliśmy sprzątane 2 razy z wymianą ręczników. Synowi przydzielono kanape skórzana bez pościeli. Ale byalo cieplo więc nie potrzebował jej i my tego nie zgłaszaliśmy. W niektórych godzinach faktycznie stawały sie kolejki na posiłki, jedzenie ok, zawiodłam się ze było mało owoców, zazwyczaj gruszka ,jabłko... lody pyszne . Okolice dla dzieci są dość fajne ale bardzo zatloczone, zazwyczaj korzystaliśmy z basenu kolo nas. Do morza 10 min drogi. Plażę piękne ,woda ciepła. Jadąc w dane państwo czy rejony nie możemy oczekiwać że hotel będą wyglądać jak w Turcji. Myślę ze poleciła bym , na normalne wakcje go . Dla porównania ona ma 3*rok temu byliśmy na cyprze w 4 *i standard byl o wiele gorszy od tego. Dodam zdjecie ,rozmieszczenia hoteli .

Zalety

Piękna okolica ,widoki i wszędzie blisko

Wady

Malo urozmaicone jedzenie ,bez smaku

Artur

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel w porządku. Czysto i wszystko to co powinno być i dla dzieci i dla dorosłych. Kuchnia urozmaicona, każdy powinien coś dla siebie znaleźć dobrego.

Wady

Mała ilość dostępnych leżaków przy basenach. Poranne gonitwy po leżaki nie wyglądały za dobrze. Część leżaków połamanych. Nie da się leżeć.

Iwona

Pobyt - Lipiec 2026

Nie polecam tego hotelu. Dostaliśmy pokój dla 4 osób, ale z dwoma łóżkami i kanapą na której mój 15 latek 180 wzrostu musiał spać . Nie było dla tej czwartej osoby pościeli, były też tylko dwa zestawy ręczników. Kiedy poszłam do recepcji upomnieć o pościel i ręczniki panie obiecały że przyniosą, ale nikt nie przyniósł. Na początku trudno cokolwiek znaleźć nic nie jest opisane żadnych drogowskazów. Plaża super, płytka biały piasek, spacerkiem 15 minut. Ale od tego jeziorka i kanału plaga komarów . W pokoju przed spaniem najpierw polowanie. Na plus to że na całym obiekcie kilka barów, snack barów, basenów. W restauracji dużo ludzi ale bez kolejek. Napewno drugi raz bym tu nie przyjechała. Chociaż z reguły nie jestem wybredna i nie grymaszę z byle powodu.

Zalety

Dużo atrakcji dla dzieci.

Wady

Plaga komarów. Brak odpowiedniego pokoju dostosowanego do ilości gości chociaż miał być apartament delux, to syn spał na kanapie. Bo były tylko dwa łóżka .Tłok i hałas przy basenach. Goście rzucają śmieci gdzie popadnie.

2.6
Tomasz

Pobyt - Lipiec 2026

Pobyt w hotelu Bellevue na Majorce okazał się całkowitym nieporozumieniem i wielkim rozczarowaniem. ​Chaos i bezduszna obsługa: Już sam proces zameldowania i wydawania pokoi to jeden wielki chaos. Obsługa na recepcji jest niekompetentna, a ludzi traktuje absolutnie przedmiotowo – jak zło konieczne, a nie gości, którzy zapłacili za wakacje. ​Pokój niezgodny z umową: Pokój, który otrzymaliśmy, w niczym nie przypominał tego, za który zapłaciliśmy. Standard drastycznie odbiegał od oferty. ​Zagrzybione ściany i "naprawa": Najgorsze czekało nas wewnątrz – w pokoju był grzyb. Reakcja hotelu na ten problem to wyższy poziom bezczelności: zamiast zmienić nam pokój na czysty, przyszedł pracownik, który po prostu… zostawił świeżą farbę na grzybie, żeby go zamalować. Smród i niebezpieczeństwo dla zdrowia pozostały te same. ​Gigantyczne kolejki: Wyżywienie to kolejna porażka. Żeby dostać się na śniadanie, obiad czy kolację, trzeba było stać w gigantycznych, wykańczających kolejkach. ​Hotel nastawiony na masówkę i odcinanie kuponów, bez jakiejkolwiek dbałości o higienę i podstawowe standardy. Omijajcie to miejsce z daleka, jeśli nie chcecie zepsuć sobie urlopu!

Zalety

Brak.

Adam

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel świetnie położony na rozległym terenie. Obsługa dobra, jakość jedzenia dobra aczkolwiek cały pobyt powtarzalna.

Zalety

Lokalizacja blisko plaży nadmorskiej. Około 10 min spacerem

Wady

Po zameldowaniu trafiliśmy do apartamentu bez klimatyzacji w którym to można było udusić się od nieprzyjemnego zapachu. Do takiego typu pomieszczeń nie powinni być meldowani ludzie przyjeżdżający na urlop. Po wniesieniu interwencji został wymieniony nam pokój. Pokoje nie są często sprzątane i również rzadko wymieniane są ręczniki.

Andrii

Pobyt - Lipiec 2026

Fantastyczne miejsce na wypoczynek! Spędziłem tutaj świetny czas – hotel jest nowoczesny, bardzo czysty i świetnie zlokaliziony. Obsługa zasługuje na najwyższą pochwałę za swoją pomocność i profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka komfortu na wysokim poziomie.

Zalety

Przemiła i pomocna obsługa. Wyjątkowa czystość w pokojach. Pyszne i urozmaicone jedzenie. Doskonała lokalizacja.

