Belpoint Beach

Słaby

Pokój jak pokój- remont byle jak zrobiony lub bardzo dawno temu. Łazienka bardzo zaniedbana. Brak ciepłej wody / przez tydzień była 1 raz./ Estetyka niestety 1 gwiazdka. Zniszczone krzesła na tarasie - niezdatne do użytku. Pokoju nie sprzątano , podobnie korytarza ani razu w czasie pobytu. Połamane leżaki przy basenie. Bezsensowna głośna muzyka cały dzień, czasem śpiewy /raczej kakofonia/ w języku rosyjskim do późnych godzin nocnych.

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, 2 i to po długim przemyśleniu. Obsługa na recepcji hotelu bardzo kiepska, wszystko z wielką łaską. Pokoje, jak i sam hotel brudne. Wszędzie brud, , nikt nie sprząta.

Hotel niestety nie spełnił naszych oczekiwań. Zdecydowanie nie ma standardu 4-gwiazdkowego. Cały obiekt wymaga remontu. W każdym pomieszczeniu popękane płytki, ściany. Również na basenie. Zakwaterowano nas z dwójką małych dzieci na 3 piętrze. Winda nie działała przez cały pobyt. 1) Recepcja - bardzo ciężko dogadać się po angielsku, pracownicy ledwo znają ten język lub tylko pojedyncze słowa. Od pierwszego dnia prosiliśmy o łóżeczko dla dziecka. W efekcie się poddaliśmy. Przy zameldowaniu Pani receptonistka najwyraźniej nie zrozumiala prośby o łóżeczko ponieważ nie została ona zgłoszona. Recepcjonista wieczorem poinformował nas, że nie ma klucza do housekeepingu, bo już wieczór więc mamy poprosić jutro. Na drugi dzień Pani zapisała naszą prośbę w zeszycie. Łóżeczka wciąż nie było. Na 3 dzień poinformowano nas, że łóżeczka się skończyły i nie dostaniemy. 2) Pokój - dwa łóżka dwuosobowe zajmowały niemal cały pokój, niewiele pozostało miejsca, żeby się poruszać. Meble do wymiany. W jeden dzień szafa z rozsuwanymi drzwiami się zacięła i nie można było się do niej dostać. Byliśmy zmuszeni zawołać serwis. Drzwi balkonowe otwierały się z wielkim trudem i zacinały. Natomiast najgorsza była łazienka, w której kamień i rdza przejęły władze nad pomieszczeniem. Słuchawka prysznica była nieregulowana przez kamień który ją osadził przez co trudno było utrzymać podłogę suchą. Sprzątanie nie było codziennie, należało zgłosić prośbę o posprzątanie. Raz nie dostaliśmy suchych ręczników. 3) Restauracja - Żadna potrawa nie była opisana. Trzeba się było domyslic co sie je, a co dopiero jakie są skladniki (lub alergeny). Bardzo słaby wybór. Codziennie tylko dwa rodzaje mięs a przez caly pobyt na zmiane: kurczak, mielone i podroby. Na zimnym bufecie bylo jedzenie, które "nie zeszło" na poprzedni posiłek. Z owocow codziennie tylko arbuz: na śniadanie, lunch, kolacje. Nie było innych owoców. Braki w podstawowych produktach niedługo po rozpoczęciu pory posiłku takich jak pieczywo, mieso, a na sniadanie: pieczywo, mleko. Dodatkowo w pierwszy dzień odczuliśmy brak działającej klimatyzacji. W powietrzu dało się odczuć smród spoconych w pomieszczeniu ludzi. Na szczęście na następne dni klimatyzacja działała. Poza 3 podstawowymi posiłkami hotel oferował snacki przy basenie o 16.30 na które w żaden dzień nie było wyboru. Był to jeden konkretny serwowany posiłek np. klopsy, kasza lub kanapka z szynką i jako dodatek codziennie ogórek i pomidor. 4) Basen - Z zalet basen codziennie miał czystą wodę w przyjemnej temperaturze. Zjeżdżalnie włączane były dwa razy dziennie i faktycznie zawsze działały. Natomiast basen również wymaga ingerencji fachowca. Wszędzie popękane płytki. Zjeżdżalnia dla dzieci w stanie agonalnym. Ewidentnie kilka razy naprawiana, połamana, związana liną. Leżaki połamane (conajmniej 6). 5) Atrakcje - Bardzo słabo. Drużynowa gra w piłkę w basenie 2 razy dziennie. Minidisco dla dzieci wieczorem składające się z kilku takich samych piosenek. Plus atrakcja dla dorosłych każdego dnia nieco inna np. dyskoteka, bingo, impreza w pianie z której zrobiło się błoto. 6) Plaża - fajna i blisko, blisko też plac zabaw dla dzieci 7) Jako ostatni podpunkt: wysokie prawdopodobieństwo szczurów w hotelu. Podczas ostatniej nocy żona została ugryziona w stopę. Ślad po ugryzieniu wskazuje na gryzonia. Podsumowując obiekt nie zasługuje na 4 gwiazdki. Wymaga remontu i kontroli sanitarnej. Żałuję, że nie udokumentowałem wszystkiego na zdjęciach, ale próbowaliśmy z rodziną korzystać z urlopu nie skupiając się na wszystkich wadach.

