Szeroka plaża z miękkim piaskiem i ciepłą wodą
Nowoczesna promenada z restauracjami i kawiarniami
Port rybacki z lokalnym targiem i świeżymi rybami
W sąsiedztwie laguny Kune-Vain z trasami spacerowymi
No cóż... Hotel 3* ale na polskie standardy, to naciągane 2*. Płacąc "all" gość ma prawo wymagać pewnych rzeczy. Miała być telewizja satelitarna a tu 10 programów TV i w języku albanskim. Obiecanych kapci dla gości też nie było. Czystość pokoi do przyjęcia, panowie się starali, jak mogli. Kabina prysznicowa dawno nie widziała środków czystości. Pościel zmieniana co dwa dni, ręczniki codziennie, chociaż ostatni dzień to było ułożenie "starych" ręczników na łóżku. Skąd wiem? Bo wcześniej braliśmy prysznic i były wilgotne.
Z zalet to mogę wymienić klimatyzację I szczelne okna. Nie było słychać hałasu z ulicy.
Posiłki to totalna porażka. Codziennie to samo, bez smaku. Właściciel hotelu obserwował gości. "Gości" też dużo powiedziane - traktował nas jak klientów. Kupiłeś, ciesz się z tego, co masz. Potrafił krzyknąć na gościa- byłam świadkiem takiego zachowania. Wódka i whisky odpłatne, mimo wykupienia "all". Za lody też kazano płacić. Miałam widok na zaplecze kuchni. Na stole warzywa do posiłków, Ajax do podłogi, ace, obok wiadro z mopem.
Hotel czysty sprzątany codziennie, alinklusiv to pomyłka jesz co Ci dadzą tj codziennie to samo
Czystość, obsługa i bliska plaża
Jedzenie codziennie to samo jajko sadzone na twardo omlet chleb w jajku parówka mielony i podeszwa, okolica nie ciekawa, bar alinklusiv od 11 do 18 piwo i raki wszystko inne płatne brak wrzątku woda wydzielana
za 1300zł za osobę to polecam - trafił nam sie last minute na kilka dni przed urlopem. średnia cena za 7 -dniowy pobyt to ok 2500zł i nie znalazłem nikogo komu by ten hotel podpasował-99,9% to polacy .obsługa hotelowa na plus ale właściciele(ojciec i syn) muszą sporo się jeszcze nauczyć jak zadbać o klienta aby ten jeszcze tu powrócił - nie kryją tego że nie lubią polaków za ich roszczeniowość i pijaństwo. w planach mają nie przedłużać umowy na przyszły rok w biurem podróży- chyba nie wiedzą co mówią-przez cały nasz pobyt były ok dwa turnusy i to sami polacy z czego może jedna para prawdopodobnie z ukrainy. hotel kameralny bez natłoku, spokojny ze średnią wieku dobrze po 50siątce(dla emerytów idealny- tylko to all inclusive mocno kuleje) .fajna sprawa że jest winda bo jest ponad pięć pięter.co do WIFI to słabo działa w pokojach natomiast na tarasie i z początkiem wejścia na plaże działa bardzo dobrze. UWAGA na pokoje bo są różne -duże i małe tj. można trafić na fajny pokój z widokiem na morze czy też z widokiem na inne hotele z drugiej strony albo gorzej -wąski pokój bądź też z widokiem na ścianę innego hotelu bez balkonu. i jeszcze zdanie odnośnie cen w tym mieście - jest dość drogo jak na ten region. owszem można zjeść pizze za 30zł ale zakupy w markecie wychodzą drożej jak w polsce - co mnie bardzo zdziwiło np duża nutella to 800lek(ok 40zł),małe piwo bavaria- 130lek./ketchup HEINZ barbecue 390lek(ok 19zł).w tym mieście nie można zbytnio sie obkupić i nie za bardzo poza plażowaniem jest tam co robić- pół godz po północy miasto zamiera - kompletna cisza. dodam jeszcze że nie warto kupować w polsce dużą ilośc leków bo wg mnie lepiej wychodziło płacić w euro- w kantorze 1000lek to 49zł.
mega blisko do morza,choć woda nie jest tak czysta jak na fotkach.świetny widok z tarasu w stronę morza.obiekt czysty przypisane leżaki i parasol do hotelu+codziennie sprzatana plaża w tej części. pokoje trafiły się fajne bo duże -niestety bez widoku na morze mimo prośby ze strony biura podróży. alkohole na plus na tego typu hotel -piwo (dobre)-raki-(mocne),słabo wychodzą wina(ciemne i jasne) oraz napoje gazowane na plus alkohol podawany w szkle od 11 do 21.30 a na plażę w kubkach plastikowych.
jedzenie monotonne słabszej jakości- codziennie to samo z małym wyborem ale można się najeść, niektórzy chodzili jeść na mieście-właściciel twierdzi że pretensje należy kierować do B.P bo to ono takie menu zaakceptowało(wiadomo żeby cena była atrakcyjna trzeba uszczuplić menu) słabo wg mnie wychodzi kwestia wydawania alkoholu - musisz wypić jeden aby dostać drugi.wysokie ceny wg mnie innych trunków na barze np najtańsza z menu była lamka Prosecco za 600lek(30zł). Właściciele Niegościnni !!!
