Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Początkowo fatalnie,pierwszego dnia było mało jedzenia,brudno wokół. Natomiast od pojawienia się właściciela, hotel rzeczywiscie stał się hotelem 4 gwiazdkowym. Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany.
Bardzo duże pokoje, codziennie sprzątane. Urozmaicone jedzenie,właściciel na miejscu,"pilnujący" pracowników. Blisko morza,jednak bez plaży. Codziennie prowadzone lekkie animacje (rzutki, aerobik, gra w piłkę w basenie,muzyka).
Brak plaży,mało mięsa do jedzenia ,ale to raczej standard turecki.:-) Nie polecam dla rodzin z dziećmi.
Nasz 10 dniowy pobyt był każdego dnia taki sam.Byliśmy jedynymi Polakami w hotelu,sami Rosjanie,80%starsze panie.Nie było żadnych wieczorków tanecznych,żadnej kompletnie rozrywki,alkohol był tylko dla Rosjan którzy dawali sute napiwki.Jedzenie średnie,mięso tylko w postaci jakiś mielonek o różnych kształtach.Rezydentka,niejaka Pani Natalia,widziała się z nami na lotnisku a potem nawet nie raczyła przyjechać do nas,więc i z wycieczek nic nie było.Ogólnie porównując z innymi hotelami,które odwiedzaliśmy ten był najgorszy.Nie polecam.W ogóle w okolicach Kemeru radzę wybierać duże hotele pięciogwiazdkowe,bo tylko w takim się nie zanudzicie na śmierć.
Zaleta to blisko morza,duże czyste pokoje,miła obsługa
brak plaży,brak jakichkolwiek rozrywek,ciągły brak alkoholi chociaż wycieczka była all inclusive,jedzenie mało urozmaicone,