Nie polecam tego hotelu. Nieprzyjemnych sytuacji było tak wiele, że nawet nie wiem od czego zacząć. W drugi dzień pobytu cała nasza trójka zatrula się kolacją, problemy ze sprzątaniem pokoju chociaż zgłaszaliśmy, brak czajnika w pokoju chociaż taka informacja, że będzie widniała na stronie (potrzebowałam wrzstku żeby zrobić dziecku mleko). Imprezy do późnych godzin z bardzo głosna muzyka, czystość pokoi, która pozostawiała wiele do życzenia.

Nie polecam,hotel nie nadaje się do przyjęcia gości,wymaga dużego remontu,obsługa nie miła ,pokoje okropne ,brudne,zagrzybiałe,pleśń.Mrówki chodzą po umywalce,myjąc ręce można myć od razu nogi bo woda cieknie na podłogę.W recepcji usłyszałam że to normal pokój czego ja chce.Chcieli dwa razy pobrać opłatę za WiFi .

Nazwa  Belpoint Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

Słaby

3.8
3.3
3.5
4.3

Wyświetlono 30 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
andrzej

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Ciekawe położenie - blisko gór i wąwozów. Nieduży dystans do plaży. Dużo zieleni. Doskonała herbata na stołówce o ile była.

Wady

Nieprzyjemna recepcjonistka, brak nadzoru nad stołówką- goście wynosili sterty jedzenia do tego stopnia że brakowało dla innych. Później to się walało wokół. Goście gołymi rękoma grzebali w jedzeniu /pieczywo/ Brak wyposażenia pokoju/ zestaw do kawy i herbaty/ Brak ciepłej wody. brak mydła i papieru toaletowego. Paskudna kawa na stołówce i w recepcji. Wina w barze o smaku octu- nie dało się wypić. Jedzenie serwowane monotonne - często brakowało ryb i mięsa. Zupy o składzie i smaku nieokreślonym.

2.3
Mariola

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Wady

Brud, brak w pokojach papieru toaletowego, , ręczników. O koce do przykrycia się w nocy, też trzeba się prosić, po 3 dniach dostaliśmy. Łazienka, jak i pokój nie sprzątane. O 22:00 gasną światła.. brak szklanek, wszystko do picia w kubkach jednorazowych..

2.6
Mateusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Czysta woda w basenie i przyjemna temperatura. Plaża blisko. Plac zabaw obok plaży.

Wady

Wszystko co zostało opisane powyżej.

