Centrum SPA, Centrum Wodne i Termalne oraz Sportowe.
W bezpośrednim sąsiedztwie Tatrzańskiego Parku Narodowego, przy Dolinie Białego
Szeroki wybór restauracji serwujących najróżniejsze dania.
Wyjątkowy design - wnętrza regionalne oraz eleganckie wnętrza nawiązujące do estetyki dwudziestolecia międzywojennego.
Super hotel, genialne animacje dla dzieci, multum atrakcji, bardzo dobre jedzenie
Dobra lokalizacja, fajne widoki, super jedzenie, obfita oferta atrakcji dla dorosłych i dzieci. Bary, restauracje, basen, spa silownia
Brak wad
bardzo fajnie milo i profesjonalnie mila obsluga i bardzo dobre posilki
miejsce w garazu nie trzeba odsniezac ani odmrazac auta
Sam pobyt oceniam 8/10 ale nie jestem w stanie zrozumieć dwóch rzeczy opłata za parking dla gości hotelowych i druga rzecz jak to jest możliwe że w takim hotelu można usłyszeć że prywatna rzecz którą się zapomni nagle nie jest w stanie się odnaleźć bo przecież po oddaniu kluczy pokój jest sprzątany przez obsługę hotelu a nie obcych ludzi, pozdrawiam i proszę uważać na prywatne rzeczy.
Że względu na moją historię nie wystawię pozytywnej opinii.
Nie działające sauny .
Hotel średni. Niemiła obsługa, w pokoju słychać każdy szelest z korytarza, lekko brudnawe kabiny prysznicowe, na śniadaniu wyrywają talerz ledwo się zje. Czasem nawet nie zdąży się zjeść. Wysoka cena a słaba jakość. Brak dbania o klienta.
Hotel jest przereklamowany! Omijać, brak klimatyzacji, pokoje niewygłuszone. Hotel typowo dla pracowników na delegacje lub integracje a nie na wypoczynek... obsluga niezbyt miła, byłam z cała rodziną bez dzieci i nie wrócimy. Gdyby nie taras i basen to zero plusów dla hotelu... przydałby się remont i zmiany na lepsze...
Blisko na szlaki, taras z widokiem, basen