W pokojach hotelowych czysto. Jedzenie ohydne , ciągle to samo. Żadnych atrakcji wieczorem o g. 21.30 restauracja hotelowa się zamykała. Tylko wycieczki fakultatywne były ciekawe. Nie polecam tego hotelu.
Jedzenie ohydne
Ocena hotelu to 4 A mialo byc All inclusive WYSZEDŁ DRAMAT
Pokoje czyste sprzatane codziennie.
Jak mozna przez 7 dni jesc ciagke to samo .Ciasto ala rolada Biedronka to jak zdazysz to zjesz . Ale w lodówce ciasto i lody oczywiscie ze sa ale odpłatnie. Obsluga ciagle naduta jakby za kare pracowali.
Tragedia, hotel przydziela pokoje niezgodne z umową z biurem podróży a biuro rozkłada ręce i mówi że wszystkie inne są zajęte. Rozmawiałem z osobami na miejscu i jest to notoryczne, należy się wykłócać i dopiero wtedy po kilku dniach czasem da się zmienić pokój. Kelnerzy są niemili i obsługują z wielką łaską np. gdy zamówiłem piwo kelner wziął starą szklankę ze zlewkami, dolał trochę nowego piwa do pełna i mi podał...
Bliskość morza i przydzielone do pokojów parasole i leżaki, codzienne sprzątanie pokoi
Tragiczna obsługa poza sprzątaczami, notoryczne przydzielanie niższych standardów pokoi niezgodnie z umową. Większość pokoi zagrzybiona.
Jedna wielka porażka. Pojechaliśmy we dwójkę z dwuletnim dzieckiem. Dostaliśmy pokój dwuosobowy. W momencie zameldowania recepcjonista powiedział, że za trzy dni dostaniemy większy pokój trzyosobowy, bo teraz nie mają wolnych.. Za trzy dni okazało się, że nowy pokój również jest dwuosobowy tylko z widokiem na morze. Jedzenie monotonne, codziennie to samo, tylko skrzydełka i co trzeci dzień jakieś suche mięso, ziemniaki, ryż i makaron, napoje tylko od 11:00 do 18:00 plus do kolacji, nawet mleko do płatków dla dziecka trzeba było nalewać z małego dzbanuszka przeznaczonego do kawy. Nic nie dociera do osób tam pracujących i do właścicieli. Codziennie siedzą w restauracji i obserwują co kto ile sobie nakłada.
Wszystko
Ja miałem pokój z widokiem na morze. Jedzenie trochę monotonne. W czasie naszego pobytu zakwaterowani byli głównie Polacy
Położenie bardzo blisko morza . Leżaki i parasole przypisane do pokoju.
Opcja all tylko do 18.00
Hotel spełnia wszystkie oczekiwania obsługa miła tylko przez jedną (...)kobietę która nie może zrozumieć że leżaki są numerowane mamy małe problemy bo ona musi leżeć na pierwszym leżaku od plaży a tam są płatne a my od czwartego rzędu mamy swoje darmowe .i przez takie osoby mamy problemy .A hotel obsługa ok polecam
Miła obsługa
Za tą cenę nie ma
Hotel 3 gwiazdki Duzy minus obdluga barowo restauracyjna
Położony przy plaży Mały cichy spokojny Czysty
Jedzenie i picie slabej jakosci monotonne Wydzielanie jedzenia i picie pod polną kontrolą. Obsługa niemiła kazali po sobie sprzątać znosić talerze i wycierac stoly. A jak ktos nie posprzatal to mu picia nie chcieli podac
Kameralny klimat obsługa klienta bardzo miła polecam
Kameralnie blisko morza leżaki w cenie
Bez wad
Przyjemny miejski hotel. Bardzo dobrze karmią. Wszystko jest pyszne, wiele z dań kuchni albańskiej więc można spróbować, wszystko świeże, kawa pyszna.
Czyściutko, pokój sprzątany, piękna pościel, pokój wyposażony w suszarkę do włosów, przemiła obsługa, wygodne łóżko, jedzenie bardzo dobre, internet w pokoju działający bardzo dobrze. Brak animacji.
Większość gości to seniorzy.