4.9

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Z plusów to ładna okolica, blisko do morza. To chyba tyle

1.1

Zalety

Wady

Wszystko

Pobyt - Wrzesień 2025

Nie jesteśmy wymagającym gościem. na dzień dobry zostaliśmy zameldowaniu w czymś co nazywają pokojem hotelowym. Smród z kanalizacji szczypał w oczy. pokój wyglądał jakby w nim przez ostatnie 10 lat mieszkali bezdomni bez sprzątania i przed naszym przyjazdem spłukali tylko wszystko szlauchem. Na kratce ściekowej 4cm "coś" myślę że żyło... po zgłoszeniach otrzymaliśmy pokój w drugim budynku... i był ok jak na standard turecki. ale nie śmierdziało. sprzątanie tylko na życzenie. nie zamawialiśmy gdyż w pokoju tylko sypialiśmy ... i tu uwaga. Ostatniego dnia nakryliśmy roomservis zamknięty w naszym pokoju. po tej wizycie zniknęła biżuteria!!! na to że kradną byliśmy uprzedzeni. na szczęście była to, ku pewnie późniejszemu zdziwieniu personelu, biżuteria warta może łącznie z 50PLN :) Jedzenie... to odrębny temat codziennie podroby i dziwny drób. w sałatkach ilość cebuli " antybiotykowa". W allinclusive napoje zimne ciepłe piwo i wino. wino nie do wypicia ( rozcieńczony ocet winny) Ale były też pozytywy: bardzo dobre WIFI ( co prawda 10Euro) ale spokojnie netflix leciał codziennie. basen czysty i przepiękna lokalizacja. Morze, góry słońce!!!

Zalety

Wifi płatne 10 euro na telefon ale jakość premium ( netflix działał bez problemy) basen czysty widoki i lokalizacja

Wady

smród bród jakich nie widziałam od lat '80 kradną jedzenie 3/10 właściciele i obsługa - kombinatorzy

1.7
Jakub

Pobyt - Wrzesień 2025

Tragedia. Hotel maks 2 gwiazdki. Każdemu odradzam przyjazd tam bo wyciagna z was wszystkie pieniądze i pozostawią zawód i obrzydzenie do pięknej Turcji. Obejrzyjcie np tik toki na temat tego miejsca.

Zalety

Jedynie basen

Wady

Wszystko od jedzenia po opsluge aż po pokoje

5.9
Artur S.

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel absolutnie nie zasługuje na 4*. Remont, który rzekomo odbył się 1,5 roku temu to jakaś sciema. Pokoje brudne, zagrzybiona lazienka i ściany w pokoju. Lodówka brudna. Po godzinie 24 woda jest wyłączana co 15 min. na kilka minut bo są jakieś czyszczenia instalacji i jest to permanentny zabieg. Sprzątanie pokojów odbywa się tylko na prośbę w recepcji. Brak podjazdów na wózki w lobby. Jedzenie ok ale restauracja jest mała i czasem trzeba walczyć o miejsca. Można przyjść na posiłek po godzinie od otwarcia ale wtedy jest mały wybór potraw gdyż nie są dokladane i mimo, że sa wolne miejsca to brak sztućców. Brak możliwości płatności kartą w hotelu oraz nie posiadaja wymiany walut. Generalnie wypoczynek udany choć gdyby byla informacja, że hotel ma dwie gwiazdki leciałbym z innym nastawieniem.

Zalety

Piękna okolica. Z basenu cudowny widok na góry. Hotel położony blisko morza i głównej ulicy, która tętni życiem wieczorami. Animacje w miarę. Co trzeci dzień repertuar zaczyna sie powtarzać.

Wady

Jw.