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2026

Ogólnie NiE polecam! Hotel 3 gwiazdki więc nie na co są się spodziewac szału ale już drugi dzień z rzędu awarii uległa klimatyzacja , w pokoju parnik i nikt nie naprawi od ręki , trzeba czekać do następnego dnia . Spać ciężko w takiej temperaturze. Hotel składający się z kilkunastu budynków , ogrom ludzi , teren rozległy , trzeba się nachodzić , dużo mega dużo ludzi na posiłkach . Jedzenie w miarę ok. Położenie hotelu też ok . Drugi raz bym się nie zdecydował.

Zalety

W miarę ok wyżywienie Ok 10 min spacerem do fajnej publicznej plaży

Wady

Nie działająca awaryjna klimatyzacja Ogrom ludzi Rozległy teren , wszystko oddalone od siebie Pokoje nie widziały dawno remontu

Łukasz

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel fajny. Bardzo duży obiekt składający się z wielu budynków. Jedzenie dobre, alkohole standardowe. Do plaży około 20-30 minut spacerkiem, po drodze ulica ze sklepikami. Codziennie wieczorami show organizowane przez animatorów dla dzieci i dorosłych - duża scena, można posiedzieć z piwkiem lub drinkiem i popatrzeć.

Kinga

Pobyt - Lipiec 2026

Jak na 3⭐️ oceniam bardzo dobrze. Czysto, jedzenie bardzo dobre. Decydując się na tą miejscówkę wiedziałam, że jest kawałek do morza, ale po tym obżarstwie spacerki były wskazane ;-)

Zalety

Ogromny obiekt Dużo basenów Super atrakcje dla dzieci Czyste baseny-sprzątane codziennie

Wady

Brak arbuzów Kawa tylko do śniadania

Pobyt - Czerwiec 2026

Bardzo fajny rozłożysty teren hotelu (małe miasteczko), dużo basenów i atrakcji dla dzieci. Pokoje duże z bakonem, aneksem kuchennym (naczynia, garnki, sztućce itp) i łazienką. Na basenach bardzo dużo leżaków. Na stołówkach nie ma tłumu ludzi podczas posiłków, a jedzenie bardzo dobre. Były potrawy podporządkowane pod konkretne państwa np. dni meksykańskie, włoskie. Naprawdę nie bylo sie do czego doczepić. Bardzo miło wspominam wakacje w tym hotelu.

Zalety

Lokalizacja. Duży przestronny apartament. Akrakcje

Asia

Pobyt - Czerwiec 2026

Pokój typu studio całkiem porządny, ale łazienka wymaga kompletnego remontu. Budynek niestety jak slums. Koleżanka mieszkała w innym budynku w innego rodzaju pokoju i tam standard świetny!. W hotelu jest wiele budynków o różnym standardzie także warto wybierać wyższy standard niż typ studio. Hotel położny na bardzo dużym obszarze także dużo chodzenia ale jest dużo basenów i miejsc gdzie można coś zjeść/ wypić (wersja all inclusive). W wersji studio sprzątaczki przyszły tylko raz! Papier toaletowy trzeba było sobie organizować z ogólno dostępnych łazienek :D Jedzenie jako tako, śniadania dość słabe (mały wybór), obiady i kolacje OK.

Zalety

dużo basenów, dużo punktów gdzie można coś zjeść/ wypić, na terenie hotelu jest sklep

Wady

sprzątanie zbyt rzadko (pokój typu studio), niektóre budynki i pokoje wymagają remontu, dużo chodzenia ponieważ to duży obszar

Kamilla

Pobyt - Kwiecień 2026

Resort bardzo mi się podobał, było czysto i pięknie.

Zalety

wszedzie blisko

Wady

powinno być więcej przy hotelach snack barów

Pobyt - Kwiecień 2026

Po problemach z pokojem, dali nam pokój w którym ktoś był, następnie inny, w którym nie było ciepłej wody i klimatyzacji było już dobrze. Nowy pokój spełnił nasze oczekiwania, otoczenie bardzo przyjemne, jedzenie bardzo smaczne, piękna plaża .

Zalety

Duża ilość basenów . Przyjemne otoczenie.

Wady

Hotel ok jak na 3 gwiazdki.

Pobyt - Październik 2025

Hotel super dla niewymagających pokoje ładne,czyste,jedzonko też spoko i wszędzie blisko okolica ładna.Polecam

Zalety

Przy kazdym budynku hotelowym był basen

agnieszka

Pobyt - Październik 2025

Byłam z córką w pokoju 2-osobowym, pokój bardzo dużym z półschodami w środku. Telewizor na ścianie, rozkładana sofa i dwa wygodne łóżka, Lodówka, czajnik, filiżanki. Łazienka duża, nowoczesna, suszarka, płyny, ręczniki. Na 6 dni było raz sprzątane. Dwie karty, klima i grzanie działa, pokój czysty z balkonem wybrałam. Faktycznie dużo budynków, ja była sirena 2. W ośrodku są mapy, strzałki, w recepcji rozdają mapki, mozna wydrukować powrotne karty pokładowe. W restauracji b. smacznie, jak dla mnie niczego nie brakowało. Różnorodność. Do plaży główną ulicą ok 600 m, nie odczuwa się tego, bo idzie się pomiędzy straganami i barami. Piękna, długa plaża, biały piasek, czysto. Do portu plażą 3k, Alcudii starej 5 km. Jeżdżą autobusy co chwila do portu i innych miejscowości. Polecam.

Zalety

- czystość w pokoju, - smaczne posiłki,

Bellevue Club