2.9

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel jest poniżej przeciętnej, nawet nie powinien kwalifikować się na 1 gwiazdkę. Zacznijmy od początku, hotel mieści się w dalszej odległości od głównej ulicy, wiele rzeczy nadgryzionych jest zębem czasu. Brak obsługi w języku angielskim. W holu gdzie jest recepcja dostępna jest lemoniada, ale stan urządzenia jest wątpliwy, jedyny dobry sprzęt to woda z dystrybutora. Pokój - na 2 piętrze, w budynku B - winda zatrzymuje się na półpiętrach, przy czym i tak trzeba wnieść swoje ciężkie walizki po schodach. W pokoju nie wiem czy działa klimatyzacja, bo strach ją odpalić, by nie nabawić się jakiegoś schorzenia w drogach oddechowych, łazienka oblepiona grzybem, drzwi do pokoju i do łazienki trzymają się na słowo honoru, sprzątanie pokoju jedynie na żądanie po wcześniejszym zgłoszeniu w recepcji do godz. 12:00, przy czym i tak posprzątanie polega na wytarciu podłogi i pościeleniu łóżka, brak papieru toaletowego i butelkowanej wody - była jedynie 1 dnia. Na cały czas pobytu brak dostępnej wody butelkowanej. Ręczniki w pokojach - lepiej mieć własne, zmienione zostały dwa razy na prośbę. Basen - odradzam kąpiel, nawet nie zamoczyłam stopy, bo woda jest mętna. Stołówka - jedzenie makabryczne, sam makaron, dużo sałaty, mięso - odradzam, bo zapach powalał, na stołówce ogólnie brud, brak czystych sztućcy, owoce - arbuz i znikome ilości niedojrzałego melona, ciasta - nasączone wodą z cukrem, baklawa to samo - nawet nie leżała koło baklawy. To co nie zostało zjedzone na śniadanie pojawiało się na lunch i na kolację, tylko przełożone do innych pojemników. Strach jeść, bo można nabawić się rozstroju żołądka. Widok z pokoju na inne balkony z suszącymi się ręcznikami.

Zalety

Bliska odległość do plaży, leżaki i parasole darmowe, widok na góry.

Wady

Plaża brudna w pety i kamienista Całonocne imprezy pod balkonem, scena blisko budynku hotelowego, przez co nie można zaznać ciszy i spokoju. marne jedzenie stan hotelu do remontu Wady opisane powyżej

1.7
Paulina

Pobyt - Sierpień 2025

Nie polecam nikomu syf brud pokoje okropne pleśń przez tydzień nikt nie sprzątał koty chodzą wszędzie i sikają porażka

Zalety

Jedynie basen możliwy

Wady

Wszystko ten hotel nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel jako 4 gwiazdkowy ok.Mila obsługa ,czysto .Jedzenie bardzo dobre było w czym wybierać na bieżąco dokładane.Sporo animacji .Blisko morze .

Zalety

Blisko morze .miła obsługa

2.3
Marika

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel nie nadaje się do przyjmowania gości. Obsługa fatalna, nieuprzejma . Hotel dosłownie sypie się na głowie, gdzie się nie spojrzy tam grzyb, pleśń i śmieci. Miejsce gdzie spożywano posiłki (restauracja to za dużo powiedziane) wyglądało obrzydliwie , resztki jedzenia z dnia poprzedniego były przylepione do podłogi, stoliki uklejone a do tego brak klimatyzacji gdy na zewnątrz +44° C. Hotel na każdym kroku szuka pretekstu do poplbierania dodatkowych opłat o czym nie ma nigdzie informacji . Goście przybywający do hotelu styrani podróżą muszą opłacić 30€ by otrzymać pokój który teoretycznie jest gotowy i czeka na nich ale dopiero od 14. Chcesz wejść wcześniej -musisz zapłacić. Po wymeldowaniu się podobna sytuacja. Transfer o godz 18 na lotnisko, pokój oddajemy o 12. 6h tułania się z walizkami i z dzieckiem, bez opasek więc nie korzystasz z basenu, jedzenia ani picia . Na zewnątrz upał . Szok . Byłam w Turcji 4 razy za o wiele mniejsze pieniądze, zawsze w sierpniu a ten hotel obrzydził mi ten kraj na dluuugo.

Pobyt - Czerwiec 2025

Czas spędzony w hotelu przebiegł miło i przyjemnie. Dużo atrakcji dla dzieci, ciekawe animacje. Olbrzymi wybór i olbrzymia ilość jedzenia. Codziennie coś nowego podawano (baza była jednak stała). Uprzejma i pomocna obsługa. Pokoje czyste i zadbane. Otoczenie śliczne. Piękne widoki. Blisko lotniska.

Zalety

Animacje i organizowane imprezy, lokalizacja, widoki. Atrakcje dla dzieci, zjeżdżalnie Pyszne jedzenie. Dużo jedzenia.

Wady

Łazienka wymaga odświeżenia,

3.6

Pobyt - Czerwiec 2025

Dzień dobry , Nie polecam dobrze że było to tylko 4 dni to dało się przeżyć ale ogólnie jedzenie masakra wybór bardzo mały . Nikt nie sprząta za wszystko trzeba zapłacić w pokoju co chwilę korki wywalało nauczyłam się je sama włączać bo doprosić się recepcję to dramat . W ofercie all wino i piwo piwo ok wino tragedia . Animacje ok jak w ofercie lekkie . Jeśli chcecie wypocząć to omijać ten hotel. Jedynie co było piękne to widok i okolica.

Hotel nie ma 4 gwiazdek, raczej powiedziałabym, że to takie greckie 3. Osobiście nie mogę narzekać. Dostałam ładny i zadbany pokój z widokiem na baseny i nawet morze. Materace były wygodne i w pokoju wszystko był o sprawne.

Zalety

Ładny i zadbany ogród. Obsługa miła i sprzątająca. Ciepła woda w basenie i piękne animacje. Mały hotel, nazwałabym go agroturystyką turecką.

Wady

Mały wybór jedzenia na stołówce, ale głodna nie chodziłam. Baseny- brudne schody, podest na górze niedokręcony. W niektórych miejscach śruby były poluzowane. 1 zjeżdżalnia nie działała przez cały nasz pobyt.

Paulina

KATEGORYCZNIE ODRADZAM. Przybyłem do hotelu na godzinę ~10:00, zmęczony po podróży bo wylot jednak o 3:15, musiałem czekać na odbiór swojego pokoju do godziny 14:00. W drugą stronę podobnie, wylot o 23:05, transfer na lotnisko o 18:40 a o 12 trzeba już zdać pokój, więc praktycznie cały dzień w plecy. Po odebraniu w końcu pokoju załamka - syf, pleśń, smród i brak ciepłej wody w kranie. Brakowało drugich drzwi prysznicowych w kabinie, woda z klimatyzatora lała się na balkon a z balkonu do pokoju pod łóżko. Jedzenie praktycznie to samo każdego dnia, w smaku mocno średnie, jedyny plus to w miarę świeże warzywa i owoce. Napoje jakiekolwiek nalewane do małych plastikowych kubeczków, z reguły rozcieńczonych z wodą. Piwo i alkohol przy barze również mocno średnie, w dodatku w bardzo niemiłą obsługą, jakby była tam na siłę. Generalnie na obiad tylko kurczak w każdej postaci i nic więcej. Desery to wyglądały i smakowały jak odchody. Co do obsługi właśnie to jedyne Pan, który organizował animacje był bardzo w porządku. Reszta patrzyła się na Polaka jak na jakiegoś złodzieja. Nie bardzo chcieli nas obsługiwać, w dodatku nikt praktycznie nie rozumie nic po angielsku - preferują rosyjski. Na koniec pobytu ostatniej nocy wydarzył się pożar w pokoju - facet usnął z papierosem i zapaliło mu się tam wszystko. Pokój o 4:30 stał cały w ogniu a o ewakuacji choćby sąsiadujących pokoi nie było nawet mowy. Nikt się nie zainteresował ludźmi, którzy wówczas tam przebywali. Winda jak nie działała tak nie działa, w moim bloku to nawet takowej nie było. Musiałem na 3 piętro każdego dnia śmigać w tą i z powrotem po okrągłych stromych schodach. Animacje choć bardzo się starano, każdego dnia praktycznie to samo. Muzyka przy basenie codziennie z tej samej playlisty, zjeżdżalnie dla dzieci są dwie, działa jedna i to włączana na chwilę. Mocno faworyzuje się tubylców goszczących w tym hotelu i Rosjanów. Leżaki przy basenie są zajmowane przez ludzi od samego rana - zostawiają tam swoje ręczniki i znikają na pół dnia. Nie jest ich tam za dużo więc trzeba koczować rano, żeby zorganizować sobie jakieś miejsce. Na jadalni duchota - przy całkowitym jej zapełnieniu nie ma czym oddychać, a na filarach jedyne co chodzi to wiatraki. Klimatyzatory chyba jakieś dwa stały po kątach ale na takie pomieszanie to totalnie nic nie dawały. Plaża w miarę piaszczysta i sporo wolnych leżaków z hotelu, wiec miejsce można tam znaleźć o każdej porze dnia, ale wejście do morza jest mocno utrudnione ze względu na duże śliskie kamienie pod wodą, w większości zaokrąglone ale zdarzają się też z ostrymi krawędziami. Trzeba uważać, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Moje biuro podróży będzie wycofywać ten hotel z oferty i poważnie radzę wszystkim, żeby przypadkiem nie wykupywali wycieczki w tamto miejsce z innego biura. Plusy: - bardzo blisko plaża, wystarczy wyjść z hotelu i w zasadzie przejść przez ulicę, - transfer z lotniska i na lotnisko fajnie i przyjemnie zorganizowany, punktualnie o wyznaczonej godzinie w klimatyzowanych busach, Minusy: j/w

Bardzo przyjemnie miejsce , codziennie są jakieś fajne atrakcje , codziennie inne imprezy wieczorne . Coś dla dzieciaków i dla dorosłych . Polecam mega przyjemne miejsce dla rodziny o dla Par . Wszędzie blisko więc spacerki jak najbardziej . I te widoki coś przepięknego .

Zalety

Widok , mega fajne urozmaicenie i spędzanie czasu , super obsługa

Dorota

Daję mocne 3 gwiazdki za atrakcje i organizowanie czasu tzw. animacje. Wyżywienie skromne ale smaczne. Przy obiedzie i kolacji do wyboru tylko dwa rodzaje mięsa ( często podroby). Brak klimatyzacji którą zastąpiono wentylatorami. Spod prysznica płynęła rzeka wody, zalana była codziennie cała łazienka. W mojej ocenie skoro wiedzieli w jakim stanie jest pokój, powinni go całkowicie wyłączyć z dostępności. Hotel zaniedbany, wymagający remontu, plener wokół hotelu również wymagał pielęgnacji.

Zalety

animacje, piękne widoki

1.6
Aneta

Hotel poprostu masakra !!!!!nie zasługuje nawet na 1 gwiazdke. Wszędzie brud, w pokojach dziury w scianach , nie ma działajacej telewizji, tapety poodklejane , zdarzałao się ze wieczorem brakowało prądu, Animacje to jakaś porażka , cały dzień dudni muzyka do późna w nocy . Ostołówce to już nawet nie wspomnę , wszędzie pełno much, jedzenie to jakaś porażka , napewno przyjazd z dziećmi będzie skutkował jedzeniem na mieście , i jeszcze wiele , wiele innych rzeczy ...... dno

Zalety

miła i pomocna obsługa

Wady

nic!!! ocena to ponizej 1, na stołócw , muchy , bar z alkoholami to jakaś porażka , taras łamiacy sie , bridne fotele , Powinno kare nałożyć sie za cos takiego , za oszustwo na klencie

Jadąc do Turcji Nie szukaliśmy luksów w hotelach. Obsługa bardzo miła basen duży każdy spokojnie mógł popływać. Kuchnia przepyszna żadne z dan glowwnuchnie powtórzyło się przez wyjazd. Jedynym minusem jaki był to niestety brud. Przez cały wyjazd nie był ani razu sprzątany pokój czy wymiana ręczników. Ale jedzenie i widoki naprawdę rekompensują wyjazd. Wyjazd był 2+1

Zalety

Przepyszne jedzienie

Wady

Brudno

Belpoint Beach